Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenim konuyu uzatmak için yazmadım cnm...bana gelene kadar konu uzamış zaten,biri söylemiş arkadan hoop aynı fikre katılan katılana olmuş...ortada grup falan yokken varmış gibi gösterilip insanlara soğuk duş etkisi yaşatmanın mentalitesini anlayamadım...hiç alınmadımda..ortaya bir laf salıp tatsızlık yaratılması hoşuma gitmedi ablam...burda ne güzel herkes bir dayanışma içindeyken gerek varmıydı böyle tatsızlık yaratmaya.....

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende yeni başladım bu diyete ama tabi bazı şeyler kafamı karıştırıyo o yüzden sizle fikir alışverişinde bulunmak için geldim . Şimdi bugünkü menümü yazayım
Sabah : 2 yumurta , 2 domates , 1 dilim peynir
Öğle : Mantar sote salata
Akşam: 1 Avuç ceviz

benn cvplamaya çalışayımm
sabah menün ii öglen menüsüne biraz yogurt eklesen çok ii olurdu
akşamd açok az olmuş ,
yanına süt ekleyebiilrdin veya yogurt

benimki amotörce bir cvp zilim ve aben abla aydınlatır snei cnmm

zilim
sinirlenme cnmmm ark art niyetle dgeilde söylenmiş bir çift sözzz iştee
bende alındım tabii açık konuşmak en iyisi böle durumlarda zatennn

bende ayva yiyorum şimdi zilim senin tavsiyenle ve gerçekten tok tutuyorrr

merhaba kizlar günlük raporumu vereyim.

1 armut 30 dakika sonra kahvalti
SABAH
yumurta,domates,zeytin,peynir,1 bardak süt
ÖGLEN
kuru fasülye,salata yogurt
ARA
1 bardak süt
AKSAM
ispanak kavurmasi,yogurt,salata

masumm oglen pisti olmusuz ikimizde kurufasülyeyi götürmüsüz canim

Son düzenleme:
yalnızım ben diycektimm pişti olmuşuz diye sen demişsin zaten
afiyet olsun bize

bugünkü menüm:
sabah tahlile gideceğim için kahvaltı yok
öğlen: bir haşlanmış tavukbudu, bi kaç dilim enginar,salata,ayran
ara: bir nescafe,
ara:bir elma,bir mandalina
akşam:2 tabak otlu yoğurtlu çorba

iyidir cnm sne nasılsınnn tatlı yemekten iyidir nar yemek valla bende ayva yedimm

nar yemem ben yıllardır sevmiyorum ama lıştım onuda yiyorum artık diyet için faydalıymış cm

bend eşimdi tavuk haşlıyorum düüdklüye attım sabaha hemen çorba yapıcma çocuklaraa
birde öglen yeirm diye düşündümm çok doyurucu oluyor iki gündür baklagil yeidm yarında tavuk yiyim
ben kırmızı et yiyemiyorumm agır geliyor birtek köfte yiyorum onuda kenmie ekmeksi zyapıcma artıkkk

baya sıkı başladım yanee es enin anlıycannn şekerümmm

göbegim ve midem çıktı yine sinir oluyor lesile ablayla kucaşlaşma vakti geldi sanırım yarındna itibaren başlamam laızm:)

klavyemde sorun var anlaşıldıgı üzereee yarım ymalak olmuş
sen anlayıver gariii diyar:)

bir ben ben ile kaldım yine bu gece demek ki

ben yatıyorum dicem ama meyveyi yedikten kaç saat sonra yatılmalı acaba? hemen yatsam kilo yapar dimi ?? bunun cevabını yarın öğreneceğim için mutsuzum ama olsun ben kaşındım yedim

bu arada annem benden 7 kilo daha zayıf iki çocuk annesi ya

şu montidee kahved eyaska olmasa süper olacakk yaaa ben arada içiyorum cappucinoo şekersiz tabiii

birde eskiden havuç yiyorduk oda yaska şimdi:)salatada dıyuru oluyor havuç

kız bu site manyak biraz önce baktım en son ben yazmışım şimdi baktım sen bi dolu şey yazmışın

ben bir ben var derken ayıp ettim şimdi utandım walla
kusura bakma bacum

canım sana bişi diyim ben

öğlenleri salatamda havuç oluyor mecburen yiyorum ama bir kaşığı geçmez sadece pişmişini yemiyorum kesinlikle

kahveyide hergün değil ama 3 kere içiyorum sadece nescafe yada türkkahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…