Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar
1-2 soru sorucam ssize havuç neden yasaklandı acaba çiğ havuç serbestti bildiğim kadarıyla
2.side arkadaşlar kahve içiyorlarmış kahve serbestmi oldu yoksa kaçamakmı yapıyolar:)))eğer öyleyse ben duymadım görmedim:))
zillicim sıkma canını canım
sanalda konuşurken kimsenin mimiklerini görmediğimizden bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor
ya of benim aklım hala 51 de hatta daha altında bazen saçmaladığımı düşünüyorum ama bu isteiğimede engel olamıyorum ...zayıfladıkça insan daha zayıf nasıl görünürümün derdine düşüyo ...gerçekten insanoğlu doyumsuz

safiscim sen ustune alınmı bizim en azınddan benım lafım sana değil

ben üstüme alınmadım zattiiiiiii

canım şuan 83 kilosun dimi
3 hafta sonra 79 olursun gibime geliyor eğer kaçamaksız devam eder harekette yaparsan....

79u görmek 79.99 da olur yane

olarrr olaaarrrrr

oo hayaller yazılmışşş bende lk hayalim kot giydimmm

bird esiyah dar elbise giymek isityourmmmm

hadi bakalım banucum umarım ikinci hayalinide bir an önce gerçekleştirirsin
giyim kuşam kıyafet konusunda kendime yakıştırıpta giymediğim herşeyi şuan giyiyorum ne yalan söyliyim yakıştırıyorumda kendime
Ben duruşa göre değilde basküle göre hayal kuruyorum

katılıyorum rahmetli bbabannene bizim zaten kemiklerimiz iri ecuk ondan yapılı duruyorum sekerim

heeee demiiiii
kemikler iri yoksa kilo neyin yokkiiiiii :76: :76: :76:

dün regl oldum ve aksam halim haraptı sekerim düştü tatlı yemekzorunda kaldım sonrada kendime en kolayından şehriye corbası yaptım onu içtim monti uctu yani..
yer elmalarıma devam ediyorum..
ara olarak ceviz büyüklüğünde yiyorum ama ilk yediğim yer elmasından bulamadım onun dısı mor ve tadı acıydı bunların dısı kahverengi anlamsız bi tat içeriyo faydalı die yiyorum sonucda 7 keto içeren tek besin o imiş.. umarım işe yarar...

bu arada aeben abla cezama razıyım :78:

sonunda girebildim siteye yaa nasıl sinir oldum 1 saattir giremiyordum..
kmsecikler yok ortalıkda gamzede gitmiş...
yanlız kaldımm..

günaaayydıın monticillerr

günaydıın masumumm bende çok uyuşuğum bi de geçen gün saç düzleştiricisinde bileimi yakmıştım gece ne yapmışssam oraya ciğer gibi olmuşş bugün sardım sarmaladım damalı eşşek gibi oldum

slm kızlar...
diyar meyveyi yatmadan en az iki saat önce yemiş olmalısınız diyor diyetisyenler...
meyvem keşke tatlı yeriine tarçınlı yoğurt yeseydin cnm,yada tarçınlı süt ...hiç değilse tatlı ihtiyacını karşılamış olurdun ve şehriye çorbasına bile açlık duymazdın...
masumcum benimde yediğim tek kırmızı et köfte cnm.tavuğuda pek sevmiyorum ama küp küp doğrayıp bol baharatla harmanlayıp teflonda soteleyince aynı dışarda yapılmış şişlerin tadı gibi oluyor..birde bol salatayla yiyiyorum...yanınada ayran olunca tam bir monti menüsü oluyor..

kızlar aranızda saç rengi açıcı her hangi bir ürün(sprey yada acıcı boya türü şeyler) kullanan varmı???boyatmak istemiyorum çok yıpratıyor.açıcılarla daha az yıpranıyor diye duydum..bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.bu tür ürünler satan dükkanlara girsem hiç bir yan etkisi yok deyip kakalamaya çalışacaklar..orda bir saat uğraşmaktansa sizden yorum olayım...saçlarım şu an çoook açık kumral kendiliğinden aralarında sarılar var ama ben açık sarı istiyorum..bir ara foto koymuştum o zamanki gibi yani....

mmum geçmiş olsun cnm,bende şakağıma değdirmiştim su toplamıştı,hep saçımı salarak gezmiştim geçene kadar :26:

geçmiş olsun
heeeeeyyyy hatunlarrrrrrrrrr ne yapıyorsunuzzzzzzzzzz

kahve içiyorum gelsene kızzzzzz...10,30 şirkette türk kahvesi saati

zilim nasılsın bakimmm..
fena haldeydim yedim elim ayağım tutmuyordu..
o ansa tarcınlı yoğurdun beni keseceğinede hiç inanmadım acıkcası belkide işime öyle geldi.. :76:
nys olan oldu önümüzdek maclara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…