Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saoll ziiliimm bileğime değdi çektim ama ne sıcaksa mahvetti dün gecede nasıl kaşıdıysam ciğer gibi olmuş:S

geçmiş olsun

kahve içiyorum gelsene kızzzzzz...10,30 şirkette türk kahvesi saati

ayyyy yakın olaydık valla gelirdim yaaa
şöyle kafa dengi arkadaşlarla sabah kahvesi içmek konuşmak çene çalmak gülmekten kırılmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsun bu arada

sen zaten çok pis gaza geldin zevcan hanımmmmm görcez bakalm neler olucakkkk

teşekkür ederim gamzecimm bende de kalıcak kesin:S

yağmurgözlüü deminn derini gördüm aşağıda kaybolduu neler yapıyor bilgin var mı

herkes aşağıda aama yazan yook tüüüüü

Ya ben kimseyi, goremiyorum asagıda yaaa neden acaba birde bu sayfalar surekli değişiyor kendiliğinden neden değiştirdilerki ya eskiden ne guzeldi site

bendeisterim banada varmı:26:
olmazmı canım barkın paşayı bırak babaanneye gelll ahh keşke yakın olsa

safişcim bunu bende çok isterim sen nerdesin ki?? ben yeşilyurttayım....havalimanına yakın...

teşekkür ederim gamzecimm bende de kalıcak kesin:S

yağmurgözlüü deminn derini gördüm aşağıda kaybolduu neler yapıyor bilgin var mı
canım derin +90 topiğinde bayram sonrası bizim gibi toparlanmaya çalışıyor..montiyi sevmedi o ama arada girip okuyup kaçıyor

yazdım yazdım yazdım elektrikler kesildi nasıl sinir oldum..

meyvecim kafan karışık o yüzden kendini diyete veremiyorsun...biraz toparlanman lazım....
toparlanmak ne mümkün sema ablam o bitiyor o baslıyo.. bakanlık pdc yayınladı kadrom yok ne olacağım belli değil...
sen zaten çok pis gaza geldin zevcan hanımmmmm görcez bakalm neler olucakkkk

antidepresan basladım ondan ondan:90:

ne iş yapıyorsun ki meyyveem

evet abla ya ne guzzel olurdu ama dediğin gibi uzagız işte neyse bizde hafta sonu yaparız kahve keyfini

safişcim bunu bende çok isterim sen nerdesin ki?? ben yeşilyurttayım....havalimanına yakın...

ben istanbulda bile değilimki sema ablaaaa

aaaaaaaaaa
hayırdır ne antidepresanı yaaaaa

aaaa saçmalamaaaa
hayatında zor olan ne varki bu derece ilaç kullanmanı gerektirecek?

küçük bi ilçede yanlız yasıyorum iş yerinde çok fazla aşamadığımız sorunlar var ailem evliliğime evet demiyo bakanlığın yayınladığı pdc de kadrom yok merkeze gecmek istiyorum torpilim yok baska bi ilceye verilirsem napıcam bilmiyorum becayiş arıyorum bulamıyorum vs vs bir sürü şey..

kızlar merhaba nasılsınız.

dünkü menüm
3 dlm t.bekmeği zeytin ş.siz çay
öğlen
az haşlanmış makarna 3 kaşık kadar
akşam 2 kaşık kuru fasulye yoğurt

gunaydin arkadaslar sabahtan beri sokaktaydim anca gelebildim eve valla bi bakinim dedim neler yapmissiniz evim berbat temizlik diye bagiriyo.
ama bende hal yok bakalim ne olacak.bu arada yer elmasi aradim bulamadim halbuki hep gorurdum marketlerde ..,nedense ben boyle biseyler aramaya cikinca hersey kaybolur piyasadan neyse artik ben bakmaya devam edicem buldummu alirim artik
kizlar izlinizle ben temizlige kalkar oglenden sonra gorusuruz..:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…