kız ben seni istanbuldasın sanıyordum....:44:yaşlılık işte
küçük bi ilçede yanlız yasıyorum iş yerinde çok fazla aşamadığımız sorunlar var ailem evliliğime evet demiyo bakanlığın yayınladığı pdc de kadrom yok merkeze gecmek istiyorum torpilim yok baska bi ilceye verilirsem napıcam bilmiyorum becayiş arıyorum bulamıyorum vs vs bir sürü şey..
yemeye gidiyorum kızlar gelince görüşürüz...
kız ben seni istanbuldasın sanıyordum....:44:yaşlılık işte
kızlar merhaba nasılsınız.
dünkü menüm
3 dlm t.bekmeği zeytin ş.siz çay
öğlen
az haşlanmış makarna 3 kaşık kadar
akşam 2 kaşık kuru fasulye yoğurt
gunaydin arkadaslar sabahtan beri sokaktaydim anca gelebildim eve valla bi bakinim dedim neler yapmissiniz evim berbat temizlik diye bagiriyo.
ama bende hal yok bakalim ne olacak.bu arada yer elmasi aradim bulamadim halbuki hep gorurdum marketlerde ..,nedense ben boyle biseyler aramaya cikinca hersey kaybolur piyasadan neyse artik ben bakmaya devam edicem buldummu alirim artik
kizlar izlinizle ben temizlige kalkar oglenden sonra gorusuruz..:80:
tülay nasılsın canım nerelerdesin görüşemedik uzun zamandır..nasıldı bayram kilo aldınmı bakim...masum canım ben gruplaşma olarak demedim sadece yazdıklarım hep havada kalıyor diye sitem ettim( ama yanlış anlaşılma oldu galiba ((
safinaz canımya bu aralar iştahım yok sebebini bilmiyorum sen nasılsın minik kuzun nasıl
metonu çalıştırdığı için olabilir mi acaba meyveeem
ahaha sen ye ye:d sana kebap söliem
bende yemek yiyorummm
meyve benimde bazen için kıyılıyor cnm yemekte sonra duygusal açlık olmasın skaın
safinaz canımya bu aralar iştahım yok sebebini bilmiyorum sen nasılsın minik kuzun nasıl
metonu çalıştırdığı için olabilir mi acaba meyveeem
ahaha sen ye ye:d sana kebap söliem
siz konusun konusun haftaya biz zaferimizi kutlarkende lal olucaksınızbende zevcana baklava göndericem bir tepsssiiiiiiiiiii
meyveem benn iki çatal salata ve cacıkla duruyorumm
hiç doymadıımmm ki nohutlu pilav vee kızarmııışşş yaağlıııı patlıcanlı et vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?