ilkecim ... güzelim kahvaltı haricinde ekmek tüketmiyoruz . belki sadece sebze ögününde zarargelmez 1dl ama ...aeben iyi akşamlar bugünkü menüm
1 mandalina
çavdar ek.2 dilim salatalık zeytin peynir
öglenleyin birsey yiyemedim
akşam 2dilim çavdar ekmegi fırında balık küçük boy palamut
aebenim konuyu uzatmak için yazmadım cnm...bana gelene kadar konu uzamış zaten,biri söylemiş arkadan hoop aynı fikre katılan katılana olmuş...ortada grup falan yokken varmış gibi gösterilip insanlara soğuk duş etkisi yaşatmanın mentalitesini anlayamadım...hiç alınmadımda..ortaya bir laf salıp tatsızlık yaratılması hoşuma gitmedi ablam...burda ne güzel herkes bir dayanışma içindeyken gerek varmıydı böyle tatsızlık yaratmaya.....
senoş hoşgeldin .....arkadaşlar merhaba bende yeni başladım bu diyete ama tabi bazı şeyler kafamı karıştırıyo o yüzden sizle fikir alışverişinde bulunmak için geldim . Şimdi bugünkü menümü yazayım
Sabah : 2 yumurta , 2 domates , 1 dilim peynir
Öğle : Mantar sote salata
Akşam: 1 Avuç ceviz
masumum amotör ayaklarını bırak kuzum ...benn cvplamaya çalışayımm
sabah menün ii öglen menüsüne biraz yogurt eklesen çok ii olurdu
akşamd açok az olmuş ,
yanına süt ekleyebiilrdin veya yogurt
benimki amotörce bir cvp zilim ve aben abla aydınlatır snei cnmm
vay ne dengeli bir mönü ...merhaba kizlar günlük raporumu vereyim.
1 armut 30 dakika sonra kahvalti
SABAH
yumurta,domates,zeytin,peynir,1 bardak süt
ÖGLEN
kuru fasülye,salata yogurt
ARA
1 bardak süt
AKSAM
ispanak kavurmasi,yogurt,salata
masumm oglen pisti olmusuz ikimizde kurufasülyeyi götürmüsüz canim
bugünkü menüm:
sabah tahlile gideceğim için kahvaltı yok
öğlen: bir haşlanmış tavukbudu, bi kaç dilim enginar,salata,ayran
ara: bir nescafe,
ara:bir elma,bir mandalina
akşam:2 tabak otlu yoğurtlu çorba
iyidir cnm sne nasılsınnn tatlı yemekten iyidir nar yemek valla bende ayva yedimm
nar yemem ben yıllardır sevmiyorum ama lıştım onuda yiyorum artık diyet için faydalıymış cm
bend eşimdi tavuk haşlıyorum düüdklüye attım sabaha hemen çorba yapıcma çocuklaraa
birde öglen yeirm diye düşündümm çok doyurucu oluyor iki gündür baklagil yeidm yarında tavuk yiyim
ben kırmızı et yiyemiyorumm agır geliyor birtek köfte yiyorum onuda kenmie ekmeksi zyapıcma artıkkk
baya sıkı başladım yanee es enin anlıycannn şekerümmm
bir ben ben ile kaldım yine bu gece demek ki
ben yatıyorum dicem ama meyveyi yedikten kaç saat sonra yatılmalı acaba? hemen yatsam kilo yapar dimi ?? bunun cevabını yarın öğreneceğim için mutsuzum ama olsunben kaşındım yedim
bu arada annem benden 7 kilo daha zayıf iki çocuk annesi ya
bialt mesajı oku ...şu montidee kahved eyaska olmasa süper olacakk yaaa ben arada içiyorum cappucinoo şekersiz tabiii
birde eskiden havuç yiyorduk oda yaska şimdi:)salatada dıyuru oluyor havuç
diyerın bu söylediklerin makul ..... ama fazlasını getirmeyin he...canım sana bişi diyim ben
öğlenleri salatamda havuç oluyor mecburen yiyorum ama bir kaşığı geçmez sadece pişmişini yemiyorum kesinlikle
kahveyide hergün değil ama 3 kere içiyorum sadece nescafe yada türkkahvesi
banumm ben yatıyorum sabaha görüşelim öpüyorum seniiii
sabah okuyan herkeside :))
selam kızlar
1-2 soru sorucam ssize havuç neden yasaklandı acaba çiğ havuç serbestti bildiğim kadarıyla
2.side arkadaşlar kahve içiyorlarmış kahve serbestmi oldu yoksa kaçamakmı yapıyolar:)))eğer öyleyse ben duymadım görmedim:))
zillicim sıkma canını canım
sanalda konuşurken kimsenin mimiklerini görmediğimizden bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor
ya of benim aklım hala 51 de hatta daha altında bazen saçmaladığımı düşünüyorum ama bu isteiğimede engel olamıyorum ...zayıfladıkça insan daha zayıf nasıl görünürümün derdine düşüyo ...gerçekten insanoğlu doyumsuz
selam güzelim ..selamlar bugün ki menümü yazmak istiyorum
sabah tb ekmeği 2 dilim ve domates biber salatalık peynir zeytin
öğlen geldiğimde 1 tanem yumurta kırmızı biber ve domatesle çay kahvaltı tarzıydı umarım hata yapmamışım
aeben yardımcı olursan sevinirim akşamda haşlanmış brokoli yoğurt ve çok az yağda kavrulmuş salçalı sos olacak
oy negüzel günaydınn olmuş hepinize .....
günaydınlarrr
günaydın kızlar
selam güzelim ..
canım bunlarla doyacakmısın ???
umarım montiyi yanlış anlatmadık sizlere..
karnın doyduysa sorun yk mönün güzel olmuş ..
ama miktar azgeldi (bana göre tabe )
1yumurta deyil daha fazla yumurtada yiyebildin öylen . fazla bir çeşidin yok öyleninde .
akşamın içinde geçerli bu sadece brokolimi yiyceksin ?? yanında tavuk türüde yiyebilirsin . yada baklagil..
yada tonlu bir salata ekleyebilirsin akşamki mönüne .
birde meyve görmedim mönünde .. unutmayın vucudumuz şekeri meyveden alacak ...
dün regl oldum ve aksam halim haraptı sekerim düştü tatlı yemekzorunda kaldım sonrada kendime en kolayından şehriye corbası yaptım onu içtim monti uctu yani..
yer elmalarıma devam ediyorum..
ara olarak ceviz büyüklüğünde yiyorum ama ilk yediğim yer elmasından bulamadım onun dısı mor ve tadı acıydı bunların dısı kahverengi anlamsız bi tat içeriyo faydalı die yiyorum sonucda 7 keto içeren tek besin o imiş.. umarım işe yarar...
bu arada aeben abla cezama razıyım :78:
anladım güzelim ....canım aslında akşam çorba ve bol salatada olacak fakat bende yememe hastalığı vardı kilo alıcam korkusundan 2 senedir zillimmede bahsettim biraz yeni yeni düzenli yemek yemeğe başlıyorum enson yemeğimi 6 dayiyorum 2 saat öncesinde 1 elma ve akşamda bir bardak süt ve elma oluyor insan çok uzun zaman atıştırmayla ayakta kalınca bu fazla geliyor ama öğünlerimi zenginleştirmeye çalışacağım
kızlar öğlenn yemek yoktu dedim yaa salatada yiyemedim cacık yedim sadecebir de regl olduum içinmidir nedir yetmedi bende şimdi beyaz leblebi yedimmm :d afiyet olsun muu ablacıklarım yoksa yanlışmı yapmışım
safinaz cım allaha şükür iyiyimm ya.bende dönemsel bazne oluyor bu iştahsızlık belkide bayram dönüşü yoğun iş telaşından bide görümcemler antalya ya taşınıyoronalra ev naktık aldık eşya olayı falan derken yoruldum ondanda azaldı iştahım.kızımda teyzesi iyi sayılır hafif bir grip durumu var gibi ilaç kullanyıoruz artmaz umarım.
Zevcan canım iyiyim saolasın 1,300 yakın bir kilo aldım
meyvem ben ceza vermiyorum cezayı basküleriniz kesiyo ...
ayrıca regl olman tatlı yemeni gerekdirmez . boş yere bagırmıyorum avazim çıktıgı kadar TARÇINLI YOGURT YİYİN DİYE . BENDE REGLİM ÜSTELİK 2 AŞAMADAYIM AMA AKŞAMKİ KADAYIFDAN YEMEDİM ... NEDEN ÇÜNKİ KİLO AL-MAK İS-TE-Mİ-YO-RUM....
HE BİRDE ŞU YER ELMASİ İŞİNE GELELİM O 7 KETO BULUNAN YER ELMASİ SECECE AMERİKADA ÜRETÜLİYOR BURDAKİ YER ELMALERINDA DEYİL MEYVEM ÜZGÜNÜM .....
HEH ELİME DÜŞTÜN AZDAHA DÖVEYİM .MADEM YER ELMESINI BUKDAR ARADIN SAKIN TARÇIN YOKDU EVDE DEME ARTIK DÖVÜCEM ....
BİRDE ŞEHRİYE ÇORBASI VADI DİMİ..... ARTİK ONADA YORUM YOKKK ...
günaydına geç kaldım tünaydın :97:günaydınnnn monticiler:80:
bende tam tersi sabah güzel rüyalarla uyandım rabbım hayr etsin . Dışarı çıktım amanın içimde bir çoşku.... Inanırmısınız güvercinlere bile selam vererek geldim ... Herkesi öpmek istiyorum ...günaydınnnn kızlarrr
çok uyuşugum ben bugün
slm kızlar...
Diyar meyveyi yatmadan en az iki saat önce yemiş olmalısınız diyor diyetisyenler...
Meyvem keşke tatlı yeriine tarçınlı yoğurt yeseydin cnm,yada tarçınlı süt ...hiç değilse tatlı ihtiyacını karşılamış olurdun ve şehriye çorbasına bile açlık duymazdın...
Masumcum benimde yediğim tek kırmızı et köfte cnm.tavuğuda pek sevmiyorum ama küp küp doğrayıp bol baharatla harmanlayıp teflonda soteleyince aynı dışarda yapılmış şişlerin tadı gibi oluyor..birde bol salatayla yiyiyorum...yanınada ayran olunca tam bir monti menüsü oluyor..
Kızlar aranızda saç rengi açıcı her hangi bir ürün(sprey yada acıcı boya türü şeyler) kullanan varmı???boyatmak istemiyorum çok yıpratıyor.açıcılarla daha az yıpranıyor diye duydum..bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.bu tür ürünler satan dükkanlara girsem hiç bir yan etkisi yok deyip kakalamaya çalışacaklar..orda bir saat uğraşmaktansa sizden yorum olayım...saçlarım şu an çoook açık kumral kendiliğinden aralarında sarılar var ama ben açık sarı istiyorum..bir ara foto koymuştum o zamanki gibi yani....
afiyet olsun fıstuk ...menümü yazmamışımmm;
08:30 2 dilim tam buğday ekmeği, az marmelat şekersiz, peynir, süt, yeşilçay
12:45 1.5 parça tavuk but , salata, yoğurt
16:30 2 mandalina
18:00 1 avuç beyaz leblebi, süt
19:30 küçük bir kase tarçınlı yoğurt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?