Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bide şu mesajlarınızın altında verdiginiz kilolar yazıyo ya onu nasıl yaptınız bende istiyorum.

iyigünler monticiler....

aeben iyi akşamlar bugünkü menüm
1 mandalina
çavdar ek.2 dilim salatalık zeytin peynir
öglenleyin birsey yiyemedim
akşam 2dilim çavdar ekmegi fırında balık küçük boy palamut
ilkecim ... güzelim kahvaltı haricinde ekmek tüketmiyoruz . belki sadece sebze ögününde zarargelmez 1dl ama ...
etle asla yemiyoruz ...
iremim kulakların çınlasın .artık şunu kesin söylüyorum monti hem kanşekeri dengesi hemde bazı yiyecekleri ayrıştırma yapılan bir beslenme ...(doymuş yaglı protein ve karbonhidratlar )

akşam balıgım yanında salatanda yok vede süt ürünün ..
öylenin yememende kötü olmuş akşama kadar migdene içmi bişi girmedi en azından az lebleb yeseydin yada meyve ....

senoş hoşgeldin .....
canım ilk önce yeni başlayan birine montiyi biraz anlatmak lazım bazi şeyler kafasına oturması için ...

öncelikle kahvaltıda ekemk bizim için vaz geçilmaz .... eger hergün yumurta yemiyor ekmeklide kahvaltı yapıyorsan bunu geniz anlamlı bir hatırlatna olarak baz al ..

masumun dedigi gibi öylenine süt üerünü gerekliydi ... montide her ögün süt ürünü gerekli bu saglıklı beslenme açısındanda .

akşam 1 acuç cevizi neden yedin ?. yani ögün yiycek zamanınmı yoktu yoksa canımmı istemedi...
bizler eger agır yemişsek akşamı meyve ,süt yada az kuru yemişle geçiriyoruz fakat normal zamanlarda normal egünler yiyoruz ....,
monti asla az yemek deyil... her zaman miktar olarak ne yiyorsan öyle devam etmelisin ..tek dikkat etmen gereken montiye uygun beslenmek ....

mönün ilk başalayan birne göre iyi canım afiyet olsun 1 haftaya kalmadan mönülerin oturur . tekrar hoşgeldin ....
masumum amotör ayaklarını bırak kuzum ... artık iyce monticisin ..:90:.
hem sen buralarda oluyorsun ben ykkken birbirinizin mönülerine özelliklede yeni başlayan arkadaşların sorularına cevap verirseniz çok sevinirim ...
vay ne dengeli bir mönü ...

ee beraber yürüdük biz bu yolarda .........
bugünkü menüm:
sabah tahlile gideceğim için kahvaltı yok
öğlen: bir haşlanmış tavukbudu, bi kaç dilim enginar,salata,ayran
ara: bir nescafe,
ara:bir elma,bir mandalina
akşam:2 tabak otlu yoğurtlu çorba

ne tahlili diyarim umarım önemli bişi deyildir ....

hadü bakalım şekerüm ... banu 4 olmuş ...

yatmadan meyve konusu ;bu benim fikrim diyarım meyve zaten migdede deyil bagırsakda hazmoldugu için bence saatlerce beklemeye gerek yok . tabi bunu hergün böyle diye degerlendirme ..
umarın iyi uyumuşundur gece...

selamlar bugün ki menümü yazmak istiyorum sabah tb ekmeği 2 dilim ve domates biber salatalık peynir zeytin öğlen geldiğimde 1 tanem yumurtakırmızı biber ve domatesle çay kahvaltı tarzıydı umarım hata yapmamışım aeben yardımcı olursan sevinirim akşamda haşlanmış brokoli yoğurt ve çok az yağda kavrulmuş salçalı sos olacak

şu montidee kahved eyaska olmasa süper olacakk yaaa ben arada içiyorum cappucinoo şekersiz tabiii

birde eskiden havuç yiyorduk oda yaska şimdi:)salatada dıyuru oluyor havuç
bialt mesajı oku ...
diyerın bu söylediklerin makul ..... ama fazlasını getirmeyin he...
banumm ben yatıyorum sabaha görüşelim öpüyorum seniiii

sabah okuyan herkeside :))

maytabım öncelikle bi sop sana ...
sonrada gel öpeyim özledimmmm
bacım ne vefasız çıktın kıs ... minicik kilon olmasa gelmiycen he ..

hoş, bencede saçmalıyorsun cacum artık yeter 4 lü rakamlar neyine ne oluyo :84:
gecem gün 55liydin ne güzel işte 53 olmuşun ....bence yeterrrrr. gerçekden fazla zayıf oluyorsun ...:82:

nasılsı? halin ,vaktin umarım herşey rayına oturmuştur ...

selam güzelim ..
canım bunlarla doyacakmısın ???
umarım montiyi yanlış anlatmadık sizlere..
karnın doyduysa sorun yk mönün güzel olmuş ..
ama miktar azgeldi (bana göre tabe )
1yumurta deyil daha fazla yumurtada yiyebildin öylen . fazla bir çeşidin yok öyleninde .
akşamın içinde geçerli bu sadece brokolimi yiyceksin ?? yanında tavuk türüde yiyebilirsin . yada baklagil..
yada tonlu bir salata ekleyebilirsin akşamki mönüne .
birde meyve görmedim mönünde .. unutmayın vucudumuz şekeri meyveden alacak ...

Safinaz cım allaha şükür iyiyimm ya.bende dönemsel bazne oluyor bu iştahsızlık belkide bayram dönüşü yoğun iş telaşından bide görümcemler antalya ya taşınıyoronalra ev naktık aldık eşya olayı falan derken yoruldum ondanda azaldı iştahım.kızımda teyzesi iyi sayılır hafif bir grip durumu var gibi ilaç kullanyıoruz artmaz umarım.

Zevcan canım iyiyim saolasın 1,300 yakın bir kilo aldım

canım aslında akşam çorba ve bol salatada olacak fakat bende yememe hastalığı vardı kilo alıcam korkusundan 2 senedir zillimmede bahsettim biraz yeni yeni düzenli yemek yemeğe başlıyorum enson yemeğimi 6 dayiyorum 2 saat öncesinde 1 elma ve akşamda bir bardak süt ve elma oluyor insan çok uzun zaman atıştırmayla ayakta kalınca bu fazla geliyor ama öğünlerimi zenginleştirmeye çalışacağım

meyvem ben ceza vermiyorum cezayı basküleriniz kesiyo ...

ayrıca regl olman tatlı yemeni gerekdirmez . boş yere bagırmıyorum avazim çıktıgı kadar TARÇINLI YOGURT YİYİN DİYE . BENDE REGLİM ÜSTELİK 2 AŞAMADAYIM AMA AKŞAMKİ KADAYIFDAN YEMEDİM ... NEDEN ÇÜNKİ KİLO AL-MAK İS-TE-Mİ-YO-RUM....

HE BİRDE ŞU YER ELMASİ İŞİNE GELELİM O 7 KETO BULUNAN YER ELMASİ SECECE AMERİKADA ÜRETÜLİYOR BURDAKİ YER ELMALERINDA DEYİL MEYVEM ÜZGÜNÜM .....

HEH ELİME DÜŞTÜN AZDAHA DÖVEYİM . MADEM YER ELMESINI BUKDAR ARADIN SAKIN TARÇIN YOKDU EVDE DEME ARTIK DÖVÜCEM ....
BİRDE ŞEHRİYE ÇORBASI VADI DİMİ..... ARTİK ONADA YORUM YOKKK ...

kızlar öğlenn yemek yoktu dedim yaa salatada yiyemedim cacık yedim sadecebir de regl olduum içinmidir nedir yetmedi bende şimdi beyaz leblebi yedimmm afiyet olsun muu ablacıklarım yoksa yanlışmı yapmışım

anladım güzelim ....
Az, az artır yemeni...

kızlar öğlenn yemek yoktu dedim yaa salatada yiyemedim cacık yedim sadecebir de regl olduum içinmidir nedir yetmedi bende şimdi beyaz leblebi yedimmm :d afiyet olsun muu ablacıklarım yoksa yanlışmı yapmışım

miracım ...sende kitap vardı dimi..?. Yiyeceklerin ne içerdiklerini iyce benimse . Karbonhidrat nedir protein nedir ... Sonra ne yerim diye kendin ayırt edebilirsin ...

Salata her şeyle yenir etlede baklagilede ...
Yanlışın yok cacık ve nohut .. Afiyet olsun .
. Hatta doymadı isen 2 acuç leblebiye çıkarabilirsin yeni yediysen ...
Madem reglsin iştahın açıktır . Sonraki ögüne kurt gibi olma ...:89:

tlton canım yeni alınan kilo kabuk gider kafana takma .. Yola devam ....

dediğin her sey kabulümm...
ben su amerikan yer elmasını arastırdım..

ablaam oda dolu yoksa ikinci avucuda yicem

kitabı okuımaya vaktim olmuoo ablacım yaaa tekrar okumam lazım...

5 gibi tarçınlı yoğurt yicem ablacımm kurda dönmem

menümü yazmamışımmm;

08:30 2 dilim tam buğday ekmeği, az marmelat şekersiz, peynir, süt, yeşilçay
12:45 1.5 parça tavuk but , salata, yoğurt
16:30 2 mandalina
18:00 1 avuç beyaz leblebi, süt
19:30 küçük bir kase tarçınlı yoğurt.

günaydınnnn monticiler:80:
günaydına geç kaldım tünaydın :97:
günaydınnnn kızlarrr
çok uyuşugum ben bugün
bende tam tersi sabah güzel rüyalarla uyandım rabbım hayr etsin . Dışarı çıktım amanın içimde bir çoşku.... Inanırmısınız güvercinlere bile selam vererek geldim ... Herkesi öpmek istiyorum ...sıyırdımmı ne?:119::119::119::111:

ZİLİM BEN ACICI BOYA KULANDIM ÇOK AÇIK SARI ....
BİRDE ESKİDEN KENDİM RÖFLE DENEDİM ... AMA BENİM KENDİ SAÇ RENGİM KOYU ÖYÜZDEN KIRMIZIMSI IGRENÇ BİR RENK OLDU ... HEMEN DAHA KOYU BİR RENGE BOYADIM .....
SENİN SAÇ RENGİN AÇIKSA .. BİR MERKANIN AÇICI SARI RENGİ VARDI .TAM HATIRLAMIYORUM GÖZÜME TAKILMIŞTI ...
SREY BİLMİYORUM ....

HERKESİN SAÇ RENGİNE GÖRE SONUÇ FARKLI ÇIKIYOR ... AMA KENDİ BOYADIGIMIZ HİÇBİR RENK TAM OLARAK O RENGİ ALMIYOR BUDA BİR GERÇEK .....

ŞU AN BENİM SAÇIMDA ACIK REMK AMA DAHA AÇIGI ANÇAK KUAFÖRDE OLUYOR .

Son düzenleme:
ben geldim kaçak motici olarak . ramazan bayramından sonra fena cozuttum ama tekrar geldim aranıza yarından itibaren menülerimi yazmaya başlayacağım tekrardan .

afiyet olsun fıstuk ...

Miray güzelim hala akşam yemeklerine dışardamı olyorsun ki lebleb tarzına devam ediyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…