bialt mesajı oku ...
diyerın bu söylediklerin makul ..... ama fazlasını getirmeyin he...
maytabım öncelikle bi sop sana ...
sonrada gel öpeyim özledimmmm
bacım ne vefasız çıktın kıs ...minicik kilon olmasa gelmiycen he ..
hoş, bencede saçmalıyorsun cacum artık yeter 4 lü rakamlar neyine ne oluyo :84:
gecem gün 55liydin ne güzel işte 53 olmuşun ....bence yeterrrrr. gerçekden fazla zayıf oluyorsun ...:82:
nasılsı? halin ,vaktin umarım herşey rayına oturmuştur ...
küçük bi ilçede yanlız yasıyorum iş yerinde çok fazla aşamadığımız sorunlar var ailem evliliğime evet demiyo bakanlığın yayınladığı pdc de kadrom yok merkeze gecmek istiyorum torpilim yok baska bi ilceye verilirsem napıcam bilmiyorum becayiş arıyorum bulamıyorum vs vs bir sürü şey..
ha bu arada yazmadan geçemiycem
gruplaşma var deniniz sim belirtmeniz sonra iç birşey olmamaış gbi yazışıyoruz evet bu güselll
bir olay demekki böyle birşey gerçekte yokkk
lütfennn bir daha böle şeyler yaparak topikin huzurunu bozmayalım olarmmmm
yolumuza devammm
aebencim ne desen haklısın çok boşladım ve bende çok özledim
ama inan bana zayıf gibi durmuyorum eşim çevremdekiler kızıyo onlara demeden dikkat etmeye çalışıyorum kilomda bi değişiklik yok ama sanırım yağlandım göbek bölgemden ne yersem yiyim sabah aç karnına 53 çıkıyorum
bazen tartı bozuldu herhalde diyorum
arkadaşım var 47 kilo boyu benden bikaç santim kısa onun ölçüleri çok iyi ben neden böyleyim diye canım sıkılyıo halbuki bikaç kilo fark var arada
neysem az dikkat edeyim bi bakiim güzel olmazsa alırım bikaç kilocuk zaten alması daha kolay :)))
işler de rayına oturdu öyle bi 3 hafta geçirmek gerekiyomuş demekki istanbula alışmak daha kolay oldu:)
sen nasılsın canaım senden başkada kimse cevaplamamış küstüm işte
bide şu sorulara cevap verseniz
siz konusun konusun haftaya biz zaferimizi kutlarkende lal olucaksınız
kız ac durulurmu montide ac kalmak die bişi yok tamam lahana fırlatmıcam söz sen bişiler bul yee :76:
Safinaz cım allaha şükür iyiyimm ya.bende dönemsel bazne oluyor bu iştahsızlık belkide bayram dönüşü yoğun iş telaşından bide görümcemler antalya ya taşınıyoronalra ev naktık aldık eşya olayı falan derken yoruldum ondanda azaldı iştahım.kızımda teyzesi iyi sayılır hafif bir grip durumu var gibi ilaç kullanyıoruz artmaz umarım.
Zevcan canım iyiyim saolasın 1,300 yakın bir kilo aldım
oy negüzel günaydınn olmuş hepinize .....
hayırdır safişş bu kuplar niye???
kızlar öğlenn yemek yoktu dedim yaa salatada yiyemedim cacık yedim sadecebir de regl olduum içinmidir nedir yetmedi bende şimdi beyaz leblebi yedimmmafiyet olsun muu ablacıklarım yoksa yanlışmı yapmışım
[ı]kıslar hepinizden ; bu konuda bir mesaj daha istemiyorum eger azcık hatırım varsa....lütfen .:26:ı]yyaaa burası herkesin dusuncelerini paylastıgı bir topik değilmi bizde dusuncelerimizi paylastık kimsenın huzuru bozulmadıda bi seninmi huzurun bozuldu ayrıca bu kadar niye tepki veriyorsunki ozellikle sen ve zilligurti demekki yaptıgınız seyin farkındasınız soylemeden gecemiycem bunu niya bir baskası bu konuyu uzatmıyorda sen uzatıyorsun biz dusuncelerimizi soyledik gectik
[ı]kıslar hepinizden ; bu konuda bir mesaj daha istemiyorum eger azcık hatırım varsa[/ı] [ı]lütfen ..[/ı]:26:
[ı]kıslar hepinizden ; bu konuda bir mesaj daha istemiyorum eger azcık hatırım varsa....lütfen .:26:ı]
rica etmiştim gamzem ama ....:26:ayrıca topiğin huzurunu bozmayın diye yazmıs biz kimsenin huzurunu bozmuyoruz insanın dusuncelerini yazması burda kimsenın huzurunu bozmamısta onunkinimi bozmus gercekten cok sinirlendim bu lafa
ahh be ablaaam bir geliyorsun bir gidiyorsunn ceee yapıp seni çok özlüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?