Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam aben ablammm tarçınlı yogurt için bende artıkkk yiyinnnnnnn diye bagırmak istiyorum arkadaşlara
öglen v eakşam yemekleirmin sonund ayiyorummm
süper cnm ne tatlı isyiyor nedee abur cuburrr

denemelisiniz kızlarr ve inanın artık acıkmıyorum öglen ile akşam arasıında

eben abla kafama takılan bi soru var benim şimdi biz meyve ile yemek yiyemiyoruz yada hemen ardındna ama komposto ve marmelat yiyebiliyoruz nasıl oluyor bu?

ablaam bu akşam aerobiğe gidicemde normalde de eve gidiyorum yaa 8 de yatağa girdim dün. Film izledim izlerken uyuya kalmışım çok erken yatıyorum ben o yüzden akşam yemeği yemek istemedim öğlende güzel tavuğumu salatamı yemiştim

bi de ablam annemin günü vardı dün eve gittimm neler neeler yaapmmışş dedim miray sabıırr sabıırrr yemiceksin yemedimm bir de reglim yaniii
dedim yoğurt yiyim dolabi bi açtıımm en sevdiiim tatlııı kadayıflıı tavukgöğsüüü ben bi tepsi yiyebilirdim ondann ağlıcaaktımmm
hayır dedimm reglide bahane edemezdim şu an bile tadı kokusu geliyoo o derece severim ama yemedim.. yememek içinde yoğurt yedimm film izledim yattım

maytapçım seni çok iyi anlıyorum cnm,insan bir dönem kilolu dolaşıp istediği kilolara inince sınırlarını zorlayıp daha ne kadar verebilirim bi verip göreyim diyesi geliyor...bende neredeyse üçlü rakamlara dayanmak üzereyken Allahım bir 70 kiloya insem walla bişey istemiycem boyumda uzun yeter bana 70 kilo diyordum.70 'lere yaklaştığımda aa yok yok ne güzel veriyorum hiç zorlanmadan 65 olayım bari dedim. 65 oldum bacaklarım hala biraz kalın gibi 60 olsamtam incelecekler dedim.60 'a inincede artık ölsem 58-59 olamam ama daha veremem verdim vereceğimi dedim.ama içimdende en son ortaokulda olduğum 57 kilo sınırını zorlamak geldi kendimi biraz daha kasıp 56 ya kadar indim:)
artık daha sınır koymuyorum kendime ....yoksa görünmez olacağım...kardeşim sarıldığımda çocuğa sarılmış gibi oluyorum boyunda olmasa çocuk kadar olacaksın dedi hatta bu yaz...düğün için 38 beden elbise almıştım en küçük beden 38 di mağazada.al kısmı geniişleyerek iniyordu ama onuz kısmı geniş geldi daralttırdım.artık daha veresim yok ...ama sen yakışır diyorsan istediğin kiloya inene kadar ver cnm......

meyvem senin durumun ilaç kullanacak kadar kötü bir durum değilki cnm.çevrene bir bak neler olup bitiyor..insanlar nasıl dertlerle uğraşıyor...ailen sağ,işin gücün var, seni seven bir erkek arkadaşın var...bunlar mutlu olmak için yeter cnm...

mimu çok az yemişsin cnm hakikatten.bir süre sonra mettabolizman kendini korumaya alır çok zor verirsin..dikkat et..yanında ya bir meyve ,ya biraz kuru yemiş,bir kutu süt falan bulundur bari...yemek sana uymadığında aç kalmassın....evden bir tuzluğa tarçın doldur .küçük kutu yoğurtlardan al serp üstüne ye...
yada (şaka değil gerçek söylüyorum)bebek kavanoz mamalarından al...benim monti yapan arkadaşım adet döneminde onlar olmasa ne monti kalacak ne diyet ..gözüm dönüyor ama mamalarla kurtarıyorum diyor...5,5 ayda 22 kg verdi montiyle...o mamalar da şeker yok..meyve şekeri var...birde akacak dökülecek bişey de değil durum kurtarır hiç değilse...bazılarının tadı ekşi yalnız....

meyvem öğlen yediğin salata bağırsaklarını çalıştırdıysa miden boşalmıştır...sende öğlen az yiyerek akşama kadar uzun süre aç kalıp kan şekeri dengeni oynatıp akşamda cısslara uzanıyorsun ....öğlen doymadıysan leblebi falan yesene cnm ara olarak...

AEBENCİM ne desen haklısın çok boşladım ve bende çok özledim
ama inan bana zayıf gibi durmuyorum eşim çevremdekiler kızıyo onlara demeden dikkat etmeye çalışıyorum kilomda bi değişiklik yok ama sanırım yağlandım göbek bölgemden ne yersem yiyim sabah aç karnına 53 çıkıyorum
bazen tartı bozuldu herhalde diyorum
arkadaşım var 47 kilo boyu benden bikaç santim kısa onun ölçüleri çok iyi ben neden böyleyim diye canım sıkılyıo halbuki bikaç kilo fark var arada
neysem az dikkat edeyim bi bakiim güzel olmazsa alırım bikaç kilocuk zaten alması daha kolay :)))
işler de rayına oturdu öyle bi 3 hafta geçirmek gerekiyomuş demekki istanbula alışmak daha kolay oldu:)
sen nasılsın canaım senden başkada kimse cevaplamamış küstüm işte
bide şu sorulara cevap verseniz

meyvem rabbım başka sıkıntı vermesin .. Ama sen bunlara sıkıntımı diyorsun kuzum . çogumuzun sorunlarından bunlar .... Bu güçü ilaçlarda aramak yerine kendi içinde ara güzelim daha yaşın kaç ...

Son düzenleme:

yyaaa burası herkesin dusuncelerini paylastıgı bir topik değilmi bizde dusuncelerimizi paylastık kimsenın huzuru bozulmadıda bi seninmi huzurun bozuldu ayrıca bu kadar niye tepki veriyorsunki ozellikle sen ve zilligurti demekki yaptıgınız seyin farkındasınız soylemeden gecemiycem bunu niya bir baskası bu konuyu uzatmıyorda sen uzatıyorsun biz dusuncelerimizi soyledik gectik

hangi soru kıs buMU ? :90: Onun cevabi belli ....:92::92:

Safişşşşşşşşşş sen dün ne yumurtluyordun bakın maytaba anlat da kıs faydalansın ....:90:

Sen kiloyu hakaten takıntı haline getirmişin bacım .... Takılacak başka bişiyin kalmamış anlaşılan ..:90:

Son düzenleme:
ziliiimm hepsi yanımdaaa sırayla yiceeem oda dolu yaaa

ayy zilim bende senin gibi zayıflarmıyımm sen ne kadar zaman da verdin o kadar kiloyuuu benm düşünceem 70 olsam yeter diyorum yaa

siz konusun konusun haftaya biz zaferimizi kutlarkende lal olucaksınız

kız ac durulurmu montide ac kalmak die bişi yok tamam lahana fırlatmıcam söz sen bişiler bul yee :76:

biz konuşuyoruz zaten güzelim konuşmayada devam edeceğizzzzzzzzzzzzzzzzzz

nladım canım dikkat et kendine falzla uzatma bu durumu iştahsızlık hastalığa sebep olur allah muhafaza....

oy negüzel günaydınn olmuş hepinize .....
hayırdır safişş bu kuplar niye???

sen neden bu kadan geç geliyon artık aplaaaaaa

ayyy mutluluktandı ooooooo başka bişi arama altındaaaa :26:

kızlar öğlenn yemek yoktu dedim yaa salatada yiyemedim cacık yedim sadecebir de regl olduum içinmidir nedir yetmedi bende şimdi beyaz leblebi yedimmm afiyet olsun muu ablacıklarım yoksa yanlışmı yapmışım

afiyet olsun canım.

Anam maytabım gelmiş en son konuştuğumuzda kilo almaya çalışıyorum demiştin . şimdi aldıklarınımı vermeye çalışıyorsun . Bu arada tekrar hoşgeldin 53 kilo bence güzel bir kilo hep bu şekilde kal bence .

[ı]kıslar hepinizden ; bu konuda bir mesaj daha istemiyorum eger azcık hatırım varsa....lütfen .:26:ı]

Son düzenleme:
[ı]kıslar hepinizden ; bu konuda bir mesaj daha istemiyorum eger azcık hatırım varsa[/ı] [ı]lütfen ..[/ı]:26:

tabiki aebencim yazmayız ben dun sadece fikrimi belirttim ve bitti sonra bu kaonuda zilli yazmıs uzatmadım sadece dusuncem bu dedim gectim ama masum 2 dır aynı seyi yazıp duruyor kimseye hesap vermek zorunda değiliz neden bu konuda ısrarcı ben ona kızıyorum niye kimse ısrar etmiyorda bi tek masum ısrar ediyor

[ı]kıslar hepinizden ; bu konuda bir mesaj daha istemiyorum eger azcık hatırım varsa....lütfen .:26:ı]

ayrıca topiğin huzurunu bozmayın diye yazmıs biz kimsenin huzurunu bozmuyoruz insanın dusuncelerini yazması burda kimsenın huzurunu bozmamısta onunkinimi bozmus gercekten cok sinirlendim bu lafa

gamze canım boşver sonuçta herkes düşüncelerini söylüyebilir kimsenin bişey dediği yok.ben uzun süredir kk dayazışıyoum başka grupta tabi böyle şeyler olabiliyor önemli olan sanalda olsa kimsenin birbirini incitmeden kırmadan paylaşım yapması.

ahh be ablaaam bir geliyorsun bir gidiyorsunn ceee yapıp seni çok özlüyoruz

ayrıca topiğin huzurunu bozmayın diye yazmıs biz kimsenin huzurunu bozmuyoruz insanın dusuncelerini yazması burda kimsenın huzurunu bozmamısta onunkinimi bozmus gercekten cok sinirlendim bu lafa
rica etmiştim gamzem ama ....:26:

aebencim çiğ havuç yiyoduk onu yiyemiyomuyuz bide neydi anacım sorduğum soruyuda unuttum ilk mesajda yazıyodu :)))
ay valla bunadım yaaaa
takıntı değil kız valla sadece daha zayıf nasıl olunur bunun adı neyse işte:))))

nazcım valla bi orta yolu bulamadım anacım48 kiloydum o zaman ühüüü hortlak gibi,
şöyle 51 olmöak istiyodum ama birden 55e fırladım çabuk verdiklerimi ve çabuk aldıklarımı hallettim ama genede memnun değilim sopa istiyomsanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…