en iyisi sen 50 kilo alup bırak maytabım ..... Seni 50 kilo paklar .... Bende sarıldım tekrar monti amcama bende en son 57 oldum ama ramazan bayramında bir bozdum daha toparlanamadım şimdi 61 kilo olmuşum .aebencim çiğ havuç yiyoduk onu yiyemiyomuyuz bide neydi anacım sorduğum soruyuda unuttum ilk mesajda yazıyodu :)))
ay valla bunadım yaaaa
takıntı değil kız valla sadece daha zayıf nasıl olunur bunun adı neyse işte:))))
nazcım valla bi orta yolu bulamadım anacım48 kiloydum o zaman ühüüü hortlak gibi,
şöyle 51 olmöak istiyodum ama birden 55e fırladım çabuk verdiklerimi ve çabuk aldıklarımı hallettim ama genede memnun değilim sopa istiyomsanırım
maytabım senin sorunu yanıtlarken aynı mesajımda diger bir arkadaşa vevabını yazdım gııı okumuyonmuki??aebencim çiğ havuç yiyoduk onu yiyemiyomuyuz bide neydi anacım sorduğum soruyuda unuttum ilk mesajda yazıyodu :)))
ay valla bunadım yaaaa
takıntı değil kız valla sadece daha zayıf nasıl olunur bunun adı neyse işte:))))
nazcım valla bi orta yolu bulamadım anacım48 kiloydum o zaman ühüüü hortlak gibi,
şöyle 51 olmöak istiyodum ama birden 55e fırladım çabuk verdiklerimi ve çabuk aldıklarımı hallettim ama genede memnun değilim sopa istiyomsanırım
uygundur ilke......slm kızlar sabahki menümü yazmak istedim
1 mandalina ve yarım cennet meyvesimi elmasımı ne hani su domates gibi olan varya o
1dilim çavdar ekmek üzerine acılı biber salcası
peynir
5-6 zeytin
3bardak tatlandırıcılı çay
montiye uygunmu
siz konusun konusun haftaya biz zaferimizi kutlarkende lal olucaksınız
kız ac durulurmu montide ac kalmak die bişi yok tamam lahana fırlatmıcam söz sen bişiler bul yee :76:
süper.....bugunku menumude yazayım hazır burdayken
sabah:hiç istahım yoktu 1 dilim ekmeği zor yedim tb ekmek salatalık bir kactane dilim domates peynir yeşil zeytin
öğle:mercimek corbası yogurt ıspanak
tarcınlı yogurt yicem şimdi
akşam:etli kapuska közlenmiş biber yogurt salata
kıs 4.takımla 6.takım yarışamı girdiniz ....
Hadi bakalım ..
Ne edelim taraf tutamıyorum hadi o zaman hakemlik edeyim .......
yarış her zaman işe yarar taımlar arasında . Ee zamanında bende az tutdurmadım takımları birbirlerine ...:90:hemde ne yarıs aeben ablam bunlar yarıs yarıs die tutturdu
Bizde biraz kendilerine getirelim sunları dedik.. :90:
Haftaya sonuclar acıklandığın darmadağın olucaklar..
Hakemliğin hayırlı olsun :81:
haaa hayyy sen akşamları dayanamayıp tatlıları ye görücez bakalım kim darmadağın olacak . Göndereyim mi sana şurdan 1 kilo fıstıklı kadayıfhemde ne yarıs aeben ablam bunlar yarıs yarıs die tutturdu
Bizde biraz kendilerine getirelim sunları dedik.. :90:
Haftaya sonuclar acıklandığın darmadağın olucaklar..
Hakemliğin hayırlı olsun :81:
Bu gün çok bi gülesim varda.....
ay pardon aebencim okuyorumda ben bana cevap yazıcan diye şeyettim anacım perdööön
hımm ben öyle yapayım zatende bana soranlar oluyo kitabı almak yerine ne yiicez ne yemiicez söyle yapalım diyen oluyo
orda havuç yasak diyince kafam karıştı
neysem ben bildiğim gibi aktarayım
sağol cınım cevapların için
nazcım sen daha önce yaptın gene yaparsın canım
yalnız şunu biliyorum 0 kaçamakla yaptığım 2 aydan sonra bidaha asla 1.aşama yapamadım 4 4lük
tatlı,patates mutlaka oldu olmuyo tekrardan 1. Aşama çok zor oluyo bi tadını aldınmı
sanada kolay gelsin canım
allah bozmasın bizede bulastırsın
bu gün çok bi gülesim varda.....
:nazar:yarış her zaman işe yarar taımlar arasında . Ee zamanında bende az tutdurmadım takımları birbirlerine ...:90:
haaa hayyy sen akşamları dayanamayıp tatlıları ye görücez bakalım kim darmadağın olacak . Göndereyim mi sana şurdan 1 kilo fıstıklı kadayıf:76::76:
meyveeee seeen bizi hafife allmışşsssıııınnn huhaaa seeniinn krizlerin gelsinde gör
allah bozmasın bizede bulastırsın
:nazar:Hep böyle olalım..
kadayıf sevmem sekerpare isterim
yyaaa burası herkesin dusuncelerini paylastıgı bir topik değilmi bizde dusuncelerimizi paylastık kimsenın huzuru bozulmadıda bi seninmi huzurun bozuldu ayrıca bu kadar niye tepki veriyorsunki ozellikle sen ve zilligurti demekki yaptıgınız seyin farkındasınız soylemeden gecemiycem bunu niya bir baskası bu konuyu uzatmıyorda sen uzatıyorsun biz dusuncelerimizi soyledik gectik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?