Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

en iyisi sen 50 kilo alup bırak maytabım ..... Seni 50 kilo paklar .... Bende sarıldım tekrar monti amcama bende en son 57 oldum ama ramazan bayramında bir bozdum daha toparlanamadım şimdi 61 kilo olmuşum .

maytabım senin sorunu yanıtlarken aynı mesajımda diger bir arkadaşa vevabını yazdım gııı okumuyonmuki??
Neydse bi daha yazayım ....
Amcam 2. KİTAPDA havuca etli ögünlerde yasak diyor kahveyede arda bri izin verdim cadılara ....:90:
Ama sen bu işin pirisin bacım 1.aşamayıda 2.aşamayıda fet ettin daha banamı soruyon yav ik başlara nasıl yaptıysan öyle devam et ne edecen sen ....

Son düzenleme:
bugunku menumude yazayım hazır burdayken
sabah:hiç istahım yoktu 1 dilim ekmeği zor yedim tb ekmek salatalık bir kactane dilim domates peynir yeşil zeytin
öğle:mercimek corbası yogurt ıspanak
tarcınlı yogurt yicem şimdi
akşam:etli kapuska közlenmiş biber yogurt salata

uygundur ilke......

Kıslar ben olmadıgımda montide yeni olan kısların mönülerini yorumlayın ....
siz konusun konusun haftaya biz zaferimizi kutlarkende lal olucaksınız

kız ac durulurmu montide ac kalmak die bişi yok tamam lahana fırlatmıcam söz sen bişiler bul yee :76:

kıs 4.takımla 6.takım yarışamı girdiniz ....
Hadi bakalım ..
Ne edelim taraf tutamıyorum hadi o zaman hakemlik edeyim .......

süper.....

Kıslar ben kaçtı ... Hayden akşama girebilirsem görüşürüz .....

kıs 4.takımla 6.takım yarışamı girdiniz ....
Hadi bakalım ..
Ne edelim taraf tutamıyorum hadi o zaman hakemlik edeyim .......

hemde ne yarıs aeben ablam bunlar yarıs yarıs die tutturdu
bizde biraz kendilerine getirelim sunları dedik.. :90:
haftaya sonuclar acıklandığın darmadağın olucaklar..
hakemliğin hayırlı olsun :81:

ay pardon aebencim okuyorumda ben bana cevap yazıcan diye şeyettim anacım perdööön
hımm ben öyle yapayım zatende bana soranlar oluyo kitabı almak yerine ne yiicez ne yemiicez söyle yapalım diyen oluyo
orda havuç yasak diyince kafam karıştı
neysem ben bildiğim gibi aktarayım
sağol cınım cevapların için
nazcım sen daha önce yaptın gene yaparsın canım
yalnız şunu biliyorum 0 kaçamakla yaptığım 2 aydan sonra bidaha asla 1.aşama yapamadım 4 4lük
tatlı,patates mutlaka oldu olmuyo tekrardan 1. aşama çok zor oluyo bi tadını aldınmı
sanada kolay gelsin canım

Bizde biraz kendilerine getirelim sunları dedik.. :90:
Haftaya sonuclar acıklandığın darmadağın olucaklar..
Hakemliğin hayırlı olsun :81:
yarış her zaman işe yarar taımlar arasında . Ee zamanında bende az tutdurmadım takımları birbirlerine ...:90:

Bizde biraz kendilerine getirelim sunları dedik.. :90:
Haftaya sonuclar acıklandığın darmadağın olucaklar..
Hakemliğin hayırlı olsun :81:
haaa hayyy sen akşamları dayanamayıp tatlıları ye görücez bakalım kim darmadağın olacak . Göndereyim mi sana şurdan 1 kilo fıstıklı kadayıf :76::76:

sağol canım bende kaçamaksız 2 ay yaptım ozaman sonrası bommmmm ama bu sefer inşallah başarmak istiyorum . Sporada başladım .

meyveeee seeen bizi hafife allmışşsssıııınnn huhaaa seeniinn krizlerin gelsinde gör

bu gün çok bi gülesim varda.....
allah bozmasın bizede bulastırsın
yarış her zaman işe yarar taımlar arasında . Ee zamanında bende az tutdurmadım takımları birbirlerine ...:90:
:nazar: hep böyle olalım..
haaa hayyy sen akşamları dayanamayıp tatlıları ye görücez bakalım kim darmadağın olacak . Göndereyim mi sana şurdan 1 kilo fıstıklı kadayıf :76::76:

kadayıf sevmem sekerpare isterim

gamze 1. alıntı yaptıgın yazıyı okumanı tavsiye ediyorum sana huzuru bozmayın demeidm kenmide içine katarak bozmayalım dedim bir kez daha oku
2. düşünceni paylaş ama isim ver herkesi zan altınd abırakma açık sözlü ol varsa bişey direk yazz
düşüncen paylaşmak laf çarpmak degil açıkc akonuşmaktır varsa deridn yazacaksın açıkc aisim vererek hiç tarzım dgeildir laf çarpmak sitem etmek

eger sen ziilim ve benim yazılaırmdna grup anlayışını çıkartıyorsan istedigini düşüne bilirisin keyfine kalmış sne bilirisn

masummum lütfen yaa aeben ablam rica etti boşverelim burada bir yoldayızzz ben en yenilerden olmama rağmen hiç yabancılık çekmedimmm hiç açmayalım bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…