Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

niye sadece ben boyle anlıyorum acaba bunu biz yagmur gozlunun dusuncesine katıldık fikrimizi belirttik ister isim veririz ister vermeyiz bu kimseyi ilgilendirmez artık uzatmayacagımı belirttim bunu burda kapatıyorum ayrıca laf carpıtmak tarzın değilde neden bıurası paylasım yeri kimse isim verin topiğin huzuru bozulmasın diye konusuyorsun ki

sema abla sen bu yeşil çayı soguk naısl içiyorusn 3 gündür yapıyorum ama içemiycmem artık bugün normla yeşil çaya döndüm
mumi bird ekabızlık için zilim verdigi tarif vardıya onu yaptım ben bayram öncesi baya memmun kaldım bugünde yaptım birazdan içicem birde akşam içerim meyve yeirne tavsiye edeirm send ekabızlık çekiyorudn dimi

aaa elmayımı diyosun canım yazmıştım bi yere ama eeet yaa yine başladı hurma ile geçiyodu ama hurmada çok şekerli bu ara yine bşladı

1 elma
1 portakal
yarım limon yarım lt suda haşlıyorsun sonra püre yapıyorsun afiyetle içiyorsun cnm elmanın kabukalrı kalsın

[

gamzecim tamam bu konu dün kapanmıştı...

çok zorluk çekmiyorum hatta sevdim bile diyebilirim...şu an masamda küçük su şişesinde hala var ama içmeyeceğim yolda zor durumda kalmamak için...ayrıca çok faydasını gördüm...

Bende ilk başlangıcı yapayım bugünkü menümü yazayım ki akşam bozmayayım ...

Sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

ara
2 erik
mandelina

öğlen
2 avuç leblebi
1 kutu süt

akşam
fırında tavuk pirzola
1 kase cacık
salata ....

masumuumm yapalım bakalımm ne kadar kaynatmak lazım?

nazımm fırında tavvuktan bende istiyorumm maşellah

mimu elmalar filan açılana kadar kaynatıyorum
yanii anlıyorsun zaten
2 bardak filan çıkıyor

ben birde tarçınlı kayısı begenmiştim

0 şeker olmasına rgemn tadı süperdi

kızlar birsey sorcam akşama zeytinyağlı karnıbahar var yanındada mantar kavurması onların yanında salatamı yemeliyim yoksa yogurtmu?

kızlar birsey sorcam akşama zeytinyağlı karnıbahar var yanındada mantar kavurması onların yanında salatamı yemeliyim yoksa yogurtmu?

her ikisinide yiyebilirsin . ama yoğurt yersen daha güzel olur . çünkü her öğünde bir süt ürünü tüketmemiz gerekiyor.

ama karnıbahar varmış salata yemeyebilirisn ama yogurt mutlaka ye cnm

bizim evde de tavuk var ama ben ayrobink yapceem bu akşam inş. trafik olmazda yetişebilirseem

bizim evde de tavuk var ama ben ayrobink yapceem bu akşam inş. trafik olmazda yetişebilirseem

ben spora gideceğim zamanlar evden getiriyorum işyerinden çıkmadan yiyiyorum canım . akşamada meyve falan yiyiyorum . artık şu tarçınlı yoğurdu bende deneyeceğim spora gittiğim günler

hıı bu arada gercekten tarçınlı yogurt bayagı iyi tatlı istegini kesiyo ben denedim.benim gibi tatlı canavarı bile kesiyo::81::81::81::81:

ben daha menumu yazmamistim yazayim bariiiii
sabah 1dilim ekmek ,zeytin ,peynir ve capuccino
ara 1 elma
oglen mantar sote 1 kase yogurt bol bol su
ara 1 kase tarcinli yogurt
aksam firinda tavuk coban salata
yatmadan once 1 bardak mandalina suyu
aebenin sozunu dinledim super ise yariyo bu tarcin
bu arada evde bulunan yagsiz yogurttan cokelek yaptim super lezzetli oldu tavsiye ederim,yarin tarifinide yazarim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…