Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tamam nazımmmm :=))) ama ben artık yavaşlarım heralde

albümümümde boydan resimlerim var canım bak bakalım profilimden beni beğenecekmisin .

iyide bebekim ben onları gördüm zateeennn son halini göreyim diyordummm orda gelinlik ve abiye var günlük halini göreyim pantolanla etekle falan anladın....
o resimlere bakarsan senin zayıflamana bile gerek yok gibi duruyor şekerciğimmmm

günaydın ziliii hoşgeldin
sivri biberi evet okumuştum daha öncede ama benim alışkanlığım yok birde sevmediğim için bana yaramıyor maseleffff
yiyenler bolca tüketsin valla.....

Ayrıca yorgunluğun evet şimdi çıkıyor bence bir süre dinlen daha kötü olma......

zilimmm yarında çalışıyorumm bu akşam eve gidince yapıcam ama yine başladı sorun ama şunu fark ettim protein tarzı bişe yiyince beni rahatlatıyo sankii bi de hurma hahaha

bir de teşekkür ederim. idolümsün aama ben 59 ları bile göremem heralde

he bi de sivri biber bende yiyemiyorum maalesef soğan biber sevmem bennn ne biçim adanalıyım dimi

tamam safişim bu akşam eşime çektireyim bir kaç resim ekleyeyim profilime yarın .

mimuşum sen tam olarak kaç kg ile başladın,kaça indim ve kaç olmak istiyorsun??boyunda uzundu hatıradığım kadarıyle...istersen gerçekten olursun...eğer bağırsaklarını çalıştıranın protein olduğunu düşünüyorsan iki yumurta haşla ye cnm...ama protein diyeti yapanlar hep kabızlıktan şikayet ediyorlar arada okuyorumda...lifli değilya ondandır ...ama sende öyle bir etki gösteriyorsa ye tabii tatlım.. hurmaya pek takılma son zamanlarda çok yedin zaten...tarçınlı yoğurda devam...ben üzerine cevizde serpiyorum.aşure hayal ederek yiyorum valla...

kızlar günaydın

dünkü menüm
3 dlm t.b.ekmeği domates biber zeytin ş.siz çay
öğlen
omlet
akşam
yarım tabak kıymalı taze fasulye yoğurt

yeşil çay iksiri

günaydın monticiler..

hayırlı cumalar...
kilo veren herkesi kutlarım....

bende bildirim yapayım...

12.11.2010......99.8
bayram sonrası...22.11.2010....105.3
26.11.2010.......101,3
ödemmiş demekki 4 kg gitti

selammmm
benimde kilom 69.4 wc çıkamadım yine etki edermi rakamın degişmeisne bilemiyorum ama

geçen haftada kaç kilo oldugumu tam bilemiyorum aama bayram öncesine gör
500 gr artıdayım

ziilmm geçmiş olsun cm
benimde haftaya perşembe misafirleirm gelicek hemd eyatılı

eşimin arkadaşın antalyadan gelicekelr çovuklarında kas erimeis var hacettepede tedavi olacakmış 2 gün kalıcaklarr
otelde kalırız filan demişler ama yokd eidm olmaz gelin bana
ben kaşınıyorum snaıırmm

90 la başladımm zilimm hatta 91 92 ydi ama buraya başladığım gün tartılarımız 90 ı gösteriyordu.
şu an 81.8im yaklaşık 40 gün oldu.

hedefim 73 ollmak.. neden 73 dersen boyum 1.83 arada 10 kilo olsun diye. hayatımda 73 ü hatırlamıyorumS:

dün menümü yazmayı unutmuşum..
sabah
iksir,tiroid ilacı
yolda
armut
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
öğle
balık,salata
ara
armut
akşam
etli kapuska,taze fasülye,salata,yoğurt

tamam safişim bu akşam eşime çektireyim bir kaç resim ekleyeyim profilime yarın .

tamam ama unutma haftasonu diye tamammı güzelciğim....

kızlar günaydın

dünkü menüm
3 dlm t.b.ekmeği domates biber zeytin ş.siz çay
öğlen
omlet
akşam
yarım tabak kıymalı taze fasulye yoğurt

yeşil çay iksiri

anlaşılan iştahın hala açılmamış güzelim

kızlar bu arada bayram dönüşü kilom 55,4 dü

bugün 55

olsun hiç yoktan iyidir

günaydın monticiler..

hayırlı cumalar...
kilo veren herkesi kutlarım....

bende bildirim yapayım...

12.11.2010......99.8
bayram sonrası...22.11.2010....105.3
26.11.2010.......101,3
ödemmiş demekki 4 kg gitti

sema ablaaaa üçlü rakamlara çıkmışsınnnn
işi sıkı tut sendeee hemen ver aldıklarını olarrmıııııı

selammmm
benimde kilom 69.4 wc çıkamadım yine etki edermi rakamın degişmeisne bilemiyorum ama

geçen haftada kaç kilo oldugumu tam bilemiyorum aama bayram öncesine gör
500 gr artıdayım

kabızlığında etkisi büyüktür diye düşünüyorum zannımca.....

bende diyorum takım niye boş ,bizim hatunlar burdaymış :95:

kııss ben hem ordayım hem burdaaaaa

Selam monticiler. Ben bildireyim kilomu. Pazartesi sabahı 72,9 ile başladığım montimde bu sabah 69,5 çıktım.
Çok mutluyum ve iyiyim.Bir daha 70 lere dönmek yok.

bugünki menüm...
sabah
1 bardak iksir,tiroid ilacım
yolda
1 şişe su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
öğle
nohut yemeği,salata,yoğurt
ara
elma
akşam
tonlu salata,yoğurt

su,bitki çayı,iksir

safinaz canım bu aralar hep yatılı misafirlerim var koşuşturmacadan açlık bile hissetmiyorum ama bu koşuşturmaca 10 gün kadar devam edicek artık yarından itibaren düzenimi kurmaya çalışıcam zorda olsa.sen nasılsın canım?

kizlar hemen kilomu bildireyim mönü lerimi sonra yazarim kizim hasta suan vaktim yok.pazartesi 71,100 bu sabah 70,5.yani 600 gramcik vermisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…