albümümümde boydan resimlerim var canım bak bakalım profilimden beni beğenecekmisin .
günaydın kızlar...
başta mimum olmak üzre kilo kaybeden herkesi tebrik ederim.....kaybettiğimizde tek sevindiğimiz şey kilolar...her haftayı büyük kayıplarla kapatalım inşallah...:90:
az önce eski bir sağlık dergisi geçti elime..geçenlerdede yazmıştım buraya dergide görünce yine aklıma geldi yazayım dedim.gözden kaçıranlar varsa tekrar görüp denesinler diye..kahvaltıda yeşil sivribiber yiyenler aynı kahvaltıyı yaparak biber tüketmeyenlere göre daha fazla yağdan kaybetmişler...metabolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış.ben diyet yaptığım dönemde çok yerdim..sevdiğim için her kahvaltıda doğrardım domatesin salatalığın yanına...seven varsa denesin...
mimum kabızlığa masumun yaptığı o karışım hatırlıyorsan gastroentrolog tarafından tavsiye edilmişti eşime.arkadaşın 7 aylık kabız bebeği içinde önerdik ona bile iyi gelmiş.ek gıdadan dolayı çocuk çatlayak duruma gelmiş su içmiyormuş.bunu yap dedik annesine yapmış .iki gün sonra aradı çok iyi geldiğini söyledi.birde komposto gibi bişey zaten.doldur bir şişeye işyerine götür orda bile ara ara iç cnm..hemde kış ayında bol c vitamini hastalıktanda korur...
bende et kesiği olmuşum gibi her yanım dökülüyor...dün akşam saati tam tenise gitmeme 20 dk.varken eşimin arkadaşları arayıp bize geleceklerini söylemişler.20 dk. içinde bacaklarım totoma vurarak bişeyler hazırlayıp çıktım evden.birde kursa gidince kursun havadan dolayı iptal olduğunu öğrenip aynı hızda eve gelip kaldığım yerdne devam ettim.bir gün öncede misafir vardı ve dinlememeiştim .şimdi çıkıyor acısı ...
iyide bebekim ben onları gördüm zateeennn son halini göreyim diyordummm orda gelinlik ve abiye var günlük halini göreyim pantolanla etekle falan anladın....
o resimlere bakarsan senin zayıflamana bile gerek yok gibi duruyor şekerciğimmmm
günaydın ziliii hoşgeldin
sivri biberi evet okumuştum daha öncede ama benim alışkanlığım yok birde sevmediğim için bana yaramıyor maseleffff
yiyenler bolca tüketsin valla.....
Ayrıca yorgunluğun evet şimdi çıkıyor bence bir süre dinlen daha kötü olma......
tamam safişim bu akşam eşime çektireyim bir kaç resim ekleyeyim profilime yarın .
kızlar günaydın
dünkü menüm
3 dlm t.b.ekmeği domates biber zeytin ş.siz çay
öğlen
omlet
akşam
yarım tabak kıymalı taze fasulye yoğurt
yeşil çay iksiri
kızlar bu arada bayram dönüşü kilom 55,4 dü
bugün 55
günaydın monticiler..
hayırlı cumalar...
kilo veren herkesi kutlarım....
bende bildirim yapayım...
12.11.2010......99.8
bayram sonrası...22.11.2010....105.3
26.11.2010.......101,3
ödemmiş demekki 4 kg gitti
selammmm
benimde kilom 69.4 wc çıkamadım yine etki edermi rakamın degişmeisne bilemiyorum ama
geçen haftada kaç kilo oldugumu tam bilemiyorum aama bayram öncesine gör
500 gr artıdayım
bende diyorum takım niye boş ,bizim hatunlar burdaymış :95:
kizlar hemen kilomu bildireyim mönü lerimi sonra yazarim kizim hasta suan vaktim yok.pazartesi 71,100 bu sabah 70,5.yani 600 gramcik vermisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?