hayırlı cumalar aebenim,bu arada ketum abla yok????:26: nerelerde acaba merak ettim valla....işle ilgili atılımlar peşindemi acaba??
safinaz canım bu aralar hep yatılı misafirlerim var koşuşturmacadan açlık bile hissetmiyorum ama bu koşuşturmaca 10 gün kadar devam edicek artık yarından itibaren düzenimi kurmaya çalışıcam zorda olsa.sen nasılsın canım?
kizlar hemen kilomu bildireyim mönü lerimi sonra yazarim kizim hasta suan vaktim yok.pazartesi 71,100 bu sabah 70,5.yani 600 gramcik vermisim.
hayırlı cumalar efem .....
kızlar bu arada bayram dönüşü kilom 55,4 dü
bugün 55
günaydın monticiler..
Hayırlı cumalar...
Kilo veren herkesi kutlarım....
Bende bildirim yapayım...
12.11.2010......99.8
bayram sonrası...22.11.2010....105.3
26.11.2010.......101,3
ödemmiş demekki 4 kg gitti
selammmm
benimde kilom 69.4 wc çıkamadım yine etki edermi rakamın degişmeisne bilemiyorum ama
geçen haftada kaç kilo oldugumu tam bilemiyorum aama bayram öncesine gör
500 gr artıdayım
günaydın kızlar herkesekilocukları veren herkesi tebrik ediyorum :13:
Bende bu hafta 1 kilomu geride bıraktım 81 oldum :81:
kızlarrrrr hemencecik kilo bildirimimi yapayım canlar:
12.11.2010 cuma : 61.9 kg.
26.11.2010 cuma : 60.7 kg.
Giden kilo : 1.20 kg.
tebrik etmeden geçemedim mimüm ... Kilo vermen çok bayramdaki istikrarını tabrik ederim ...güünnayydııınn güzellerrr :d:d
12.11.2010 cuma : 84.3
26.11.2010 cuma : 81.8
Gideeen kiloooo : 2.5
bu sabahki kilom 63.1( bayramda cok kilo aldım
hadi bakalım nazlım yine ,yeni ,yeniden ....günaydınlar kızlar bende 60,6 kilo ile tekrar start veriyorum montiye bugünkü menümüde yazayımda sonra yazdıklarımın dışına çıkmayayım ......
Bugün yediklerim ve yiyeceklerim.
Sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
3 adet yeşil zeytin
öğlen
yumurtalı pırasa
1 bardak ayran
1 adet salatalık
ara
1 adet armut
akşam
yumurtalı pırasa
1 bardak ayran ...
Sonrasında spor saonuna gideceğim . 1 saat plates erken gitmiş olursam 25 dk koşu bandında yürüme
ilkecim arkadaşlar yazmış hepsinide yiyebilirsin ama yogurdu kesin ye derimkızlar birsey sorcam akşama zeytinyağlı karnıbahar var yanındada mantar kavurması onların yanında salatamı yemeliyim yoksa yogurtmu?
mönün harika olmuş çamlıcam ...ben daha menumu yazmamistim yazayim bariiiii
sabah 1dilim ekmek ,zeytin ,peynir ve capuccino
ara 1 elma
oglen mantar sote 1 kase yogurt bol bol su
ara 1 kase tarcinli yogurt
aksam firinda tavuk coban salata
yatmadan once 1 bardak mandalina suyu
aebenin sozunu dinledim super ise yariyo bu tarcin
Bu arada evde bulunan yagsiz yogurttan cokelek yaptim super lezzetli oldu tavsiye ederim,yarin tarifinide yazarim size
ee yane ...:26:masummum lütfen yaa aeben ablam rica etti boşverelim burada bir yoldayızzz ben en yenilerden olmama rağmen hiç yabancılık çekmedimmm hiç açmayalım bu konuları
zilimmm desteğiinn motiven güzel düşüncelerriinn herşey için teşekkür ediyorum sana.
fotoğrafımı görmüşsündür albümde 90 kilolardayım orda ama 75 dediğim herkes aaa hiç göstermiyosun diyodu nedeni ise benim vücudumun %55 i kas %30 yağ geriye kalan %15 ise su bu da 9 sene basketbol oynamanın avantajımı dezavantajımı bilemedim.
ama buradaki herkes saolsunn 40 gündür burdayımm veee birşey yerken sizi düşünüyorumm tartıldıımda kızlara hemen haber vermeliyim diyorum...
birgün bende hedefime ulaştığımda herkese destek olmak istiyorumm ayy çok duuygusallaştımmm hepiniz iiki varsınız
sema abla
yazdımmı bilemiyorum ama tekrar yazyaım artık
demmekki ödmemiş 4 kilo
kaln 1 kiloyud aalman normal zaten hepimiz aldık bayramd a
send etam gaz dönmüşsün montiyee menülerinden anladııgm kadarıyla tekrar 2 li rakamlara en kısa zmanda kavuşman dilegiyleee
mektup gibin olmuşş yawww
Ee bair selma eder elleirnden öpeirmd ediyim
zilimmm desteğiinn motiven güzel düşüncelerriinn herşey için teşekkür ediyorum sana.
Fotoğrafımı görmüşsündür albümde 90 kilolardayım orda ama 75 dediğim herkes aaa hiç göstermiyosun diyodu nedeni ise benim vücudumun %55 i kas %30 yağ geriye kalan %15 ise su bu da 9 sene basketbol oynamanın avantajımı dezavantajımı bilemedim.
Ama buradaki herkes saolsunn 40 gündür burdayımm veee birşey yerken sizi düşünüyorumm tartıldıımda kızlara hemen haber vermeliyim diyorum...
Birgün bende hedefime ulaştığımda herkese destek olmak istiyorumm ayy çok duuygusallaştımmm hepiniz iiki varsınız
tlyon canım bende ha evvel tarçınlı çay içiyordum. Biliyordum şekeri dengeledigini ama bu farklı oldu sebebi tarcını yemekle alakalı sanırım . çayı sadece suya çıkıyor fakat yogurtla yenince tümden vucuda almış oluyorsun o yüzden etkisi daha farklı ... Birde düzenli kulanmak daha etkili ginde 2 defa unutmayın ....aeben cim ben yıllardır mutlaka hergün tarçınlı karanfilli sıcak su içerim.hatta akşam teyzemin oğlu aradı onunla konuşuyorduk oda tarçının yararlarından bahsetti.1 haftadır tarçını mutlaka kullanıyorum diyor bende durmak yok yola devam et dedim):)
o önceki haftanın ....zaten oda yazmıştı bu konuda sen yokmuydun ki?aben abal diyarın kilosunun yanındkai tozuttu lafı beni çok güldürdüüü
eminim onud agüldürecekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?