Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ilkecim sen geç kalkdıgından öyleni atlıyordun dimi..??

Mönün güzel afiyet olsun .....
Tarçınlı yogurdunu kahvaltı ve akşam arası yesen sorun olurmu hem ögün girmiş olur araya ...

yaa aebencim ben bişi sormak istiyorum 2dir ilkesuyun menusune bakıyorum ve cavdar ekmegi var yasak değilmi o ben gecendede yazıcaktım unuttum sonra şimdi sorayım dedim

ara yoktu ya eskiden ondan dedim :78:

ablam yarma yiyebiliyormuyuz . Eğer yiyebiliyorsak soğuk ayran çorbası yapıp yiyebilirmiyiz . Yiyebileceksek sabahları ekmeksiz kahvaltımı yapmak gerekir.

yarma da buğday değil mi

yaa aebencim ben bişi sormak istiyorum 2dir ilkesuyun menusune bakıyorum ve cavdar ekmegi var yasak değilmi o ben gecendede yazıcaktım unuttum sonra şimdi sorayım dedim

bende bi kac kez cavdar yemiştim ama şimdi onun yerine bimden ekmecik diye bi ekmek var onu alıyorum cavdar yanlıs hatırlamıyosam yasak denmişti galiba bende o yüsden bırakmıstı ama emin değilim bu konuda.

gerçekdenmi ... kör oldum ..
tam bugday ekmegi yenecek
kıslar sizlerde menülere bakın. yanlış varsa uayrın ..
ben şaş beş oldum iyce...

ara yoktu ya eskiden ondan dedim :78:

yarma da buğday değil mi

evet. elifim bugday ...

evet nazlım sabah yumurtalı kahvaltı yaparsın ayram çorbası içeçeksen ....

burda önEmli olan buydayla kulandıgınız süt ürününün yaglı olMamaEsı ....
başka soru ......
kaçmıştım yakalandım yine ...:78::76:

Son düzenleme:
kızlar birsey sorcam bu çizelgenin kopyalanması uzun sürüyomu.ben herseyi yaptım kopyalıyorum kaydediyorum ama hiç tepki yok acaba uzun süredemi kopyalanıyo onu sorcaktım.

ama kitapta çavdar ekmegi yazıyo çavdar ekmegi yasakmı?

hangi kitapda ilkem ....
ilk sayfada gl degerler bar . 35 münkün oldugunca geçmiyoruz sadece tb 40 cıvarında ...

birDe çiZELge yapıştırıken SON 3 harf yada cizgimiydi:26: .SİL O KISMI ÖYLE DENE .

SİNEMUGUR'UM KİLO BİLDİRDİMİ GÜZELİM ???????????????????????

Son düzenleme:
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

sinemugur1,Eddoras+,aeben+,ilkesu,tlyonl2009+,Naz,diyarking,gamze-20,

HUUUUUUUUUUUUUUU

tam bugday ekmegi nasıl beyazmı?çavdar ekmegini zor buluyorum çünkü çok az tüketilidiginden günde 2-3 tane geliyo markete..marketci beni vurcak artık şimdide tam bugday ekmegi istiyorum dicem offf offf diyecek

tam bugday ekmegi nasıl beyazmı?çavdar ekmegini zor buluyorum çünkü çok az tüketilidiginden günde 2-3 tane geliyo markete..marketci beni vurcak artık şimdide tam bugday ekmegi istiyorum dicem offf offf diyecek

oda kuyu renkli ilkem cavdarla aynı renk ...
Eger bulman çok zorsa ozamana kadar çevdar yiybilirsin ...

tmm aeben abla ben markete söylüyeyim benim çizelge kaldı yapamadım benim kız mızmızlanıyo görüşürüz hoşçakalın.

Herkeze kucak dolusu selamlarrrr
sağlıklı beslenme serüvenimde 5. günüm, her geçen gün daha iyi uyum sağlıyor gibiyim.Yazılanları kaçırmamaya çalışıyorum.Özellikle '' aeben '' ablamın ve ''zilinin '' tavsiyeleri klavuzum oldu, sizlere ve diğer bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum.Bugünki menümü yazayım hemen, dünküyle aynı sayılır:
Kalkınca: 2 k.kayısı
kahvaltı:tuzlu kavaltı yaptım bugün:acılı ezme,5 zeytin, omlet, aknaz peynir,açık çay
Öğle: 1 kase bol sebzeli yulaf pilavı, 1 bardak kefir, salata
Akşam: 1 tabak kapuska, salata, kefir
Gece: meyve, yatarken de süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…