Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar slmlar menüme göz atarsanız sevinirim kahvaltı 10.30 da monti kahvaltısı öğlen yemek yiyemedim hastanedeydik ve çok geç çıktık gelince tarçınlı yoğurt ve elma burda hata yaptımmı bilmiyorum meyve ile yoğurt aynı anda tüketiliyormu? akşam salata yoğurt et menüme yorum yaparsanız sevinirim bu arada regli olduğum için tartılmıyorum

aeben iyi akşamlar güzelim bir soru sorcam sana meyve ve yoğurt ara öğün olarak yenilirmi birde gün içersinde 2 fincan neskahve serbestmi acaba

haftaya tartılıp bildirirsin kalimera....
meyveyle yogurt aynı ögünde yenir yanlız bir ayrıntı var meyve diger yiyeceklere karıştırılmaz yani 15 dk evvel yenir . sorasında yiyebilirsin yogurdunu ...
meyve migdede deyil bagırsaklarda hazmolur o yüzden migdeden geçmesi için 15 dk yeterlidir ondan sonra diger yiyeceklerinizi yiyebilirsiniz .

akşam et demişin kırmızı et sanırım uarım yaglı deyildir .akşamları kırmızı et biraz agır oluyorda. en azından yagsız olmasına dikkat edin .

masumum ..rabbım kalbine hangi evi sindirdiyse onu nasip etsin ...

çok yanlızım canım kuzucuklar hastalanmış . geçmiş olsun tez zamanda iyileşieler inşallah ..

sinemugurum .... mönün güzel canım tavsiyemi dinleyip sabah proteinli kahvaltı yapmışın ....
ama bir konuda dada uyarmam lazım seni ....
yulafı sütle yiyoruz gl endekside ekmek gibi ama yulaf pişince gl endeksi artıyor .. dün hem yeni oldugundan hemde sık yemessin diye ses etmedim ama bukadar sık işmiş yulaf yeme güzelim ...bizler pişmiş bulguru bile yemiyoruz degeri gl 50 .. belki kilo aldırmaz ama vermenede engel olabilir ilk zamanlarda işi ne kadar sıkı tutarsak okdar iyi sonuç alırız ...

nurom hoşgeldin bende nerde bu hatun diyordum:78:

aeben iyi akşamlar güzelim bir soru sorcam sana meyve ve yoğurt ara öğün olarak yenilirmi birde gün içersinde 2 fincan neskahve serbestmi acaba

aslında ilk atapda kahve yasak ben kıslara haftada 2 kere çok canları çekenlere göz yumdum kaldıkı günde 2 kere .
bakın işi ne kadar sıkı tutarsanız okadar iyi sonuç alırsınız ...
montide aslında fazla arada yok fakat acıkan arkadaşlar oluyor diye göz yumuyoruz ... açıkıyorsanız yapın ama hem yogurt hem meyve ara içiN ÇOKK . GEREKDE YOK .
ÖGÜN YADA ARA ÖGÜNLERİN ARASINDA 4 SAAT KADAR HAZIM SÜRESİ LAZIM ASLINDA ...

BAZAN SİZLERİ ZORLAMAMAK ADINA KÜÇÜK TAVİZLERE İZİN VERİYORUZ AMA BU İYCE İPLERİ GEVŞETMEYE DÖNMESİN ..:78:

HİÇ KAÇAMAKSIZ 2 AY DİŞNİZİ SIKSANIZ SONUCA SİZ BİLE ŞAŞIRIRSINIZ İNANIN ..
BUNU DEFALARCE GÖRDÜK BU TOPİKDE İNANIN BUNU BAŞARANLARDA VAR . SONUÇDE MUKAFATINI BOL BOL GÖRENLERDE...
BİR SÜRE KAÇAMAK YAPMASSANIZ KAYBEDECEGİNİZ TEK ŞEY KİLOLARINIZ OLUR İNANIN .. ŞİMDİYE KADAR YEDİKDE NE OLDU DİMİ.?

öylesine okurken dikatimi cekti,ablanm senin kilon kactiki %27 yag varmis diyosun benim yag oranimda % 29.6 boyuma göre 15 kilo fazlam var e ben 15 kilo verince % 4 mü azalcak yani yagim anlamadim ben simdi yada vücudumdaki kilonun cogu yag degilse ne peki ben nerden vercem o 15 kiloyu hahah kusura bakma kafam karisti

canım mutlaka ki cefa çekiyorsam sefada sürmek isterim çok anlamadan sora sora öğreniyorum ve sayfaları okuyarak eğer 3 öğünse benim için problem yok benim anladığım kahvaltı ve öğle arası meyve yok yada alternatif öğle ile akşam arası meyve yada yoğurt serbest diye anlamıştım çok acıkınca ben bir kase yoğurda bir elma rendeledim ve epeyce tarçın bastım içine bu bana sıkıntı verecekse vazgeçmeye dünden razıyım et yağsızdı ağırlıklı olarak zaten salata ve yoğurt vardı offf offff regliden sonra tartının aşağı indiğini bir görsem

kilom 62 63 arası gidip geliyor hasretim ....ama kilodam çok bu yag oranı ilgilendiriyor beni...boyum kısa olmasına ragmen yag oranım düşük oldugundan bu kiloda bile iyiyim yene . 38 .40 beden arası giyiyorum . 36 yaşında 3 veled anasıyım ..

Kilo verirken tümden yağ verdiginimi sanıyorsun kuzum ....ince hesap.. Verilen kilonun hepsi yag olmuyor yüzdeye göre su ve kas vs. De veriliyor ...

Senin kilonu tam bilmiyorum ...bu ancak bu ayrıntılı tanitalarda tartılınca çıkıyor ...

Misal benim ogluş 47 kilo geldi o tartıda .19 kilosuda yagmış ..% 40 civarı .

OFFFFFFFFFFFFFFF birsaat yazdim ama hepsi silindi,neyse tekrar yaziyim aeben abla tesekkürler insallaah yarin daha iyi olurlar.hemen mönülerimi yaziyim,
DÜN
1 armut
SABAH
klasik ekmekli kahvalti,1 bardak süt
ÖGLEN
Pirasa corbasi(pirincsiz ve havucsuz)
AKSAM
yumurta salatasi,yogurt

BUGÜN
2 mandelina
SABAH
klasik kahvalti,yesilcay
ÖGLEN
bezelye yemegi,salata yogurt

ARA
1 mandelina

AKSAM
bezelye,salata yogurt

ya ne bileyim mesela bende spor salonunda ölcüldüm yagim % 29.6
su %52
kas%35 simdi kilo verirken yag oranini azalticaz kasi cogalticaz e kiloyu nerden vercez anlamadim ya neyse :)

kalimeracım sabır tabiki göreceksin baskülün indigini ......
Kaç kiloyla başladın güzelim listeye kayıt edeyim .?
Ara yapma demiyorum ihtiyec duyorsan eyvallah ama ya meyve yada yogurdu seç ...
Alışırsın canım inen bu linke ilk gelenler böyledir 1.2. Hafta sonra işin piri olup çıkıyorlar ...
Beklentilerini kısa vadeli yapmayın ama çok verdiginiz dönemlerde olacak hiç vermediginizde sedece ilerisine odaklanın .

ya ne bileyim mesela bende spor salonunda ölcüldüm yagim % 29.6
su %52
kas%35 simdi kilo verirken yag oranini azalticaz kasi cogalticaz e kiloyu nerden vercez anlamadim ya neyse :)

inAn vucud hepsini dengeliyor hasretim sen devam et .
Neler yapıyorsun montiDEN sonra

Son düzenleme:

yanlızım mönülerim güzel ...
Yanlız küçük bir ayrıntı ... Azcıkda etye avrupada et ucuz kıs ....

Pc sıram bitti ....

aeben ablam, o gün pişirmiştim yulaf pilavını, 2 günde ancak bitti, bir daha pişirmem.Sütle yenmesinde sakınca yoksa kahvaltı olarak öyle tüketirim.Yarınki menüm şöyle:
Kalkınca : 1 adet kuru incir, sirkeli su
kahvaltı: 1/2 yağlı laktozsuz sütle yulaf
Öğle: 1 bardk kefir,ıspanaklı yumurta,salata
İkindi: tarçınlı yoğurt
akşam: taze fasulye, cacık
gece:: 1 elma

inen vucud hepsini dengeliyor hasretim sen devam et .
Neler yapıyorsun montiyi bırtadıkdan sonra

ya biliyosun ben dogru dürüst yapamamistim zaten hep absurt diyetlerle ugrastim ne oldu aldim sonra verdigimn kilolari simdi saglikli beslenmeye alisiyorum sekeri beyaz ekmegi agzima sürmyorum,günlük 5 dilim ekmegi gecmiyorum,günlük 4 kasik yag bi ögün et bi äögün sebze günde 3 ögün meyve 2 su bardagi süt veya yogurt yemekelrden sonra 3 saat bisey yasak bunalra uymaya calisyorum 1 haftadir ama sizide takip ediyorum :)

Son düzenleme:
ben suan 69.9 kiloyum :) sence kiloma göre yag oranim iyimi yasim 25 boyum 1,61 sen iyi anliyon bu isden :)

tanıtaya girmeyince tam çıkmaz hasretim ..
Ama tahminimce bir 5 kilo saf yag vermen gerek sanırım ...
Buda basküle 8.9 . Kilo yansır... Yüzdende 25.26 civarına iner ... Ama bu sadece benim gözümden tabi....

Son düzenleme:
afiyet olsun güzelllll

yani yavaşdan monti yapıyorum desene... Gel hasretim gel bizler kaç kere bırakıp başladık ....

tanıtaya girmeyince tam çıkmaz hasretim ..
Ama tahminimce bir 5 kilo saf yag vermen gerek sanırım ...
Buda basküle 8.9 . Kilo yansır... Yüzdende 25.26 civarına iner ... Ama bu sadece benim gözümden tabi....
saolasin ablam ozaman desene bana 55 yetecek ben belki 50 diydum aman yetsin ya daha ne isterim :)
afiyet olsun güzelllll

yani yavaşdan monti yapıyorum desene... Gel hasretim gel bizler kaç kere bırakıp başladık ....

öylede denebilir montinin esnetilmis hali :) tek farki ben her ögünde ekm ek yiyiom neyle yedigimede bakmiyom :) he bide peynirlerim az yagli tam yagsiz degil sütümde yarim yagli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…