Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nabersiniz montinin çıtırları..
nerelerdesin sennn ...
:80: Burdayımm, ancak cevap yazabildim, bir yandan ders çalışıyorum, bir yandan yanımda yatan kızımı eyliyorum...

meyvenull
burdayım güzelim ama çalışıyorum die sayfayı aşağı indiriyorum :))

arada yazın kızlar benim canım sıkılıyor işi güç yok derste calısmıom kpss ye 2 gün kaldı ve ben hiç calısmadım

ben yavastan yavastan kacıyorum kızlar..

hafta sonu yiceklerim sabah monti kahvaltısı..
öğlen salata ayran et sote
aksam pırasa yoğurt
ara meyve

pazar
sabah monti kahvaltısı
öğlen ıspanak yoğurt
aksam brokoli yoğurt kabak yemeği

benden de iyilik nolsun işte ye iç yangel yat durumlarından sık boğazını kaldır dötünü koş durumlarına terfi etme gayreti içindeyim :97: :86:

bende bi kac kez cavdar yemiştim ama şimdi onun yerine bimden ekmecik diye bi ekmek var onu alıyorum cavdar yanlıs hatırlamıyosam yasak denmişti galiba bende o yüsden bırakmıstı ama emin değilim bu konuda.

aynen canım bende carvdar yemiştim aebende beni uyarmıstı olmaz diye ondan sordum baktım yiyen var kimsedende ses cıkmadı kafam karıstı

doygunun tam buğdayı süperrrr kızlarrrr

gecmiş olsun canım hayırdır onemli bişi değil inşallah

saol gamzecim cok kötü üsütmüs yaa.sabah doktora götürdüm hic durmuyor keske onun yerine ben hasta olsaydim.havalar burda buz gibi o kadar dikkat etmeme ragmen yinede hastalandi.dün aksam kar basladi bu öglen durdu donduk vallla.havalar sogudukca hastaliklarda artiyor,benim diger sipam kendisi nerdeyse 5 yasina girecek oda ana okulunda gidip karla oynamis bide üstüne suya girmis insallah oda hasta olmaz.offfffffffffffffff

SAFISCIM tesekkürler canim insallah bir kac güne biseyi kalmaz.

arkadaşlar bugün biraz mekik çektim 75 tane hergün çekebilirim inş...
birsey sorcam salatanın üzerine mısır ve nar ekşisi konulabilirmi...

birsey daha sorcam benim adet düzensizligim var düzenlemek için sürekli dogum kontrol hapı kullanmam gerekiyo onlarda kilo yapıyo malum...kullanan varsa kilo yapmayanından önerilerinizi bekliyorum kızlarrrrrrrrrrrrr

mimu ben geçen gün unonun dengesini aldım.burdaki arkadaşlardanda kullananlar vardı...ama mibarek ekmek hiç doyurucu değil yahu...o kare dilimlerdne üç dilim yiyiyorum bir saat sonra sanki yememişim gibi açım...doygun ekmek değil...

carrefourun tam buğdayı ve dışardan bi yerden alıyor eşim.%100 doğal katkısız ısparta ekmeği valla bir dilimi zor bitiriyorum.onlar noraml ekmek şeklinde.ikili ekmek gibi biraz büyük.dilimli oluyor.bir dilimi yetiyor bana.eşime bile...düşün o kadar tokluk sağlıyor..
çünki doygun ekmek.ç.sert buğdaydan yapılıyormuş unları..o sebeple özlü ekmek ...markalı ekmekler öyle değil.neredeyse hepsini denedim.bimin ekmecik markasınıda...hepsi sünger gibi...öyle oluncada midede hemen çözünüp eriyor.benim bahsettiklerim sert ekmek hemen çözünüp erimiyor uzun süre kaldığı için midede tok tutuyor... bulabilenler sert ekmek alsınlar...uzun süre tok kalmanız için birebir...

diyarım şükür kavuşturana yaw...:13: bizde zor girdik yapılandırmadan dolayı ama sen hiç girememişsin...acısını çıkartırsın artık sık sık girerek ne yaptın ,kaçamak falan varmı??

evimizi degiştirmeyi düşünüyoruz
aynı binada bir satılık yer var ama iraz tadilat yapmak gerekiyor
ama ev ii benim evimin bir oodası salona açılıyor sıfr bu yüzden satmak istiyorum burayı

alıcagımız evin 3 odasına koridora bakıyor
çok kararsız kaldık yahu

masum ev işleri insanı çok yoruyor.bu yaz başında aynı durumlar ende vardı.bizim beğendiğimiz evler kesemize uymadı,uyanları biz beğenmedik.öncekie vimizde çok büyüktü ama asansör yoktu evde.5.kattı bacaklarımızda derman kalmıyordu elleriniz dolu olunca.bu evimizi almak içinde çok gel gitler yaşadık maddi yönden.çekeceğimiz kredi miktarı çok fazla olacaktı ben ücretsiz izne çıkacaktım ve bildiğiniz gibi artık dr.lar özel yerlerde çalışamıyor.maddi açıdan geriliriz diye düşünmüştük ama benim özel derslerle falan götürüyoruz durumu.birde önceki evi kiraya verdik öylelikle rahatladık.allah yardım etsin tatlım.ama diğer evin üç odası koridora bakıyor dediğinden karanlık olduğunu düşündüm...öyle olmaktansa aydınlıksa otur kendi evinde cnm..o salona açılan odana duvar ördürüp başka yerden kapı açtırsan olmazmı??

hakkınızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…