Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebencim ben geçen sene bu zamanlar elma diyeti yaptım tabiri caizse allah belamı verdi sadece elma yeşil çay kahvaltı dışında 65 ten 59 a düşmüştüm yemek yemeğe geçince al sen geri kiloları aç kaldığımamı üzüleyim vücut yıprandı metabolizma çöktü onamı üzüleyim regliden önce 64.1 ile başladım önümüzdeki hafta kilo bildirimi yapıcam bende pco var birde troid vermem zorlaşıyor ama aç kalmıyorum enazından bu metodda yavaş olsun ama uzun vadede olsun zaten amacım 59 yada 58 olmak

gecmiş olsun canım inşallah bir an once iyilesir bu ufaklıklar hasta olmadann buyuseler keske ama nerde

ii gecelerrr aben ablam kaçırmısım seni vallaaa

zilimmm
cnm 3 oda korşdora bakıyor derken yani salon bagımsız demek isteidm cnm benim odanın 1 tanesi salona açılıyor başka tarftan kapı açma şansım d ayok malesef
yarın hbr gelicek evdne bakalım istedigmiz fiyata veririrse sahibi hemen taidlat yaptırcaz baya bi eksigi var evin ama

aeben mrb nasılsın canım kız sen halen kilomu veriyosun 58 gelmişin işte maşallah büyük azim seni tebrik ederim beni soracaksan bacım ben hemen hemen aynı kilodayım56 57 gidip geliyor

güünnaayydıınn bgn topiklerde yalnızımm galibaaaa

bende menümü yazıyım;

07:00 1 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmek, şekersiz marmelat, peynir, salatalık, süt bir avuçtan fazla leblebi
12:00 1 kase yoğurt, beyaz leblebi
12:30 şekersiz türk kahvesi
18:00 1 mandalina,
20:00 2 parça tavuk , yoğurt, 2 diilim salatalık

bende bugün yediklerimi ve yiceklerimi yazayım böyle yapınca bozmuyorum yazdıklarıma sadık kalıyorum .

sabah
kahvaltıdan yarım saat önce 1 adet kuru incir

kahvatı
4 dilim kızarmış tam buğday eklemeği
1 adet domates
kk kadar beyaz peynir

öğlen
1 kase tarçınlı yoğurt
2 adet ceviz

ara
1 adet portakal

akşam
1 adet fırında tavuk pirzola
salata
1 kase cacık .

nazımmmm masumummm günayydıııınnn

dün spor olarak 1 saat plates yaptım . sonrada eve gidip evi süpürdüm sildim toz aldım .

ben de daha başlayamadım spora ama bel bölgemin feci ihtityacı varrr

günaydınnn

domates çorbaıs yapıcam ama bende yemek istiyorum içine un koymadan nasıl yapabilirim acaba?

günaydin masumum eger sabah kahvaltisinda ekmek yemediysen corbanin icine 1 kasik tam bugday unu koyabilirsin canim.tabi eger tam bugday ununu bulabilirsen canim cünkü orda varmi bilmiyorum.zilim asagida seni görüyorum nasilsin canim.sencede ekmek hakkini böyle kullanabilirmi.yani corbaya un olarak.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
masumum ev için hayırlısı olsun cnm...
ama domates çorbası için undan başka bir seçenek gelmiyor allıma.yani geliyor ama onlarda uymuyor...(şehriyeli domates çorbası diyecektim diyemiyorum)

kızlar bu sabah tam buğday ununudan simit yaptım müthiş oldu...üzerinede çok az (poğaçaya serptiğimiz kadar)susam ve bolca keten tohumu serptim tadından yenmez oldular valla...her gün yenecek bir şey değil ama arada canı çekenlere alternatif olabilir...(tabi monti amcamız ve aeben ablamız müsade ederse ) yanınada bol domates salatalık maydonoz peynir ve çayla fıstık gibi hafta sonu kahvaltısı yaptık..eşim nöbetçiydi dün gece sabah geldiğinde sıcacık simitleri görünce pastaneye gittim sanmış o arasını açıp kaşar peynir koydu yedi.ben kendi peynirim ve acıkayla...valla abenim izin verirse yapın deneyin derim ben...normal simitten daha lezzetliydi...

akşam sohbeti kaçırmışım ama eşim olmayınca yemek yedirme mücadelemi tek başıma vermek zorunda kaldım.ve sonuç olarak malup olduğum için mecalim kalmadı girmeye...

çok yalnızım canım çocuklarına çok geçmiş olsun..çocuk hastayken insanda neşe kalmıyor..tez zamanda iyileşirler inşallah.aebenimin dediği gibi protein bir tek et değil tatlışkom.bende et yemem.nadiren köfte..ama haşla yumurtayı salata yap bol yeşillikle ..yanınada ayran al sana monti menü

yalnızım türkiyedede evde ekmek yapanlar için çok çeşitli unlar var bir kaç yıldır...ben alıyorum.poğaçayı keki hep onlarla yapıyorum.hatta geçen gün bir mama firmasından mesaj geldi.oğlum için yapacağım kurabiye kek vs..içine katmam için alabileceğim çeşitli tahıllar barındıran toz tahıl maması ismi yazmışlar gidip aldım kek yaptım.(tabi oğlum tatmadı bile benimkisi sadece ümitti ,içimde kalmasın belki yer diye yaptım) eşim bayılarak yedi..tadı neffisti..
tam tahıllı unlada tuzlu kuru pasta yapıştım kk dan tarif alıp.oda çok güzel oldu..(ama yine eşim yedi tabii )
çorbayada olur herhalde....

aeben ablaam geçen gün bende migrosta tam buğday unu gördüm.. acaba dere otlu poğaça olur mu dedim ondan... gerçi ekmeğini yiyebiliosak poğaçasınıda yiyemezmiiiz

bence de olur zilimm. cünkü ekmek hakkini öyle kullanabilir.zilimm canim dün aebencimde öyle söylemisti ama ben pazartesiden beri yapiyorum ve ilk 3 gün yumurtali kahvalti yaptim cünkü ekmegim yoktu.1 ögünümde kesin sebze yogurt ve salata var canim geri kalan ögünümde ise bakliyat yemege calisiyorum.sadece dün zamanim olmadigi icin 2 ögünde sebte yemek zorunda kaldim.pazartesiden beri 1 ögünlerimde kurufasülye,yumurta salatasi 2 sefer,mercimek corbasi,somon baligi vardi zamanin olursa bakabilirmisin tekrar menülerime canim eger sence protein azmi almisim yada yeterlimi diye yorum yaparsan cok sevinirim canim.eger azsa biraz daha özen gösteririm menülerime tabi aebencim seninde yorumlarin benim icin cok önemli.

aeben ablaam geçen gün bende migrosta tam buğday unu gördüm.. acaba dere otlu poğaça olur mu dedim ondan... gerçi ekmeğini yiyebiliosak poğaçasınıda yiyemezmiiiz

mimu88 canim corbaya en fazla 2 kasik un koyariz ama pogacaya tabiki daha fazla ve eminin sicacik pogacalari hangimiz görsek en az bir 2 3 tane migdeye indiririz.1 asamada bence biraz riskli ama yinede konunun uzmani aeben ve zilliye sorsak daha iyi olur canim.

zilim aben ablam simitlere izin veririse bizd eyapalım ayda 2 kez yesek kafi zatenn kahvaltıdaaa

mimu dereotlu poçada süper olarr bayılırımm

ben bugün geç kahvaltı yaptım
öglene tarçınlı yogurt ve leblebi ilee geçiştircemm

kimsele ryok bugün
bend ebiraz önce

2 avuç lebleb ve 1 bardak tarçınlı süt ile ögle yemeigmi geçiridm
üzeirne yarım lt su içtim şimdiide yeşil çay içicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…