Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende mercimek çorbası ayran az salata yedimm... etli pilav vardı yiyemedüm

ilke bilgileirni ver cnm ben yapayım sana
başlangıç kilo
hedef kilo
şimdiki kilo

aeben ablaam geçen gün bende migrosta tam buğday unu gördüm.. acaba dere otlu poğaça olur mu dedim ondan... gerçi ekmeğini yiyebiliosak poğaçasınıda yiyemezmiiiz

kıslar vaktin yok ama bu sorularınıza birden cevap vereyim ...

tam bugday unu var hatta bim dede vardı kaldırdılaR ÇOK ÇABUK BOZULUYOR NEDENMİ.. DOGAL OLDUGUNDAN DİGER UNLAR SENELERCE BEKLESE BİŞİ OLMUYOR ..

TABİKİ EKMEK HAKINIZI TB. YAPTIGINIZ ŞEYLERDEN YANA KULLANA BİLİRSİNİZ ..
YANLIZ ÖNEMLİ BİR AYRINTI VAR.
BİZLER EKMEKLE NE YEMİYORSAK BU YAPACAGIMIZ HAMUR İŞİNİN İÇİNEDE ONU KATAMAYIZ BUNU İYİ AYARLARSANIZ . ZİLİMİN DEDİGİ GİBİ HAFTA SONU KAHVALTILARINDA ARADA BİR AFİYETLE YERSİNİZ ..
İLK YAGINA DİKKAT EDİN HAMURDA YAG DEPOYA GİDER UNUTMAYIN ...
.

Son düzenleme:
menümü yazyaım

sabah
1 çb portakal suyu
klaisk kahvaltı

öglen
leblebi,tarçınlı süt

akşam
brokoli haşlama,tvuk pirzola 1 ad,cacık
tarçınlı yogurdu unututm yatmadna yerim meyveden sonraa

aben ablaa dogru bunu hiç düşünmedim ama yumurtasız hamur işi olarmıı

gözleme olur ama

yanlızım .. Mönülerinize yorum yaparken o gün yazılanlara göre yorum yapıyorum ..
çünki bir önceki mönüde ne yediniz aklımda tutman olanaksız ..
Bunu sen kendin ayarlamışın zaten .. Ee senelerin verdigi tecrübe var ..
O yüzden afiyet olsun yanlızım ...

Bir hatırlatma daha ..mönülere yorum yaparken aklınızda olsun sadece o kişiye yazmıyorum herkes okuyup kendine bir pay çıkarsın diye uyarıyorum

kızlar acaba ben kötü bir annemiyimmm

günleridir çocukların uyku sorunu var dogduklarındna beir vardı ama birz olsun düzlemişti
1 haftadır dişleirnin veridig sıkıntı ile tekrardan azdı ve sabrım artık tükendi desem yeridirrr
saat 9 dna beri uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyorla r
demin sinirden ikisinide fırlattım beşikleri ve avazım çıktıgı kadar bagırdımmmm

çok üzgünümmm

masumum canım beniiiiiimmm
ben geçen gün anneme telde ağladım,hüngür hüngür..babamda ağladı annemde...evlendiğimden beri ne kadar özlesem bile sırf üzülmesinler diye yapmadığım bir şeyi çocuğum için yaptım...sonrada oturup her iki yaptığım şey için pişmanlıktan bi daha ağladım...ki sinirleri gerçekten çelik kadar kuvvetli bir yapım vardı düne kadar.. lisede bluğ çağında çocukların kaprislerine katlanıyorum düşün ne kadar sabırlı olduğumu...(birde güzel sanatların öğrencileri çok sanatçı ruhlu takılıp fazla tripçi olurlar) ama bir çocuğuma dayanmadı sinirlerim...

sabahtan öğlene kadar 6 ayrı çeşit yemek, çorba, mama,muhallebi,kek bile yaptım.ve envai çeşit oyuncak ıvır zıvır döktüm önüne.en sonunda yüzüme demir ambulans arabasıyla bir vurdu.burnum kırıldı sandım.diş etim kanadı,burnum ve göz altlarım mosmor oldu...(çocuğa bana vururken deli kuvvetimi geldi nedir
bağırdım ister istemez o zamanda dilimi çimdirdi nasıl kavradıysa ve dilimi kurtayım derken elini ısırdım birazcık....benden hiç beklemediği için nasıl ağladı yawrumm....nasıl pişman oldum o pişmanlıkla yetmezmiş gibi annemi arayıp bi tonda onu üzdüm...anne ben senin gibi iyi ve sabırlı bir anne olamıycam çocuğuma çok kötü davrandım diye...ilk vukaatımdı...iki gün midem ağrıdı üzüntüden..ama çocuğu olan herkes daha dur yolun başındasın..çocuklar insana hiç acımıyor kendini suçlama diyor...
sen hiç kendini suçlama ikiz annesi olmak çok zor,arkadaşımın var.geçen gün 5 dakika kapıda sohbet edene kadar içerde yatak örtüsünün üstüne sokak ayakkabılarıyla gezmekten tutta ,fondöteni koltuklara sürmeye kadar halletmişler ..hepsi beş dakikada oldu.ben dumur olarak ve halime şükür ederek eve döndüm...
senin işin gerçekten çok zor,ve yinede iyi sabrediyorsun canım benim...insan bir yere kadar dayanıyor bir yerden sonra kayışlar kopuyor..çocuklar kolay büyümüyormuş gerçekten.hiç sıkma canını sen..arada bir hizaya getirmeden olmuyor.insanın tepesine çıkıyorlar...olur böyle şeyler..yarın barışırsınız...

yalnızım arkadaşım proteinleri öğlen öğününde tüketmeye dikkat edersen akşam hafif atlatırsın...ama sen zaten eski monticisin işini bilirsin cnm...kızın nasıl oldu??oğlun da hasta olmamıştır inşallah...

ah zilim ahh
mecburen oluyor işteee benim sinirleirm artık dayanıyor yaa
bi uyku sorunudur gidiyor 2 yıl 3 aydır keisntisiz 4 saat uyumaışdır ki zaten 6 aydır yeni düzeldi uykuları diyebilirimm
ilk dogduklarıda ayrı çektim hastanelerde kayranın ameliyatları filan derken dneiz rahat bir bebekti her dönem
ama şimdi büyüdüler sürekli bir kavga herşeyden iki tane evde ama yinede kavga eidyorlarrr
yemek sorunumuzu çözdükk allahtann
şu ara iyilerid uyku konusunda ama dişleri çıkıyor en arka azılarr bitti allahtan o yüzdne huzursuzlarrrvalla sabır sabır sabır çekiyorum ama br yere kadar birini uyutuyorum öteski uyumuyor
uyumadııg için kardeşini uyandırıyorr hangibirini anltayım

allahtan öle yaramz degiller çok dagıtmazlar evi ben erde isem onlarda orda dururr
biri dagıtırken öteki uyrırrr yapmaa anne bicee kıcay diyeee
tatlılıklarındanda yenmiyorr ama :),

ben uyandıklarında bir dünya güzeli uyanmış diye severim
sabah kayra uyanmış mutfaga geldii denizin tepkisi şuuu
_annee bi dünyaa gücelii uyanmışşş
gülsmemi aglasammıı

neyse akşam akşamm çenem düştüüü
allah hepimizn yardımcı olsun ne diyelimmm

masumcum bana yardımcı olacakmışın teşekkür ederim kafayı yicem ya yapamıyorum.
başlangıç:71
şuanki kilo:70
hedef kilo:60
başalangıç tarihi:22/11/2010

Arkadaşlar çizelgeyem yeni kilo nasıl işleniyor? Yapamadım. Bugün 1 ayı doldurdum. Regl döneminde olmama rağmen 2.200 verdim. Yeni kilom 102.800.Toplamda 8.200 verdim 1 ayda. Desteğiniz için teşekkürler.

masumum hepimizin başına gelen şeyler işte tatlışım...Allah sabrını veriyor ewlat olunca....hiç sıkma tatlı canını....

takyim bu alkışlar sana...
gerçekten büyük başarı..bir ayda bu kadar çok kilo vermek...inşallah aynı hız ve hırsla sonuna kadar devam edersin....

ama lütfen daha sık gir buraya ve menülerinide bildirki örnek olsun arkadaşlara ve motivasyonları artsın..insan kendi gittiği yolda giden başkalarının başarılı olduğunu gördükçe dahada hırslanıyor ve doğru yolda olduğuna bir kez daha kanaat ediyor..
vaktin varsa sık sık gir ve neler yaptığını (spor vs..) ve menülerini nasıl düzenlediğini yaz cnm..boyunu yaşını da yazarsan örnek teşkil eder..inşallah yaza varmadan başarı öykünüde paylaşırsın bizimle...

selammm

bugün kuru fasulye ve tavuk yedm öglen naısl yeidm anlamaıdm sınavdan çıkınca çok acıkmıştımmm
karomle geldi yeidm çok üzgünüm yaaaa

Masum ve Zili yazdıklarınızı okudum ve sabrınıza hayran kaldım.Benim kızım henüz 6,5 aylık bakalım benim başıma neler gelecek.İşin kötüsü hiç sabırlı biri değilimdir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

iyi pazarlar kıslar.......

bebikler yine sabrınızı sınamışanalık kolaymı

ben ilk dogumumde kızım la hatanade 3 gün hiç uyumamştım ... ne gazı verdı ,ned altı , kirliydi nede açtı .
düşünün zor bir dogumdan çkıp3 gün uyumamak ne demek ... hatta bir kereside bebişi emzirirken hs. uyuya kalmışım nerdeyse kucagımdan düşeçekti ... sonrakileri hiçç saymıyorum kıslar...
ama ne kaldı geriye sadece anıları .. sabır hepsi geçeçek .hepsi bir ennem gülüşüyle yok olacak .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…