Arkadaşlar çizelgeyem yeni kilo nasıl işleniyor? Yapamadım.Bugün 1 ayı doldurdum. Regl döneminde olmama rağmen 2.200 verdim. Yeni kilom 102.800.Toplamda 8.200 verdim 1 ayda. Desteğiniz için teşekkürler.
"kalmeracım hangimiz yapmadı o yanlışları ..... bende denedim zamanında her türlü diyet ... boşuma montide kararkılıp en iyi ve saglıklı yöntemin bu oldugu konusunda ısrar ediyorum ...aebencim ben geçen sene bu zamanlar elma diyeti yaptım tabiri caizse allah belamı verdi sadece elma yeşil çay kahvaltı dışında 65 ten 59 a düşmüştüm yemek yemeğe geçince al sen geri kiloları aç kaldığımamı üzüleyim vücut yıprandı metabolizma çöktü onamı üzüleyim regliden önce 64.1 ile başladım önümüzdeki hafta kilo bildirimi yapıcam bende pco var birde troid vermem zorlaşıyor ama aç kalmıyorum enazından bu metodda yavaş olsun ama uzun vadede olsun zaten amacım 59 yada 58 olmak
aeben mrb nasılsın canım kız sen halen kilomu veriyosun 58 gelmişin işte maşallah büyük azim seni tebrik ederim beni soracaksan bacım ben hemen hemen aynı kilodayım56 57 gidip geliyor
afiyet olsun miray mönüm güzel kuşum .güünnaayydıınn bgn topiklerde yalnızımm galibaaaa
bende menümü yazıyım;
07:00 1 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmek, şekersiz marmelat, peynir, salatalık, süt bir avuçtan fazla leblebi
12:00 1 kase yoğurt, beyaz leblebi
12:30 şekersiz türk kahvesi
18:00 1 mandalina,
20:00 2 parça tavuk , yoğurt, 2 diilim salatalık
mönün güzel nezlım ...bende bugün yediklerimi ve yiceklerimi yazayım böyle yapınca bozmuyorum yazdıklarıma sadık kalıyorum .
sabah
kahvaltıdan yarım saat önce 1 adet kuru incir
kahvatı
4 dilim kızarmış tam buğday eklemeği
1 adet domates
kk kadar beyaz peynir
öğlen
1 kase tarçınlı yoğurt
2 adet ceviz
ara
1 adet portakal
akşam
1 adet fırında tavuk pirzola
salata
1 kase cacık .
aeben ablam, o gün pişirmiştim yulaf pilavını, 2 günde ancak bitti, bir daha pişirmem.Sütle yenmesinde sakınca yoksa kahvaltı olarak öyle tüketirim.Yarınki menüm şöyle:
/QUOTE]
sinemim yulaflı süt yiyoruz kahvaltıda ....
meyveeem günaydıınnn yaa ben arkadaşlatrımı ağırladıımda neler neler alıyorum pastaneden ama ucundn bile dokunmuyorumm..
hep şunu düşünüyorumm... bu yiyceklerin hiç biri bana yakışmıoo bırakıyım başkaları yesiinn.. hatta ben yedirmekten zevk alıyorum.
miraycım bana 2 gün yetmedi o uzun bayram tatilini beğenmemiştim şimdi 2 hün o kadar kısa ve zor gediki...
bide dün kpss vardı..ösym nin hediyesi olan sekerleri bile yemedim kızlar..
tabi sınavım cok kötü gecti sorular kolaydı ama benim gibi keto bi insan olunursa böyle olur sonuc hiç calısmadım sınavaa
ee cumarteside alıs verişle gecti sevgilim geldi onla gezdim yine kacamak yok tabi o istediğini yedi ben istediğimi yedim.. tabi karsımda biri en sevdiğim seyler yerken benim pek sevmediğim seyleri yemem zor oluyor ama sonucda cıtır olucam..
aksama arkadaslarımı caya davet etmek istiyorum ama hazır kek kurabiye aldım tatlı ve tuzlu dayanamayıp yerim die cok korkuyorum napsam bana bi akıl verin... paketler acılmadığı sürece sorun yok ama paket acılıp onların kokusunu duydummu herseyi unutuyorum .. bide biz bu hafta takımca yarıstayız.. asla ve asla yememem sart...
hafta sonu hiç kilo almadım hafta içide güzel kilo vermek istiyorum...
meyveeem günaydıınnn yaa ben arkadaşlatrımı ağırladıımda neler neler alıyorum pastaneden ama ucundn bile dokunmuyorumm..
hep şunu düşünüyorumm... bu yiyceklerin hiç biri bana yakışmıoo bırakıyım başkaları yesiinn.. hatta ben yedirmekten zevk alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?