Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaaaarrrr nasılsınızzz bakalım cancanlarrrr....

Bugünkü menüm :
Kahvaltı 08.00
tb ekmekten ve 2.5 yağ oranı olan light peynirden yapılmış iki adet tost....
Bir bardak süt....

Öğlen 12.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kasa yoğurt
salata domates....

Akşam 18-19 Arası
Yeşil Mercimek yemeği (karaşimşek )
Ayran
bol yeşillikli salata.....

puhahahahaha
ben seni varyaaaa incelen vücudumun derisi ileeee yağlarımmm ne diyon sen bacımmmmmmm

evet o akadar cok ki yağlar sadece yağlaya biliyon
kos safişim kos kosmadan gitmez bu yağlar..
kız sen bizim takıma gelde acık cumaya sonuca alıs.. basarımızı yazıyoruz tarih olucak bu sonuc tarih

herkese merhabalar hatunlar

dünkü menüm:

sabah:uyku yemişim ancak 11,30 da kalktım
öğlen: 2 tane haşlanmış yumurta,peynir,domates,yarım yağlı bir bardak süt
ara: 100 mg tarçınlı yoğurt
akşam: bir tabak ayranlı buğday çorbası,salata

spor: 3 saat horon tepinmece
45 dk tempolu yürüyüş
60 mekik

aebenim kahve olayını ben abarttım sanırım haklısın madem bir amaç var kahve yi azaltmam lazım nerdeyse hergün nescafe içmeye başlamıştım msj ını okudum bugün ve artık ne kadan çok hata yaptığımı anladım

birde biz artık şubat ayına kadar haftanın 4 günü gibi mesaiye kalıcaz demek oluyorki gece 10 a kadar işyerinde oturarak çalışmaya devam edicem
mesailerde genelde fastfood tarzı yemekler var birde kebapçı türü ben ne yesem? akşam et salata ağır olmaz mı hep oturucaz çünkü bilgisayar başında? sadece tarçınlı meyveli yoğurt yesem kendi yaptığım olur mu acaba?

safişim meyvenulum benide aranıza alın yerdne yere vurun lütfen kafam dağınık artık toparlayın

benimde yağlarımla dünyanın sabununu yapabiliriz mesela o kadan çok ki ((

oohh oohh aşağısı doluu hatunlarr burdaaa

takımda hedef yaptık yeni yıl hedefi bence burda da yapalıımm tabii aebenimmm ne der:d

günaydın kızlar....

meyvem canım benim,şu olayı kafanda bitir tatlım yaaa...sen iyisin yine hazır alıyorsun..birde bizim gibi evdeyapanları düşün ve teselli ol...fırından o kokular geldikçe iradenin seni nasıl zorlayabileceğini düşün...(beni çok aç değilsem ıspanaklı börek dışında hiç bir şey zorlamıyor artık,irademle savaşta galip gelip öldürdüm onu ) ve kalabalık olmayan bir aile olunca yaptığın çeşit çeşit yiyecekler tepsi tepsi kalsında gör sen iradeyle savaşmayı
benim geçen gün arkadaşlarım gelmişti hatırlıyorsan 7 çeşit şey yapmıştım. ve biriside börekti ertesi gün ne kadar şey varsa hepsi saklama kaplarına doldurup eşimle hastaneye yolladım. sende ya kızlara ver alıp götürsünler.yada ertesi gün iş yerine getir ordakiler yesin...ikisinide yapmayacaksan (ben bunu çok yaptım)paramparça yapıp çöpe doldur..biliyorum nimete yazık ama bana yazık olacağına nimete yazık olsun diyordum.allahtan af dileyerek.)
yani kendini daha şimdiden nasıl yemeden duracağım diye kurma,kesinlikle yememem lazım diye kur.oruçluyken orucunu bozmadığın gibi bundada diyeti bozmayacağını düşün.hatta içinden yemin et bozamassın o zaman...ben çok yapmıştım....

evet o akadar cok ki yağlar sadece yağlaya biliyon
kos safişim kos kosmadan gitmez bu yağlar..
kız sen bizim takıma gelde acık cumaya sonuca alıs.. basarımızı yazıyoruz tarih olucak bu sonuc tarih

seninle münakaşa içine girmeyeceğim güzelim ben susuyorummmm
cuma günü baskül konuşacak

Günaydın hanımlar,

Aebencimm, merak etmişsin canım, merak edilecek birşey yok (teşşekkür ederim gönlü güzel kardeşim )...fena halde üşüttüm geçen hafta giremedim...iki gündür iyi gibiydim, cumartesi dışarı çıktık kızlarımla, dönüşte yağmura yakalandık, dün de kızkardeşim çağırdı kıramadım gittim...bugün yine hapşırıp tıksırıyorum, boğazımda hafiften ağrıyor, çıkmasaymışım iyiymiş de oldu artık...1-2 güne atlatırım tamamen, aman kendinize cici bakın kızlar, hastalanmayın sakın, öpüyorum hepinizi..sevgiler, selamlarrr...

safişim meyvenulum benide aranıza alın yerdne yere vurun lütfen kafam dağınık artık toparlayın

canım benim biz şuan takımlar arası yarıştayız
4. ve 6. takım olarak yarış içine girdik bu yüzden de rakipler monti linkinde (meyvenul ve ben) kapışıyoruz....

Ama senide gaza getirebiliriz tabiiiii
mesela o poponu oturduğun yerden kaldırıp wc ye gidebilir dönüşte de bir kupa yeşil çay yada bir şişe su ile dönüp oturduğun yerde onları tüketebilirsin cancağızım

oohh oohh aşağısı doluu hatunlarr burdaaa

takımda hedef yaptık yeni yıl hedefi bence burda da yapalıımm tabii aebenimmm ne der:d

burda ama yazan yok zaaarr

hedefler aynı mirayım ama her topicte farklı birileriyle yarışmak nasıl olur

bence çok heyecan verici olaaaarrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80:

Günaydın ablacımmmm nasılsınnn
özel mesajını yeni gördüm şimdi yazıcam sana ordan....

ahh ahh basküllerin dilleri olsa neler dicekler ama kahretsinki yok
tamam sekercim cuma konusalım..
zaten benimde makinem bozuldu onu yapmaya uğrasıom takipp edemiyorum burayı..

basküllerin dili olsa bencede neler söylerlerrr
Şimdilik susuyorum ve cumaya saklıyorum kendimi iyi olan kazansın

hayırlı haftalar kızlarrr...
kendimi çok yorgun hissediyorum....haftasonu yatılı misafirlerim vardı.....hiç dinlenemedim...ama çok güzel vakit geçirdik 25 yıllık dostlarım...
bu birazda bana sınav gibi oldu kaçamaksız geçirdim haftasonunu...neler hazırladım misafirlerime hepsi baştan çıkartabilirdi beni ama ben kazandım...üzümlü çikolatalı kek...sodalı börek ki yiyenler su böreği gibi olmuş dediler...yoğurtlu havuç salatası...
yemek olarakta
zeytinyağlı kereviz,etli nohut,mantı,alinazik,çorba,frambuaz soslu yalancı tavuk göğsü
benim yediklerim alinazik,kereviz
kalanlarıda akşam kardeşlerime ve anneme dağıttım...

Son düzenleme:
yağmuruumm ağzummm sulannddıııı

geçmiş olsun ketumcum...acil şifalar dilerim..

woowww sema abla süpperssiinn
madem o kadar şey hazırladın insan bizide davet eder demiiiii
senide iraden den ötürü tebrik ediyorummmmm

yağmuruumm ağzummm sulannddıııı

diyarking kullanıcısından alıntı

canım benim biz şuan takımlar arası yarıştayız
4. ve 6. takım olarak yarış içine girdik bu yüzden de rakipler monti linkinde (meyvenul ve ben) kapışıyoruz....

Ama senide gaza getirebiliriz tabiiiii
mesela o poponu oturduğun yerden kaldırıp wc ye gidebilir dönüşte de bir kupa yeşil çay yada bir şişe su ile dönüp oturduğun yerde onları tüketebilirsin cancağızım

:))) HAKLISIN CANIM ŞİMDİ KALKIP GİDİYORUM

kızlar iyi haftalar emrhabalar herkes iyidir umaırm.

cuma menüm

sabah 3 dlm t.b.ekmeği zeytin domates biber ş.siz çay
öğlen
omlet yoğurt
akşam
mercimek çorbası salata yoğurt
elma mandalina

cumartesi menüm3 d.t.b.ekmeği
zeytin domates biber salatalık bol yeşillik
öğlen
yoğurt salata 1/2 porsiyon et yahnisi
akşam
haşlanmış karnabahar yoğurt et yahnisi 2 kaşık

pazar menüm
2 dl ekmek zeytin domates biber bol yeşillik
öğlen
yoğurt salata mercimek çorbası yarım kase
akşam
salata yoğurt taze bezelye kıymalı
elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…