safiş safişşş hanımmm hanımmm...
seni kremaya boğarım :86:
puhahahahaha
ben seni varyaaaa incelen vücudumun derisi ileeee yağlarımmm ne diyon sen bacımmmmmmm
evet o akadar cok ki yağlar sadece yağlaya biliyon
kos safişim kos kosmadan gitmez bu yağlar..
kız sen bizim takıma gelde acık cumaya sonuca alıs.. basarımızı yazıyoruz tarih olucak bu sonuc tarih
seninle münakaşa içine girmeyeceğim güzelim ben susuyorummmm
cuma günü baskül konuşacak
safişim meyvenulum benide aranıza alın yerdne yere vurun lütfen kafam dağınık artık toparlayın
benimde yağlarımla dünyanın sabununu yapabiliriz mesela o kadan çok ki((
oohh oohh aşağısı doluu hatunlarr burdaaa
takımda hedef yaptık yeni yıl hedefi bence burda da yapalıımm tabii aebenimmm ne der:d
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80:
ahh ahh basküllerin dilleri olsa neler dicekler ama kahretsinki yok
tamam sekercim cuma konusalım..
zaten benimde makinem bozuldu onu yapmaya uğrasıom takipp edemiyorum burayı..
Günaydın hanımlar,
Aebencimm, merak etmişsin canım, merak edilecek birşey yok (teşşekkür ederim gönlü güzel kardeşim)...fena halde üşüttüm geçen hafta giremedim...iki gündür iyi gibiydim, cumartesi dışarı çıktık kızlarımla, dönüşte yağmura yakalandık, dün de kızkardeşim çağırdı kıramadım gittim...bugün yine hapşırıp tıksırıyorum, boğazımda hafiften ağrıyor, çıkmasaymışım iyiymiş de oldu artık...1-2 güne atlatırım tamamen, aman kendinize cici bakın kızlar, hastalanmayın sakın, öpüyorum hepinizi..sevgiler, selamlarrr...
hayırlı haftalar kızlarrr...
kendimi çok yorgun hissediyorum....haftasonu yatılı misafirlerim vardı.....hiç dinlenemedim...ama çok güzel vakit geçirdik 25 yıllık dostlarım...
bu birazda bana sınav gibi oldu kaçamaksız geçirdim haftasonunu...neler hazırladım misafirlerime hepsi baştan çıkartabilirdi beni ama ben kazandım...üzümlü çikolatalı kek...sodalı börek ki yiyenler su böreği gibi olmuş dediler...yoğurtlu havuç salatası...
yemek olarakta
zeytinyağlı kereviz,etli nohut,mantı,alinazik,çorba,frambuaz soslu yalancı tavuk göğsü
benim yediklerim alinazik,kereviz
kalanlarıda akşam kardeşlerime ve anneme dağıttım...
yağmuruumm ağzummm sulannddıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?