Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

KETUM ablam geçmiş olsun dikkat et kendine..

SEMA ablam senin iradene hastayım ben anlatmısın nasıl canım cekti düşünemiyorum onları kendim yapıcam ve yemicem(galiba fena galde pis boğazım )

DİYARCIM toparlanman için bu sözlere ihtiyacın varsa olur tatlım.. mesela cumaya kadar kendine hedef bi kilo belirle sende bizimle yarıs burda kendi aramızda yarısalım ben takımada yazdım cumaya 61.5 olucam die sende bişi belirle o kilo için cabalayalım..
bakalım kim kazanıcak ..

canım saolasın bende kafama koydum bu cumaya kadar bayram öncesi kiloma dönmek istiyorum 74 olmak istiyorum 74.9 da olur tabi ki :)

yeşilçayımıda içiyorum şuanda duyrulur :)

çok sevinirim motive edelim birbirmizi siz motive durumda isenizde beni edin :)

woowww sema abla süpperssiinn
madem o kadar şey hazırladın insan bizide davet eder demiiiii
senide iraden den ötürü tebrik ediyorummmmm

birde şu tiroid denen illetim olmasa çoktannnnn hedefe ulaşmıştım ama acelem yok yavaş yavaş ilerliyorum

Son düzenleme:

afiyet olsun canımcım

ben elimden geleni yaparımmmm

birde şu tiroid denen illetim olmasa çoktannnnn hedefe ulaşmıştım ama acelem yok yavaş yavaş ilerliyorum

sabır ablam sabıırrr sende bu azim varken hepsi olacak in.

merhaba kizlar nasilsiniz valla ben dökülüyorum heryerim agriyor meyvem ve safis cok hirsli gördüm sizi valla.bu arada masum nerde bugün gözükmedi.mönü,ü yaziyim bari

1 mandelin
SABAH
1,5 dilim ekmek,zeytin,peynir,domates

ÖGLEN
yesil mercimek,salata, yogurt(safis senden kiskandim ve caldim)

eger ara yaparsam 1 bardak süt olur heralde

AKSAM
yumurta salatasi,yogurt

afiyet olsun canımcım

ben elimden geleni yaparımmmm

sabır ablam sabıırrr sende bu azim varken hepsi olacak in.
canım teşekkür ederim...bu bünye bayramdan sonra bir kaçamağı daha kaldırmazdı...mecburum yaza tiril tiril elbiseler bluzlar giymek istiyorum...kışa kadar bacaklarımı inceltip çizme giymek istiyorum:84::84::84:

inşallah bu dediklerin olacak ablacım inan bana sen diyetini sporunu yaptığın sürece karşılığını alacaksın
evet geç olacak ama yinede karşılıksız kalmayacak

yağmurum o çizmelerini 2 çift al olur mu banada lazım

bu arada ayakkabı numaram bile değiştiği için ayakkabılarım yok artık tek çift oluyor

40 idi ayaklarım şimdi 38,5 oldu yani minik ama şişko ayaklarım minik ama tombul oldular tabi ki hala çizmeler olmuyor

sabırr sabıır y asabııırr belkide zayıflarızzz ahhh belkide zayıflarız

inşallah canım...alırım istediğin çizme olsun...benim 41 ama bileklerim şiş

ketum ablaaaa bende merak etmiştim seniii.yazmıştım nerde kaldı diye....çok geçmiş olsun....

yalnızım evet masum bir kaç gündür giremiyor,inşallah bir aksilik yoktur...aeben ablada girmemiş bu saate kadar..nerde bu millet nerde bu devleeet...??:44:

diyarım sen ne kadar sürede tam olarak kaç kilo verdin canım benim? beden küçüldükçe ayakta küçülüyor.bende eskiden okulda arkadaşlarda uzun çizmeleri gördükçe içim giderdi.bir çift alıp bacak kısmının içine siyah lastik diktirip açtırmıştım.öyle olduğu halde patlayacak kadar sıkıyordu giydiğimde ve üstünden taşıyordu bacağım.bu kış başı bir çizme aldım onun içinde bacağım dönüyor resmen.ayaklarının küçüldüğü gibi bacaklarında incelecek...diz hizası elbiselerin altına çizmelerinizi giyincede kokoş kokoş gezeceksiniz inşallah hepiniz...az kaldı dayanın....kaçamaklardan uzak durun hayalinize yakın olun...

zilim ben şubat ayında diyetisyene gitmeye karar verdiğimde son bir kez pastaneye gidip istediğim tatlılardan alıp yiyip o akşam diyetisyenin kapısına dayandığımda 96,7 kg geldim

kadın orda şekerimden şüphelendi minik test yaptı beni endekroni uzmanına yolladı ve tahmin edildiği gibi tip 2 şeker hastası olduğum gizli şeker olduğu belirlendi diyet listemde ona göre ayarlandı sonra kadına 15 gün sonra ikinci kez gittiğimde 2,5 kilo kadar vermiştim ve birdaha da gitmedim yani gidemedim çünkü çok pahalı idi diyetisyen kendim listeme uymaya devam ettim

sonra sizlerle tanıştım o da haziran ayında ayağım kırılınca işe gidemedim kilo verme ile ilgili yerlerde dolanırken nette burayı keşfettim halada buradayım

istediğim kilo çook uzaklarda ama daha bir sene bile olmadı ben başlıyalı hemen mucize beklemem yanlış olur ama tabi ki kaçamaklar olmasaydı çok az kalmıştı özellikle 2 aydır birşeyler veremiyorum geri alıyorum

9 ay oldu demek ki başlıyalı epey zaman olmuş

bugun nasılsınızkızlar
bugunku yediklerim ve yiyeceklerim
sabah:2 mandalına 1 ayva 6 7 tane beyaz leblebi
öğle:buharda brokolı yogurtlu yesil salata
tarcınlı yogurt
aksam:kıymalı karnabahar yogurt
tarcınlı yogurt

bugünki menüm
sabah
1 bardak yeşilçaylı iksir,tiroid ilacım
yolda
2 mandalina
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,yarım domates,yarım salatalık,çay
öğle
zeytinyağlı kereviz,yoğurt
ara
armut
akşam
kıymalı yumurta,yoğurtlu patlıcan salatası

afiyet olsun gamzecim...iyiyiz sen nasılsın...yoğurt kovasına düşmüş gibisin kızzzzzzz

iki takım arası yarışa girdik yaaa burda paslaşıp birbirimizi gaza getiriyoruz

bu arada afiyet olsun şeker....

ayyy benimde hamilelikte ayaklarım büyüdü yaaaa ooffff hemde tırnak batması oldu iki parmağımda da ayak demeyin bana ne olurrr
benim ayaklarım 37 numaradan 39 a çıktı yaa hele hamile iken nerdeyse eşimin pabuları giyicektim

şuanmı?
hala 39 numerooo
beden küçüldü ama ayaklar kaldı
ayaklarımın gelişimi tamamlanmamışzaaarr

sabırr sabıır y asabııırr belkide zayıflarızzz ahhh belkide zayıflarız

belkide diye bir şey yok mirayım
belkisiz zayıflanacak
o kadar

afiyet olsun şekeeeerrr

afiyet olsun applaaaaa

zilimmmm idolümsüüün ama benim bacakalrım hep incedir şansım buydu heralde benimm sırtımmm belimm göbeğimmm simitlerim ve kollarım kalınn daha neresi kaldı derseniz bacaklar:d he onlarda kiloma göre ince kalıodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…