Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ahhh birde mideme dokunmasa:97:
TAZE (YESIL) SOGANIN FAYDALARI
Taze sogan,i her mevsim bulmak mümkün. Son derece faydali olan sogani, mutlaka salatalarinizda ve yemeklerin yaninda tüketmeniz öneriliyor. Taze soganin faydalarina gelince ;
* Beyaz kismi bol miktarda A vitamini içeriyor.
* Içerdigi koversil maddesinden dolayi, hem allerjilere, hem de kansere karsi korucu....
* Esas sifali kismi yesil yapraklarinda.
* Iyi bir toksin attirici.
* Ödem söktürücü.Kan sekerini düsürüyor.
* Yesil kisimlari bol miktarda C vtamini içeriyor.
* Zayiflamaya yardimci.
* Soguk alginligina karsi faydali.
* Vücut direncini arttiriyor.

Son düzenleme:
afiyet olsun gamzecim...iyiyiz sen nasılsın...yoğurt kovasına düşmüş gibisin kızzzzzzz
saol ablacım biliyorsun tam bir yogurt canavarıyım kendimi oyle nitelendiriyorum kahvaltıda bile yiyorum bazen

tsekkur ederim canım

bu gün aebenim girmemiş:26: masum girmemiş:26: nerde bunlar yahu.....

bende incirli tarçınlı yoğurdumu yedim..bitkinlikten yığılmak üzereyim.kreş araştırmalarına başladım....didik didik edip en iyisini bulamk için deli gibi geziyorum...
yarında devam edeceğim...herkese iyi geceler....

bugünkü menüm:

sabah: bir dim tb ekmekli kahvaltı

öğlen: et sote, salata, yoğurt

ara: bir elma

ara: tarçınlı portakallı yoğurt

akşam : 2 tabak buğday çorbası(saat hayli geç ama şimdi yiyorum çok acıktım eve şimdi geldim)

spor: 1 saat halkoyunları

ziligurti ve aeben güzel dilekleriniz için teşekkürler. Yeni kiloyu çizelgeme nasıl ekleyebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün
Uyanınca 5 i bir yerde bitki çayı karışımı içiyorum.(Her gün içiyorum. Daha önce kiraz sapı kaynatıyordum.)
sabah: 1 haşlanmış yumurta yedim.
arada:1 ceviz,4 badem,biraz beyaz leblebi,2 kuru kayısı ve çay
öğlen: canım bir şey istemediği için elma yedim.
arada.yarım paket form bisküvi ve çay
akşam: Bol salata ve 2 hurma ,kuru kayısı yedim.(Arkadaşta oluğum için bir tek salata uygundu.)
arada: kivi yiyeceğim.
Evde olduğumda iki gün sebze, iki gün tavuk, bir gün baklagil, bir gün balık,bir gün çorba- salata yada meyve salatası yemeye çalışıyorum.öğlen yediğim yemeğe göre akşamı değiştiriyorum.Öğlen tavuksa akşam sebze gibi.Spor hiç yapamıyorum. Gün içinde işim nedeniyle ayakta olduğum için yorgun oluyorum ama artık spor aletimde spor yapmaya çalışacağım.
3litre ılık su içiyorum.Arada fazla yediğimde 1 bardak sıcak suyun içine yarım limon suyu sıkarak gece yatmadan içiyorum.

GÜNAYDIN KIZLAR

bu günkü menün

sabah domates maydanoz t.b. ekmek süt 1 zeytin az peynir

öğlen mantarlı et sote yoğurtlu brokoli salatası

aksam muhtemelen aynı veya mayve süt(öğlen yemeklerim artarsa aksamda yerim yok artmazsa hiç yemek yapıcak halim yok meyveyle geciştiririm)

TAKYİCİM kolay gelsin diyetinde..
menünde hiç süt ürünü ögeremedim ..bunu söylemek bana düşmez ama aeben abla gelemez belki gözden kacar menün die yazdım..ana öğünlerde mutlaka süt yada süt ürünü tüketiyoruz ..kuruyemişleride ana öğünlerle birlikte yiyoruz.meyveyide salata ve yemekle birlikte yemiyoruz enaz yarım saat önce yiyoruz..

gunaydin arkadaslar
o kadar cok isim varki kusuruma bakmayin hemen listemi verip kacicam..su evi bi tasiyip yerlestirdigim gunu gorursem harika olacak stresi cok zor:44:
bugunki menum
sabah 2 dilim ekmekten tost ve capuccino
ara 1 kase tarcinli yogurt
oglen tavuk izgara ve salata ayran
ara 2 mandalina ve 1 elma
aksam karniyarik ve yogurt

dünkü menüm;

07:30 1 mandalina
08:30 1 uzun dilim tam buğday ekmeği, peynir, süt, leblebi
13:00 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak, az turp
19:30 gün kurusu ve tarçınlı yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…