saol ablacım biliyorsun tam bir yogurt canavarıyım kendimi oyle nitelendiriyorum kahvaltıda bile yiyorum bazenafiyet olsun gamzecim...iyiyiz sen nasılsın...yoğurt kovasına düşmüş gibisin kızzzzzzz
iki takım arası yarışa girdik yaaa burda paslaşıp birbirimizi gaza getiriyoruz
bu arada afiyet olsun şeker....
ayyy benimde hamilelikte ayaklarım büyüdü yaaaa ooffff hemde tırnak batması oldu iki parmağımda da ayak demeyin bana ne olurrr
benim ayaklarım 37 numaradan 39 a çıktı yaa hele hamile iken nerdeyse eşimin pabuları giyicektim
şuanmı?
hala 39 numerooo
beden küçüldü ama ayaklar kaldı
ayaklarımın gelişimi tamamlanmamışzaaarr
belkide diye bir şey yok mirayım
belkisiz zayıflanacak
o kadar
afiyet olsun şekeeeerrr
afiyet olsun applaaaaa
ziligurti ve aeben güzel dilekleriniz için teşekkürler. Yeni kiloyu çizelgeme nasıl ekleyebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün
Uyanınca 5 i bir yerde bitki çayı karışımı içiyorum.(Her gün içiyorum. Daha önce kiraz sapı kaynatıyordum.)
sabah: 1 haşlanmış yumurta yedim.
arada:1 ceviz,4 badem,biraz beyaz leblebi,2 kuru kayısı ve çay
öğlen: canım bir şey istemediği için elma yedim.
arada.yarım paket form bisküvi ve çay
akşam: Bol salata ve 2 hurma ,kuru kayısı yedim.(Arkadaşta oluğum için bir tek salata uygundu.)
arada: kivi yiyeceğim.
Evde olduğumda iki gün sebze, iki gün tavuk, bir gün baklagil, bir gün balık,bir gün çorba- salata yada meyve salatası yemeye çalışıyorum.öğlen yediğim yemeğe göre akşamı değiştiriyorum.Öğlen tavuksa akşam sebze gibi.Spor hiç yapamıyorum. Gün içinde işim nedeniyle ayakta olduğum için yorgun oluyorum ama artık spor aletimde spor yapmaya çalışacağım.
3litre ılık su içiyorum.Arada fazla yediğimde 1 bardak sıcak suyun içine yarım limon suyu sıkarak gece yatmadan içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?