sizemeyvemm kime dil çıkarıyon sen :))))
ya ben dün gece acayip gözüm döndü ve ceviz yedim birde nar yedimakşam yemeğinden sonra gece saat 12 de oluyor bunlar
takımı ve montiyi alıp balkondan atasım var ..
azıcık laflamak istiyorum kimsecikler yok ortada canım sıkılıyor yahuuuuu :84: :84: :84:
puhahahaha
bu yüzdenmi bizim takıma sızıp yazıları okuyonda atlıyon kıııııı
desene canım sıkılıyooooooooooooooo diyeeee
evet aynen öyle heryerde dolanıyom az önce takımada resti cekdim gidiyorum bende dedim :86:
canım sıkılıyorrrrr :84: :84: :84:
aaaa sen bizi mi balkondna atıyon aboooooo :)))
gideyim yeşil çayımı demledim onu fincana koyayım geliyorumm
kız kaldıramazsın beni balkondan nasıl atıcan :))
zaten benim iş yerimde de balkon yok..aaaa sen bizi mi balkondna atıyon aboooooo :)))
gideyim yeşil çayımı demledim onu fincana koyayım geliyorumm
kız kaldıramazsın beni balkondan nasıl atıcan :))
aayyhhhh yaz o zaman cevap verem benimde canım sıkılıyooooooooooooooooooooo
haydin aç bir konu tartışalım cancan zevcan......
günaydın kıslarr...:87:
meyvem canın neden sıkılıyor tatlışım?? sıkıldıkça bişey yiyeyim deme sakın....cumaya az kaldı yarışınızıda unutma..ona göre.....
diyarcım canım benim..tatlı istiyorsa canın dün dediğim incirli tarçınlu yoğurdu mutlaka dene bak..ben iki gündür yiyiyorum(regl oldumda tatlı krizindeyim) gerçekten zerre kadar tatlı çekmiyor canım onu yedikçe.kendi kendime ben daha önce bunu niye keşfetmemişimki dedim...iki tane yumuşak olacak ama bayat takır takır olanlardan olmasın inciri küçük küçük doğra tarçınlı yoğurda ekle karıştır.ben evde dövülmüş cevizim var bir kaşıkta ondan serpiyorum üstüne.bitmesin diye son kaşıkları az az yiyiyorum.bayağı bildiğin şekerli bişey yemiş kadar haz veriyor...dün günkurusu kayısı ile yaptım oda güzel oldu ama incirle daha bi tatlı oldu..favorim incir...yiyin gariii:86:
selammm kızlarrrr:80:
günlerdir bir baş ağrısı mide bulantısı kötüyüm yaaa...akşam haberlerde duydum lodosun etkisiymiş ayrıca vücutta ödemde yaparmış ne lodosmuş aebencim bak cuma günki listeyi lodosa göre ayarla şekerim
selammm kızlarrrr:80:
günlerdir bir baş ağrısı mide bulantısı kötüyüm yaaa...akşam haberlerde duydum lodosun etkisiymiş ayrıca vücutta ödemde yaparmış ne lodosmuş aebencim bak cuma günki listeyi lodosa göre ayarla şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?