Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gamzecim benim bildiğim kadarıyla meyveyle hiçbirşey yenmiyor...en az yarım saat sonra başka bişey yeniyordu...aebencim gelince cevaplar canım

herkeze merhaba arkadaşlar,2 gündür giremedim,bugünkü menümü yazayım
sabah kılasik monti kahvaltısı
öğle sebzeli omleti ayran salata
akşam taze fasulyeikefir salata

soruma cevap vericek kimse yokmu huu asagıdakiler

ben akşam yemeği niyetine öyle yapıyorum canım mesela aebenim daha iyi bilir tabi ama benim anladığım kaadarıyla mıonti amca ana öğünlerde meyve yemek zorunda kalıyorsanız yanına bir süt ürünü ekleyin demişti.

gamzecim benim bildiğim kadarıyla meyveyle hiçbirşey yenmiyor...en az yarım saat sonra başka bişey yeniyordu...aebencim gelince cevaplar canım

saol ablacım banada aeben aynı seyi soylemiştim ama bakıyorum genelde kuru incir falan koyuyorlar içine kafam karıstı benımde şimdi bu dogrumu oluyor yanlısmı diye

iyi abla baby tv yi actım esneyip duruyordu yastıgda verdim onu izlerken uyuya kalıyor bende o arada nete giriyorum iki iş birden yapmıs oluyorum yani bayık bayık bakıyor uyur birazdan sen ne yapıyorsun abla

iyi sayılmam tansiyonum düşük yine başım ağrıyor sanırım reglim yakın çok hassasım sabah ofise geldiğimde nedensiz ağladım ...akşam olsada eve gitsem

hımmm saol canım anladım aeben gerekli acıklamayı yapar artık bize tesekkur ederim

iyi sayılmam tansiyonum düşük yine başım ağrıyor sanırım reglim yakın çok hassasım sabah ofise geldiğimde nedensiz ağladım ...akşam olsada eve gitsem

aaa hayırdır abla tansiyonm için limon falan azcık ılık suya sıkta iç işe yarar sanırım sıkma canını lodostandır lodostan gel kahve ısmarlıyım sana keyif yapalım

benide çağırın benideee

zaten benim iş yerimde de balkon yok..

ne bulayım kızz .. aklıma bişi gelmiyo .. vücudum ödem toplamıs ..cuma gününe kadar indirmem lazım

ödemmi toplamış vücudunnn
kıvırmaaaa kaçamak yaptın demmiiii kilo aldın demiii çakaaallll

sema ablaaaaaa nabeeeeeeeeerrrrrrrrr
lodos neler yapıyormuş öyle yaawww

benide çağırın benideee

her yere giriyon kıııı
çağırıyorum haydin gel benim yanımaaaa

aaayyy aeben ablam gelsede su meyveli tarcınlı yoğurt olayına son noktayı koysa cok ikilemde kaldım yesemmi yemesemmi die aksam meyve öğünü yaparsam eğer öğle düşünüyordum..
nys bişiler ayarlıcam artık aksama ..

merhaba arkadaşlar aranıza bugun katıldım bu diyeti bende başladım bugun itibariyle ama karbonlar protoini karıştırıyorum ne nasıl yenecek bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var mesele bugun oyle yemeginde bulgur plavıyla türlu yedim patatessiz yanındada yogurt yeşillik yanlış yaptımmı bilmiyorum

ilk etapta bulgur pilavı yemiyoruz canım malesef . Sadece spagetti yiyebiliyoruz onuda 8 dk haşlamak kaydıyla

bugunku menum.....
sabah:yarım muz 1 mandalına yarım ayva
öğle:sucuklu omlet dereotlu yogurtlu kabak
aksam:kıymalı karnabahar yeşil salata

dunku menume ek olarak 1 bardak boza kacamagı yaptım eşim boza içmeye gidelim dedi bende hayır demedim sanırım kalorisi yuksektır ama içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…