Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba bende bu diyete başladım bana yardımcı olursanız sevinirim neyle neyi bir arada yameyecem burada 87 kilodan 67 düştüm 1 senede ama şimdi veremiyorum hedefime az kaldı bu diyetle ulaşmak istiyorum

hadi ordan sende
bu aksam iksir yapıcam yarına ödemimde gidicek ayrıca süper eksideyim ben ödemli olsamda sen haline yan

puhahahaha
canım ben hangi halime yanıcam orayı bir açıklasan banaaa
yaşım : 26
Evli Ve çocukluyum (ayrıca mutluyum)
Doğum yapmış olmama rağmen vücudum fit (şükürler olsun)
İnce ve selülitsiz bacaklarım dümdüz duran bir göbeğim var
daha neyime yanayımki metobolizmamda çalışıyorrr...
Sindirim sistemi o biçimmm....
kaçamak neyinde yapmıyorum zateeennn canım istemiyiii
İYİDE DAHA NE HALİME YANAYIM BEN
Dipnot: Sağlığmda yerinde çok şükürrrr

hayır canım yeniyor yiyebilirsin afiyetleeee

afiyet olssunnnnn boza sevmem pekk size afiyet olsun...

gamze şarküteri yasak die biliyorum ben yanlısmı biliyorum bunca zaman sosisten bosunamı uzak kaldım..

aaaaaa kim demiş yasak diye
ben her sabah salam ve sosisten oluşan sandviç yapıyorum yiyebilirisn güzelcimmm

şuna bakyaa bana nisbet yapıyorrr..
ben doğru bildiğimden sasmam safişcim..
diyetim harika gidiyor.. cuma günkü sonuclar karsısında gözleriniz fırlıcak böyle olucaksınız o halinize yanın diyorum..

teşekur ederim bilmiyordum ben kepekli makarna düşünuyorum spaget yerine olurmu sizce

bildiğim kadarıyla kepekli makarnalarda olmuyor . Spagettinin değeri makarnaya göre daha düşük onun için spagetti önermiş monti amcam

sabah 3 ince dilim kepek ekmegi+peynir+bir tane yeşil biber +zeytin
ara bol çay mevve kabuklarından kaynattıgın
oyle bir porsiyon bulgur plavı+türlu etsiz+cacık
ara ikindinden sonra iki kuru kayısı bol bol su bitkisel çaylar
akşam yogurt +kepekli makannada olabilir yada montiye ne uygunsa onu yiyecem
yemekten sonra çok acıkırsam bir meyve
yada akşam ne yiyebilirim siz soylerseniz daha iyi olur tabi

aysnn aramıza hoşgeldin...zamanla öğrenirsin hiç dert etme...kepekli makarnayı tavsiye etmiyor monti amca.kepekli spagetti olabilir ama makarna olmuyor.spagettinin imalatının farklı olması ve bizimde az haşlayarak nişastasını açığa çıkartmadan pişirmemizden dolayı yemesi serbest ama makarna kepekli olsada imal şeklinden dolayı yiyemiyoruz.

meyve ve yoğurt konusunda ilk sayfaya ve 50.sayfalara bakarsanız kızlar marmelatlı yoğurt bile serbest..(şekersiz marmelat tabii) hatta ilk sayfada abenimin oluşturduğu listenin alt kısmında süt ve meyve olarak yazmış arayı...
ve mimum hatırlarsan sen akşam spora giderken aebenim meyve ye süt iç demişti ...ayrıca tarçınlı yoğurduda illa incirle yiyeceksiniz diye bir şey yok.tatlı canınız çekerse kaçamak yapmayın yapmamanız için masum bir lezzet olarak alternatif olabilir diye yazmıştım.ve ben regl öncesi tatlı krizim için yedim diye üstüne basa basada yazdım.yani normalde tarçınla yapın çok tatlı isteyince meyve falanda kesmezse iki kuru kayısı yada incirle tatlandırın...bu kadarcık meyve kurusu diyetinize zarar vermez..yoğurdu,sütü her şeyle yiyebiliyoruz zaten...

hatırlıyorum zilim bende onun için dedim ana öğün olarak meyve ve süt tüketebiliyorduk diye

canım aebenimde gelince yorunlar ama o yokken yalnış yapmaman adına bende naçizane yorum yapayım menüne..

SABAH :kepek ekmeği yemişsin...tam buğday yeniyor montide.hemen her yerde kolayca bulabilirsin...peynirin ne peyniriydi?? montide yağ oranı düşük peynirler yeniyor.(örneğin bim aknaz lıght,migros lıght,carrefour lıght peynirleri uygun)

ÖĞLEN : bulgur pilavın dışındakiler uygun....bulgur ilk etap için yasak....
AKŞAM : daha yemediğin için yukardaki yazımdada belirttiğim gibi spagettiyi az haşlar yersen sıkıntı olmaz..salatada eklersen tam monti olur...

zilm ben tarcınlı yoğurdun tadını sevmedim meyveli yemek istiyorum yanlısda yapmak istemiyorum bişeyleri meyveyide ekliyeyim ozamn güveniyorum sana

yemeklerden en az 3 saat sonrada meyve yiyebilirsin .. sütte içebilirsin .

çok acıkılırsa ikindi meyve yenebilir.. ama akşamı daha hafif yapmak şartıyla....

aebenimin yazısından alıntıdır yukardaki iki satır..ama hem meyve hem süt ara öğün olmaz tabii...eğer ana öğünü atlamışsan yada yeme şansın yoksa ana öğün yerine bu şekilde yenebilir ama sabahla öğle arası kalkıpta incirli yoğurt yemeyin.eğer tatlı krizinden gözünüz dönmediyse...ama öğlenle akşamın arası uzun oluyorsa akşam yemeğinizi geç yemek zorunda kalıyorsanız akşam üstü neden yenmesinki öyle değilmi? yani öğlen 12 -1 gibi yemek yedin akşamda 7-8 gibi yiyeceksen akşam üstü acıkınca yuğurt ve meyve hakkınız bu şekilde kullanabilirsin yanii...ama sabah bi kase kurrmeyveli yuğurt akşam bi kase kurumeyveli yoğurt yiyip birde aralara meyveleri serpiştirirsen olmaz..kuru meyveyi meyve hakkınızı kullanmak için yemiş gibi sayın kendinizi...yani hem meyve hem kuru meyve değil...o zaman günde 2 posta kuru 2 postada yaş meyve yemiş olursunuz....oda bir gün için çok fazla....

Son düzenleme:
yemekten geldim şiştim

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

afiyet olsunnn...

şuna bakyaa bana nisbet yapıyorrr..
ben doğru bildiğimden sasmam safişcim..
diyetim harika gidiyor.. cuma günkü sonuclar karsısında gözleriniz fırlıcak böyle olucaksınız o halinize yanın diyorum..

nispet değil canım sen kaşındın

ben sana ne dedim

şimdi susalım....

cuma günü basküller konuşsun

kızlar acemi oldugun içinmi bilmiyorum ama yazdıklarımı kendim goremiyorum syfayı nerden yenileyecegim

meyvem bende ilk yaptığımda tarçını az serpmişim yoğurdun tadı gelince pek beğenmedim.üzerine biraz daha tarçın serptim yoğurt tadı kalmadı..afiyetle yedim...burda yoğurdun tadıda çok önemli ,ekşimişse hiç güzel olmuyor.taze ve tatlımsı olursa yoğurt o zaman süpper oluyor..ben bir dolu çay kaşığı tarçını üç tepeleme tatlı kaşığı yoğurda ekliyorum.tam ölçü oluyor....yoğurdun rengi tarçın rengine dönüyor yani..o kadar yoğun oluyor. bir tane büyük yada iki tane küçük kuru incir yada günkurusu kayısı ekledim yedim...üstüne bir tane kadar cevizin içinide ekledim.(ben bir ttlı kaşığı serptim toz olarak vardı ceviz içim)

birde meyveler midede değil bağırsakta çözldüğü için yoğurtla yenince sıkıntı olmaz..hatta şu anda derya baykalda diabet hastalığı ile ilgili bir uzman doktor var. izliyorum.adam aynısı söyledi.kan şekerini denlemek için meyvenin yanında bir bardak süt içebilirsiniz .hızlı tırmanış göstermez şekeriniz dedi ...

süper oldu bu dediklerin annemlerin yanına bir sonraki gidişime kadar iice incelmem lazım..
gecen gün annemde kızım sen bundan fazla zayıflayamıyorsun dedi beni sinir etti iice hırslandım
zilim acama ben gün asırı aksam öğünlerimi bu sekilde gecirsem 2 hafta boyunca kilomda hızlı bi düşme olurmu ki ne dersin..

gamze şarküteri yasak die biliyorum ben yanlısmı biliyorum bunca zaman sosisten bosunamı uzak kaldım..
aaaaaaaaa ama ben bilmiyodum derken safişin acıklamasını gordum

ohhh yinemi yanlıs yaptım diyodum neyse yenebiliyormus saol safiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…