hadi ordan sende
bu aksam iksir yapıcam yarına ödemimde gidicekayrıca süper eksideyim ben ödemli olsamda sen haline yan
aaayyy aeben ablam gelsede su meyveli tarcınlı yoğurt olayına son noktayı koysa cok ikilemde kaldım yesemmi yemesemmi die aksam meyve öğünü yaparsam eğer öğle düşünüyordum..
nys bişiler ayarlıcam artık aksama ..
bugunku menum.....
sabah:yarım muz 1 mandalına yarım ayva
öğle:sucuklu omlet dereotlu yogurtlu kabak
aksam:kıymalı karnabahar yeşil salata
dunku menume ek olarak 1 bardak boza kacamagı yaptım eşim boza içmeye gidelim dedi bende hayır demedimsanırım kalorisi yuksektır ama içtim
gamze şarküteri yasak die biliyorum ben yanlısmı biliyorum bunca zaman sosisten bosunamı uzak kaldım..
ilk etapta bulgur pilavı yemiyoruz canım malesef . Sadece spagetti yiyebiliyoruz onuda 8 dk haşlamak kaydıyla
puhahahaha
canım ben hangi halime yanıcam orayı bir açıklasan banaaa
yaşım : 26
Evli Ve çocukluyum (ayrıca mutluyum)
Doğum yapmış olmama rağmen vücudum fit (şükürler olsun)
İnce ve selülitsiz bacaklarım dümdüz duran bir göbeğim var
daha neyime yanayımki metobolizmamda çalışıyorrr...
Sindirim sistemi o biçimmm....
kaçamak neyinde yapmıyorum zateeennn canım istemiyiii
İYİDE DAHA NE HALİME YANAYIM BEN
Dipnot: Sağlığmda yerinde çok şükürrrr
hayır canım yeniyor yiyebilirsin afiyetleeee
aaaaaa kim demiş yasak diye
ben her sabah salam ve sosisten oluşan sandviç yapıyorum yiyebilirisn güzelcimmm
teşekur ederim bilmiyordum ben kepekli makarna düşünuyorum spaget yerine olurmu sizce
sabah 3 ince dilim kepek ekmegi+peynir+bir tane yeşil biber +zeytin
ara bol çay mevve kabuklarından kaynattıgın
oyle bir porsiyon bulgur plavı+türlu etsiz+cacık
ara ikindinden sonra iki kuru kayısı bol bol su bitkisel çaylar
akşam yogurt +kepekli makannada olabilir yada montiye ne uygunsa onu yiyecem
yemekten sonra çok acıkırsam bir meyve
yada akşam ne yiyebilirim siz soylerseniz daha iyi olur tabi
yemekten geldim şiştim
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
şuna bakyaa bana nisbet yapıyorrr..
ben doğru bildiğimden sasmam safişcim..
diyetim harika gidiyor.. cuma günkü sonuclar karsısında gözleriniz fırlıcakböyle olucaksınız o halinize yanın diyorum..
meyvem bende ilk yaptığımda tarçını az serpmişim yoğurdun tadı gelince pek beğenmedim.üzerine biraz daha tarçın serptim yoğurt tadı kalmadı..afiyetle yedim...burda yoğurdun tadıda çok önemli ,ekşimişse hiç güzel olmuyor.taze ve tatlımsı olursa yoğurt o zaman süpper oluyor..ben bir dolu çay kaşığı tarçını üç tepeleme tatlı kaşığı yoğurda ekliyorum.tam ölçü oluyor....yoğurdun rengi tarçın rengine dönüyor yani..o kadar yoğun oluyor. bir tane büyük yada iki tane küçük kuru incir yada günkurusu kayısı ekledim yedim...üstüne bir tane kadar cevizin içinide ekledim.(ben bir ttlı kaşığı serptim toz olarak vardı ceviz içim)
birde meyveler midede değil bağırsakta çözldüğü için yoğurtla yenince sıkıntı olmaz..hatta şu anda derya baykalda diabet hastalığı ile ilgili bir uzman doktor var. izliyorum.adam aynısı söyledi.kan şekerini denlemek için meyvenin yanında bir bardak süt içebilirsiniz .hızlı tırmanış göstermez şekeriniz dedi ...
aaaaaaaaa ama ben bilmiyodum derken safişin acıklamasını gordumgamze şarküteri yasak die biliyorum ben yanlısmı biliyorum bunca zaman sosisten bosunamı uzak kaldım..
puhahahaha
canım ben hangi halime yanıcam orayı bir açıklasan banaaa
yaşım : 26
Evli Ve çocukluyum (ayrıca mutluyum)
Doğum yapmış olmama rağmen vücudum fit (şükürler olsun)
İnce ve selülitsiz bacaklarım dümdüz duran bir göbeğim var
daha neyime yanayımki metobolizmamda çalışıyorrr...
Sindirim sistemi o biçimmm....
kaçamak neyinde yapmıyorum zateeennn canım istemiyiii
İYİDE DAHA NE HALİME YANAYIM BEN
Dipnot: Sağlığmda yerinde çok şükürrrr
hayır canım yeniyor yiyebilirsin afiyetleeee
afiyet olssunnnnn boza sevmem pekk size afiyet olsun...
aaaaaa kim demiş yasak diye
ben her sabah salam ve sosisten oluşan sandviç yapıyorum yiyebilirisn güzelcimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?