aaaaaaaaa ama ben bilmiyodum derken safişin acıklamasını gordum
ohhh yinemi yanlıs yaptım diyodum neyse yenebiliyormus saol safiş
kız yenmiyo durr sakım yeme bi daha o bana yiyeyim die diyo.. biz yarısta olduğumuzdan..
ahh safiş ahhh bak gördünmü nelere sebep olucan beni gectim hadi yanlıs bilgi dağıtıyon aeben ablanın seni aforoz etmesi lazım montiden[/COLOR][/B]
allah iyiliğinizi versin kızlarsiz sıkı bir yarıs içindesiniz diye benim gunahım ne bak şimdi neyse bundan sonra hiç yermiyim aman aman yaza kadar incelmek lazım
neyi anlamadın tatlım sor söyleyelim..
meyvem önceki vücut ölçülerimle yazsam aradaki farkda anlaşılır ve daha bi gaza gelirdin cnm ama önceki ölçülerimi ölçmek hiç aklıma gelmemiş..(mezura yetermiydi zaten acaba
şu anda boyum 180 cm
kilom 56 kg
göğüs 87 cm
bel 64 cm
kalça 95 cm
bacakboyum 110 cm
sende yaza dal gibi olursun...kaçamaklardan vageçersin.benim içinde bir hayaldi ama gerçek oldu.şimdide eski halime gelmemek için dikkat ediyorum.yaza kadar kaçamağı sil at beyninden ve yazada incelince lüp lüp yutarım diyede bir düşüncen varsa onuda sil...ne kadar incede olsan bir sağlık problemin yoksa bilki çok yersen alacaksın...yeterli mktarda yersen aynı formunu korursun...ben hala ölçülü ve dikkatli yiyiorum eski halime geri dönmemek için ...yani bu gece misafirlerin gelirse yemeden nasıl atlacağım düşüncesini siliyorsun hemen beyninden tamammı fıstık??herkese her yaptığımızdan yersek şişmanlık kaçınılmaz son oluyor malesefki cnm.... düşünki ben 46 bedenden 36 bedene düştüm..bir insan daha çıktı benden kilolardan hemen hemen...şimdi ben oğlumu (14 kg) zor taşıyorum o zaman nerdeyse 3 katını taşıyormuşum ..nasıl yürüyebiliyordum hatırlamıyorum valla .sanki ben hep böyleydim.....:90:
safiş gelsin ona en sertinde sopa cekelim...saclarını yolalım :90: :90: :90: :90:
iyidir canım sen nasılsınkızlar selam herkes iydir umarım.
aysın öğlen sebze yediysen akşam eğer ayarlama şansın varsa proteinde alabilirsin ama kırmızı eti akşam için pek tercih etmesen iyi olur..tavuk balık olabilir.
eğer olmuyorsa sebzede yiyebilirsin yani tesadüfen her iki öğünede sebze denk geldiyse yapacak bişey yok...akşama bakliyatta yiyebilirsin.spagettide...ama yanlarına yoğurt ve salata ekle tabii...sor cnm aklında bişey kalmasınki yalnış yapmadan devam et...
meyvem önceki vücut ölçülerimle yazsam aradaki farkda anlaşılır ve daha bi gaza gelirdin cnm ama önceki ölçülerimi ölçmek hiç aklıma gelmemiş..(mezura yetermiydi zaten acaba
şu anda boyum 180 cm
kilom 56 kg
göğüs 87 cm
bel 64 cm
kalça 95 cm
bacakboyum 110 cm
sende yaza dal gibi olursun...kaçamaklardan vageçersin.benim içinde bir hayaldi ama gerçek oldu.şimdide eski halime gelmemek için dikkat ediyorum.yaza kadar kaçamağı sil at beyninden ve yazada incelince lüp lüp yutarım diyede bir düşüncen varsa onuda sil...ne kadar incede olsan bir sağlık problemin yoksa bilki çok yersen alacaksın...yeterli mktarda yersen aynı formunu korursun...ben hala ölçülü ve dikkatli yiyiorum eski halime geri dönmemek için ...yani bu gece misafirlerin gelirse yemeden nasıl atlacağım düşüncesini siliyorsun hemen beyninden tamammı fıstık??herkese her yaptığımızdan yersek şişmanlık kaçınılmaz son oluyor malesefki cnm.... düşünki ben 46 bedenden 36 bedene düştüm..bir insan daha çıktı benden kilolardan hemen hemen...şimdi ben oğlumu (14 kg) zor taşıyorum o zaman nerdeyse 3 katını taşıyormuşum ..nasıl yürüyebiliyordum hatırlamıyorum valla .sanki ben hep böyleydim.....:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?