Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende istiyorum incelmek yaa
hep bir bahane hep bir saçmalıklar kendimce offf
nasıl yapcazz

gamzecim iznin olursa eski bir montici olarak menünde gözüme carpan seyi söylüyüm.muz malesef yasak hemde cok cizzzzzzzzzzzzzzz.sarküteri ürünleri konusunda yasak degil ama birinci asamada yenmese daha iyi olur eger caniniz cok istersede abartmadan arada sirada yiyebilirsiniz.

bu 3. seferdir mönümü yaziyorum insallah bu sefer msj gider sikildim valla.
SABAH
2 dilim ekmek,domates,zeytin,yesilbiber,yesil cay
ÖGLEN
yesil mercimek(dün yiyemedim bugüne kismetmis),yogurt,salata
AKSAM
yesil fasülye,yogurt,salata

aebennnnn,masummmmmm nirdesinizzzzzzzz valla gözüm sizi ariyor.

aysnn canım yumurtayla salata olurmu bilmiyom ama kepek ekmegi yok tam bugday ekmegi yicen ve sadece sabahları ekmek var akşamları sebze yemegi varsa 1 dilim yiye biliyosun haberin olsun canın çok tatlı isterse tarçınlı yogurt yiyiyoruz

çok yalnızım sana birsey sorcam bu nestlenin tahıllı gevreklerini sütle degilde yogurtlayıpta yesek olurmu.ben sütü sevmiyorumda

çok yalnızım sana birsey sorcam bu nestlenin tahıllı gevreklerini sütle degilde yogurtlayıpta yesek olurmu.ben sütü sevmiyorumda

tabi olur canim sut yada yogurt farketmez,ama aldigin tahilli gevreklerin icinde seker olmadigindan emin ol canim sonra ye.ben türkiyede olmadigim icin nestlenin ürünlerinde seker varmi bilmiyorum,icindekiler kismini iyice oku öyle ye canim.baska sorun olursa cekinme sor yardimci olurum.

tatam canım yarım tb ekmegi alıyorum elimden geldigine uymaya çalışacagım sizin yardımlarınızla acemi oldugum için listeleri ayarlayamıyorum bakalım öyrenecegim zmnla

ÇOK YALNIZIM birsey daha sorcam sabah kahvaltıdan önce meyve yiyiyoruz ya ögle ve akşam yemeklerden öncede varmı

ilkesu canim ekmek sadece kahvaltida yiyiyoruz,sebzeyle yemiyoruz canim.eger sabah kahvaltisinda yememissek gün icinde baska ögunde yiyebilirsin canim ama genel olarak sadece günde 1 sefer canim.belki bu yüzden karistirmis olabilirsin canim.umarim yanlks anlamazsin yanlislari düzeltmeye calistim.

ÇOK YALNIZIM birsey daha sorcam sabah kahvaltıdan önce meyve yiyiyoruz ya ögle ve akşam yemeklerden öncede varmı

canim eger cok acikmiyorsan ara ögun yapmazsan daha iyi ama eger acikiyorsan meyve yada yogurt süt ara ögün olarak tüketebilirsin.yani sana kalmis birsey.ben mesala bazen öglen yemeginden sonra cok midem kazinirsa 1 meyve yada 1 bardak süt iciyorum,egr süt icersem bu beni en az 2 saat tok tutuyor.

yok yalnış anlamadım hatta teşekkür ederim.ÇOK YALNIZIM bende yeniyim ya bazı şeyleri karıştırıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…