gamzecim iznin olursa eski bir montici olarak menünde gözüme carpan seyi söylüyüm.muz malesef yasak hemde cok cizzzzzzzzzzzzzzz.sarküteri ürünleri konusunda yasak degil ama birinci asamada yenmese daha iyi olur eger caniniz cok istersede abartmadan arada sirada yiyebilirsiniz.
bende iyiyim canım teskkur ederim biraz gec oldu gerci ama oglumda iyi kucuk cocuk olunca girdiğimde fazla kalamıyorum ilgi istiyor senın bebişin nasılgamze cim saolasın iyiyim ya çalışıyorum sen naılsın bebişin nasıl?
gunaydın kızlar burda sizinle olmaktan çok mutluyum çunku dun ilk gunum olmasına ramen montide hiç acıkmadım kaçamakta yapmadım şukur diyette degilken bile hiç boyle hissetmemiştim gerçekten işe yarayacam bu menuler bende galiba bugun ikinci gunum bakalım dun gibi atlata bilecekmiyim desteklerinizi ve bildiklerinizi paylaşmayı bekliyorum
günaydın kızlar nasılsınız bugun
bu sabah hayal kırıklıgıyla uyandım 2 gundur asırı bir sislik hissediyorum ozellikle karın bolgemde sabah tartıya cıktım ve yaklasık 2 kiloya yakın artıda cıktım cok moralim bozuldu ustelik bu hafta kacamaksızken anlamadım gitti
Günaydın canım...
Adet dönemin yakın olabilir takılma artılara sen kaçamaksız devam et bence
benlkide montide duraklama dönemi denen zamana geldin olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?