Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tabiki menumu yorumlayabilirsiniz siz daha tecrubelisiniz yanlıslarımızı tabi duzeltebilir ben sadece metveyle öğün yabilebilirse yenir diye hatırlıyorum oyuzden yedim sabah kahvaltım sadece meyve oldugu için madem cıss bundan sonra yemem

Diyarım senin boyla kilo arasında 24 kilo fark olmasın cnm ,10 olsun 15 olsun ne olur tatlım.kendini nasıl iyi hissedeceksen o kiloda ol ...olacaksında eminim...yaza kalmadan burda sizde benim gibi sizden sonra gelenlere yol göstermek içn gireceksiniz...

derin sende başla hadi,sadece bir kaç gün yapsan bırakamayacaksın emin ol...seni alıkoyan neki cnm??bir engelin yoksa hemen bekliyoruz menülerini ve seni..ben 14-15 ayda verdim neredeyse kilomun yarısını....ama kesinlikle sporla desteklemeniz gerekiyor yoksa hem gevşersiniz hemde verdiğiniz kilo çok fazlada olsa o kadar vermiş gibi görünmezsiniz.daha az vermiş gibi durursunuz..sıkılaşmadığınız için...

ilkesu canım tahıl gevreklerinin hepsi şekerli cnm.bir tek yulaf ezmesi vardı aebenimin yediği.eti lifalif onu yüyüyordu aeben ve bazı arkadaşlar sabahları sütle..

birde ekmeği ilk etapta mümkünse sadece sabahları yiyin arkadaşlar.çok mecbur kalmadıkça sebzenin yanındada yemeyin...yani sabah yumurtalı bir kahvaltı ettiyseniz ,öğlende bakliyat falan yemediyseniz akşa belki sebzenin yanında bir dilim olurda...normalde gün içinde tahıl gurubu bişey yediyseniz gerekte kalmaz yani....

şarküteride (salam,sosis,sucuk,jambon vs) cısss kızlar.ama can bu çekiyor bazen..bir lokmacık tadına bakmakla çokta büyük bir şey olmaz ama ayda yılda bir olursa tabii....her hafta sonu değil...:87:

gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nerdesiniz arkadaslar
kahvaltimi yaptim simdi oglanlari okula hazirliyorum onlari gondericem sonrada oturur menumu yazarim bu arada burda yarim metre kar var eger usenmezsem evi toparlayip karda bi yuruyus yapicam malum bacaklari calistirmakda lazim

GÜNAYDIN KIZLARR...

nasılsınız bu gün..
menümü yazayım size..

sabah peynir zeytin ekmek

öğlen yoğurt salata et sote

aksam meyve süt 1 avuc kabuklu karısık kuruyemiş

günaydın

DÜN YEDİKLERİM

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates

ara
1 adet portakal

öğlen
kıymalı yumurta
1 bardak ayran

ara
2 adet mandelina

akşam
1 tabaktan az mercimek çorbası
5 yemek kaşığı taze bezelye
yoğurt

2 litre su

BUGÜN YEDİKLERİM VE YİYECEKLERİM

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
5 adet yeşil zeytin
çok az şekersiz marmelat

öğlen
dünden kalan kıymalı yumurta
yoğurt

ara
1 adet portakal

akşam
1 tabak taze bezelye
yoğurt

1 saat plates

güünaydıınlar dün site bana hep hata verdi

menümüü yazıyım bendee

08:30 1 dilim uzun tb ekmeği, süt, peynir, beyaz leblebi
12:45 fırın köfte 5 adet, yoğurtlu karnıbahar ufak bir kase
17:00 1 mandalina
18:00 1 kase tarçınlı yoğurt
20:00 1 avuç sarı leblebi, minik bardak ile süt

bugunki menum
sabah 2 dilim ekmekten tost ve capuccino
ara 1 elma
oglen taze fasulye ve yogurt
ara tarcinli yogurt
aksam tavuk izgara salata

gunaydın kızlar burda sizinle olmaktan çok mutluyum çunku dun ilk gunum olmasına ramen montide hiç acıkmadım kaçamakta yapmadım şukur diyette degilken bile hiç boyle hissetmemiştim gerçekten işe yarayacam bu menuler bende galiba bugun ikinci gunum bakalım dun gibi atlata bilecekmiyim desteklerinizi ve bildiklerinizi paylaşmayı bekliyorum

işte bugun yemek listem
sabah
tb ekmegi+peynir +domates salatalık +maydonoz roka karışımı+5 tane zeytin
oyle ıspanak +yogurt
akşamla ikindi arası çok uzun oldugu için iki kuru kayısı
akşam yumurtayla yapımış salata+yogurt
çok aç hissedersem arada bir meyva yiyebilirim galiba
şimdi sorum gelyor işte oldugum için ıspanaga prinç koyyorlar az miktarda yemelimiyim oylensizce kızlar

aysunn cum daha önce benim öyle birşey gelmtiş başıma iş yerinde pirinç koymuşlar ama ben farketmedim yedikten sonra fark ettim ve çok pişman oldum. ben genellikle kavurupyiyorum inan tadı daha güzel oluyor ağızda oluşan o demir hissi kalmıyor soğanla kavur yoğurtla yee azcıkda olsa pirinç yasak be n çorbanın içindekii 200 kişilik çorbadan bahsediyoruz onun içinde 1-2 kaşık undan bile rahatsız oluyorum ve yemityorumD:

günaydın kızlar nasılsınız bugun
bu sabah hayal kırıklıgıyla uyandım 2 gundur asırı bir sislik hissediyorum ozellikle karın bolgemde sabah tartıya cıktım ve yaklasık 2 kiloya yakın artıda cıktım cok moralim bozuldu ustelik bu hafta kacamaksızken anlamadım gitti

günaydınnn aysnn montiye hoşgeldin

Günaydın canım...
Adet dönemin yakın olabilir takılma artılara sen kaçamaksız devam et bence
benlkide montide duraklama dönemi denen zamana geldin olabilirmi?

Günaydın canım...
Adet dönemin yakın olabilir takılma artılara sen kaçamaksız devam et bence
benlkide montide duraklama dönemi denen zamana geldin olabilirmi?

kacamaksız devaam ediyorumzaten yaklasık 2 aydır birden duzensiz adet yasamayta basladım sanırım ondan bilemiyorum inşallah bu sure uzun surmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…