Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hosgeldin aysnn....

evde olsam sorun degil ama iş yerinde bana gore yapamazlarki bizde 300 kişiyiz ama başka ne yiyebilirimki acaba tavuklu çorba var oda tel şehriyeli onuda yiyemem neyse ayarlayacagım yavaş yavaş

aysuncum bana göre de ayarlamıyorlar ama ben bana uygun emek olmadıında ki bazı hafta byunca hiç olmuyor ayran leblebi ikilisini tüketiyorum ya da yoğurt leblebiii...

kacamaksız devaam ediyorumzaten yaklasık 2 aydır birden duzensiz adet yasamayta basladım sanırım ondan bilemiyorum inşallah bu sure uzun surmez

hay allah
iki aydır normal haytaında yolunda gitmeyen şeyler oldumu peki hiç?
kafana takılan canını sıkan
stres sinir olumsuzluklar acaip etkiliyor regl olmayı ve anında düzensizleşiyor....

Ben bekarlığımda çok yaşardım bu sorunu şimdide düzenli adet olmamın tek sebebi d.k. hapları....

gamzecim ögün olarak meyve yiyebilirsin canim ama muz yasak.söyle anlatayim muz cok sekerli bir meyve.glisemik endeksi cok yüksek bir meyve.seker dengesini alt üst ediyor.aniden sekeri yükseltiyor.

aslında pekte bi moral bozucu stres yapmam gereken birseyim olmadı ama bakalım kısmetse cumartesi doktora gidicem

gamzecim ögün olarak meyve yiyebilirsin canim ama muz yasak.söyle anlatayim muz cok sekerli bir meyve.glisemik endeksi cok yüksek bir meyve.seker dengesini alt üst ediyor.aniden sekeri yükseltiyor.

tamam xcanım saol aydınlattıgın için dikkat ederim

dünnn sarı leblebi olru die bi ablamız yazmıştı ama ben dün akşam sarı yedim canım

kızlar günaydınn nasılsınız?

bu sabah tartıda 54,8 geldim pzt.bu yana 200 gr gitmiş. bayramdan sonra tam olarak monti yapmadım yapamadım misafir yoğunluğundan yapsam daha fazla gidicekmiş.ama ocak 15 e kadar 50 olucam kararlıyım
dün yediklerim
sabah
3 dlm t.b.ekmeği domates biber zeytin.ş.siz çay
öğle
yarım simit çay yemek getiremedim dün (
akşam
etli patlıcan salata az yoğurt
akşamda 3 dlm portakal 1 avuç nar

yok tatlım yaa ne grubu altta sizi gördüm öpücük gönderdim aman baska bi grup krizi yasamayalım..cıkcam az sonra o yüzden..

merhaba kizlar menüm dünkü ile ayni,
2 kcük mandelina
SABAH
2 dilim ekmek,zeytin,domates,biber
ÖGLEN
yesilmercimek,yogurt,salata
AKSAM
yesil fasülye,ypogurt,salata

günaydın kızlar...
aebenimin bağlantısındada bir sorunmu var acaba?masum masummmmmmm sende bir daha bize haber vermeden anana gitme meraktan çatlıyoruz burda gidecekmisin söle bakiiiim söleee bi ketumu merak et,bi diyarı merak et(neyseki o geldi) bir aebenimi merak et... bende kaybolucam,karabatak gibi batıcam görürsünüz sizzzz....
şaka bi yana kaybolup durmayın kızlar,valla merak ediyoruz sizi...habersiz gitmeyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…