gunaydın kızlar burda sizinle olmaktan çok mutluyum çunku dun ilk gunum olmasına ramen montide hiç acıkmadım kaçamakta yapmadım şukur diyette degilken bile hiç boyle hissetmemiştim gerçekten işe yarayacam bu menuler bende galiba bugun ikinci gunum bakalım dun gibi atlata bilecekmiyim desteklerinizi ve bildiklerinizi paylaşmayı bekliyorum
aysunn cum daha önce benim öyle birşey gelmtiş başıma iş yerinde pirinç koymuşlar ama ben farketmedim yedikten sonra fark ettim ve çok pişman oldum. ben genellikle kavurupyiyorum inan tadı daha güzel oluyor ağızda oluşan o demir hissi kalmıyor soğanla kavur yoğurtla yee azcıkda olsa pirinç yasak be n çorbanın içindekii 200 kişilik çorbadan bahsediyoruz onun içinde 1-2 kaşık undan bile rahatsız oluyorumve yemityorumD:
hosgeldin aysnn....
hoş bulduk teşekur ederim içtenligin için bide kilo cetvelini nasıl yapıyonuz ben bulamadımdan yeni oldugun için
kacamaksız devaam ediyorumzaten yaklasık 2 aydır birden duzensiz adet yasamayta basladım sanırım ondan bilemiyorum inşallah bu sure uzun surmez
tabiki menumu yorumlayabilirsiniz siz daha tecrubelisiniz yanlıslarımızı tabi duzeltebilir ben sadece metveyle öğün yabilebilirse yenir diye hatırlıyorum oyuzden yedim sabah kahvaltım sadece meyve oldugu için madem cıss bundan sonra yemem
aslında pekte bi moral bozucu stres yapmam gereken birseyim olmadı ama bakalım kısmetse cumartesi doktora gidicemhay allah
iki aydır normal haytaında yolunda gitmeyen şeyler oldumu peki hiç?
kafana takılan canını sıkan
stres sinir olumsuzluklar acaip etkiliyor regl olmayı ve anında düzensizleşiyor....
Ben bekarlığımda çok yaşardım bu sorunu şimdide düzenli adet olmamın tek sebebi d.k. hapları....
gamzecim ögün olarak meyve yiyebilirsin canim ama muz yasak.söyle anlatayim muz cok sekerli bir meyve.glisemik endeksi cok yüksek bir meyve.seker dengesini alt üst ediyor.aniden sekeri yükseltiyor.
hosgeldin aysuncum
ziligurti+,aysnn,tlyonl2009+,gamze-20,
ben cıktım kızlar yarın görszz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?