yok tatlım yaa ne grubu altta sizi gördüm öpücük gönderdim aman baska bi grup krizi yasamayalım..cıkcam az sonra o yüzden..
gozumden kacmıs gormemişimdünnn sarı leblebi olru die bi ablamız yazmıştı ama ben dün akşam sarı yedim canım
ziligurti+,aysnn,tlyonl2009+,gamze-20,
ben cıktım kızlar yarın görszz ..
meyvem hayırdır tatlım nereye??
aysnn iş yerinde çıkacak olan yemekleri bir gün önceden öğrenme şansın varsa öğren ona göre tedbirini alki aç kalma..birde çantanda yağsız süt,leblebi,meyve gibi bişeyler bulundurmanı tavsiye ederim.yiyemeyeceğin şeyler çıktığında hazırlıksız yakalanmaman için...
gamzecim beyaz leblebi d,ye biliyorum ben...
zevcan canım gğle güle
bence az yiyosun senkızlar bana bir aklıl verin kurban bayramını 3.günü başladım montiye ilk hafta hariç kaçamaksız gidiyor başladığmda 64.1kg dım hemde regli olacaktım bir sonraki hafta reglim bitti 2 gün oldu sabah tartıya bir çıktım 64.1 ilk hafta hariç kaçamaksız gidiyor 1.5lt su içiyorum klasik monti kahvaltı öğle akşam ekmek yok hatta birara aeben bununla doyarmısın sen demişti yediklerimi yazınca üstelik akşam 6 da yemeğimi yedikten sonra lokma koymuyorum sabah uyanmak için bir fincan kahve içiyorum süt ile karıştırıp şeker kesinlikle yok gün içindede açık çay zillim ,aeben,kızlar tecrübeli rkadaşlar bana bir akıl verip yol gösterirlerse sevinirim
slm kızlar bugün nasılız
bence az yiyosun sen
vücüt kendinisi savnumaya geçiyormuş galiba
kıtlık alarmı veriyor yani
:)) kıtlık var bana yicek gelmiyor doğru dürüst diye
o da geleni depoluyor galiba canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?