Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyvem hayırdır tatlım nereye??
aysnn iş yerinde çıkacak olan yemekleri bir gün önceden öğrenme şansın varsa öğren ona göre tedbirini alki aç kalma..birde çantanda yağsız süt,leblebi,meyve gibi bişeyler bulundurmanı tavsiye ederim.yiyemeyeceğin şeyler çıktığında hazırlıksız yakalanmaman için...

dünnn sarı leblebi olru die bi ablamız yazmıştı ama ben dün akşam sarı yedim canım
gozumden kacmıs gormemişim tamam canım saol bende sarı yiyim ozaman ben sarı leblebiyi daha cok seviyorum ondan sordum
ziligurti+,aysnn,tlyonl2009+,gamze-20,

ben cıktım kızlar yarın görszz ..

güle güle canım k.i.b.

tamam canım oyrenir dedigin gibi yaparım eblebide alırım

gamzecim beyaz leblebi d,ye biliyorum ben...

zevcan canım gğle güle

ayyy mimuda olur diye yazmıs daha dogrusu baska biri yazmıs oda sarı yemiş aksam ben daha yemedim beyaz yiyorum canım ama sarı leblebide var evde ben birde sarıyı daha cok seviyorum bi sorayım dedim aeben cabuk gelsede su sorulara bir yanıt verse aydınlatsa bizi

aebennn neerrdeesiiinnnnnn monti yıkıliiii hahahah zilimm de bilir yaaa

kızlar bana bir aklıl verin kurban bayramını 3.günü başladım montiye ilk hafta hariç kaçamaksız gidiyor başladığmda 64.1kg dım hemde regli olacaktım bir sonraki hafta reglim bitti 2 gün oldu sabah tartıya bir çıktım 64.1 ilk hafta hariç kaçamaksız gidiyor 1.5lt su içiyorum klasik monti kahvaltı öğle akşam ekmek yok hatta birara aeben bununla doyarmısın sen demişti yediklerimi yazınca üstelik akşam 6 da yemeğimi yedikten sonra lokma koymuyorum sabah uyanmak için bir fincan kahve içiyorum süt ile karıştırıp şeker kesinlikle yok gün içindede açık çay zillim ,aeben,kızlar tecrübeli rkadaşlar bana bir akıl verip yol gösterirlerse sevinirim

selam gnydn kızlar yarın misaifirm gelicek yatılı
yemek yapmam laızm ve de temizlik oglalar durmuyorlar mızır mızırlar annemi çagırıcma snaırıımm

diyercım cm sne aramışsın ama duymadın şekerümm
aslıd ahep yazarım ama ddimekki unuttum ogü zilimmm

annemin mutfak dolaınd ane göreyimmmmmm
buharda haşlama tenceresiii hemann kaptım getiridm bakalım nasıl olacak yapıyorum şimdiii
öpt bend ekaçayım işler beni beklerr

selam kızlar
bende çaktırmadan başladım montiye
ya allah bismillah
inş.fayda görürüm
aslında hemen 15 günde başlıyor fark daha önce yaptım ben:)
babamı kaybettim 20 gün önce
yedim de yedim üzüntüden
amaaan boş dünya dedim falan ama giden geri gelmiyor maalesef.
gideceğimiz yer aynı ama üzülmeden de olmuyor.
ipin ucu kaçınca da moralim bozuldu hepten
kendimi iyi hissetmem için zayıflamam lazım olduğuna karar verdim
hamilelikle birden aldığım bu kilolardan nefret ediyorum
hep eski halime geri dönecekmişim gibi bekliyorum ama kendi kendine olmuyor işte
oğlum geldi 2 yaşına ben hala 70 kiloyum
neyse başladık bakalım bundan sonra yazarım inş.
dünkü menüm
kahvaltı
1 dlm tam ekmek
az yağlı azcık peynir
1 zeytin
domates salatalık
çay şekersiz tabiki(zaten geçen monti diyetimden bana kalan en iyi şey.şekeri bırakmak oldu çok şükür)
öğlen
tavuk fırında but derisiz
salata yoğurt
akşam
taze fasulye
salata yoğurt
ara
yarım ayva
sütlü nescafe
bugun kahvaltım aynı
öğlen mantarlı ıspanak kavurma
yoğurt salata
bulgur varmış yemiycem dimi
akşam da ıspanak var napiiim çatıştı işte ikisi olsun

bence az yiyosun sen
vücüt kendinisi savnumaya geçiyormuş galiba
kıtlık alarmı veriyor yani
:)) kıtlık var bana yicek gelmiyor doğru dürüst diye
o da geleni depoluyor galiba canım:))

kalemeraa canım bu diyette bende 2-3 hafta gram verrmedim hatta hayıflanıp durdum ama sonra birden kayboluyor kilolar.o yüzden sabırlı ol derim bana kalırsa.

kızlar menumu yazıyım yorumları alıyım
sabah tb ekmegi+peynir+maydonoz roka karşımı domates salatalık 5 tane zeytin
montide ara yok
oyle yemegim bol ıspanak yemegi +yogurt
ara iki kuru kayısı akşamla arası uzun oldugu için
aralarda bol su bitki çayları
akşam yumurtayla yapacahgım bol yeşillikli salata +yogurt
çok acıkırsam meyva
spor olarak iki mil leslie

bence az yiyosun sen
vücüt kendinisi savnumaya geçiyormuş galiba
kıtlık alarmı veriyor yani
:)) kıtlık var bana yicek gelmiyor doğru dürüst diye
o da geleni depoluyor galiba canım:))

inan ki değil canım doyana kadar yiyorum eskiden olsa evet bir kaşık ondan bir çatal bundandı ayak başı ama şimdi masa hazırlıyorum kendine planlı ve saatinde yiyorum tabakta doyana kadar belki de vücut kitledi kendini bir ay bu şekilde deneyeceğim ama şöyle birşey var lavabo ihtiyacım çık sıkıntılı oluyor okadar yemek yedikten sonra 3 gün içimde tutuyorum laktasif te kullanmak istemiyorum vücut alışmasın diye bekleyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…