günaydın kızlar nasılsınız bugun
bu sabah hayal kırıklıgıyla uyandım 2 gundur asırı bir sislik hissediyorum ozellikle karın bolgemde sabah tartıya cıktım ve yaklasık 2 kiloya yakın artıda cıktım cok moralim bozuldu ustelik bu hafta kacamaksızken anlamadım gitti
çokta acıktımmm
selam kızlar
bende çaktırmadan başladım montiye
ya allah bismillah
inş.fayda görürüm
aslında hemen 15 günde başlıyor fark daha önce yaptım ben:)
babamı kaybettim 20 gün önce
yedim de yedim üzüntüden
amaaan boş dünya dedim falan ama giden geri gelmiyor maalesef.
gideceğimiz yer aynı ama üzülmeden de olmuyor.
ipin ucu kaçınca da moralim bozuldu hepten
kendimi iyi hissetmem için zayıflamam lazım olduğuna karar verdim
hamilelikle birden aldığım bu kilolardan nefret ediyorum
hep eski halime geri dönecekmişim gibi bekliyorum ama kendi kendine olmuyor işte
oğlum geldi 2 yaşına ben hala 70 kiloyum
neyse başladık bakalım bundan sonra yazarım inş.
dünkü menüm
kahvaltı
1 dlm tam ekmek
az yağlı azcık peynir
1 zeytin
domates salatalık
çay şekersiz tabiki(zaten geçen monti diyetimden bana kalan en iyi şey.şekeri bırakmak oldu çok şükür)
öğlen
tavuk fırında but derisiz
salata yoğurt
akşam
taze fasulye
salata yoğurt
ara
yarım ayva
sütlü nescafe
bugun kahvaltım aynı
öğlen mantarlı ıspanak kavurma
yoğurt salata
bulgur varmış yemiycem dimi
akşam da ıspanak var napiiim çatıştı işte ikisi olsun
slm kızlar bugün nasılız
tlefonumm bosulduuu eski ama faturalı hattım ondaydı yeni aldııım telefonunda taksitleri yeni bitti ve ben telefonsuz kaldım
gamzecim...başın dönüyormu miden bulanıyormu canın bişeyler istiyormu ikinci bebek mi geliyor yoksa kızz gerçi sen barkın da da hiç hamile gibi değildin ne aşerme ne bulantı ne bişey
kızlar bana bir aklıl verin kurban bayramını 3.günü başladım montiye ilk hafta hariç kaçamaksız gidiyor başladığmda 64.1kg dım hemde regli olacaktım bir sonraki hafta reglim bitti 2 gün oldu sabah tartıya bir çıktım 64.1 ilk hafta hariç kaçamaksız gidiyor 1.5lt su içiyorum klasik monti kahvaltı öğle akşam ekmek yok hatta birara aeben bununla doyarmısın sen demişti yediklerimi yazınca üstelik akşam 6 da yemeğimi yedikten sonra lokma koymuyorum sabah uyanmak için bir fincan kahve içiyorum süt ile karıştırıp şeker kesinlikle yok gün içindede açık çay zillim ,aeben,kızlar tecrübeli rkadaşlar bana bir akıl verip yol gösterirlerse sevinirim
derin spor olmadan olur tabiki ama spor hem metanı hızlandırıcakk
hemde daha fazla kilo vermeni saglayıp sıkılaştırıcka snei 21 kilo veridm hiç sarkmam olmadı hep spor yaptımm
sema abla nasılsınnn
gamzecimm ne kadarlık bebişinbende 2.yi düşünüyorum bakalım kısmet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?