Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gamzecim...başın dönüyormu miden bulanıyormucanın bişeyler istiyormuikinci bebek mi geliyor yoksa kızz gerçi sen barkın da da hiç hamile gibi değildin ne aşerme ne bulantı ne bişey

kalemeraa canım zilligurti geçenlerde kabızlık için bir tarif evrdi kızlar denedi galiba işe yarıyor sende yapsana.hatırladığım kadarıyla yarım portakal yarım limon kabukları soyulacak.1 tanede elma yarım lt suda haşlanıp robotto çekilip püğre halinde yiyorlardı sanırım.dene istersen

ilke su
cnm ben sana cetvel yapıcaktım ama görüyorum ki yapmışsın cnm
fırsatım olmadı hiç bugünlerde kusura bakma olurmuu

masumm ay cetvelini görünce nasıl heveslendim
doksandan 68 e inmişsin
TEBRİK EDİYORUM gerçekten
darısı bana
spor yapmadan olmaz mı diyorsunuz kızlar ya
ben spor yapacak ne vakit ne yer bulabilirim
napcam şu leslie varya nerden indiriyorsunuz onu

tşk edeirm derin evet cnm 90 kilo idim ama biraz ladım bayramdaa olrı vermeye ugraşıyorum

spor olmadna olmuyor cnm malesef

tlefonumm bosulduuu eski ama faturalı hattım ondaydı yeni aldııım telefonunda taksitleri yeni bitti ve ben telefonsuz kaldım

spor olmadan olmaz deyip hevesimi kırmayın pls
spor yapmadan da veren gördüm ben ama

çokta acıktımmm

ne yedin bugünnnn

canım hoşgeldin aramıza
vede başın sağolsun...
Sen montiye başla mutlaka verirsin
kimler kiloları vermediki bu diyetle elbet sende verirsin....

slm kızlar bugün nasılız

iyiyiz şeker sen nasılsın bakalım

tlefonumm bosulduuu eski ama faturalı hattım ondaydı yeni aldııım telefonunda taksitleri yeni bitti ve ben telefonsuz kaldım

ooyyyy kıyamam sanaaa
ver sen bana adresini telefon göndereyim ben sana yılbaşı hediyesi

Derincim ayrıca naçizane fikrim spor olmadan elbette olur mesela ben malesef spora hiç başlayamadım çok istemekle beraber her seferinde çıkan engellere engel olamıyorum.
Sporsuz sadece diyetle verdim kiloları
lakin arkadaşlarda haklılar sporla birlikte diyet yaparsan hem daha fazla kiloyu daha kısa zamanda verirsin hemde kilo verdikçe vücudunda sarkmalar olmaz tatlım sıkılaşırsın....

teşekkür ederim canım destediğin için zaten kısa bir süre içinde bırakmaya niyetim yok bukadar insan bu yöntemi uyguluyorken umarım birkaç hafta sonrada olsa kilo vermeye başlaya bilirim kabızlık için olan tarifi de deneyeceğim

gamzecim...başın dönüyormu miden bulanıyormucanın bişeyler istiyormuikinci bebek mi geliyor yoksa kızz gerçi sen barkın da da hiç hamile gibi değildin ne aşerme ne bulantı ne bişey

allah iyiliğini versin abla gerci hamilede olsan sevinirim hemde cok 2. bebeği istiyoruz artık bence zamnıda geldi inşallah en kısa zamanda olur 2. bebekte evet barkında ne mide bulantısı ne cok fazla aş erme olmadı cok sukur rahttımbelim melimde agrımadı inşallah ikincidede oyle gecer hamileliğim

derin spor olmadan olur tabiki ama spor hem metanı hızlandırıcakk
hemde daha fazla kilo vermeni saglayıp sıkılaştırıcka snei 21 kilo veridm hiç sarkmam olmadı hep spor yaptımm

sema abla nasılsınnn

canım burda bir çok arkadaşımızında tecrübe ettiği gibi bazı insanlarda hemen başlar başlamaz etki göstermiyor.bir kaç hafta sonra hızlı hızlı gitmeye başlıyor kilolar.ve hatırladığım kadarıyle sen daha önce şok diyetler falanda yapmıştın.dolayısıyle metabolik hızında yavaşlamış durumdadır.onu bir düzene koyana kadar ve pankreasının insülin seviyesini normale çekene kadar bunlar çok normal şeyler..sakın tedirgin olma doğru yoldasın...sabırla devam et.zaten sağlıksız bir beslenme şekli olmadığı için endişe duyulacak bir şey yok...

kabızlık çeken arkadaşlar daha evelde tarifini verdiğim bir içecek vardı.masumda etki göstermişti.bir portakal,bir elma yarım limonu kaynatıp blendırlayın için...

sarı ve beyaz leblebi arasında hiç bir fark yok.hangini istersenizde yiyebilirsiniz..

evet bende 20 verdim sarkmalarım olmadı spor şart yürüyüşün çok faydasını gördum ben canım sen montiylemi verdin yoksa başka şeylerde uyguladınmı bildiklerini ve tavsiyelerini bekliyorum
ben artık çok zor veriyorum kilo azaldıkça zorlaştı ama yılmak yok diyorum kendi kendime başarmam gerek

haa derincim bu arada iyi ettin başladın...umarım kısa zamanda etkisi görmeye başlarsın.başın sağolsun babana allahtan rahmet sizede sabırlıklar diliyorum...
sporsuz da kilo verilir ama biraz yavaş gider kilolar,ve sarkma yada yumuşama gibi şeylerden kaçamassın.spor için illa evdne çıkmana gerek yok cnm.evdede ebru şallıyla plates yapabilrsin.lesslie yapabilirsin.dışarı çıktığındada vasıta kullanmadan yürüyerek sporunu yapmış olursun.beni bazen arkadaşlar eve çok uzak yerlerde görünce delirdinmi araban varken buraya kadar yürüdünmü diyorlar ama bunları diyenlerin neredeyse tatamı şişman :90:

gamzecimm ne kadarlık bebişinbende 2.yi düşünüyorum bakalım kısmet:)

23 aylık 12 gun sonra 24 olcak ikiyi doldurcaz bende 2. bebek için tam zamanı diye dusunuyorum halimele kalmak 9 ay tasımak yine 1 seneyi bulur barkında 3 bitirmiş olur ozman kardes için uygun zaman diye dusunuyorum cunku zaten cogu vaktım suan evde onunla geciyor surekli dısarda değilim evdeyken 2. de olsun oda buyusun diyorum cunku barkın okula baslamadım biraz kardeside buyumus olsunki oglumun ilk okul senesinde yeterinceilgilenebiliyim 5 yasında katrdes yapsam barkın okula baslamıs olucak ve evde ilgilenmem gerekn yeni dogmus bi bebek olucak hem benım için hem barkın için zor olacagını dusunuyorum nettende bazı sitelerde baktımda ideal yas aralı 2 diyor bana mantıklı geliyor aslında bu dusuncem bakalım kısmet cumartesi gunu doktora gidicem hem muayene olucam hemde spiralim var onu cıkartıcam 2. bebk yolunda ilk adımı atıcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…