Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gamze cim hayırlısı olsun.evet bende araştırdım dr arkadaşlarla konuştuk çocuk pedagogu falan 2 ya en ideal diyorlar.benim kızım da şu an 19 aylık 2.oluncaya kadar 2 yi doldurmuş olur bakalım kısmet bizimde.gerçi ben ilk hamileliğimde 7*24 saat kusmayla geçirdim umaırm 2.side öyle olmaz.

hayırlısı bakalım ben okuda hiç cekmedim sadece uykum geliyordu cok nadır sabahları bazen öğürme hissi gelirdi içimden onun harıcınde mide bulantısı bel agrısı cok fazla as erme mide ekşimesi şikayetlerim hiç olmadı cok rahat bir hamilelik yasadım inşallah ikincidede oyle olur

inşallah gamzecim.ben mide bulantısı dışında allaha şükür bişey yaşamadım.ama zaten benim midem hassas oda en büyük etken.

merhaba kıslar ..

3 gündür yatıyorum gripbim gelemedim kusura bakmayın .:2:
. bugün iyyim biraz ... hepinizi öptüm ...

konuyu açan sen oldugun için en iyi bilende sen olursun galiba sen bu beslemeyle kaç kilo verdin yasakları arada tyedigin oluyormuydu ben neyi neyle yemem gerek onu bile bilmiyorum telk bildigim şey her ögunde yogurt yada süt yenmesi olması bide yasaklana gıdalar mesala etle yumurtayı aynı öyunde yiyebilirmiyim
merhaba kıslar ..

3 gündür yatıyorum gripbim gelemedim kusura bakmayın .:2:
. bugün iyyim biraz ... hepinizi öptüm ...

saggolun kıslar sayfaları okuyamadım o yüzden herkes iyidir umarım ...

ah güzelim inan pc de hiç vaktim yok ma bu sorularını tüm kıslar cevaplarlar hiç keçinme ne aklına takılırsa sor ...
özür dilerim kalamdıgım için ..

kıslar yeni arkadaşlar size emanet ...
nazlım burdasın aysun arkaşın sorularına yanıt verebilirmisin . inanın kalkmam gerek yoksa seve yazardım .

teşekkür ederim hepinize kızlar
insana çok garip geliyor ölüm çok zormuş.
kızlar evde leslie yapacam da video indiremedimki
yokmu bunu satılan dvd si falan

aben ablamm geçmiş olsun

kızlar ben sinir oluyorum göbegim ve midme çıktı yine ve kat lanıyor oturdugum zaman
acaba spor yapamıyorum ondna olabilirmi

evet canım et ve yumurtayı aynı öğünde yiyebilirsin . mesela ben 2 gündür kıymalı yumurta yiyiyorum . biraz fazla yaptığımdan bugünde yemek zorunda kaldım . kafana takılan bişey olduğunda bende burda olursam seve seve cevap veririm canım .

sen yazmadan ben cevaplamaya başlamıştım ablam . her zaman yardıma hazırım

zamanın olunca cevaplarsın önemli degil canım

teşekurler yeni başladıgın için bu sorular

banada sorun banada sorunn 2 aylık monticiiiz şrda pardon 42. gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…