banada sorun banada sorunn 2 aylık monticiiiz şrda pardon 42. gündür
canım teşekkür ediyorum sabır gerekecek sanırım göstermekte zorundayım ben en son yemeğimi 6 da yiyorum hatamı yoksa doğrumu metabolizma hızı için bilgi verirsen sevinirimcanım burda bir çok arkadaşımızında tecrübe ettiği gibi bazı insanlarda hemen başlar başlamaz etki göstermiyor.bir kaç hafta sonra hızlı hızlı gitmeye başlıyor kilolar.ve hatırladığım kadarıyle sen daha önce şok diyetler falanda yapmıştın.dolayısıyle metabolik hızında yavaşlamış durumdadır.onu bir düzene koyana kadar ve pankreasının insülin seviyesini normale çekene kadar bunlar çok normal şeyler..sakın tedirgin olma doğru yoldasın...sabırla devam et.zaten sağlıksız bir beslenme şekli olmadığı için endişe duyulacak bir şey yok...
kabızlık çeken arkadaşlar daha evelde tarifini verdiğim bir içecek vardı.masumda etki göstermişti.bir portakal,bir elma yarım limonu kaynatıp blendırlayın için...
sarı ve beyaz leblebi arasında hiç bir fark yok.hangini istersenizde yiyebilirsiniz..
cnım ama benim çatal ucu dahi kaçamağım yok bence bu çok önemli
aysnnn sustun
canım tavsiye istiyorsan şöyle diiim;
montiye harfi harfine uy aman bundan bişe olmaz deme...
ekmek ile yumurta yeme mesela aman azcık ne olcak bundan deme.
içinde un varsa o çorbayı içme.
patates ve havuç ile pişmiş bir yemek varsa onuda yeme ne kadar ayırsanda yemeğin suyuyla karışıyor.
akşam genelde 7 den sonra ben hiç bişe yemedim.
gerçi kızlar biliyor ben işten geç çıktığım için akşam yemeği yemiyorum. 5 gibi meyve yiyiyorum akşam eve gidincede yoğurt tarçınlı
o gün spora gidiceksem meyvemi yiyiorum iş yerinde aradan yarım saat bir saat geçtikten sonra beyaz leblebi -süt ve ya ayran ikilisinden yiyorum.
ilk başta bende çok zorlandım kızlar biliyor ağlama krizlerimi annemle kavgalar ettim benim kilo vermemi istemiyormusunuz diye ama şimdi durum nasıl biliyormusun annemlere kalkıp kek poğaça yapıyorum yiyin noolur diye
çatalın ucundan bile bakmıyorum tadına.
onlar yedikçe ben mutlu oluyorum aslında şuınu fark ettim yemek sadece onu görmek istemek benim için ben onu satın alayım ya da emek veriyim ama başkaları yesin..
mesela haftaya erkek arkadaşımın doğumgünü ona bi poşet poşet abur cubur almayı düşünüyorum
birde şu an 81 kiloyum ama boyum 1.83 o yüzden bende bu 9 kilo bile çok fark etti canım . uzun olmuş sankii
bu günki menümü yazayaım
SABAH:1 mandalina
15dk. sonra 2dilim tb ekmegi ile peynirli tost
ÖGLEN:1 avuç beyaz nohut
AKŞAM:kurufasulye,spagetti,yogurt
herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?