Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım teşekkür ediyorum sabır gerekecek sanırım göstermekte zorundayım ben en son yemeğimi 6 da yiyorum hatamı yoksa doğrumu metabolizma hızı için bilgi verirsen sevinirim

çizelgemde de gözüktüğü gibi 8.2 cuma tartılmış halim ama o bu cuma için bakalım daha güzel süperizlerim olabilir

cnım ama benim çatal ucu dahi kaçamağım yok bence bu çok önemli

canım tavsiye istiyorsan şöyle diiim;

montiye harfi harfine uy aman bundan bişe olmaz deme...
ekmek ile yumurta yeme mesela aman azcık ne olcak bundan deme.
içinde un varsa o çorbayı içme.
patates ve havuç ile pişmiş bir yemek varsa onuda yeme ne kadar ayırsanda yemeğin suyuyla karışıyor.
akşam genelde 7 den sonra ben hiç bişe yemedim.
gerçi kızlar biliyor ben işten geç çıktığım için akşam yemeği yemiyorum. 5 gibi meyve yiyiyorum akşam eve gidincede yoğurt tarçınlı
o gün spora gidiceksem meyvemi yiyiorum iş yerinde aradan yarım saat bir saat geçtikten sonra beyaz leblebi -süt ve ya ayran ikilisinden yiyorum.
ilk başta bende çok zorlandım kızlar biliyor ağlama krizlerimi annemle kavgalar ettim benim kilo vermemi istemiyormusunuz diye ama şimdi durum nasıl biliyormusun annemlere kalkıp kek poğaça yapıyorum yiyin noolur diye
çatalın ucundan bile bakmıyorum tadına.
onlar yedikçe ben mutlu oluyorum aslında şuınu fark ettim yemek sadece onu görmek istemek benim için ben onu satın alayım ya da emek veriyim ama başkaları yesin..
mesela haftaya erkek arkadaşımın doğumgünü ona bi poşet poşet abur cubur almayı düşünüyorum

birde şu an 81 kiloyum ama boyum 1.83 o yüzden bende bu 9 kilo bile çok fark etti canım . uzun olmuş sankii

dikkate alacam canım tşkurler boyunun maşalahı varmış

masumm kız snei öldürücem zilim haklı habersiz gitme sakın olur mu

telefonu aramadım bidaha hani kötü bi durum mu var die ayıp olmasın die

zilim senden habersiz gelmez isem bilki yaşıyorum ama kaçamak yapıyorum utançtan giremiyorum

bu arada işler çok dolu olucak artık istesemde çok giremiyeceğim buraya ama takipteyim montideyim sabırlıyım güçlüyüm çünküm siz varsınız .))

aebenim çok çok geçmiş olsun canım

3 gündür yatıyorum gripbim gelemedim kusura bakmayın .:2:
. bugün iyyim biraz ... hepinizi öptüm ...

geçmiş olsun aebencim

kızlar birsey sorcam turşu yiyebiliyomuyuz.birde akşam yemeklerinde 1 tabak yedik doymadık diyelim 1 tabak daha yiyebiliyomuyuz.

aeben ablaaam hasta olmak sana yakışmıyo hemencecik iileeeş

bu günki menümü yazayaım
SABAH:1 mandalina
15dk. sonra 2dilim tb ekmegi ile peynirli tost
ÖGLEN:1 avuç beyaz nohut
AKŞAM:kurufasulye,spagetti,yogurt
herkese iyi akşamlar

bu günki menümü yazayaım
SABAH:1 mandalina
15dk. sonra 2dilim tb ekmegi ile peynirli tost
ÖGLEN:1 avuç beyaz nohut
AKŞAM:kurufasulye,spagetti,yogurt
herkese iyi akşamlar

cnm meyveden yarım saat sonra kahvaltı yapıyoruz
beyaz nohut dediign sanırım leblebi ve çok az olmuş süt veya yogurt yesen ii ederidn
akşam hem kuru fasulye yemişsin hemde spagattti

sabah yumurtalı kahvaltı yaptıgımızda spagetti yiyoruz cnm
ve bol domates sos ve yogurt ile yiyoruzz

yani sen hem karbonhidrat hemde protein yemişsin

olmamış cnmm :26:

ama zamanla olur tabikii

canlarımmmmm orda mısınız?

bugünkü menüm:
sabah: klasik kahvaltı,light süt
öğlen: tavuk,salata,yoğurt
ara: yoktu bişi yemedim
akşam:nohut,salata,ayran

diyar menü süper cnmmm

eşim akşam meyveli pasta ve kuru pasta getirmiş sanki çok gerekliydi
ark pastanesi var yanına ugruycam dedi getirme bişey deidm ama nafile getirmişşş

benden gelen süper tepki
_çamaşır katlamak varkennn kim pasta yemek istrkii

eşim gülmekten kırıldı yiyeism vardı bi yeşil çay yaptım çamaşır katlıyorummm

diyar nereye kayboldunn

masumcum önerilerin için teşekkür ederim 2 hafta oldu başlayalı inş. olucak başarmak zorundayım ya zayıflamalayım.bu arada çizelgeyi yapmayı başardım.ilgin için çok teşekkür ederim sen söylemiştin ben yazdım ama denk gelememiştik ama ben yaptım.sabah görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…