Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar hafta sonu cok soguk hava geliyormus ve bazı yerlere kar yagıcakmıs atkılar sapkalar hazırmı kıs geliyor artık :119:

GÜNAYDINN

bu günkü yiceklerim..

sabah fındık t.b. ekmek peynir zeytin..

öğlen tonlu salata yoğurt

aksam salata yoğurt

ara meyve

buguki menum
sabah 2 dilim ekmekten tost ve capuccino
ara 1 yesil elma ve yesil cay
oglen broccoli ve kiymali yumurta
ara 2 mandalina
aksam tavuk izgara ve salata

yalniz bu ara canim acayip tatli cekiyo biliyorum sabir lazim ama dun acayip zorlandim bana hic olmuyodu regl donemimde gecti ama anlayamadim sizin yazdiklarinizi okuyorumda biraz rahatliyorum su iki kiloyuda bi verebilsem sinirlerim bozuluyo :44:

haklisin canim simdi kendime yesil cay hazrladim icinede tarcin serptim yine.. tadi nasil daha denemedim ama heralde tarcinin biraz fazla tuketsem bisey olmaz ?

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben doğum yapmadım ama geri geldim ben sizsiz kg kontrolü yapamıyorum baya bir coştum bu aralar,benide tekrardan aranıza alırsanız,bende yeniden eski formuma kavuşmak istiyorum.Hiç olmazsa kalan son 2 ayımı çok daha fazla kg almadan kapatmak istiyorum.

canım hoşgeldin.. takımada gel.. özlüyoruz seni... bebiş nasıl sen nasılsın...

günnayydıın herkeseee

yaaa hep soğuk gelcek diolar ama yok ben inanmıyoryum artıkın.D

canım hoşgeldin.. takımada gel.. özlüyoruz seni... bebiş nasıl sen nasılsın...

Hoşbulduk canım.Takımada gelicem canım bende çok özledim hepinizi.
Teyzesi çok yaramaz bu aralar hiç ama hiç durmuyor çok hareketlendik.
Sen nasılsın canım montiye sende mi geri döndün :78:

Günaydın montici hatunlaaarrr nasılsınız bu sabah bakalım keyifler yerindemi????

Miraycım canım önümüzdeki hafta iç kesimlerde iç anadoluda kar bekleniyor tatlım ama bizim buralara yağarmı o meçhul işte....

yağsın yağsın ben çok severimm ama tadını çıkaramıcaz cefasını çekicez gibi

Hoşbulduk canım.Takımada gelicem canım bende çok özledim hepinizi.
Teyzesi çok yaramaz bu aralar hiç ama hiç durmuyor çok hareketlendik.
Sen nasılsın canım montiye sende mi geri döndün :78:

tatlım yaa doğsada cabucak görsek fıstığımı nasıl merak ediyorum bi bilsen..
bende uzun zamndır monti yapıyordum..
keske senden hiç bırakmasaydın 2. asamadan devam etseydin..
neyse simdi baslamanda işe yarıcaktır.. nekadar aldın bakalımm söyle

Ayy ayy canım sorma keşke devam etseydim aslında ilk iki ay çok güzel gittim biliyormusun hiç bir sorun yoktu.Ama aklımı çeldiler böyle yiyerek bebek beslenmez falan dı filandı derken saldım kendimi ve verdiğim kgları geri aldım.
Durum çok feci yani 13kg gibi üzerimde bir yük var ama bunun ne kadarı bebek ne kadarı bende bilmiyorum.
Ben sana bizim kızçenin resmini gösteriyim teyzesi

Hoşbulduk canım
Hamilelik güzel gidiyor şu anda 31.haftama geldim işte,kızım olacak inş.ama bugünlerde pek kıpır kıpır annesini pek zorluyor
sen nasılsın nasıl gidiyor monti

canim cok sevindim aman aman kipir kipir olsun tabii:119: kiz cocuklarinida pek bi severim benim iki oglum var ne yazikki bi kizim olmadi cok istedim ama neyse artik..
montiyle iyiyiz ama arada bi tatli krizi tutuyo onuda aebenin tavsiyesi uzerine tarcinli yogurt yiyerek bastirmaya calisiyoruz anliycagin yilmak yok yola devam

oooyy terscecik duruyo
masalah canım ...
bence ortala 5 kilosu gider sen bundan sonra kilo almamaya bak derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…