Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar umarım herkes iyidirmaşallah kaynatmışınız kızlar ben kendime inanmıyorum bu montiyle hiç acıkmıyorum kaçamkta yapmıyorum inş işe yararda ömur boyu boyle beslenirim canlarım

Allah bağışlasın erkek çocukların yeride bir başka oluyor ama.
Tatlı krizi için yeni bir çaremi bende deniyim bunu akşam gidince eve tarçınlı yoğurt başka çarelerde varmı peki acil durumlarda beni kurtarsın

oooyy terscecik duruyo
masalah canım ...
bence ortala 5 kilosu gider sen bundan sonra kilo almamaya bak derim..

Saol tatlım,hmm o zaman ben bundan sonrası için burdan ayrılmıyım yola devam edelim beraber

işte bugunku menun eksikleimi soyleyin ona gore yarlama yapayım
sabah tb ekmegi+peynir domates salatalık 4 tane zeytin roka maydonoz tere karışımı
arada bol yeşil çay
oyle yemegi nohut yiyebilirim demi salata yogurt
bol su yeşil çay
akşam salata yogurt anında ne yiyebilirim yumurtayla yapsam salatayı olurmu
mesala oyle baklagil yiyince akşam sebzemi yememiz gerek canlarım cevablarını için şimdiden teşekur ederim

Saol tatlım,hmm o zaman ben bundan sonrası için burdan ayrılmıyım yola devam edelim beraber

gel canım gel hep gel birliikte yürüyelim yine
tatlı krızi için tarcınlı karanfilli yeşil cay da deneye bilrsin ama sen hamiş olduğundan az iç günde 1-2 kupa falan ..tarcınlı sütler tarcınlı yoğurtlar yoğurtduna kuru meyvede kattınmı süper oluyor

canım nohut etsiz olucak baklagille et tüketmiyoruz..
aksam sebze yemek gibi bi zorunluluğun yok ama senin bu günkü aksam menüne göre konusayım yumurta yiyebilrsin salatanda tanındada yoğurt ayran artık ne istersen..

menun bence cok guzel yalniz nohut gibi baklagilleri etsiz tuketiyoruz canim. aksam salatana yumurta ilave etmende hic bi sorun yok yeterki yumurtayla ekmek tuketme

İyiki gelmişim yeni bir sürü şey öğrendim şimdiden şunları not alıyımda ani krizlerde yapıyım en iyisi
Yeşil çayı şimdi aldım canım günde en fazla 2 kupa içerim önceki gibi çok zorlamam artık kendimi.

masallah ellerine bak ya ..olabilecek en guzel duyugulardan birisi bence allaha herkeze nasib etsin

Amin canım amin.Allah herkese böyle güzel bir duyguyu yaşatsın

günaydınnnnn monticiler...
Heççç eyi değilim bugün nasıl geçer bilmem..sol omuzum boynum tutulmuş çok fena...regl oldum çok acelesi vardı sanki hemde tartı öncesi daha 10 gün vardı....offfffff...offffff:84::84::84:

menun bence cok guzel yalniz nohut gibi baklagilleri etsiz tuketiyoruz canim eger etsizse hic bi sorun yok. aksam salatana yumurta ilave etmendede hic bi sorun yok yeterki yumurtayla ekmek tuketme

tamam canım etlliyse etlerini ayırıp yerim akşam menumude oyle yaparım çunku dun akşam bir yumurtayla bol yeşillikli salat yedim bayagı tok tutuyor tek umudum bu monti diyeti inş kilo verebilirim bide turşu yiyebiliyormuyuz akşam iki parça lalana turşusu yedimde oyuzden sordum
canım nohut etsiz olucak baklagille et tüketmiyoruz..
aksam sebze yemek gibi bi zorunluluğun yok ama senin bu günkü aksam menüne göre konusayım yumurta yiyebilrsin salatanda tanındada yoğurt ayran artık ne istersen..

etlerini ayırırım olayı yok canım o durumda sadece etleri yemen daha ii çünkü etteki tüm olay zaten nohutun suyuna gecmiş durumda oluyor..etle nohut aynı tencereye giremez aeben abla eğer birlikteyse sadece etlerini yiyin seklinde belirtmişti.

tursuda yiyoruz ama az fazlası ödem yapar .

Son düzenleme:
bugunku menum
sabah:2 tane tost tarcınlı sut
öğle:kıymalı karnabahar salata yogurt,
aksam:kabak sote salata yogurt
3mil leslie yapıcam 10 dk steepper letter

günaydın sema ablaaaa
ayrıcada geçmiş olsun

kimi gelsin diye strese girer kimide gelmesinb diyyyeee

günaydınnnn kızlar nasılsınız?
dünkü menüm
sabah
3 dl.ti.b.ekmeği domates biber zeytin çay
öplen
1/2 porsiyon pazı yemeği
yoğurt
bol salata
ara
yarım avuç beyaz leblebi
akşam
yarım tabak etli patlıcan domates biber yoğurt

3 saat sonra 2 dlm portakal 1 dlm armut yarım erik

sagol canım paylaştıgınız için bildikleinizi ekmegi sadece sabahları yiyorum zaten
menun bence cok guzel yalniz nohut gibi baklagilleri etsiz tuketiyoruz canim eger etsizse hic bi sorun yok. aksam salatana yumurta ilave etmendede hic bi sorun yok yeterki yumurtayla ekmek tuketme

günaydın sema ablacımm..
gecmiş olsunn
bol bol yeşil cay içde bari ödem olmasın tartı öncesi kötü olmus

tülaycım nasılsın canım..dün gece rüyamda senle bulusuyordum farklı bi sehirdeymisim falan bi sürü senle bulusmak için uğrastım durdum..
yine nerde uyuduğum belli değildi rüya dolu bir gecenden alıntı :90: :90: :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…