canim cok sevindim aman aman kipir kipir olsun tabii:119: kiz cocuklarinida pek bi severim benim iki oglum var ne yazikki bi kizim olmadi cok istedim ama neyse artik..
montiyle iyiyiz ama arada bi tatli krizi tutuyo onuda aebenin tavsiyesi uzerine tarcinli yogurt yiyerek bastirmaya calisiyoruz anliycagin yilmak yok yola devam
oooyy terscecik duruyo
masalah canım ...
bence ortala 5 kilosu gider sen bundan sonra kilo almamaya bak derim..
Saol tatlım,hmm o zaman ben bundan sonrası için burdan ayrılmıyım yola devam edelim beraber
işte bugunku menun eksikleimi soyleyin ona gore yarlama yapayım
sabah tb ekmegi+peynir domates salatalık 4 tane zeytin roka maydonoz tere karışımı
arada bol yeşil çay
oyle yemegi nohut yiyebilirim demi salata yogurt
bol su yeşil çay
akşam salata yogurt anında ne yiyebilirim yumurtayla yapsam salatayı olurmu
mesala oyle baklagil yiyince akşam sebzemi yememiz gerek canlarım cevablarını için şimdiden teşekur ederim
sabah tb ekmegi+peynir domates salatalık 4 tane zeytin roka maydonoz tere karışımı
arada bol yeşil çay
bol su yeşil çay
mesala oyle baklagil yiyince akşam sebzemi yememiz gerek canlarım cevablarını için şimdiden teşekur ederim
gel canım gel hep gel birliikte yürüyelim yine
tatlı krızi için tarcınlı karanfilli yeşil cay da deneye bilrsin ama sen hamiş olduğundan az iç günde 1-2 kupa falan ..tarcınlı sütler tarcınlı yoğurtlar yoğurtduna kuru meyvede kattınmı süper oluyor
masallah ellerine bak ya ..olabilecek en guzel duyugulardan birisi bence allaha herkeze nasib etsin
arada bol yeşil çay
bol su yeşil çay
canım nohut etsiz olucak baklagille et tüketmiyoruz..
aksam sebze yemek gibi bi zorunluluğun yok ama senin bu günkü aksam menüne göre konusayım yumurta yiyebilrsin salatanda tanındada yoğurt ayran artık ne istersen..
tamam canım etlliyse etlerini ayırıp yerim akşam menumude oyle yaparım çunku dun akşam bir yumurtayla bol yeşillikli salat yedim bayagı tok tutuyor tek umudum bu monti diyeti inş kilo verebilirim bide turşu yiyebiliyormuyuz akşam iki parça lalana turşusu yedimde oyuzden sordum
günaydınnnnn monticiler...
Heççç eyi değilim bugün nasıl geçer bilmem..sol omuzum boynum tutulmuş çok fena...regl oldum çok acelesi vardı sanki hemde tartı öncesi daha 10 gün vardı....offfffff...offffff:84::84::84:
Heççç eyi değilim bugün nasıl geçer bilmem..sol omuzum boynum tutulmuş çok fena...regl oldum çok acelesi vardı sanki hemde tartı öncesi daha 10 gün vardı....offfffff...offffff:84::84::84:
menun bence cok guzel yalniz nohut gibi baklagilleri etsiz tuketiyoruz canim eger etsizse hic bi sorun yok. aksam salatana yumurta ilave etmendede hic bi sorun yok yeterki yumurtayla ekmek tuketme
günaydınnnn kızlar nasılsınız?
dünkü menüm
sabah
3 dl.ti.b.ekmeği domates biber zeytin çay
öplen
1/2 porsiyon pazı yemeği
yoğurt
bol salata
ara
yarım avuç beyaz leblebi
akşam
yarım tabak etli patlıcan domates biber yoğurt
3 saat sonra 2 dlm portakal 1 dlm armut yarım erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?