Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım iyiyim allaaha şükür.ayy hayrolsunnn canım rüyan....valla antalya ya yolun düşerse seve seve misafir ederim canım.sen nasılsın iyimisin canım erkek arkadaşınla durumalr nasıl?

canım iyiyim allaaha şükür.ayy hayrolsunnn canım rüyan....valla antalya ya yolun düşerse seve seve misafir ederim canım.sen nasılsın iyimisin canım erkek arkadaşınla durumalr nasıl?

tatile gelirim inş o tarafa..
erkek arkadasımla durumlar iide annemler istemiyo malesefki onunla uğrasıyorum uzak die istemiyorlar işinden istifa et bile dediler hakkımızda hayırlısı olsun bakalım nolcak..

Kızlar birşey sorucam şimdi size ben azıcık monti hafızamıda tazelemiş olmam lazım
bugün kü öğlen menüsünde üç çeşit yemek var

mercimek çorbası
Fırında tavuk ve yanında patates fırında (patates yasak biliyorum)
Bulgur pilavı
ve tulumba tatlısı (buda yasak biliyorum )

Şimdi ben bu 3 çeşit yemekten hangisi yiyebilirim.
Çorba ve tavuk olarak benim aklıma yatıyor ama pilavda 1yada2 yemek kaşığı yiyebilirmiyim yanınada ayran alsam nasıl olur

canımya pilav falan yasak sadece mercimek çorbası sanırım uygun.bide fırında tavuk yiyebilirsin.ayranda olursa mis

çiçeğim sen hamile olduğundan 2. asamada nasıl beslenilir bilmiyorum bence mercimek corbasını ve patatesi alma tavukla pilavı yee tavuğu biraz fazla istersin tatlı corba ve patates yemediğinden bulabilirsen yanındada yoğurt yersin..

zevcan canımya hakkınızda hayırlısı olsun inaşşallhh.annenlerde yumuşasa artık iyi olacakda zamanla belki olur.

canımya pilav falan yasak sadece mercimek çorbası sanırım uygun.bide fırında tavuk yiyebilirsin.ayranda olursa mis

o zaman benim menüm şöyle olacak
1-2 yemek kaşığı bulgur pilavı
tavuk ve ayran şeklinde olacak

Canım unuttum ki 1.aşama 2.aşama yani tam olarakta unutmadım ama hatırlamam için yardıma ihtiyacım var 7 ay gibi bir ara girince azıcık duraklama dönemine girdim sanırım :78:

ayy çiçekcim aeben abla gelseydide sen nasıl beslenicen bi acıklağa kavustursaydı..
bizde öğrenmiş olurduk ilerde bende montiyi düşünüyorum beslenme sekli olarak..

ayy evetya bende 2.bebişde 1.deki kjadar kilo almak istemiyorumm..artık brudaki tecrübeli arkadaşlardan yardım alırım..

zevcan canımya annen neden bu kadar kesin kararlı hani arkadaşının işinden dolayımı memleketindedn dolayımı yada başka bişeymi var ailesi falanda olabilir.

uzakta olduğmuzdan asla olmaz kabul etmiyorum evliliği dedi...o yüzden işinizden istifa edin özelde yanımızda iş bulun dio mantııklı değil bende biliyorum ama öyle söylüyo.. beni üzüyo işte..

ama olmazki ya devlet işi özelden daha sağlam kolaymı bu devirde zöel sektörde dikiş tutturmak tühya..

ayy çiçekcim aeben abla gelseydide sen nasıl beslenicen bi acıklağa kavustursaydı..
bizde öğrenmiş olurduk ilerde bende montiyi düşünüyorum beslenme sekli olarak..

ayy evet gelse ne güzel olur yaa ziligurti bile gelse çözer benim sorunumu aslında hafızamın acilen yenilenmesine gerek var.
Geliyormu bu arada ziligurti eskisi gibi siteye beni görselerde bir cevap verseler acayip iyi olurdu hani.

uzakta olduğmuzdan asla olmaz kabul etmiyorum evliliği dedi...o yüzden işinizden istifa edin özelde yanımızda iş bulun dio mantııklı değil bende biliyorum ama öyle söylüyo.. beni üzüyo işte..

ufff çok zor işiniz canım yaa ama hiç doğru bir tepki vermiyor ki sonuçta birbirinizi seviyorsunuz uzakta olsanız bile git geller yaparsınız sonuçta allah yardımcın olsun canım ne diyim.

Ziligurti merhaba aşağıda gördüm seni şimdi nasılsın.Ben yeniden geri geldim montiye biraz fazla kaçırdım şimdi onları toparlamak istiyorum bana yardımcı olurmusun.Nasıl beslenicem birazcık unuttumta ben yardımcı olursan çok iyi olur bundan sonra kg almak istemiyorum hiç.

Birde şimdi bugün bizim öğle yemeğinde
mercimek çorbası
fırında tavuk ve fırında patates
ve bulgur pilavı var
yanınada bir ayran alırım diyorum ama hangisini hangisiyle yemem gerekiyor karar veremedim.

merhaba kızlar, ben yeniyim.bu sitede de,montignac diyetinde de.kitabını aradım bulamadım henüz, nette sadece 2. elleri satılıyor.2. el tercih etmem ama sanırım alacağım bulamazsam. kitap alıncaya kadar bana yardım etmenizi rica edecektim.
şimdi fazla vaktim yok, sadece bir kaç soru soracaktım.
kıymalı yumurta serbest mi?
aralarda meyve+kuruyemiş yenebilir mi?
teşekkür ederim..

kıymalı yumurta yiyebilirsin canım . Aralarda meyve yiyebilirz canım ama yemeklerden en az 3 saat sonra kuru yemişleri ara öğünde değil ama çok abartmamak kaydıyla ana öğünlerde yemeklerimizin yanında yiyebiliyoruz.

menüler menülerrr

08:40 2 dilim tb ekmeği, peynir, minik salatalık, süt
12:40 yarım tabak nohut, 2 enginar, yoğurtlu karnıbajar ( soğuk meze)
16:30 2 tane mandalina
20:30 1 mandalina

ne çok şey yemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…