tülaycım nasılsın canım..dün gece rüyamda senle bulusuyordum farklı bi sehirdeymisim falan bi sürü senle bulusmak için uğrastım durdum..
yine nerde uyuduğum belli değildi rüya dolu bir gecenden alıntı :90: :90: :90:
canım iyiyim allaaha şükür.ayy hayrolsunnn canım rüyan....valla antalya ya yolun düşerse seve seve misafir ederim canım.sen nasılsın iyimisin canım erkek arkadaşınla durumalr nasıl?
canımya pilav falan yasak sadece mercimek çorbası sanırım uygun.bide fırında tavuk yiyebilirsin.ayranda olursa mis
zevcan canımya hakkınızda hayırlısı olsun inaşşallhh.annenlerde yumuşasa artık iyi olacakda zamanla belki olur.
canımya pilav falan yasak sadece mercimek çorbası sanırım uygun.bide fırında tavuk yiyebilirsin.ayranda olursa mis
çiçeğim sen hamile olduğundan 2. asamada nasıl beslenilir bilmiyorum bence mercimek corbasını ve patatesi alma tavukla pilavı yee tavuğu biraz fazla istersin tatlı corba ve patates yemediğinden bulabilirsen yanındada yoğurt yersin..
evet tatlım zamnla belki olur ama annem cok kesin konusuyor dün gece yine saatlerce ağlattı beni.. hayırlısı bakalım..
zevcanım ne oldu canım kötü birşey yoktur inş.
uzakta olduğmuzdan asla olmaz kabul etmiyorum evliliği dedi...o yüzden işinizden istifa edin özelde yanımızda iş bulun dio mantııklı değil bende biliyorum ama öyle söylüyo.. beni üzüyo işte..
ayy çiçekcim aeben abla gelseydide sen nasıl beslenicen bi acıklağa kavustursaydı..
bizde öğrenmiş olurduk ilerde bende montiyi düşünüyorum beslenme sekli olarak..
uzakta olduğmuzdan asla olmaz kabul etmiyorum evliliği dedi...o yüzden işinizden istifa edin özelde yanımızda iş bulun dio mantııklı değil bende biliyorum ama öyle söylüyo.. beni üzüyo işte..
merhaba kızlar, ben yeniyim.bu sitede de,montignac diyetinde de.kitabını aradım bulamadım henüz, nette sadece 2. Elleri satılıyor.2. El tercih etmem ama sanırım alacağım bulamazsam. Kitap alıncaya kadar bana yardım etmenizi rica edecektim.
şimdi fazla vaktim yok, sadece bir kaç soru soracaktım.
Kıymalı yumurta serbest mi?
Aralarda meyve+kuruyemiş yenebilir mi?
Teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?