Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

benden 5 kilo gitmişti sadece.... kalan 4 kiloyuda evde doğumdan 7 gün sonra step aerobic ve dışarda her gün bir sat tempolu yürüyerek bir ayda vermiştim..seni doktorun uyarmadımı kilo konusunda?benim dr. çok titizleniyordu ama bana hiç bişey demedi.çünki ondan daha sıkı tutuyordum işi.hatta az kilo aldığımı bile söylemişti.....

Ziligurti canım saolasın.akşam yapayım bari nutella tarifinide merakla bekliyorum kızımın hoşuna gider

ilkesu salata hiç bir öğün yasak değilki.hatta her öğünde başta yemek gibi düşün.salata ve yoğurt yada ayranı...her yemekle yeniyor.makarna,bakliyat,et,yumurta ne yersen ye salata mutlaka yeniyor...

kızlar birde dün sabah tv de izledim kahvaltımı yaparken..diyatisyen (adamın adını unuttum şimdi ama çok bilinen biri) her hafta kahvaltı menüsünü değiştiriyormuş hastalarının.bizim kahvaltılarımız hep aynı farkındaysanız.hatta bir çok arkadaşımız kahvaltısını yazarken klasik monti kahvaltısı yazıyor.

hatıladım adamın adını gürkan kubilaydı sahi vücut bir şeye alışınca tepki veremez oluyor dedi doğru.aynen herhang bir ilaca nasılki vücut artık tepki göstermiyor ve iyileşme yolunda ilerlemyorsa yemeklerdede aynı öyleymiş.zaten burda bir çok arkadaşımızın elma armut vs..diyetleriyle bir süre sonra tıkandıklarını kendileride tecrübe etmişlerdir.
bizde kahvaltılarımızı bir hafta protein ağırlıklı bir haftada normal ekmekli şeklinde edebiliriz.yani en azından deneyin bir kere ..cuma günü sonuç alıp almayacağınız belli olur...bir hafta en 3-4 gün hiç değilse yumurtalı kahvaltı edin...ertesi hafta ekmekli,ondan sonraki hafta yulaf ezmeli sütlü şeklinde değişiklik yapabilirsiniz...aklıma gelmişşken unutmadan yazayım dedim...

çok teşekurler bilgilerini paylaşman acemilerin çok işine yarıyor canım bev ev yapımı ezme yapmıştım yazdan domates biber sarmısak karışımı yagda var içinde az bunu yiyebilirmiyim kahvaltıda

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ya bu gece yada yarın sabah hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmm çok heyecanlıyım ya ayy sağ slaim doğar bebişimiz inşallah

ziligurticim sen beni caglayancimlan karistirdin galiba mesajlara camlica yaziyosun ben hani o sicak yaz aylarinda icilen seninde cok sevdigin gazoz varya oyum

Gamzecim aysuncum sağğolun kızlar.yok canım 2.kez ama bizim ailenin ilk erkek bebeği değişik bir duygu ya:)

ewet tatlım çağlayanıma yazıyordum senin adını yazmışım sanırım. seni bilmezmiyim tatlım.gazozum benim.ama yazarken kafam dalmış sanırım.bir yandan kablolarımı çelştiren bir oğlum var.bazen klavyeye gelip tuşlara basıyor gülüp kaçıyor.nasıl yazdığımı görseniz...klavyeyi bıraktırıyorum.kemanımın yayları çekiştiriyor.bir yandan kemanıma tel takmaya çalışıyordum az evvel bir yandan buraya yazıyordum.neyseki oğlum uyududa azıcık kendime kaldım.şimdide fırında mücver yapıcam akşam için...tenisimde var şimdi yapıp hazırlamam lazımki eşim geldiğinde aç kalmasın...

meyvem aebenim yada monti amcamız ne der bu yulaf ezmelerini meyveyle yeme işine ama onların içinde meyveli olanları var zaten.ve montide kahvaltıdan önce meyve var.ben sanmıyorum bir sakıncası olacağını meyveyi yulafa katıp yiyince.yoğurt -süt farketmez zaten yulafa aynı şey sonuçta.ama meyve koyunca montiyi bozmaz diye düşünüyorum..kitabı olanlar bakıverse ya bi zahmet arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…