mamamı yedim geldimm:76:
kızlar birde dün sabah tv de izledim kahvaltımı yaparken..diyatisyen (adamın adını unuttum şimdi ama çok bilinen biri) her hafta kahvaltı menüsünü değiştiriyormuş hastalarının.bizim kahvaltılarımız hep aynı farkındaysanız.hatta bir çok arkadaşımız kahvaltısını yazarken klasik monti kahvaltısı yazıyor.
hatıladım adamın adını gürkan kubilaydı sahivücut bir şeye alışınca tepki veremez oluyor dedi doğru.aynen herhang bir ilaca nasılki vücut artık tepki göstermiyor ve iyileşme yolunda ilerlemyorsa yemeklerdede aynı öyleymiş.zaten burda bir çok arkadaşımızın elma armut vs..diyetleriyle bir süre sonra tıkandıklarını kendileride tecrübe etmişlerdir.
bizde kahvaltılarımızı bir hafta protein ağırlıklı bir haftada normal ekmekli şeklinde edebiliriz.yani en azından deneyin bir kere ..cuma günü sonuç alıp almayacağınız belli olur...bir hafta en 3-4 gün hiç değilse yumurtalı kahvaltı edin...ertesi hafta ekmekli,ondan sonraki hafta yulaf ezmeli sütlü şeklinde değişiklik yapabilirsiniz...aklıma gelmişşken unutmadan yazayım dedim...
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ya bu gece yada yarın sabah hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmm çok heyecanlıyım ya ayy sağ slaim doğar bebişimiz inşallah
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ya bu gece yada yarın sabah hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmm çok heyecanlıyım ya ayy sağ slaim doğar bebişimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?