Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam geçmişi okuyup ancak yazabildim
misafirlerim var hazırlıgımı yaptım bekliyorummm

bugünki menüm...
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
4 gün kurusu kayısı,1 şişe su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,çay
öğle
yumurtalı ıspanak,bamya,yoğurt
ara
meyvem kalmamış yy süt içerim
akşam
salata,yoğurt

su,yeşilçay,adaçayı,elma çayı,çay
spor
yok
malesef sol bacağımın ağrısından oturup kalkarken bile çok canım yanıyor...

wisper ben ancak bitiridm cnm geçmişi maşallah kaynatmışsınızzz

kızlar etinin lifalif ni ben yiyorum arada ama begenmiyorummm açıkcasııı

zilim yumurtalı kahvaltı ettigmizde öglen ve ya akşam menümüze ekmek ekleyebiliyoruz dimiii

çaglayan
bebegini saglıkla al kucagınaa cnm
dogum kilolları çabuk veriliyor önemli olan lohusalıkta süt niyetine yenilip içilenleri vermke ikiz olmasına ragmen
12 kilo aldım dogumda v çift yumurta ikizleirydi suları kesleri ayrı dogum sonrası 7 kilo gitti ama süt olsun deidkçe yeim içtim ve baya kilo aldımsakın o hatayı yapma 8 ay diyet yaparak emziridm bebekleirmiii
ve önckinden daha ii sütüm oldu çünkü bol su ve salata yeidmm

aysun iç canım istediğin kadar yani bir günde 2 bardağa kadar içebilirsin şeker yok nasılsa...birde yoğurda konan incirde iyi çalıştırıyor bağırsakları bizzat kendimde denedm...
wisperim tarçınlı yoğurduna inciri koy tatlı niyetine ye harika oluyor. mutlaka tarçınlı yoğurt ye ama bak nasıl düzene girecek kan şekerin...gün içinde kaçamkakları azalt tatlım.gel sende okumakla yetinme ...biz senle de uğraşırız ..zaten biliyorsun montiyi az dikkat et yapmışken tam olsun..bak hazır kilo vermeyede başlamışsın....

bu arada zevcan ben değilim meyvemin adı zevcan....

zevcan denemeidm cnm hiç yogurtla denerim bi araaa

sema abla geçmiş olsun tartı öncesii ii olmamış tabii

kızlar süt ve meyveyi 15 dk aralıklar la yememiz gerekiyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum :26:

anacım çıacağım diyorum diyorum çıkamıyorum ...mücverim yananacak masumcum pek önerilmiyor ama sabah yumurta yediysen öğlen de tahıl gurubu yemediysen akşamada sebze yiyeceksen bir dilimden bişey olmaz canımın içi.....şimdi ben oğluşu yedirmeye çalışcam kaçayım....

çok teşekurler canım

selam geçmişi okuyup ancak yazabildim
misafirlerim var hazırlıgımı yaptım bekliyorummm

hmm döktürmüşsündür kesin ellerine sağlık.sorma sadece ben değil herkes hoş sohbet maşallah.her sabah 5 ten 5.40 a kadar sizi okuyorum :))

afiyet olsun bence güzel ama büyüklerimiz bilir gerisini.bacağına geçmiş olsun.

tamam canım haklısın gitmişken devamını getireyim.bu arada adım nilgün.isimlerden yazınca ben de yazayım kendi ismimi dedim.dün canım kızartma çekti ama nasıl.fakat kalorili diye yapmadım eşime pirinçli kabak kendime balık buğulama yaptım.önceki yazılarında fırında kızartma tarifini okuyunca bugün yapmaya karar verdim.çok güzel bilgiler veriyorsun.sağol..

bir şey daha soracağım.aeben günde 2 kez diypr ya tarçınlı yoğurda ben inciri sadece bir kez koyayım değil mi?peki hangi öğünlerde yiyeceğim.kahvaltı sonrası ve akşam yemek sonrası mı mesela?

zilim gitmedim burdayım canım benim .
açık ögretimin sayfalarına daldım . bi süre sayfa yenilemeyince işigimiz sönüyor .bi yarım sat daha burdayım sormak istediklerin varsa ..

kızlar birsey sorcam turşu yiyebiliyomuyuz.birde akşam yemeklerinde 1 tabak yedik doymadık diyelim 1 tabak daha yiyebiliyomuyuz.
ilkecim normal doyana kadar yiyebilirsin 2.tabagıda ...açkalmak yok .. ama akşamları hafifi yiyin yaga dikkat edin .
bu günki menümü yazayaım
SABAH:1 mandalina
15dk. sonra 2dilim tb ekmegi ile peynirli tost
ÖGLEN:1 avuç beyaz nohut
AKŞAM:kurufasulye,spagetti,yogurt
herkese iyi akşamlar
ailta mesumum yanıtlamış mönünü ilkecim .
birde ben göz gezdireyim ...
tek tek ögünlerinde problem yok ama sen her ögününde karbonhdrat egırlıklı beslenmişsin .
bu montiye pek uymuyor . saglıklı beslenmeyede ...
ögünlerine et sebze türüde ekle dengelemelisin ....
masumum burda hem karbonhidrat hem protein dedigin spagetiyle kuru fasulyeyse ikiside karbonhidrat gurubuna giriyor bi mahsuru yok beraber yemekde . bu mönüde önemli olan yagsız olması ..
canlarımmmmm orda mısınız?

bugünkü menüm:
sabah: klasik kahvaltı,light süt
öğlen: tavuk,salata,yoğurt
ara: yoktu bişi yemedim
akşam:nohut,salata,ayran

çiçegim hoşgldin ....
olur güzelim güzel olur ..
bu haliyle mönün güzel afiyet olsun ...
bende tarçınla yogurdu bu miktarlarda yapıyorum zilim ....

aaben bu montinin en önemli noktaları ne canım kilo vermek için kaçamak yok onu anadım ama başka varmı

aysuncum fasulyenin etlerini ayırman bişi ifade etmiyor malesef pişerken asıl zararlı olan yagı yemegin suyuna karışıyor
bizimde ayırmya çalıştıgımız karbonhidratlarla doymuş yaglar ....oyüzden yani tavsiye etmem eger mecbursan etlerini ye.

turşu özllikle lahana turşusu yiyebilirsin ama sututar tuzlu oldugundan o yüzden çok sık yemeni önermem ....

aebencim çok geçmiş olsunşimdi nasılsın iyileştinmi?

iyiyim yagmurum bugün gözüm açıldı ancak .....
mesajlara yine yetişemedim gerekdigince ama sizlerde soruları çevaplmaışınız zaten . zilimde burda . aklımsizde kalmadı artık ...

tamam canım birdahakine etli oldugu zan yemem bugun yedin susuz olarak canım çok etli olmuyor bide bir kepçeye ya bir ya iki parça et geliyor oyuzden nohudunu yedim ama söz daha dikkatli olacagım turşuyuda çok yemiyorum

ay dün akşamdan beri ne çok şey yazılmış oku oku bitmedi

canlarım ben artık çok sık giremiyeceğim özellikle gündüz çünkü program değişikliği ve malum yıl sonu olunca işler çok yoğunlaştı ve nete girmek gibi lüksüm kalmadı 2 ay kadar öyle gidicek

ama bu değilki zayıfladım süperim artık monti yapmıcam :))

hala şişkoyum ve montiye devam zayıflasak bile devam ediceğiz :)

masum kala kala ikimiz kaldık canım senin ikiz çocukların varmış bende hep istemişimdir ikizlerim olmasını inş ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…