aysun iç canım istediğin kadar yani bir günde 2 bardağa kadar içebilirsin şeker yok nasılsa...birde yoğurda konan incirde iyi çalıştırıyor bağırsakları bizzat kendimde denedm...
wisperim tarçınlı yoğurduna inciri koy tatlı niyetine ye harika oluyor. mutlaka tarçınlı yoğurt ye ama bak nasıl düzene girecek kan şekerin...gün içinde kaçamkakları azalt tatlım.gel sende okumakla yetinme ...biz senle de uğraşırız ..zaten biliyorsun montiyi az dikkat et yapmışken tam olsun..bak hazır kilo vermeyede başlamışsın....
bu arada zevcan ben değilim meyvemin adı zevcan....
selam geçmişi okuyup ancak yazabildim
misafirlerim var hazırlıgımı yaptım bekliyorummm
bugünki menüm...
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
4 gün kurusu kayısı,1 şişe su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,çay
öğle
yumurtalı ıspanak,bamya,yoğurt
ara
meyvem kalmamış yy süt içerim
akşam
salata,yoğurt
su,yeşilçay,adaçayı,elma çayı,çay
spor
yok
malesef sol bacağımın ağrısından oturup kalkarken bile çok canım yanıyor...
aysun iç canım istediğin kadar yani bir günde 2 bardağa kadar içebilirsin şeker yok nasılsa...birde yoğurda konan incirde iyi çalıştırıyor bağırsakları bizzat kendimde denedm...
wisperim tarçınlı yoğurduna inciri koy tatlı niyetine ye harika oluyor. mutlaka tarçınlı yoğurt ye ama bak nasıl düzene girecek kan şekerin...gün içinde kaçamkakları azalt tatlım.gel sende okumakla yetinme ...biz senle de uğraşırız ..zaten biliyorsun montiyi az dikkat et yapmışken tam olsun..bak hazır kilo vermeyede başlamışsın....
bu arada zevcan ben değilim meyvemin adı zevcan....
ilkecim normal doyana kadar yiyebilirsin 2.tabagıda ...açkalmak yok .. ama akşamları hafifi yiyin yaga dikkat edin .kızlar birsey sorcam turşu yiyebiliyomuyuz.birde akşam yemeklerinde 1 tabak yedik doymadık diyelim 1 tabak daha yiyebiliyomuyuz.
ailta mesumum yanıtlamış mönünü ilkecim .bu günki menümü yazayaım
SABAH:1 mandalina
15dk. sonra 2dilim tb ekmegi ile peynirli tost
ÖGLEN:1 avuç beyaz nohut
AKŞAM:kurufasulye,spagetti,yogurt
herkese iyi akşamlar
masumum burda hem karbonhidrat hem protein dedigin spagetiyle kuru fasulyeyse ikiside karbonhidrat gurubuna giriyor bi mahsuru yok beraber yemekde . bu mönüde önemli olan yagsız olması ..cnm meyveden yarım saat sonra kahvaltı yapıyoruz
beyaz nohut dediign sanırım leblebi ve çok az olmuş süt veya yogurt yesen ii ederidn
akşam hem kuru fasulye yemişsin hemde spagattti
sabah yumurtalı kahvaltı yaptıgımızda spagetti yiyoruz cnm
ve bol domates sos ve yogurt ile yiyoruzz
yani sen hem karbonhidrat hemde protein yemişsin
olmamış cnmm :26:
ama zamanla olur tabikii
canlarımmmmm orda mısınız?
bugünkü menüm:
sabah: klasik kahvaltı,light süt
öğlen: tavuk,salata,yoğurt
ara: yoktu bişi yemedim
akşam:nohut,salata,ayran
çiçegim hoşgldin ....Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben doğum yapmadım ama geri geldim ben sizsiz kg kontrolü yapamıyorum baya bir coştum bu aralar,benide tekrardan aranıza alırsanız,bende yeniden eski formuma kavuşmak istiyorum.Hiç olmazsa kalan son 2 ayımı çok daha fazla kg almadan kapatmak istiyorum.
olur güzelim güzel olur ..işte bugunku menun eksikleimi soyleyin ona gore yarlama yapayım
sabah tb ekmegi+peynir domates salatalık 4 tane zeytin roka maydonoz tere karışımı
arada bol yeşil çay
oyle yemegi nohut yiyebilirim demi salata yogurt
bol su yeşil çay
akşam salata yogurt anında ne yiyebilirim yumurtayla yapsam salatayı olurmu
mesala oyle baklagil yiyince akşam sebzemi yememiz gerek canlarım cevablarını için şimdiden teşekur ederim
bende tarçınla yogurdu bu miktarlarda yapıyorum zilim ....aebenimi kaçırmışım yine...bir kaç şey soracaktım ama gitmeiş ablacık....olsun o iyi olsunda gelince toptan sorarız....yakın olsakta bir çorba yapsak sana aebenim ama yakın değiliz...:26:
wisper sen nerelerdesin cnm yaaa?bir görünüp bir kayboluyorsun...
tarçınlı yoğurda tarçını az katınca iyi olmuyor tadı.ben 3 tatlı kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı tarçın ekliyorum.yoğurdun rengi kararıyor yani.....sende damak tadına göre ayarla cnm tarçın miktarını....
tamam canım etlliyse etlerini ayırıp yerim akşam menumude oyle yaparım çunku dun akşam bir yumurtayla bol yeşillikli salat yedim bayagı tok tutuyor tek umudum bu monti diyeti inş kilo verebilirim bide turşu yiyebiliyormuyuz akşam iki parça lalana turşusu yedimde oyuzden sordum
aebencim çok geçmiş olsunşimdi nasılsın iyileştinmi?
aysuncum fasulyenin etlerini ayırman bişi ifade etmiyor malesef pişerken asıl zararlı olan yagı yemegin suyuna karışıyor
bizimde ayırmya çalıştıgımız karbonhidratlarla doymuş yaglar ....oyüzden yani tavsiye etmem eger mecbursan etlerini ye.
turşu özllikle lahana turşusu yiyebilirsin ama sututar tuzlu oldugundan o yüzden çok sık yemeni önermem ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?