Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yulafta şeker yokmu yemek nasip olmadıda

zilimm kitap bende var ama evde

aysn cnm eti lifalif yulaf ezmesinde şeker yokmuş cnm.ben alıp yemedim.yiyemiyorum öyle şeyleri.yavan geliyor ama normalde seviyorsan yersin.şeker yokmuş onda.aebenim yiyordu...

aysn cnm eti lifalif yulaf ezmesinde şeker yokmuş cnm.ben alıp yemedim.yiyemiyorum öyle şeyleri.yavan geliyor ama normalde seviyorsan yersin.şeker yokmuş onda.aebenim yiyordu...

markete çıkınca bakıyım bulursam alırım bide kahve içiyorum kremasız yasakmı yoksa

normalde montide yasak cnm kahve ama kafeinsizine hafta 1-2 izin var.krema ve şeker yok tabi...ben kaçayım şimdilik yoksa akşama koçiş çorbayla karın doyuracak..monti usulü mücverimi yapayım geleyim ..

bn hiç yemedim gamzecim yulf

arkadaslar banada musade oglanlar okuldan dondu onlarla ilgilenim iksininde bogazlari agriyo ihlamur hazirlim iyi geliyodu ikisinede

herkese merhaba aeben aşağıda gördüm seni şimdi.nasıl oldun iyileştin mi?bir de senin şu tarçın yoğurt tarifini tekrarlar mısın?ben o gün ufak kaseyle yiyeyim dedim tarçını az diye mi nedir bi tuhaf oldu midem yiyemedim.

yiyen arkadaşlar nasıl yapıp yiyorsunuz?herkese sevgiler..

selamlar efem ......
geçmiş olsun dilekleri için hepinize teşekür ederim .....
geçmiş sayfalrı ukuyacak yine vakiy yok .
oyüxden ogün baş saglıgı görmüştum . derin aynı dilekler bendende .....

birde hamiş lafimı duydum sanki ...
ne garip dünya bu yalan dünya bir yandan dogum bir yandan ölüm ....
hastayken boş durmadım 2 günde elif şafagın epeydir okuyayım dedigim AŞK' kı okudum bitirdim ...

siz ben yoken neler yaptınız ..... bana kısa bir özet geçseniz şöyle kıyak yapsanız çok şeymi isterim cadılar ..

aebenimi kaçırmışım yine...bir kaç şey soracaktım ama gitmeiş ablacık....olsun o iyi olsunda gelince toptan sorarız....yakın olsakta bir çorba yapsak sana aebenim ama yakın değiliz...:26:
wisper sen nerelerdesin cnm yaaa?bir görünüp bir kayboluyorsun...
tarçınlı yoğurda tarçını az katınca iyi olmuyor tadı.ben 3 tatlı kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı tarçın ekliyorum.yoğurdun rengi kararıyor yani.....sende damak tadına göre ayarla cnm tarçın miktarını....

kızlar kendime bir raket alayım dedim az evvel netten.(bir tanede eşime tabii) Allahım ne kadar pahalıymış yahu..bir teki 300-350 lira arası tek alıp nasıl oynıycaz karşımızdaki kişi eliylemi yakalıycak topu...çift alıcaz mecbur 700 lira iki kutu da top alıcaz 800 lira
allah ıslah etsin dedim içimden.kartımın limiti yetmedi.eşimi bekliycem onun kartı kullanmak için..

zilicim bu sorumda daha var canım kabız oluyorum devamlı dun burda verilen tarifi yaptmda aam içine 3 tanede kaysı koydum içmeden bir soruyum dedim gunde kaç bardak içilecek bilgin varsa canım bu arada senin ismin zevcanmı benim yigenimin ismi

zilicim buradayım aslında hem de her gün.sabah 5 te -kalkınca ilk işim kahve içerken sizi okumak oluyor.sanki sabah sohbeti yapıyorum sşizinle .sizleri okuyorum sonra hazırlanıp okula gidiyorum.gün içerisinde yazmıyorum çünkü yişne beceremedim yapamadım.kızıyorum kendime ama anlamıyorum işte.neyse uğraşmayın benim gibi beceriksizle,sen uğraşan montinin hakkını veren arkadaşlara bak.benden hayır yuok snaa :))

tarçını da dediğin gibi yapayım.içine 1 tane kuru incir doğrasam fazla mı olur ki bazen çok tatlı istiyom..aslında yemeklerime dikkat ediyorum.dün akşam balık buğulama ve salata yedim.7 den sonra bir şey yemedeim.sabah monti kahvaltısı yapıyorum ama diyet kaçamak kabul etmiyor ya ben de bir şekilde yapıyorum farketmedim sonrada farkediyorum o yüzden kilo veremiyorum.gerçi geçen tartıldım 3kg gitmiş görünüyordu.

tartım da bozuldu ya yapılamadı yeni almam lazım.almadım daha.biraz da ondan gevşeklşiğim.ilgin için sağol.

evet öyle

adımdan olduğunu duymak beni mutlu ediyor hiç sevmiyorum çünkü kimsede yok kimse bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…