Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aaben bu montinin en önemli noktaları ne canım kilo vermek için kaçamak yok onu anadım ama başka varmı

bende tam sana yazıp kalkacakdım aysuncum ....
öncelikle hoşgeldin ...
askisi kadar buralra vakit eyıramıyorum yokda herşeye yetişirdim .

güzelim beni ve montiyi sormuşun . kısaca anlatayım . şu an monti yapmıyorum daha dogrusu 1.aŞAMADA DEYİLİM .
BURDA BULUNMAM SEDECE SİZLERE YARDIM vede destek vede kendime firen ...
ben ilk başladıgımda 2 sene evveldi ilk sayfayı oudu isen . ve ozaman kilo veremedim çümki yanlış yapıyormuşum . bana ön ayak olacak hiçkimse yokdu (burda bulunmamın bir sebebide bu )aynı durumları siz yaşamayın diye .
neyse bir çok yanlış diyetden sonra ve 69 kiloyla möntiye başladım bu sefer kitabım vardı .. daha öncedende bi9 kiloda dah vermiştim . anlıycan montiye durmuş bir bünyeyele başladım . 2 ay hiç kaçamaksız yaptım o dönem ve yanlış hatırlamıyorsam 6.7. kilo verdim sonra bırakdım . alvar alvar tekrar 65 kiloyla döndüm ve bu yaz başı 58 .8 kiloyla mezun oldum ... sonrasındada uzunnnn bir yaz tatili ramazan bayram vs . şu an 62. 63 arasıyım ama bu halimden memnunun bunu koromayı düşünüyorum .
bu arada hiprglisemiyim sanırım insülin diremcim var .çok zor kilo verir hemençikde alırım ..
emmme özgeçmiş oldu ..:78:..

yaklaşık 1.5 senedir burda 100 aşkın kişiye kilo vermelerinde yardımcı olduk ...
ilk sayfada vede 1621. sayfada kilo çizelgeleri var haftalık ve güncel ... ordan kim kaç kilo verdi takip edebilirsin ....

kaçamaklara gelince şöyle anlatayım ...
bir yol vardir sen bu yolda azimli olur hedefe aksamadan yürürsen bilki zamanında varırsın ..
ama yolda taşlara töksersen tekrar ataga kalkıp üstünün tozlarını çırpayım derken baya zaman kaybedersin vede inancını ....umarım anlatabilmişimdir .
kendi deneyimim vede gözlerim neticesinde . 2 ay hiç kaçamak yapmayan arkadaşlar metosuda iyiyse 10 kiloya yakın veriyorlar ... ama dedigim gibi tökser ben kaçamak yapayım dersen bilki aynı etkiyi göremez vede zamandan kaybedersin ... ha öyle veremezmiyim dersen verirsin ama hem çok yavaş olur hemde pankreasını düzene sokamassın ... bu pankreasi düzene sokmak demekde şu oluyor .güçleniyor v seni 2.aşamaya hazırlıyor 2.aşamda arada bir kaçamak yaptıgında etkilenmiyorsun ve EN ÖNEMLİSİ SAGLIK VE DİNÇLİK KAZANIYORSUN ....

MONTİNİN İNCELİKLERİNE GELİNCE . ÖNCELİKLE KARBONHİDRAT NEDİR, PROTEİN NEDİR ONLARI İYCE ÖGRENMEN LAZIM ...
EKMEGİ SADECE KAHVALTIDA YİYORUZ ....
YUMURTALI KAHVALTI İSTERSEN EKMEK YEMİYORSUN ....
DİGER ÖGÜNLERDEDE SEDECE BAKLAGİL VE ET ÜTÜRÜNÜ BERABER YEMİYORSUN ....

SEBZE. ET .YUMURTA . AZ YAGLI SÜT ÜRÜNLERİ.SALATA . BUNLARI AYNI ÖGÜNDE BİLE TÜKETE BİLİRSİN ...
BAKLAGİL YEDİGİN ÖGÜNDEDE YOGURT VE SALATA,SEBZEDE YİYEBİLİRSİN ....

BİRDE MEYVE OLIY VAR ....
KIZLAR YOGURDUN İÇİNE MELASEF İNCİR KATAMASINIZ UNUTUNUZMU MEYVEYİ SADE YİYORUZ 15 DK ARDINDAN BAŞKA BİŞİ YİYEBİLİRSİNİZ .
TABİ İKİNCİ AŞAMADA YİYEBİLİRSİNİZ .

YEMEK ARALARINDADA EN AZ 3.4. SAAT OLMALI . YEDİGİNİZN HOZMOLMASI İÇİN YOKSA BİRBİRİNE KARIŞIR .BUDA ÖNEMLİ ..

GÖZLERİNİZ AGRIDI DİMİ.
SÖZLERİME SON VERİRKEN HEPİNİZİ ÖPDÜM ...

HIZLİ YAZDIM GERİ DÖNÜP OKUYAMADIM O YÜZDEN HARFVE YAZIM HATALARI İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM ...

Son düzenleme:
ÇİÇEGİM SEN MONTİYİİYCE UNUTMUŞUN KIS ONCA KİLO VERDİN HALA HAFIZANA KAZIMAMAIŞIN ...
AMA SENİN TORPİLİN VAR ..
2.AŞAMDA BAKLAGİLLE ET YİYEBİLİRSİN ...
OYÜZDEN MERCİMEK ÇORBANLA TAVUGU YE YANINDA SALTA VERDİR YOGURLA İNŞALLAH ... BUNLARI İHMAT ETME BEBİŞ AÇISINDANDA ....
PİLAV VE TATLI CIZ SENİN İÇİN OLSABİLE . EGER KİLO KONTROLU YAPACAKSAN ...

aeben ablaaaaaa
nabeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

iyilik safişim takındaki kıslara selam söyle hastaydım giremedim . Bugünde girdim ama takıma yazamadım fırsat olmadı hepinizi özzzlleeedimmm .
Not . Yarışda durum nasıl ???

Birde unutmadan yarın kızımın ultrasonu var hs. Olacagım o yüzden yarın giremem sanırım ....
Yarın baskül günü .... şimdiden güzel rakamlar görmeniz dilegiyle ....

iyilik safişim takındaki kıslara selam söyle hastaydım giremedim . Bugünde girdim ama takıma yazamadım fırsat olmadı hepinizi özzzlleeedimmm .

yarış ufak yanlış anlaşılmalar sonucu sona erdi ablacığım .

Son düzenleme:
Birde unutmadan yarın kızımın ultrasonu var hs. Olacagım o yüzden yarın giremem sanırım ....

gecmiş olsun aeben abla umarım kötü bişey değildir.. ben güzel bi rakam görücem

anam okuyorum dönüyorum geliyorum hooop bi dolu yazı daha :))

wisper burdayımmmm :)) nasılsın?? nasıl gidiyor ??

zilim akşam incir satın alıp yoğurduma koyup tarçınlıcam ama alıcağım incir kesin çok kuru ve serttir acaba diyorum birazcık suda haşlasam mı???

aeben abla az önce yazdı birinci asamada birlikte yenmiyor mus unutalım biz meyveli yoğurt olayını

Son düzenleme:
o kadan hızlı ilerliyor ki sayfalar walla yetişemiyorum

şimdi akşama başka bir serbest zevkli yiyecek bulayım bende :)

annem brokoli haşlamış onu yiyeyim sarımsaklı yoğurt tarzı birşeyle :)

canım bilgilerin için çok teşekurler canım bende çok yavaş kilo veriyorum hemende alıyorum inş bu sefer hedefe ulaşmak istiyorum çok menmun oldum sizleri tanıdıgıma

aebenim hoş geldin geçmişler olsunnnnnnn

geldiğin gibi yine faydalı bilgilerle döndün çok çok teşkürler hep bizi düşündüğün içinn

sen yokken zilim hep bizimleydi onuda öpüyoruz bolcana muckssss :)

ama inciri süt ile pişirip tarçınlayıp cevizlicektim fantezilerimi yerle bir ettin aebenim alacağın olsun :)))

seve seve söylerim ablacım valla özleniyorsun haberin olsun yaniii
işleri yoluna koyda bir an önce dön lütfen aramıza sensiz olmuyor şekerimmmm

Takım kaptanımız nazlımında yazdığı gibi yarışma iptal ablam
ama biz takım içinde yarışmaya devam ediyoruzzz yılbaşına kadar hedefler belirledik bakalım en çok kim gaza gelcek nihahahaha
hedefine ulaşan herkese benden kırmızı jartiyerli iç çamaşırı takımı hediyeeeeeeeeee

hemde pieerre cardin yada zen yada kom markaaa

istersen sende katıl yarışaaa

woowww baskül günü olurmu yaaa
neyse umarım sonuçlar temiz çıkar bir sıkıntı yaşanmaz
güzel haberlerle bekliyoruz ablacım mutlaka gecede olsa gir yaz emi şekerim

Son düzenleme:
safiişşş hiç annamam bende istiorumm oofff çok pis gaza geldim

kıslar aebenim inciri yemeyin demiş yemeyin ne yapalım...sıkın sişinizi ikinci aşamada yersiniz artık...ben tatlıya saldıracağınız zaman kendinizi alıkoymanız için alternatif olur diye demiştim ama yenmiyorsa yemeyin...hedefinize varmak için tutun azıcık kendinizi...bende monti kitabı yok ama mentalitesi ne acaba meyve ve süt ürününü bir arada tüketmemenin?? tüm diyetisyenler meyveli yoğurdu ara olarak öneridiyor.birde dünmüydü önceki günmüydü derya baykala diyabet ile ilgili bir dr.gelmişti.oda söyledi.hatta buraya hemen o dakikada yazmıştım.kan şekerini dengelemek için şeker hastalarına meyvenin yanında bir bardak süt öneriyoruz demişti..eşime sordum evet öyle olmalı dedi...şu anda eşimi bir daha aradım bu yazıların üzerine dahiliye uzmanına sordurttum.(eşim bildiğim bir şeyi niye sordurtuyorsunki dedi üstüne üstlük ) oda aynısını söylemiş...şeker hastalarına gece yedikleri meyvenin yanına bir bardAK süt eklemelerini tavsiye ediorum demiş...montiye neden aykırı..yani kitap bu kısmı nasıl açıklamış..benimde kafama takıldı???:26::26:
yada aebenim yarın ben yoken bile girse biriniz soruverin kızlar lütfen...
aebenim kızınada geçmiş olsun şimdiden ..hiç bişeyi çıkmaz inşallah...

kızlar biraz önce kıza çkolata aldım.bende dayanamadım kendime bitter çikolatalı gofret aldım ve yedim birsey olurmu.

anammmm

maşallahınız var kızlar yahuu

aben ablam şimdi ben rotein diye kuru fasulye yiyorum öglen yanlışmı yapıyorum acaba?
ve sabahında ekmekte yemiş oluyorum?

diyarımmm özletme kendiniiii

aysun evet cnm benim ikiz bebekleirm var aslınd abebek degiller tabiki 2 yaş 4 aylıklarrr

aeben bence şoyle demek istedi her meyveyle yogurdun arası 15 dakika olacakmış karışmasın diye montinin kuralıymış belkide ben yanlış okudum yarın sorarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…