aaben bu montinin en önemli noktaları ne canım kilo vermek için kaçamak yok onu anadım ama başka varmı
ÇİÇEGİM SEN MONTİYİİYCE UNUTMUŞUN KIS ONCA KİLO VERDİN HALA HAFIZANA KAZIMAMAIŞIN ...Kızlar birşey sorucam şimdi size ben azıcık monti hafızamıda tazelemiş olmam lazım
bugün kü öğlen menüsünde üç çeşit yemek var
Fırında tavuk
mercimek çorbası
ve yanında patates fırında (patates yasak biliyorum)
Bulgur pilavı
ve tulumba tatlısı (buda yasak biliyorum )
Şimdi ben bu 3 çeşit yemekten hangisi yiyebilirim.
Çorba ve tavuk olarak benim aklıma yatıyor ama pilavda 1yada2 yemek kaşığı yiyebilirmiyim yanınada ayran alsam nasıl olur
aeben ablaaaaaa
nabeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
iyilik safişim takındaki kıslara selam söyle hastaydım giremedim . Bugünde girdim ama takıma yazamadım fırsat olmadı hepinizi özzzlleeedimmm .
Not . Yarışda durum nasıl ???
Birde unutmadan yarın kızımın ultrasonu var hs. Olacagım o yüzden yarın giremem sanırım ....
Yarın baskül günü .... şimdiden güzel rakamlar görmeniz dilegiyle ....
anam okuyorum dönüyorum geliyorum hooop bi dolu yazı daha :))
wisper burdayımmmm :)) nasılsın?? nasıl gidiyor ??
zilim akşam incir satın alıp yoğurduma koyup tarçınlıcam ama alıcağım incir kesin çok kuru ve serttir acaba diyorum birazcık suda haşlasam mı???
iyilik safişim takındaki kıslara selam söyle hastaydım giremedim . Bugünde girdim ama takıma yazamadım fırsat olmadı hepinizi özzzlleeedimmm .
Not . Yarışda durum nasıl ???
Birde unutmadan yarın kızımın ultrasonu var hs. Olacagım o yüzden yarın giremem sanırım ....
Yarın baskül günü .... şimdiden güzel rakamlar görmeniz dilegiyle ....
kızlar biraz önce kıza çkolata aldım.bende dayanamadım kendime bitter çikolatalı gofret aldım ve yedim birsey olurmu.
kıslar aebenim inciri yemeyin demiş yemeyin ne yapalım...sıkın sişinizi ikinci aşamada yersiniz artık...ben tatlıya saldıracağınız zaman kendinizi alıkoymanız için alternatif olur diye demiştim ama yenmiyorsa yemeyin...hedefinize varmak için tutun azıcık kendinizi...bende monti kitabı yok ama mentalitesi ne acaba meyve ve süt ürününü bir arada tüketmemenin?? tüm diyetisyenler meyveli yoğurdu ara olarak öneridiyor.birde dünmüydü önceki günmüydü derya baykala diyabet ile ilgili bir dr.gelmişti.oda söyledi.hatta buraya hemen o dakikada yazmıştım.kan şekerini dengelemek için şeker hastalarına meyvenin yanında bir bardak süt öneriyoruz demişti..eşime sordum evet öyle olmalı dedi...şu anda eşimi bir daha aradım bu yazıların üzerine dahiliye uzmanına sordurttum.(eşim bildiğim bir şeyi niye sordurtuyorsunki dedi üstüne üstlük) oda aynısını söylemiş...şeker hastalarına gece yedikleri meyvenin yanına bir bardAK süt eklemelerini tavsiye ediorum demiş...montiye neden aykırı..yani kitap bu kısmı nasıl açıklamış..benimde kafama takıldı???:26::26:
yada aebenim yarın ben yoken bile girse biriniz soruverin kızlar lütfen...
aebenim kızınada geçmiş olsun şimdiden ..hiç bişeyi çıkmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?