Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün misaiflrere

un tarhanası
etli nohut yemegi
pilav
fırında but yaptımmm
salata

yarınd akalıcaklarmışşş

yarın içinde acılı ekşli kuru patlıcan ve biber doldurdum kurusunu tabii
yanına ne yapabilirim acaba?

masumcum misafirlerin kalabalıkmı bugündende yemek kalırsa onları ilave edersin.kalmazsa çorba-kuru köfte olur yada fırında patatesli köfte- sebze yemegi yapabilirsin börülce salatası yada brokoli salatası olmazmı.

vallahi misafirin gelmesinden çok ne ikram edecem derdi var bizlerde

valla bilemiyorum ki ilkeee
kalmaz bugünden az yapmtım çünkü ynai yetecek kadar

dolmanın yanına ne ikram etsem olur bilemiyorum
börülceyi en bilmiyorumm
brokoliyi herkes yemiyorüfffff
yaaa

bu arada ben ne yiycem hakkaten yemek yok bana?

vallahi herkesin damak tadına göre yaparsan işin zor canım benim...o zaman işin içinden çıkılmıyo.allah yardımcın olsun ama şimdiden ellerine saglık umarım yemekleri begenirler

selam kızlar montide 3.günüm
dün misafirime çikolatalı kek yaptım hiiç yemedim:)))
ayrıca kaçamaksız devam ediyorum ama çok gaz var sanki
karnım kocaman oldu yaa
neyse bu akşam biftek salata yoğurt yicem:))
yarında karnıbahar düşünüyorum salata yoğurt fix zaten öğle ve akşam menülerimde
bu arada 72 kiloyum bakalım 2 ayda kaç kilo verebileceğim
önemli olan hafta sonları
eşimle kahvaltı ve gün içinde baya bir azıtıyorduk(
napcam ben bilmiyorum bakacaz artıkk

benimde 3 gun ve kaçamaksız bakalım kaç kilo verecegiz canım

bnde de çok gaz var derincim valla karnım davul gibi montiye başladııım günden beriii

masumumm dolmanın yanına çorba ve makarna yapabilirsin

sen kendin için 6 dk haşla ve süz misafirlerin biraz daha haşlansın kendinin kini yoğurtlu yersin olmamı ??

bide kereviz salatası gibi bişi yap yanına yada fırında karnıbahar da olabilir makarna yerine haşla karnıbaharı içine süt,peynir,yeşilsoğan,dereotu koy biberle ver fırına ??

zilim ben de de şeker var doktor bana zaten meyveyi sade yemeği yasaklamıştı yanına bir bardak süt yada 10 tane fındık yada cevizle yediriyordu ama illaki monti amcanın mantıklı bi açıklaması vardır bununla ilgili

gaz bende de geçen ay oldu arkadaşlar hatta acile kaldırıldım o dereceydi

Allah yardımcınız olsun ben ilaç içtiğim halde faydasını görmedim en son serum yedim ertesi gün biraz indi şişliği

bnde de çok gaz var derincim valla karnım davul gibi montiye başladııım günden beriii

allah allah neden acaba yaa
düzelmesine yardımcı olacak bişey bilen varsa nolur söylesin
çok rahatsızım
ramazan davulu gibiyim resmen bugun
birde sirkeli ballı su içsek olmazmı
bal biliyorum cıs ama çok işe yarıyormuşş

canım ben tablet aldım ismini unuttum şimdi yemeklerden sonra ikişer tane çiğnedim 2 gün çok az hafifledi birde söylemesi ayıp cırcır da olduğum halde gaz dolanıp duruyordu midemde benim sancıdan patlıyordummmm

benimde 3 gun ve kaçamaksız bakalım kaç kilo verecegiz canım

hadi bakalım inş.vericez ben inanıyorum
geçen bir ara 76 kilodan 70 kiloya 1,5 ayda falan indim ben bu amca sayesinde:)
ama şekeri bırakmamın etkisi oldu galiba büyük ölçüde
şimdi de 72 oldum azıttım ondan oldu
neyse
30.11.2010 derinxby- 72 kilo
30.11.2010 aysnn - ?? yazıver canım bulunsun burda
cetvel yapmadık ya o bakımdan

aklıma geldi şişkinlikle ilgili ben iki hafta dan daha fazla süre süt içmedim yoğurdu çok çok az yedim ve ayran içmedim

hani belki benimki laktoza karşıdır die çünkü sıcak süt içtikten sonra gaz sancım başlamıştı

ya evet çok sancı yapıyor
kalbini bile skıştırıyor adamın bazen sancısı
nefret ediyorum yaa amaan
belki düzelir ama 1 hafta bekliyim bakalaım

canım inşalah verebiliriz buna inanmak istiyorum çunku çok zor veriyorum kiloları 87 den 67 bir buçuk senede geldim tai arada kaçamaklar oldu ama artık hedefi gormek istiyorum bu arad hedefim 62 yada 60

o zaman ben bir süre süte ara veriyim ama çıok sevitoorruummm laktozsuz mu alsam

kızlar herkese iyi akşamlar desteginiz ve yardımlanız için çok teşekur ederim iykitanıdım sizleri yarın göruşmek üzere

yarını heyecanla bekliuorumm hem takımım için hem monticiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…