Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar gaz sancısına çörek otu ve kimyonlu su iyi geliyor haberiniz olsun.1tatlı kaşıgı agzınızda iyice çignedikten sonra suyla yutabilirsiniz.1bardak suya istediginiz kadar yada içebileceginiz kadar kimyon katıp için inş. iyi gelir kızlar

yazdıklarınızı okuyabildiğim ölçüde dikkatle okudum.8,5 aylık bebeğim var ve çalışıyorum çok fazla vaktim olmuyor.Şimdi de kafama baklagiller ve karbonhidrat dengesi takıldı.ben şöyle anladım...günde bir öğün karbonhidratlı olacak-yani bir karbonhidratlı öğün sonrasında iki öğün proteinli olmalı.şunu sormak istiyorum, haftada en az üç öğün baklagil yenmeli ya, baklagil karbonhidrat değil mi, yani baklagil öğününden sonra spagettili veya ekmekli bir öğün yapılmıyor değil mi?
ben ekmekli bir kahvaltıdan sonra proteinli bir öğle yemeği akşam da haşlanmış baklagil yiyebiliyordum.Bu yanlış oluyor değil mi?
öğlen et yiyemediysek akşam baklagil yememiz yeterli oluyor mu?yani bir gün hiç et yemezsek olur mu?
çok teşekkür ediyorum sizlere.iyi ki varsınız..

pascaline cnm benim bu gün bakliyat et vs.. konusunda yazdıklarım gebe olan arkadaşımız içindi.eğer o yazdığımdan sonra böyle bir kanıya vardıysan...
şimdi sıra sıra gidelim kafanda yalnış bir şey kalmasın cnm.ekmekli bir kahvaltı ettiğin gün öğlen proteinle akşamda baklagille doyurabilirsin karnını bu yalnış olmaz.gayette iyi olur..
baklagil karbonhidat gurubu bir besin..(içlerinde bir miktar protein ihtiva etmelerine rağmen karbonhidrat sayılıyorlar)
öğlen spagetti yediysen akşam bakliyat ağır olur montiye uymaz bunuda doğru anlamışsın...
karbonhidratlı bir öğününb arkasından iki öğün protein yiycez diye bir şey yok.ama arka arkaya karbonhidrat yemiycez ...
öğlen et yiyemediysen akşama et yada Protein içeren başka şeyler yiyebilirsin yumurta gibi mesela.öğlen yemediğin bir şeyi yiyebilirsin..(örneğin öğlen sebze yediysen akşama bakliyat,öğlen bakliyat yediysen akşam et yada sebze gibi)
bir gün hiç et Yemesen yalnış bir şey yapmış olmassın.yani iki günde yiyemediğin olur sıkıntı olmaz.illa et yenecek diye bir kuralda yok.dediğim gibi yumurtada olur et yoksa..
sende iyiki varsın cnm....

KIZLAR BU ARADA BU AKŞAM MARKETTE ALIŞVERİŞ YAPARKEN ETİ LİFALİF'İ GÖRDÜM.İÇİNDE ŞEKER VAR :26: YAN TARAFINDA OKUDUM 100 GR'INDA 1.6 GR ŞEKER VAR.AEBENİM BUNU BİLİYORDUR MUTLAKA..SİZİ BİLGİLENDİRİR...O YİYİYORDU AMA ŞEKER OLDUĞUNU GÖRÜNCE KAFAMA TAKILDI...ŞEKER YASAK MONTİDE.AMA LİFALİFTE ŞEKER VAR..BUNUN İÇİNDEKİ ŞEKER AFFEDİLEBİLR ORANDAMI ACEP?DURUN BAKALIM AEBENİM NE DİYECEK..SİZ EN İYİSİ CVP GELENE KADAR ONUDA YEMEYİN KIZLAR ŞİMDİLİK...

Son düzenleme:
kızlar bende pko nedeniyle 67 kgden 80 kgye çıktım 1 yıl içinde boyum 172... Diyetisyene de gittim aynen bu şekilde beslenmemi önerdi ve diyet listesi verdi insulin direncide var çünkü malesef... bi de zayıflamamı kolaylaştırcak bi ilaç verdi doktorum şeker hastalarına verilenlerden. şimdi ben beraberinde bu diyeti yapmaya kesin karar verdim kitabı sipariş verdim gelir gelmez başlıyorum inş :86:

elnaz kitabı netten mi sipariş ettin, ben bulamadım..

kızlarr misafirler ir geldim tam 4 kişi iki kişi beklerken
aynen böle oldum allahtan yetti yemeklerimm kalıcaklar diye düşündüm ama misafir hanedne yer ayırtmışlarrr

birdee yaa kafam karıştı benimde
zilim ekmekli kahvaltıdan sonra

baklagil yiyorum ben leblebi yiyoruz bazne yanlışmı

günaydın ..

bu günkü menüm
sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
öğlen fırında yumurtalı peynirli karnıbahar yoğurt
aksam aynı

güaydın hatunlarrrrr

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler daha çoğalalım daha çok kilo verelim :)

dünkü menüm:
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:semizotlu yoğurt,salata
ara:bir elma
akşam: pazılı yoğurt
ara:bir elma

evet kızlar şimdi tartıldım 69 yani yavaş yavaş gitmeye başladı kilolar.
sabahki menüm:
2 mandalina
30dk. sonra yogurtla ile birlikte tahıl gevrekleri

diyarking ...

başlama tarihi.......23.07.2010

ilk hafta .........84,3 kg
1.hafta .......... 83,1 kg
2.hafta .......... 81,4 kg
3.hafta .......... 82,3 kg (kaçamaklı.(13.08.2010)
4. hafta ..........81.3 kg (20.08.2010)
5. hafta...........tatildeydim(27.08.2010)
6.hafta............79.6 kg(03.09.2010)
7.hafta............78.2 kg(10.09.2010)
8.hafta............78.9 kg(17.09.2010)
9.hafta............79.2 kg(24.09.2010)
10.hafta..........78.9 kg(01.10.2010)
11 hafta..........77.200 gr.
12.hafta .........76 800gr.
13 hafta .........tartılmamış ..
14 hafta ........ 75 800 gr...
15 hafta ........ 74 700 gr.
16 hafta .........77 200 gr.
17 hafta ........ 79 100 gr.
18 hafta .........77 000 gr.
19 hafta..........74,800 gr(03.12.2010)

bayramdan önceki kilomdan 700 gr daha kaldı vermem gereken bir bayram 2 hafta geri attı bizi. bizi geri atan bayram değil iradesizliğimiz ve bahanelerimizdi. yeni yıla girdiğimiz sabah tartıldığımda yani 31 aralık gecesi tartıldığımda 69,9 u görmek istiyorum Alllah ım nasip eder boğazımı tutmama yardım ederse dileğim bu.

ne dersiniz kızlar mümkün mü??28 gün var 4,8 kg gider mi?

ben bu sabah yedim... Yoğurtlayıp kutusunu atmısım ama bendeki sade olanı zilim acaba meyveli olanını falanmı gördün..

GÜNAYDINLAR HERKESE KİLOM 59,3 GEÇEN HAFTAYA GÖRE 1,3 KG GİTMİŞ

DÜN YEDİKLERİM

Sabah

3 dilim kızarmış tambuğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
3 adet yeşil zeytin
çok az şekersiz marmelat

ara
1 portakal

öğlen
beyaz leblebi
1 kutu light süt

akşam
sebzeli omlet
domates + salatalık
kk kadar beyaz peynir

güünaaaydıın kızlaarrrr güzeller nasılsınızz benn iimm vallaa tartıda 80.4 ü görünce ayrı mutlu oldum tabiii
sizlerde durumlar nasıl

inş diyarım olur istediğin bende yılbasına 58 i görerek girmek istiyorum..biliyorum fazla bi istek ama neden olmasın ki istedikten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…