evt kızlar saolun meyve de az yiyorum galiba ben yaa
dikkat edicem
meyveli yoğurt oluyormu olmuyormu onu anlamadım:)
herkese ii öğleden sonralarrrrrrr
havalardan mıdır nedir bilmiyorum canım hiç birşey istemiyor iki gündür yoğurt yiyebiliyorum
sizinde böyle mi?
birde sürekli terliyorum ki ben yazın bile terlemem resmen su akıyor sırtımdan koltuk altım bile terliyor ya(
kızlar geçen gün biri bal yedim yazmıştı
bal yiyebiliyormuyuz
birde kestane yiyebiliyormuyuz
bir el atıverin :)
aysuncum .sıfır kaçamak diyorsun ama ilk günlerden makarnaya başlamışın . hehe ... şaka tabide senin yerinde olsam ilk zamanlar işi sıkı tutar mümkün mertebe spagetti yemem . sıagetti yiyoruz ama çok nadır ..bugunku menunm eksiklerimi fazlalıklarımı soyleyin düzeltiyim
sabah kılasik monti kahvaltısı
oyle spaketli haşlayacahım 10 dakika üstune az el yapımı domates soso+salata+yogurt
araarda bol su yeşil çay
akşam tavuk+salat+yogurt oyleyle ikindi arası iki kuu kayısı yiyebilirim sanırım arası çok uzun oldugu için bugun 4 gunum ve sıgır kaöçmak çok mutluyum hadi bakalım montiye uygunmu menum
zilim ben yiyorum bu lila lifi . daha sabah yedim hatta ....günaydın kızlarr...kilolar gitmeye başlamış bayramzedelerin....darısı hepinizin başına olsun..bol bol gitsin ve bir daha gelmesin kilolar...
masumcum canımsın, sabah ekmekli kahvaltı yapınca ben olsam öğlen protein alırım akşamına yerim nohutu,yani arka arkaya karbonhidrat bombardımanına tabii tutmam midemi.zaten monyti amcamız da öğlen proteini öneriyorya cnm.ama öyle denk gelip öğlende nohut yediysen akşamada karbonhidratla şişirme menünü mutlaka sebze gibi hafif bi şeyler geçiştir.söylemeye çalıştığım şey buydu bitanem.sen zaten bunu benden iyi biliyorsun cnm.
birde meyvem lifalifin meyvelisi falan yok.benim baktığım sadesiydi zaten..ama şeker vardı.bu normal yulaf ezmesiyken 1,6 şeker varsa diğerlerini siz düşünün.zaten yediğinizde çok şekerli olduğu hemen anlaşılıyor.durun bakalım aebenim ve monti amcamız bu konuya nasıl bir açıklama getirecek? ama aebenim lifalifi yiyiyordu çok eminim.resmini koymuştu hatta kutunun hatırlayanlar vardır.aebenim girince yazar bu konuyla ilgili...
inşallah yanlızım ....Merhaba kizlar kilom 69,8 yani 700 gram gitmis.11 günde 1.300 gram gitti.gerisi kalan kilolarimin basina insallah.
canım başdönmenin hipodan kaynaklandıgına eminmisin .??kilo veren herkese tebrikler
aeben uğrayınca meseajımı görür umarım
hipglisemiden dolayı başdönmem var biraz
şekerli şeyler yemem gerekiyordu normalde
ne yapmalıyım ben yaa
sizlerden farklı olarak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?