Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim seni dinledim sabah yumurtalı menemen yedim yanına yoğurt

klasik kahvaltı yapmadım yani :) haftada 2 güne yumurta koyucam artık

kızlar merhabalar hepinize sabah kahvaltıdan önce meyve yenmesi şart mı birde akşam protein alsak sakıncası olur mu ana öğün olarakta ben elma rendesinin içine yoğurt ve tarçın koyarak yemesine bayılıyorum öğlen yada akşam yesek sakıncası var mı

zilim
cnm demekki yanlış biliyormuusm ben ep proteinn içeriyor azda karbonhidrat içeriyor diye biliyorudm cnm
ve öglen protein niyetine haftda iki gün yemeye çalıyorudm bakliyatı
b ince bir nokta demekki

hatta bakliyat yiyecegimiz gün yumurta ile kahvaltı etmek daha mı uygu diye düşünüyorum

derin
cnm şeker düşmeis için tarçınlı yogurt tavsiye ediyorum cnm tatlı yemiş gibi oluyorusn birde kuru kayısı üzerine tarçın serpebiliriisn birde elma üzerine tarçınnn

evt kızlar saolun meyve de az yiyorum galiba ben yaa
dikkat edicem
meyveli yoğurt oluyormu olmuyormu onu anlamadım:)

Kızlar merhaba ancak girebiliyorum buraya
Kilom : 60.00 düz hesap

artık montide duraklamam olmaz ise bundan sonra beşli rakamlarla karşınızdayım inşallaahhhhh

herkese ii öğleden sonralarrrrrrr

havalardan mıdır nedir bilmiyorum canım hiç birşey istemiyor iki gündür yoğurt yiyebiliyorum

sizinde böyle mi?

birde sürekli terliyorum ki ben yazın bile terlemem resmen su akıyor sırtımdan koltuk altım bile terliyor ya (

kızlar geçen gün biri bal yedim yazmıştı
bal yiyebiliyormuyuz
birde kestane yiyebiliyormuyuz
bir el atıverin :)

malesef iştahsizlik denen sey bugün geçti acıkma evresine girdim yemeği yememem rağmen ac hissediyorum kendimi
terleme konusu zaten felaket çankırının soğuğunda kapı pencere acık oturuyorum cok sıcak s.merkezi..
bide bu gün bas ağrısı denen illet bulastı bana sabah yataktan zor kalktım tüm vücudum kırılıyor gibi...

aebenimmm hoşşgeldinn

özlediiikk mis ablamızııı

aebenimmm hoşşgeldinn

özlediiikk mis ablamızııı

kızlar sabah menun için yerdım istemiştim am akimse yazmadı :S aeben hoş geldin hayırlı cumalar sanada

aysuncum .sıfır kaçamak diyorsun ama ilk günlerden makarnaya başlamışın . hehe ... şaka tabide senin yerinde olsam ilk zamanlar işi sıkı tutar mümkün mertebe spagetti yemem . sıagetti yiyoruz ama çok nadır ..
helede (umarım yanlış aklımda kalmamıştır ) senin mönülerim karbonhdrat agırlıklı oluyordu . böyle biraz kilo vermen yavaş olur.
akşamın güzel afiyet olsun ...
ama bi alttaki zilimin mesajını iyi degerlendir .ekmekli kahvaltı ardına karbonhidrat önermiyor .ben bu mönünde .öyleyin sebze yada tonlu salata gibi bir mönü görseydim bu mönün süper bir menü olurdu ..

demek istedigim kahvaltı hariç haftada 2.3. defa karbonhidratlı ögün yiyin bunuda mümkünse akşam ögünlerinde .

kıslar dün ayrıntılı meyveyi yazdım ama bügün aynı soru tekrar soruluyor . mesajları yazarken biraysel yazmıyoruz hepiniz için yazıyorum LÜTFEN İYİ OKUYUN .

meyve başka bir yiyecekle karışmıycak aç karna yenecek .diger yiyeceklerden 15.20 dk önce yiyebilirsiniz .
...taze yada kuru meyvelerle yogurt karışmıycak yogurdunuzu sonra yiyin ...

zilim ben yiyorum bu lila lifi . daha sabah yedim hatta ....
içimdekiler bölümünde evet şeker var ama o buğgayın dogal şekeri bacım yanı nasıl %6 yağ yazıyorsa % 1 de şekeri var buğdayın dogal olarak sonradan katkı deyil ...
yazındki renkli yer içinde ayrıca teşekürler zilim ...
10 numara uyarı olmuş .

Son düzenleme:
iyiyim kıslar şükür sağolun .
geldim hastaneden kızım tekrar okula gitti .bende sizlere geldim kıslar nasıl kilolar döküldümü bakayım diye ....

Son düzenleme:
ablaaam benim çizelge baaakk 500 gram sonraaa 7leri görücem

Merhaba kizlar kilom 69,8 yani 700 gram gitmis.11 günde 1.300 gram gitti.gerisi kalan kilolarimin basina insallah.
inşallah yanlızım ....
kilo veren herkese tebrikler
aeben uğrayınca meseajımı görür umarım
hipglisemiden dolayı başdönmem var biraz
şekerli şeyler yemem gerekiyordu normalde
ne yapmalıyım ben yaa
sizlerden farklı olarak acaba
canım başdönmenin hipodan kaynaklandıgına eminmisin .??
öyleyse hiç aç durma .ama böyle ataklar için çok aç durman lazım bende öyle sorunlar pek olmuyor . ben hiç başımın agrıdıgını bilmem .(çok şükür )

bu durumda tabiki şekere sarılmaycaksın .
sabah kahvaltında ne yedin ? eger yeterince ekmek yediysen zaten bu durum başına gelmezdi.
yanında meyve yokmu hemen ye . meyve şekeri normal şeker gibi çabuçak emilir . o yoksa süt ürünü oda yksa leblebi ye .umarım geç kalmamışımdır .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…