ablaaam benim çizelge baaakk 500 gram sonraaa 7leri görücem
bencede... mönülerine biraz özen göster mirayım bak hiç yemek yok nerdeyse ...çbende dünkü menümü yazıyım;
09:00 2 mandalina beyaz leblebi 1 süt
11:30 1 elma
12:30 1 tabak mercimek çorbası, enginar
16:30 2 mandalina
17:00 1 elma
18:00 1 kase tarçınlı yoğurt
21:00 2 mandalina
spora gittim ondan dün çok dengesiz oldu :/
elvan ablaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesin seeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
kaçırdılarrrrrrrr.ha hayyy...
mERhabalar herkese forumda yeniyim ....
1.si meyveyi kahvaltı öncesi migde tamamen boş oldugundan öneriyoruz malum meyve yemenin şartı bu .ama yok yiyemiyorum diyorsan öyleden sonra migden tamemen açkene kaydır ...kızlar merhabalar hepinize sabah kahvaltıdan önce meyve yenmesi şart mı birde akşam protein alsak sakıncası olur mu ana öğün olarakta ben elma rendesinin içine yoğurt ve tarçın koyarak yemesine bayılıyorum öğlen yada akşam yesek sakıncası var mı
tebrkler devamini dilerim aysun .gunaydın kızlar hayırlı cumalar çok mutluyum monti bende işe yarayacak sanırım 3 gunde 67.5 den 66.8 inmişim inanın çok sevindim iki aydır duraklamadaydım 67 kurtuldum nihayet
Bugün yiyeceklerim
sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
öğlen
fırın tavuk 1 parça
yoğurt
salatada güzel olurdu nazlım ama biliyorumki iş yerinde ançak bukadar.
akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak bamya yemeği
yoğurt + salata
aman yaraaaaaaabbbbbbbbbbbb
üç çocuklu karıyı kim kaçırdıkiiii
fidyemi istediler applaaaaaa
arkadaş standart mesaj atıyor her sayfaya sanırsam
bayram mesajı gibi
1.si meyveyi kahvaltı öncesi migde tamamen boş oldugundan öneriyoruz malum meyve yemenin şartı bu .ama yok yiyemiyorum diyorsan öyleden sonra migden tamemen açkene kaydır ...
Gece ara olarakda yiyebilirsin ...
Yasak meyvleri hatırlatmıyorum ilk sayfada zaten dökümleri var...
2.si akşam protein neden sakıncalı olsun . Montinin en önemli kurallarından her ögünde bir süt ürünü bu yüzden her ögünde mutlaka protein almak için güzelim ...
öylen ve akşamda protein agırlıklı ögün yiyebilirsiniz hatta yemenizi tavsiye ederim kilo vermeniz daha hızlanır .
öglen yada akşam ögünlerinizi meyve yogurtla tabiki yapabilirsiniz ama meyvenin önce yenecegini asla unutmayın .hatta bu ögüne birkaç ceviz katsanız dahada süper olur .
Tebrkler devamini dilerim aysun .
Işşşte monti mönüsü ..........
Nazlım bu hafta nasılsın güzelim
ay bu hafta yarış verdı dimi neeeolduuuuu? Du bakayım ...
çiçegim sen hamilesin o yüzden senin mönünü ona göre degerlendirecegim .diger kıslar bunu göz önünde tutsun okurken .Herkese günaydın bugün kü menümü veriyorum yalnışım olursa düzeltin lütfen yeni yeni toparlamaya çalışıyorum çünkü
Kahvaltı
2 dl ekmek
yy beyaz peynir
domates salatalık
ballı süt bir kupa
3 ceviz
Öğle (Bunda kararsızım işte hangilerini yemem gerekiyor )
Orman kebabı
Pilav
Kremalı domates çorbası
Salata
Akşam
Mercimek Yemeği
Salata
2dl ekmek
pişti olmuşuz mayvem bende öylen mönünden yapmıştım dün akşam .günaydın ..
bu günkü menüm
sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
öğlen fırında yumurtalı peynirli karnıbahar yoğurt
aksam aynı
afiyet olsun diyerım ..güaydın hatunlarrrrr
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler daha çoğalalım daha çok kilo verelim :)
dünkü menüm:
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:semizotlu yoğurt,salata
ara:bir elma
akşam: pazılı yoğurt
ara:bir elma
ilkecim günlük mönüleri toplu yazarsan dahi iyi degerlendiririz ...evet kızlar şimdi tartıldım 69 yani yavaş yavaş gitmeye başladı kilolar.
sabahki menüm:
2 mandalina
30dk. sonra yogurtla ile birlikte tahıl gevrekleri
bu mönünde süper olmuş nazlım ...GÜNAYDINLAR HERKESE KİLOM 59,3 GEÇEN HAFTAYA GÖRE 1,3 KG GİTMİŞ
DÜN YEDİKLERİM
Sabah
3 dilim kızarmış tambuğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
3 adet yeşil zeytin
çok az şekersiz marmelat
ara
1 portakal
öğlen
beyaz leblebi
1 kutu light süt
akşam
sebzeli omlet
domates + salatalık
kk kadar beyaz peynir
oy paskalım kıs senin mesajını okurken benim kafam karıştı sen nasıl anlayacaksın bu montiyi...yazdıklarınızı okuyabildiğim ölçüde dikkatle okudum.8,5 aylık bebeğim var ve çalışıyorum çok fazla vaktim olmuyor.Şimdi de kafama baklagiller ve karbonhidrat dengesi takıldı.ben şöyle anladım...günde bir öğün karbonhidratlı olacak-yani bir karbonhidratlı öğün sonrasında iki öğün proteinli olmalı.şunu sormak istiyorum, haftada en az üç öğün baklagil yenmeli ya, baklagil karbonhidrat değil mi, yani baklagil öğününden sonra spagettili veya ekmekli bir öğün yapılmıyor değil mi?
ben ekmekli bir kahvaltıdan sonra proteinli bir öğle yemeği akşam da haşlanmış baklagil yiyebiliyordum.Bu yanlış oluyor değil mi?
öğlen et yiyemediysek akşam baklagil yememiz yeterli oluyor mu?yani bir gün hiç et yemezsek olur mu?
çok teşekkür ediyorum sizlere.iyi ki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?