Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bencede... mönülerine biraz özen göster mirayım bak hiç yemek yok nerdeyse ...çç

Son düzenleme:
aysuncum .sıfır kaçamak diyorsun ama ilk günlerden makarnaya başlamışın . hehe ... şaka tabide senin yerinde olsam ilk zamanlar işi sıkı tutar mümkün mertebe spagetti yemem . sıagetti yiyoruz ama çok nadır ..
helede (umarım yanlış aklımda kalmamıştır ) senin mönülerim karbonhdrat agırlıklı oluyordu . böyle biraz kilo vermen yavaş olur.
akşamın güzel afiyet olsun ...
ama bi alttaki zilimin mesajını iyi degerlendir .ekmekli kahvaltı ardına karbonhidrat önermiyor .ben bu mönünde .öyleyin sebze yada tonlu salata gibi bir mönü görseydim bu mönün süper bir menü olurdu ..

canım teşekur ederim dikkate alcam tavuk olur demi akşama

hello sarı turuncu ingilizcemde müthiş heaa isterseniz bundan sonrasını ingilizce devam edelim

1.si meyveyi kahvaltı öncesi migde tamamen boş oldugundan öneriyoruz malum meyve yemenin şartı bu .ama yok yiyemiyorum diyorsan öyleden sonra migden tamemen açkene kaydır ...
gece ara olarakda yiyebilirsin ...
yasak meyvleri hatırlatmıyorum ilk sayfada zaten dökümleri var...
2.si akşam protein neden sakıncalı olsun . montinin en önemli kurallarından her ögünde bir süt ürünü bu yüzden her ögünde mutlaka protein almak için güzelim ...
öylen ve akşamda protein agırlıklı ögün yiyebilirsiniz hatta yemenizi tavsiye ederim kilo vermeniz daha hızlanır .

öglen yada akşam ögünlerinizi meyve yogurtla tabiki yapabilirsiniz ama meyvenin önce yenecegini asla unutmayın .hatta bu ögüne birkaç ceviz katsanız dahada süper olur .
gunaydın kızlar hayırlı cumalar çok mutluyum monti bende işe yarayacak sanırım 3 gunde 67.5 den 66.8 inmişim inanın çok sevindim iki aydır duraklamadaydım 67 kurtuldum nihayet
tebrkler devamini dilerim aysun .

işşşte monti mönüsü ..........
nazlım bu hafta nasılsın güzelim
ay bu hafta yarış verdı dimi neeeolduuuuu? du bakayım ...

Son düzenleme:
aebencim çok saol canım
sabah sekizde kahvaltı ettim
ekmekte yemiştim güzelce ama
saat 12 ye kadar bişey yemedim işte
mutlak yemem lazım
eskiden kahvaltıda reçel falan alıyordum biraz da olsa
ondan mıdır nedir hiç olmuyordu bu epeydir
neyse sık sık yemem gerek yani kısacası
leblebi badem kuru kayısı var yanımda artık
atıştırcam bir iki öyle olunca
baya bir gazım var yanlız buna bir çareniz varmıdır?
karışık bitki çayı aldım da şimdi içiyorum bir umut geçer belki diye
akşama kadar nasıl oturcam burda bilmyiorum

selam uyudunm bende birazzz uyandım emen yemege sarıldı çok acıkmışımmm
yiyip yatmak istemeidmm

aben abla hoşgeldin

aysuna yazdıgın msj da bende anladım bakliyatı
bakliyatı akşam yiycez
eger ekmekli kahvaltı ettiysek

bugünki menüm....
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
2 mandalina,1 küçük şişe su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,domates,çay
öğle
yumurtalı ıspanak,salata,yoğurt
akşam
ton balıklı salata,yoğurt

su,yeşilçay,çay,elma çayı
spor
yok
bacağım hala düzelmedi....((

bugun ki menüm
sabah
-------
tam ekmek
yağsız peynir
zeytin yeşil zeytin
domates maydanoz
çay

öğlen
--------
salata
semizotlu yoğurt
tavuk döner

ara
-----
elma

akşam
---------
mercimek çorbası
salata
yoğurt
karnıbaharı nasıl yapabilirim??

ara
------
meyve

bu hafta süper gitti abla tekrardan kaçamaksız 1. Haftamı atlattım . Işyerinde tavuğun yanına hep salata yaparları bugün yoktu . Tavuğuda tam yiyemedim zaten fırında yapılmış olmasına rağmen çok yağlıydı . Bende üstündeki kızarmış tarafları yedim geri kalanı miğdem almadı malesef

aeben hafta sonu giremeyecem malesef evde pc yok oyuzden iki gun bana örnek menu hazırlaya bilirmisin bilmedigim bişey yapmak istemiyorum şimdiden teşekurler umarım sıkılmassın sorularımdan

çiçegim sen hamilesin o yüzden senin mönünü ona göre degerlendirecegim .diger kıslar bunu göz önünde tutsun okurken .
bu mönüde tek yeme dedigim pilav .
aslında kremalı çorbayıda yeme diycem ama bu seferde karnın doymıycak ...
zaten şimdiye kadar geçmişdir bu mönü yediysen afiyet olsun canım ...
ha birde akşamına yogurt ekle yada yatarken süt iç .
günaydın ..

bu günkü menüm
sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
öğlen fırında yumurtalı peynirli karnıbahar yoğurt
aksam aynı
pişti olmuşuz mayvem bende öylen mönünden yapmıştım dün akşam .
afiyet olsun ...
afiyet olsun diyerım ..
bu hafta güzel kilo vermişin tebrik ederim ... haftaya görmedigin kilolar gelecek inşallah ...
yıl başına kadarda niye veremeyesin kaçamk yapmassan tabiki görürsün 6lı rakamları ...
yıl başı olmassa ertesi haftası olsun ne olcak bacım yeterki olsun ....::)))
evet kızlar şimdi tartıldım 69 yani yavaş yavaş gitmeye başladı kilolar.
sabahki menüm:
2 mandalina
30dk. sonra yogurtla ile birlikte tahıl gevrekleri
ilkecim günlük mönüleri toplu yazarsan dahi iyi degerlendiririz ...
tahıl gevregi derken ??
okdar çok çeşidi varki ben lila lifden başka montiye uygun bulamadım ..sen ne yiyorsun ???
bu mönünde süper olmuş nazlım ...
başlamışken devammını getir nazlım .. bu haftada yarış işi iyi olmuş ...
hakikaten kim kazandı bakamadım ..

oy paskalım kıs senin mesajını okurken benim kafam karıştı sen nasıl anlayacaksın bu montiyi...

ilk başta bırak bu sıra işlerini montide bukadar mecburiyet YOK.

kahvaltı harici haftada 3 gün baklagil ye saglık için .kafanı çok karıştırmışız .

sadece elinden geldigince dikkat et okadar illa şunu ye bunu ye yok ...
sabah ekmekli kahvaltı öylende et türü yada sebze yada yurmurta yada hepsi birden ne varsa ögünde yeterki içinde yasak bulunmasın ....

akşamda aynı sadece dedigim gibi akşamları bazan baklagil ye .. baklagil yiyince et yeme okadar .

bazan arkadaşlar öylende bakliyat yiyorlar ama yenmez diye bişi yok yani kesin kural deyil .iş yerinde nohut çıktı ne yapsın yemesinmi... sebzeyle protein daha iyi ama yoksa . illlada bu yenecek diye kural yok canım ....

bi alt mesaja baktım zlimde ayrıntılı açıklamış zaten ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…