Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aeben ablacım çok geçmiş olsun doğum yapamadan geri geldim aldığım kglar yüzünden çok büyük bir hataya düştüm geri geldim gene çok geç kalmadan.
ilk iki ay çok güzel devam ettim ablacım ama sonradan kaçırdım ipin ucunu.Şimdide yeniden veremesem bile kg kontrolü yapmak istiyorum hiç olmazsa onun için senden bana yardım etmeni istiyorum hiç olmazsa 1 aşamada gidiyim de kendimi frenliyim.
Bu sabah çok güzel başladım hiç kaçamak yapmadım :))
Sence ben şimdi 1.aşama mı 2.aşama olarak mı devam ediyim bunda kararsız kaldım.Ama 1.aşama gitsem sanki benim için daha iyi olur sen ne dersin bana yardımcı olurmusun bu konuda birde kitaba yeniden başladım okumaya.

HI BAŞLARINA BELA İSTİYORLARMIŞ BENİ..

BANA MÜSADE KISLAR ....

belamıııııııııııııııı

yaaw nereyeee
daha karpuz keseceydiihhh

artık ben 65 görmek isteyrummmm

azimle devam edersen görürsün güzelim doksanlardan gelmişsin nihayetinde
olmayacak bir şey değilki

bu herifler sonradan aklanıyorlar.... önceleri benim tavsiyelerime kulak asmazdı şimdi bakıyorumde ne tavsiye etsem anında uyguluyor ..

sorma ablaa yaaaa 2 aydır dilimde tüy bitti ama adam psikolojik baskı istiyormuş meğer
ben zayıfladıkça hırslandı nihahaha

ÇİÇEGİM TABİKİ 2.ŞAMA YAPMALISIN . SON AYLARIM 1.AŞAMA YA GEREK YOK .KEŞKE ZAMANINDA BZİLERİ BIRAKMASAYDIN AMA OLSUN NERDEN DÖNERSEN KARDIR .....

ELİMDEN GELLENİ TABİKİ YAPARIZ . ZİLİMİN MASAJLARINA KULAK VAR O BU KONUDA BENDEN DAHA DENEYİMLİ VE BAŞARILI BEN UNUTTUM BENİM EN KÜÇÜK VELED 10 YAŞINDA ...

2İ AŞAMA DERKEN ÇOKDA SALMA AMA . SABAH BALINI YE MESELA ...

kızlar ilginizden dolayı çok teşekur ederim sizi tanıdıgım için çok mutuyum inanın
87 başladıgım yolculuguma sizin desteginizle hedeime burda ulşacagım

Birkere ipin ucunu kaçırdım işte abla nedesen haklısın boynum kıldan ince size karşı o kadar azim ettim verdim hooppp sonrada geri aldım hepsini
şimdi
bana 2.aşamaya uygun bir örnek menü yazsan olur mu.dün ziligurtide yazmıştı birde sende yazda çevirip çevirip onlara bakıp yaparım artık bundan sonra kesinlikle ayrılmam daha fazla kg almak istemiyorum kesinlikle

evet aben ablacım çare benim ama bend ekendimi artık yorgun hissediyorum bu diyet konusunda
1 yıl olacak tam ve hep diyet modundda geçti bu 1 yıl taki bayram ve öncesine kadar

artık kalan 9 kiloyu vermek istiyorum aslınd abi sıksam kenimi 2.5 ayda veririm belkim ama dedim ya bıkkınlık var bend ebiraz

bugünden itibaren bitki çaylarına agırlıkveridm

bende başlayalı 1 seneyi geçti canım ya işte bir ileri iki geri derken burdayım ama bu sefer karalıyım olcak hedefi 12 monti amcamla vuracam

kızlar , zayıflayan arkadaşların tickerleri beni öyle sevindiriyorki
bakmaktan zevk alıyorum:))
bende zayıflıycam inş. dimi
hep yeni kıyafet almak istemiyorum kendime
hiçbirşey yakıştıramadığım için almaktan vazgeçiyorum
zayıflayıp alıcam diyorum bir türlü olmadı
inş.bu sefer olacak
sizinle mutluyum azimliyim
teşekkürler..

yarın yiceklerim

sabah kalsik kahvaltı...

öğlen ıspanak yoğurt karnıbahar

aksam ıspanak yoğurt brokoli salatası

kalabalığız ama yazmıyoruz :)

nasılsınız???

masumum 65 olmak ne güzel olurdu dimi?? olursun sen bacum çok geçmeden 59 u da görürsün

nazlııııııııııııııı
burda ne işin var senin akşam vakti
yürü bakiiiiimm eveee hadiii çabukkkkkkkk

aebenn ablaaam inş. yılbaşı hedefimede ulaşıcaaam sizinle beraberrr... o günleri görebilirmiyim acabaaaaaa :18::18::18::18::18:

merhaba arkadaşlar.tartımı aldım çok şükür ama demin tartıldım.üstelik eve gel,ince ne farkedeyim regl olmuşum.valla tartı 86.4 gösteriyordu.3-4 kilo fazla çıkar diye düşünüyorum.hem regl şişliğim hem sabah aç karnına tartılmadığım için.

çok da teselli etmiyorum kendimi sonuç ortada.reglim bitsin diye beklemeyeceğim ama bu akşam arkadaşlarla yemeğimiz var dikkat ederek yiyeceğim ama illa ki kaçamak olacak.mazeret bulmayacağım ama yarın sabah kaldığım yerden devam edeceğim.

buraya yazıyorum diye dikkat etmeye başladım.şöyleki öğlen aç bir şekilde eve gelince aklımda bol kalorili bir sofra vardı ama ben utandım sanki düşüncemden.sonra pırasa kavurdum az yağla ve yumurta kırdım üzerine.yanına da azcık yoğurt yedim.hatta ekmek bile yiyecektim ama yumurta ile ekmek yenmez diye yemedim.

demek ki buraya yazınca dikkat ediliyormuş.yazmaya devam sevgiler :))

bende başlayalı 1 seneyi geçti canım ya işte bir ileri iki geri derken burdayım ama bu sefer karalıyım olcak hedefi 12 monti amcamla vuracam

cnm insand abıkkınlık oluyor tabiki birde benim gibi zor kilo veriyorsan dahada zor
ilk zmanlar çok sıkı tuttum kaçakmak yapmaıdm ama artık sabır kalmıyo
benim yeirmd ebaşkası olsa bukadar sıkıyaa veirrdi 30 kiloyu

wisperrrr
cnm tam anlamıyla bi başlasan sonuç lacaksın ve mutlu olacaksın cnmm

masumumm ne kadar az kaldı yaaaa vallaaa 9 kilo sonraaa resmen 30 kilo gitmiş olucaaak takdire şayansınn bozma asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…