çiçegim sen hamilesin o yüzden senin mönünü ona göre degerlendirecegim .diger kıslar bunu göz önünde tutsun okurken .
bu mönüde tek yeme dedigim pilav .
aslında kremalı çorbayıda yeme diycem ama bu seferde karnın doymıycak ...
zaten şimdiye kadar geçmişdir bu mönü yediysen afiyet olsun canım ...
ha birde akşamına yogurt ekle yada yatarken süt iç .
pişti olmuşuz mayvem bende öylen mönünden yapmıştım dün akşam .
afiyet olsun ...
afiyet olsun diyerım ..
bu hafta güzel kilo vermişin tebrik ederim ... haftaya görmedigin kilolar gelecek inşallah ...
yıl başına kadarda niye veremeyesin kaçamk yapmassan tabiki görürsün 6lı rakamları ...
yıl başı olmassa ertesi haftası olsun ne olcak bacım yeterki olsun ....::)))
ilkecim günlük mönüleri toplu yazarsan dahi iyi degerlendiririz ...
tahıl gevregi derken ??
okdar çok çeşidi varki ben lila lifden başka montiye uygun bulamadım ..sen ne yiyorsun ???
bu mönünde süper olmuş nazlım ...
başlamışken devammını getir nazlım .. bu haftada yarış işi iyi olmuş ...
hakikaten kim kazandı bakamadım ..
oy paskalım kıs senin mesajını okurken benim kafam karıştı sen nasıl anlayacaksın bu montiyi...
ilk başta bırak bu sıra işlerini montide bukadar mecburiyet YOK.
kahvaltı harici haftada 3 gün baklagil ye saglık için .kafanı çok karıştırmışız .
sadece elinden geldigince dikkat et okadar illa şunu ye bunu ye yok ...
sabah ekmekli kahvaltı öylende et türü yada sebze yada yurmurta yada hepsi birden ne varsa ögünde yeterki içinde yasak bulunmasın ....
akşamda aynı sadece dedigim gibi akşamları bazan baklagil ye .. baklagil yiyince et yeme okadar .
bazan arkadaşlar öylende bakliyat yiyorlar ama yenmez diye bişi yok yani kesin kural deyil .iş yerinde nohut çıktı ne yapsın yemesinmi... sebzeyle protein daha iyi ama yoksa . illlada bu yenecek diye kural yok canım ....
bi alt mesaja baktım zlimde ayrıntılı açıklamış zaten ....
ÇİÇEGİM SEN MONTİYİİYCE UNUTMUŞUN KIS ONCA KİLO VERDİN HALA HAFIZANA KAZIMAMAIŞIN ...
AMA SENİN TORPİLİN VAR ..
2.AŞAMDA BAKLAGİLLE ET YİYEBİLİRSİN ...
OYÜZDEN MERCİMEK ÇORBANLA TAVUGU YE YANINDA SALTA VERDİR YOGURLA İNŞALLAH ... BUNLARI İHMAT ETME BEBİŞ AÇISINDANDA ....
PİLAV VE TATLI CIZ SENİN İÇİN OLSABİLE . EGER KİLO KONTROLU YAPACAKSAN ...
HI BAŞLARINA BELA İSTİYORLARMIŞ BENİ..
BANA MÜSADE KISLAR ....
artık ben 65 görmek isteyrummmm
bu herifler sonradan aklanıyorlar.... önceleri benim tavsiyelerime kulak asmazdı şimdi bakıyorumde ne tavsiye etsem anında uyguluyor ..
ÇİÇEGİM TABİKİ 2.ŞAMA YAPMALISIN . SON AYLARIM 1.AŞAMA YA GEREK YOK .KEŞKE ZAMANINDA BZİLERİ BIRAKMASAYDIN AMA OLSUN NERDEN DÖNERSEN KARDIR .....Aeben ablacım çok geçmiş olsun doğum yapamadan geri geldim aldığım kglar yüzünden çok büyük bir hataya düştüm geri geldim gene çok geç kalmadan.
ilk iki ay çok güzel devam ettim ablacım ama sonradan kaçırdım ipin ucunu.Şimdide yeniden veremesem bile kg kontrolü yapmak istiyorum hiç olmazsa onun için senden bana yardım etmeni istiyorum hiç olmazsa 1 aşamada gidiyim de kendimi frenliyim.
Bu sabah çok güzel başladım hiç kaçamak yapmadım :))
Sence ben şimdi 1.aşama mı 2.aşama olarak mı devam ediyim bunda kararsız kaldım.Ama 1.aşama gitsem sanki benim için daha iyi olur sen ne dersin bana yardımcı olurmusun bu konuda birde kitaba yeniden başladım okumaya.
ÇİÇEGİM TABİKİ 2.ŞAMA YAPMALISIN . SON AYLARIM 1.AŞAMA YA GEREK YOK .KEŞKE ZAMANINDA BZİLERİ BIRAKMASAYDIN AMA OLSUN NERDEN DÖNERSEN KARDIR .....
ELİMDEN GELLENİ TABİKİ YAPARIZ . ZİLİMİN MASAJLARINA KULAK VAR O BU KONUDA BENDEN DAHA DENEYİMLİ VE BAŞARILI BEN UNUTTUM BENİM EN KÜÇÜK VELED 10 YAŞINDA ...
2İ AŞAMA DERKEN ÇOKDA SALMA AMA . SABAH BALINI YE MESELA ...
evet aben ablacım çare benim ama bend ekendimi artık yorgun hissediyorum bu diyet konusunda
1 yıl olacak tam ve hep diyet modundda geçti bu 1 yıl taki bayram ve öncesine kadar
artık kalan 9 kiloyu vermek istiyorum aslınd abi sıksam kenimi 2.5 ayda veririm belkim ama dedim ya bıkkınlık var bend ebiraz
bugünden itibaren bitki çaylarına agırlıkveridm
kilosunu not aldıklarım ......
listede olmayanlar lütfen tekrar kilolarını yazabilirlermi..??..
birde ketumum yokkkkk bi haber verin ben yokken geldimi?????.
safiş ....60 00gr. safişim beni solladınya ne diyim sana .:))... ama ıstıkrarına hayranım ...maşşallah .
yanlızım ...69 800gr.
aysun ......67 500gr.66 800gr.
yagmur.......lodosss..bizde yagmur olur yagarız yagmurum haftaya::)))
gamzem ...80.000gr.....gemzem haftaya 7li rakamlar hı bacım oleyy..
masum .....69.000gr.
meyvem .....61 700gr.
çamlıcam ..... 54 200gr ... çamlıcam bacım 54 diyorsun benim düşlerimde bile yok bu rakam .:))).maşallah ...
ilkem.....69 000gr.
diyar.....74 800gr.
nazlım ......59 300gr.
mimum.......80 400gr... miray yavaş olkıs yetişemiyoruz sana . maşallah ..
aysnn daha önce nasıl vertdin kilo sen canım
bende başlayalı 1 seneyi geçti canım ya işte bir ileri iki geri derken burdayım ama bu sefer karalıyım olcak hedefi 12 monti amcamla vuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?