Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet ya ben çok zor veriyorum iki aydan beri tartı ilk kez kımıldadı montiyle

aeben ablaam bi de zili ablaaaamm arkanızdan konuştum takımda montiyi soran birine burayada kopyalıyorumm helal edin

"amoreeee herbişee yasak aeben ablamm bide zili ablaaaam muzaffer kuşhanınn esir kampına çevirdiler bizi nihahahahhahaha bunu montiye yazıyımdaaa

ama gerçekten harika bi diet"

bugünkü menüm:
08.45 sabah:yumurtalı menemen(ya 3 yumurta kırdım içine epey oldu çünküm ekmeksiz yiyince doymuyorum sadece yumurta ile (,yoğurt
13.30 ara: bbir elma
16: öğlen: cacık,salata
19.00 akşam: balık,salata

diyar senin kayısı tarifni yemele birlikte içebilirimiyim acabaa

ben bunu hep sordum ama arada kaynadı zilim görürsen cvplarmısın tatlişkom
şimdi biz ögünlerde meyve yemiyoruz ama kompotu içebiliyoruz ögünlerle?

bu nasıl oliyyyy

ben bu gün öğleden sonra yoktum.okuluma gittim.müdür bey çağırmıştı sabah erkenden.oğlumuda aldım gittim:) haftaya akşam etüdleri başlayacakmış öğrencilerin.ve benim uzun süredir ara vermemden dolayı güzel sanatlarda öğretmenlik yapma hakkım bir dönem daha gitmessem yanacak bende gece etüdlerini mecburen kabul edeceğim sanırım.yoksa gündüz başlamam gerekecek o benim için çok daha zor olacak bakıcıya bırakmak istemiyorum.henüz tam konuşmaya başlamadı bebeğim çünki.yani ben eve gelince gün içinde neler yaptığını anlatamaz bana.en azından akşamları gidersem eşime gözüm arkada kalmadan bırakacağım..çalışan anne olmak (özellikle küçük bebekli biri için)çok zormuş

aebenim ketum abla gelmiyor kaç gündür bende meraktayım...inşallah önemli bir şey yoktur?birde senin kızın ultrason sonuçları ne oldu ablacım onu merak ettim?

ayrıca şu meyveli yoğurt işine bir el atıver ablam.eşime dahiliye uzmanına sordurttum,oda yetmedei bu gün diyetisyene sordurttum, tvde diyetisyenden izledim,diyarımada diyetisyen o şekilde tavsiye etmiş.dün burda kızlara aeben girerse sorun dedim ama unutulmuş arada kaynamış.sen ve monti amcamızın bu konudaki cevabının neden hayır olduğunu anlamaya çalışıyorum.yani monti amcanın mantıklı bir açıklaması vardır mutlaka...
meyvenin yükselteceği kan şekeri değerini süt yada yoğurt dengeler diyor herkes.mantıklı olanıda bu.yani montidede yemeklerin yanına salata ve yoğurdu dengelesin diye verirken meyvenin yanına neden vermiyor ablam? ben bunu düşünerek incirli yoğurt demiştim ama olmuyormuş ...kızlarında hevesini kursağında bıraktım :26: sen ve monti amcamızın bu konudaki görüşleri bizim için çok önemli....

Son düzenleme:
mimuşum yirim seniiiiiii:89:
bu kamptan zayıflamadan çıkmak yok...yoksam muzaffer kuş :86: bey gibi tansiyonunu 2'lere düşürüp topu diktiririz sana :94:

aysuncumm böle düşünmeee kaçamak yok rrakii kaçamak yokkd.

masumcum yoğurtla yenmediğine göre meyve komposta yemekle yenebilirmiki acaba???
ama aklımın bir yerlerinde kalmış,aebenim de şekersiz komposto içiyordu ...bir ara burda başka bir arkadaşımızda içiyordu.hatta şakalaşmışlardı içimiz dışımız hoşaf olmuş ikimizinde diye bir şey kalmış aklımda ....:26:

zilim evet cnm yeniliyor yemekle birlikte hoşaff

ama nasıl oluyorda yeniliyor bende bunu merak eidyorum?

masum az evvel aklıma geldi sırf sana cvp yazayım diye girdim canım.süzme peynir ben çok kullanıyorum.oğlumda severek yiyior.sütaşınkini de alıyorum bahçıvanınkinide.bahçıvanı öneririm cnm.sütaş aldığımdada bulgur bulgur dağılmadı.ama diğer peynirler gibide elastk değil tabii.kalıp gibi durmasına rağmen bıçakla falan bastırınca dağılıyor bazen.ama tadı ekşi olmaması lazım.ekşimişse bozuktur cnm dikkat et....

zilimm saol kuşummm
tadı ekşi dgel cnmm ama yiyince bulgur bulgur oluyor içi
fişin, kaybetmesem götürecektim aslında ama artık tüketirim bir şekild ebiraz önce pırasanın yanında yedimmm birazını ztaennn

menümü yazayım

sabah;1 çaybardagı kaysı hoşafı

kahvaltı
klask monti kahvaltısı

öglen
2 but
yogurt
salata

ara
1 elma

akşam
yumurtalı pırasa
peynir(peyniri yaglı yeidm bi sakıncası yoktur umarım)
domates

araa
yarım ayva

buraya kadar ii ama
çok aıktım yarım avuç leblebi yeidm aç yatmakta iid egil çünkü

2lt su 5 fincan bitki çayı

masumcum vallahi bende yeni aldım sütaşın süzme peynirini tadı falan güzel öyle dedigin gibi bulgur bulgur dagılma olmuyor senin pakette bi sorun vardır bence yeme geri götür istersen.

wisperrrr
cnm tam anlamıyla bi başlasan sonuç lacaksın ve mutlu olacaksın cnmm

ay bıktın artık değil mi?dilinde tüy bitti beni motive etmek için .sağol canım benim.inşallah bugün o gündür ve başlarım tam anlamıyla.pazardan yeşillik alacağım zaten.kahvaltıda iyi oluyor.

ziliciğim çocuğunu bırakma tabi eşin bakabilecekse.bi de onda aklın almasın.ama en doğrusunu sen bilirsin.

ve günaydın...demeyi unutmuşum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…