Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar moralım cok bozuk bugun dr gittim ve pkom oldugnu soyledi minicik minick kutlecikler olmus dedi sanırım yeni baslamıs cunku daha once bole bi sorunum oldugunu soylememişti dr bana nasıl kolay hamile kaldın sanslısın dedi bundnan sonrada zor halim kalırsın dedi tamda 2. cocugu isterken insulın direncinden kaynalanıyormus bu kilo yapar dedi dikkat et dedi offff offfff bi bu eksikti ya hipotriodim var insulın direncim var bide pkocugum geldi hos geldi yanlız bana insulın direnci için olan ılacımı kullanmam gerektiğini soyledi baska bi ilac vermedi pko için ilac kullanan varmı sureklımı kullanıyor yoksa dr soylediği sey normalmi

gamze merhaba ben yıllardır pko ile ugraşıyorum adet düznesilzigin varmı bilemiyorum amabenim ileri derece düzensilziigm varr kistleirm bi var bir yok mislaii ama insülün direncim yok benim
yaptıgımız monti zaten tam pkolular için gı düşük beslenmemiz laızm bizim ki şekerimiz dengede dursun diye
montide tam buna uygun
bir kez hamile kalmışsın bence 2.yede kalırısn sıkma canını dr bana tüp bebek bile tutmaz dmeişti ama 2. klomende hamile kaldım hemd eikiz düşün yani olmaz derken
kendine bir dr bulurusn baktın hamiş kalamadınn yumurtlama ilaçları veriri sana bununlada hangi gün yumurtalıgını ögrenip ona göre hareket ederisniz cnm

ilk evlendigim sıralardı sanırım adet düznesilzigi için dr dgittigimde dr tedavi olman laızm dedimişti okadar çok aglamıştımki çocuk istemeidgim halde tedavii cümleis korkutmuştu beni
ve istedigm zmanda stresten kalamaıdm zaten dr gittimm deidigm gibi tüp bile tutmaz deid çünkü yumurtalıklarım geç cvp veriyordu ama ona ragmen hamile kaldım 2. ayında ve ikiz

senki dogum yapmışsın ve arası çok degil bence kalırısn ikinciye sıkma canını

merhaba balık yaıcam yarına ama unlayamıyoruzfırında kızartmak istemiyorum kokusu çıkmıyor fırından
nasıl yapıcam tavada yagla kızartsma unlamadan olurmu acaba

tesekur ederim banu valla cok uzuldum benım son 2 aydır adet duzensizliğim basladıı hem onun için hemde spiralimi çıkarttırmak için gittim ve pko oldugnu ogrendim oda genellikle insulın direncinden olurmus kk daki jınekolojı bolumun pko topiğini okdum orada veirilen cogu ilac insulın direncinde kullanılan ilaçlarmıs şimdi salı gunu dahiliye gidcem insulın direncmi olcturcem doktor dozu az geliyor olabilir dedi 3 ayda hamıle kalmazsam tekrar gidicem kadın dogumu bu arada surekli kullandıgın bi ilac varmı banu senın bu pko için

ilk başlarda metrofmin içeren ilaçlar kullandım ben ama hamile kalabilmek için verdiler çünküinsülün direnci oluncada kalamıyorsun yaa
en son ben geçen mart ayında gittim adet düzneisligi için ve insülün direncim çıkmadıı
bir kaç minik kist çıktı okadar ben şimdi civanperçemi içip adetleirmi düzneliyorum ama sen bebek isityorsun durum farklı,dr insülün direncine bakar ve sana ona göre bi takip yapar

tarçın bizim için çok faydalı bak pkolular için şeker dengeliyor ya o sebepten sıkma canını
allahın vemeye niyeti varsaa inanki oluyorrr
streseten uzak dur yani bu olayı stress yapma kendine dogum yapmışsın,yaşın genç
bunlar bi faktör snein için

dogu yapmak rahmin açılmaıs ve gebelige hazır olması demek ben ikzilerdne sonra kimyasal bir gebelik geçiridmm
olmadııı ama şimdi bıraksam olur biliyorum ama istemiyorum tabiki

3 ay hamile kalmazasan sana sonraa yumurtalama ilacı verirler onunla kalırısn merak etme

sen şimdi bi ilaç kullanıyormusunn
bird eo minik kistler işte düzensiz adetten oluyor adet olup atman gereken yumurtaları atamadııgn için
kiste çeviriyor ve adet olunca atıyorusnnn

pko kötü tabiki melsela ben 1 yıldır diyetteyimm ama veridigm kilo beni çok ugraştırıd sıfır kaçamka ayda 1 kilo verdigmi bilirimm ne mzna montiye başlaıdm ozman hızlandım

ama şimdiide benim sabrım kalmaıd diyete kaşı oda ayrı bir konu tabiki

selam kızlar bugünki menüm
SABAH:1portakal 30dk.sonra kahvaltı ekmeksiz yumurta yedim zeytin peynir
ÖGLEN:4 köfte+yogurt
AKŞAM:brokoli salatası+yogurt
ARA:meyve veya 1 avuç beyaz nohut(leblebi)

masumcum geçen ketumada tarif etmiştim cnm balığı.ben fırında kızartıyorum.işim bittikten sonra kapağını açık bırakıyorum fırının koku falan kalmıyor .ama öyle yapmak istemessen,teflona azcık yağ koyup kızdır,sonra diz balıklarını kısık ateşte bir yüzünü pişir bir kapak yada büyük bir servis tabağı yardımıyla ters yüz et.diğer tarafınıda pişir.unsuzda olsa gayet güzel kızarıyor.ve yapışmıyor tatlım....benim tüm gün öğrencim vardı ders yaptık giremedim...ancak vakit buldum girebilmek için...

zilim saoll cnm sema ablada fırınd ayapıyormuş
ama ben başka birşey yaptıgımda o koku geliyor burnuma
ama demekki tavada kızarta bilirim unlamadan
kayınvaldemde balık tavası var aslınd açok güsell almak laızm

ben yazrın tavada deneyim bi yag çok olmasana gerek yok degilmi

geçen gelen misafirmleirm antalyadan geldiler avakado getirmişler garip bir şey meyvenmi sebzemi anlayamdım
tek başına güsle degil tadı şimdi baktımnetten limon,karab,ber ve tuzla yiyormşsun zaten onlar olmasa yenmez
gı de 10 muşşşş

evet o balık tavalarından almak lazım dediğin gibi cnm...yağ sadece iki kaşık kadar koysan yeter cnm.ben tek başıma yiyeceksem eşim yoksa yani bu şekilde küçük teflona bir kişilik kadar balığı diziyorum.ortaya kuyrukları gelecek şekilde güneş gibi yani öylece pişiriyorum.istersen maşa ilede çevirebilirsin illa kapakla çevirilecek diye bişey yok.kapakla yaparken bir keresinden bileğimden aşağı yağ akmıştı ve yanmıştım dikkat et cnm.ketum maşayla çevirmişti.devrik devrik cümleler kuruyorum,beynim resmen ambale oldu moronlaştım.6 saat üst üste başka çocukla ders yaptım.gözlerim şaşı beş oldu

masum avakadonun çok güzel salatası oluyor cnm ama o kadar yağlı bişeykiiiiii....çocuklar için çok faydalı ama.....

cnm kolay dgeil tabiki
sanırım benim kafada dolu yagı koyduktansonra dizp altını ateşliyez dimii
yoksma yag kızıncmaı dizicezzz
anlamadımm yaaaa:26:

ben hiç balık yapmadım ilk kez yapıcam inannırmısın izlim
ama artık hafta sonları balık günü
bugün aldım bu kararııı

salatası dediign tuz,karab,ber ve limon mu ben öle yaptım şimdi
yaglımı ?yemeyim ozmannn

hep yazyaım diyorum unutuyorum
arkadaşım istanbuldannn pijama yakımı göndermiş bana saolsun
üst kısım yüzücü tişöttü altı pijama ama pantolon gibi duruyor muntazam yani

ve 40 beden bana büyük geldi biraz da kalıp geniş sanırmmm
ama yinede mutlu olum gönderidm 38 i gelicek

:

çikolatanın keyfii yutada kadarrr
38 bendene girip zayıf olmanın paha biçilemezzz

Son düzenleme:
yerim seni ben yaaa ..38 beden şekerim benim...evet tabii paha biçilemez...
avakodalar çok yumuşamış olmalı zaten cnm.eğer sertse acı olur.yumuşaması için gazeteye sar oda sıcaklığında beklet dolaba koyma.ben z.yağı limon,sarmısak tuzla eziyorum çatalla avokadoyu.yada ezip tuz yoğurt sarmısaklı yapıyorum .ikiside olur damak tadına göre..ama mutlaka yumuşamalı...
balık içinde soğuk yağa koyarsan yapışabiliyor bazen.balık ıslak bişey olduğundan...ben tavaya yağı koyup azıcık ocağa tutuyorum kızınca balıkları dizip tekrar ocağa koyuyorum....öyle pişiriyorum....ben analatamamışımdır cnm.kafam darmaduman...pazartesi müdürünün yanına gidip saat ayarlaması yapıcam.şimdiden tasası tuttu...son sınıfları verecekmiş birde bana konservatuvara hazırlanıyorlar.işi sıkı tutmam lazım.çok emek istiyor yani....:26:

Son düzenleme:
kolay gelsinn cnmm
ya zor tabiki birde bebegin var ama onunda üstesinden gelirisn cnm eminim

avadolar yumuşak zatenn geldiklerinde yumuşamışlardı teyzesi
karabiber,limon,tuzla yaptım bakalım nasıl olcekkk
atıcaktım aslınd atek başına manasız bişeymiş ç
ünküüü sonra dedmm bakıp öle atayımmm belkimm ii bir hacettirr

kızlar ben cumayı kaçırmışım kilo bildirimi hiç görmedim sayfalar hızlı ilerliyor galiba ondan aebencim listeye benide yazmıştın 64.1 le başlamıştım cuma günü tartıda 63.2 gördüm listeye yazarsan mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…