gunaydın canım cuma gunleri yapıyoruz kilo ildirimini aebende not alıp liste haline getiriyor her cuma sabah kalkınca ac karnına artılıyoruzgünaydın hepinize kilo bildirimi hangi gün yapılıyor kızlar bilgisi olan yazarsa sevinirim
kızlar moralım cok bozuk bugun dr gittim ve pkom oldugnu soyledi minicik minick kutlecikler olmus dedi sanırım yeni baslamıs cunku daha once bole bi sorunum oldugunu soylememişti dr bana nasıl kolay hamile kaldın sanslısın dedi bundnan sonrada zor halim kalırsın dedi tamda 2. cocugu isterken insulın direncinden kaynalanıyormus bu kilo yapar dedi dikkat et dedi offff offfff bi bu eksikti ya hipotriodim var insulın direncim var bide pkocugum geldi hos geldi yanlız bana insulın direnci için olan ılacımı kullanmam gerektiğini soyledi baska bi ilac vermedi pko için ilac kullanan varmı sureklımı kullanıyor yoksa dr soylediği sey normalmi
gamze merhaba ben yıllardır pko ile ugraşıyorum adet düznesilzigin varmı bilemiyorum amabenim ileri derece düzensilziigm varr kistleirm bi var bir yok mislaii ama insülün direncim yok benim
yaptıgımız monti zaten tam pkolular için gı düşük beslenmemiz laızm bizim ki şekerimiz dengede dursun diye
montide tam buna uygun
bir kez hamile kalmışsın bence 2.yede kalırısn sıkma canını dr bana tüp bebek bile tutmaz dmeişti ama 2. klomende hamile kaldım hemd eikiz düşün yani olmaz derken
kendine bir dr bulurusn baktın hamiş kalamadınn yumurtlama ilaçları veriri sana bununlada hangi gün yumurtalıgını ögrenip ona göre hareket ederisniz cnm
ilk evlendigim sıralardı sanırım adet düznesilzigi için dr dgittigimde dr tedavi olman laızm dedimişti okadar çok aglamıştımki çocuk istemeidgim halde tedavii cümleis korkutmuştu beni
ve istedigm zmanda stresten kalamaıdm zaten dr gittimm deidigm gibi tüp bile tutmaz deid çünkü yumurtalıklarım geç cvp veriyordu ama ona ragmen hamile kaldım 2. ayında ve ikiz
senki dogum yapmışsın ve arası çok degil bence kalırısn ikinciye sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?