Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masumum annem de dün balık kızartmış ama tambuğday unu birazcık serpmiş yedim mecburen iki kişi için 2 kg alınca bozulur die yemek zorunda kaldım. günahım boynuma :)

bugün kü menüm:
09:00 sabah:tb ekmekli kahvaltı
12:00 öğlen:bir yeşil elme
14:30 ara: bir yeşil elma daha(iş yerinde yemek yoktu)
18:00 akşam: 2 kaşık kavurma.domates,kıvırcık,biber turşusu(teyzemde yediğimden yoğurt yoktu)

selammm diyarım nasılsın yavrimuu
dedim bu gece yalnızımmmm ama zilim ve sen burdasınnnn

bir mandalina ve koca portakalı hüplettimmm yaa çöçok acıktımmmm

kahvaltı:tambugday ekmekli klaisk kahvaltı
öglen:kıymalı yumurta, ayran,salata azcık tarçınlı yogurt
ara:çeyrek ayva,çeyrek elma
akşam:z.yeşilfasulye,salata,yogurt
ara:1portakal(kocamandı valla1) mandalin)

2 lt suu
3fincan yeşil çay
1fincan erikli tarçınlı
1 fincan ıhlamurrr

kendimi bitki çaylarına veridm bu hafta özellikle liptonun kileri seviyrum erikli tarçınlı ,yaban mersinli,bögürtlenn

kuzum az yemek için az yemedim walla cumartesi günleri işyerine yemek gelmiyor öğlen saatinde kahvaltı geliyor peynir zeytin sucuk ekmek filan bende içinden montiye uygun birşey bulamayınca elma yoğurtla geçiştiriyorum.

bende mudo ya gittim 42 beden zoraki de olsa oldu :) 38 olmama çoooook var. hala alt bacağın kalınlığından dar baça değil bol paça terich ediyoru. ayakabı aldım ve 38 numara oldu. düşün ki 40 giyiyordum bi ona sevinçliyim:)

hiç seni yalnız bırakır mıyım gulümmm burdayım.

anladım cnm güle güle giy ayakkabılarını

kız 38 derken kalıp biraz geniş snaırsam

:) bencede geniş

zaten özellikle ayağım taraklı die önü geniş ayakkabı aldım topuğuda tango ayakkabısının topuğu gibi yani çok rahat

benim ayağımın boyu çok kısa ama enlemesine şişkindi kilodan dolayı onlardan gidiyor sanırım :)

kızz diyoree
ben benim pijamaya dedim kalıp geniş diyee

senin ayakkabının 38 olması normla sanaaa

:)))) ayak numarası 38

bacak bedenim ne zaman olar acaba :)))))

yarın pazar masum normalde eskiden olsa sucuk yapardım simit alırdım pazar için :) yarın tb ekmeği alayım peynir var başka ne yapsak farklı??yumurta yediğimde ekmek yok die acıkıyorum doymuyorum da

bende yumurtalı kahvaltı yapmıyorum çünkü acıkıyorum ve kaçamklı bir gün yaşıyorum hepp
tatlandırıcılı reçel olablir degişik ,birde ben evde domates ve biber salçasını karıştırıp içine baharat fındık ceviz atıyorum kahvaltılık salça yapıyorum tavsiye edeirmmm

aslında geçen tam bugday unundan simit yapalım mı deidkk ama cvp geldimi aben ablamdan bilmiyorum

diyar bu ara bitki çaylarına sardımm denesene sende
lipton erikli tarçınlı,yaban merisnli,bögürtlenliii
hepsi güzelll

yavru kuşum ben zaten bitki çayı içiyorum hergün ama kendi demlediklerimi yeşilyap,kök tarçın,limon karabiber demliyorum içiyorum

bide kayısılı form çağı var arada bi onu içiyorum

bend eiçiyorum ama degişiik şeyler içmeye aşladım vee birdee çok içiyorum 3 fincan yeşil çay 3 finacn bitki çayıbeni ancak keisyor birde sabahalrı limonlu ılık su içiyorumm bu hafta kendimden ii bir performans bekliyorum bakalımm
ama tabii yaptıgmız kaçamaklar uzun vadede etkili oldugu için elleirm bomboş yüregimde sancılarda olabilir tabikiiii

yılmak yok yola devam diycezzz

birde limonun kabugu etkiliymişşş ögrendigim kadarıyla
acaba sabahalrı kabuguyla beraber limon tarçın karanfil hemen 1 cezvede kaynatıp mı içsemkiii

diyar bende acıkıyorum geceleir yaaa akşam yemeignin üsütnde 5 saat geçtii
tabibirde benim hep koşturmacaa daha yeni oturdumm koltuga portakal yedm ama kesmedii

ama yemektede tıkanıyorum hemnnn
acaba azcık leblebi yesekk olarmı kiii

yok olmaz saat geç oldu biz eniyisi yatakım kızım bizim uyanık olduğumuz her an tehlikeli bence uyuyalım :))

zaten kupkuru bişi o leblebide yenmiyo :))

yarın kuruyemişçiye gidicem kuru incir,fındık,beyazleblebi alıcam günkurusu evde var cevizde var

tarcını bol bol tuketmeye calısıyorum sekeri dengelediği için evet dr da bana dedi kilo asla almıyacaksın dengede tutcaksın vermeye calısıcaksın dedi po topiğini okuyorumda ordaki cogu hanımda bu sebepten kilo aldıklarını cok zorlandıklarını yazmıslar off offff

pazar pazar kimse gelmemiş daha monti tükkanımıza :87:
kızlar sabah yiyebileceğiniz şeyler kısıtlı olduğundan alternatif olsun diye şunu yapabilirsiniz.bir kaba peynirinizi ufalayın içine azıcık süt ekleyip ezin ,üzerüne kekik nane,domates biber doğrayın küçük küçük ekmeklerinizi bir tepsiye dizip bu krışımı üzerlerine gezdirip dırında biraz pişirin.10 dakika falan.çıkarın miss gigib yiyin...
ben bunu kaşar peynir yumurtasucuk domates biberle yapıyorum eşime..ama beyaz peynir ve yumurtasızda güzel oluyor...değişiklik olur diye şeyyttirdim...yiyin gariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…