Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar ancak evi toparladım geldim masum çok sevindim pijama olayına gözün aydın.

gamzeciğim geçmiş olsun allah şifa versin.

diyarcığım sen de güzel gidiyorsun ama kızlar ben de düzene girmye başlıyorum.sanırım buraya yazıyorum diye ...dünkü yediklerimi yazayım

1 mandalina

sabah eynir,domates,zeytin,biber közlemesi,roka,domates,maydonoz,1 dilim tb ekmek (yeşillik yemekten fırsat bulamadım ekmeğe)

öğle: 2 elma,1 portakal

akşam : etsiz türlü,bol salata (içinde yok yoktu),2 kaşık yoğurt

gün içinde 2 lt su
1,5 lt iksir(yeşil çay,limon)
1 bardak form çayı

spor yok reglim

bu sabah
1 mandalina

sabah: dünkü kahvaltının aynısı

ara : 1 kahve (içmemem lazım ama çok uykum var okul işleirni yaparken uykum geldi ayıldım biraz)

1 form çayı
1 bardak iksir

akşam dünden türlü var yine salat yoğurtla yerim.

bakın şimdi dikkat ediyorum değil mi ama yarın yani pzt ve salı üst üste 2 günüm var ne yapacağım ben ya..ama mazeret yok midem bozuk deyip nane limon mu içsem hem yalanım daha inandırıcı olur hem de3 millet götürürken kesin yutkunacağım ya bir şey içersem belli olmaz

merhaba kizlar nasilsiniz malesef ben kacamak yapmak zorunda kaldim,hemen yediklerimi yazayim
DÜN
1 simit malesef sadece yemek icin o vardi disardaydim
ARA
2 mandelin
ÖGLEN
kurufasülye,yogurt
AKSAM
kuru fasülye,salata

BUGÜN

SABAH
klasik ekmekli kahvalti
ARA
2 mandelin
ÖGLEN
kurufasülye salata,yogurt
AKSAM
mantarli tavuk sote,yogurt,salata

valla bu kocam sabrimin sinirlarini zorluyor.simdi söyle anlatayim bizim restorantimiz var eve cok yakin benim sinir kocam beni ariyor sordugu soruya bak sana pizza yapiyimmi ben tabiki hayir dedim sonra israrlara devam okey o zaman lahmacun,dürüm yada döner getiriyim diyo ben hayir dedikce o yemekleri siraliyor offffffffff diyet yapan insana bu yapilirmi ya.neyse hemen masumun söyledigi laf geldi aklima ben en iyisi camasir katliyim.

çamlıcaaaa cnm valla ii bir sınavv vermişisin eferin sanaaa

he kız valla çamaşır katlamkkk daha zevkli onları yemketenn
napcna işte keninii vericen başka işlereee

ama ben merak eidyorum hayu sen zaten zyıfsınnn kaç kilo olmak isityorsunnküü daha?
ben 58 59 arası olsam daha ne isterimmm

kalemeram cnm buraya yazabilirsin.özeline yazmana gerek yok kilonu...

yalnızım cnm dün üst üste karbonhidrat patlaması yaşamışsın tatlışım ...sabah simit,öğlen ve akşam kuru fasülye....biraz fazla olmuş.kilo vermeni yavaşlatabilir bu kadar sık üst üste karbonhidrat yersen...(benim yaptığım diyet kitabının bir yerinde karbonhidratların vücutta su tuttukları yazıyordu.hatta ne zaman ekmeği ve sonrasındaki öğündede kuru yada nohut falan yiyip fazla kaçırsam ertesi gün ellerim şiş gibi gelirdi)
eşinin sana sunduğu şeçeneklerede tıka kulaklarını.eğer yollayacaksa tavuk şiş yollasın bolda salata ve ayran tabii.bende pizzayı çok seviyorum bu arada:26:

dönerde olur senin yiyebileceklerin arasında.yani en azından haftada iki kere yiyebilirsin.hemde çocuklar varken yemek yapmaktan kurtulursun..senin halini düşünüp iyikide eşimn restoranı yok dedim valla içimden.insan çok zor dayanır herhalde....:26:

ben balık yapıyorum bugün fırına attımm amma olay yaptı diyecekisniz ama ben ilk kez balık yapayrumm kızlarrr

haber çıkmazsa bendennn polis jandarma ne varsa haber verinn akut aa filann

zilimm
ben o olayı geçen hafta yaşadım şişme olayını yani 3 gün üst üste kuru baklagil yeidm vee
gerçekten midme ve göbegim şişti bu hafta iiiyimmm

yeşil mercimekteee kuru fasulye ve nohut kadar karbonhidrat lımı acabaaa

selam vermeden geçmişe dalmışım kıslar iyi pazarlar eşimi bekliyorum çıkıcaz gelince sizlere bakayım dedim .
listeleri yarın yaparım inşallah ...

masumum daha evvelde çok yazdım ama aklınızda almıormu ne .:78:
masumum pişmiş meyve mayalanmıyor migdede öegünlerde yadar arada içebilirsin haşafını hatta arada sede içince misil gibi bile etki ediyor diyebilirim ....
yanlız dikkat etmen gereken hoşafı bol lisli yanı baklagil yada sebze tütüyle yiyebilirsin . et türüyle hoşaf yeme ...

zilim sorunu ancak şöyle açıklarım . daha öncede çok yazdım ama bi daha yazayım
. meyve migdede kalmıyor hemen bagırsaklara geçip orda hazmoluyor . .lakin yanında bişi yiyince o yiyecekle baraber migdeye hapsoluyor ve o yiyecegin hazım süresi neyse onunla birlikde migdede kalıyor ...
yogurt kaç saat migdede kalır yaklaşık 3.4. saat ee onunla yiyince meyvede 3.4. saat migdede kalıyor ve mayalanma sürecine giriyor yani gl endeksi yükseliyor ....
meyveni ye 15. dk sonra yogurdunu ye .
tüm diyetisyen beraber yenir diyor bende sordum ama diyetisyenler monti yapmıyor ki?
yiyip yememek size kalmış ben sadece monti amcamın yalancısıyım...
yaa ben aldım bile (( farklı mı ikisi?
canım yedikçe zayıfla daha önce yazılmış biraz karışık helede yeni başlayanlar için . kadına özelde adından anlaşılacagı gibi kadına özel hazırlanmı diyetide daha açık anlatımı var....
bence harik olmuş masumum .
geçmiş osun gamzem .....
insülin direnci ve piko için aynı ilaçı kulanıyorlar sanırım .. dr verir sana ...
masumumun dedigi gibi bir kere hamile kalmışın 2. de lur bukadar üzülme ... son zamanlarda çok duyyorum bu pikoyu kogu kadında çıkıyor ..
monti beslenmedi bu iki rahatsızlık içinde idaal gamzem .
selam kızlar bugünki menüm
SABAH:1portakal 30dk.sonra kahvaltı ekmeksiz yumurta yedim zeytin peynir
ÖGLEN:4 köfte+yogurt
AKŞAM:brokoli salatası+yogurt
ARA:meyve veya 1 avuç beyaz nohut(leblebi)
afiyet olsun mönün güzel tek eksigin öylen salata ....
eklerim kalimeracım ....
afiyet olsu masumum bu mönünde çok güzel .....güzel gidiyorsun ..

ben yogurtlu tarçına devam ediyorum.. iştahım üstünde anlatayamayacagım kadar çok etkisi var ..... sürekli devam eden sadece masumumu gördüm başka kimse varmı .?

Son düzenleme:

diyarım ayak numarasıda gerçekden küçülüyor kilo verince ....

kiz benim kilomumu merak ediyon yoksa baskasinami yazdin eger benimkiyse daha nurtopu gibi 8 kilom var fazla.valla zilimm öyle zor ki ogluma pizza getiriyor,ben cigerci kedisi gibi bakiyom bazen diyomki bari biraz uzak olsa hemen dibimde evle restorantin arasi yürüme mesafesi 40 saniye.ay tavuk döner varda tavuk sis yok.ama ben zaten döner sevmemki.yedigim sadece tavuk gögsu oda 2 kucük parca bile yetiyor.

aeben abla nasılsın
bugünki menümü yazayım
2 mandalina
sabah: kızarmış tb ekmegi çemenli salça zeytin peynir
öglen: meyve
akşam dışarda olucaz eşimle birlikte ama montıye uygun birseyler yicem

aeben abla vallahi 2 haftada 2 kilo gitti böyle giderse hedefime ulaşıcam inş. senin ve arkadaşların yardımıyla...
birsey sorcam aşure ayı yaklaşıyo bizde aşure yiyebilecekmiyiz yani kendimize kadar şekerli degilde tatlandırıcıyla yapsak olurmu

yanlızın ALLAH KOLAYLIK versin bacım dimek lokanta yakın ....
mönü yorumuna gelince zilimin yaptıgı yoruma aynen katılıyorum çok karbon hidrat almışın bugünde devam etmişsin . lütfen dikkat . haftada 3 keraden fazla baklagilyememeye çalışın (mecburiyet disşında tabi.)
ben balık yapıyorum bugün fırına attımm amma olay yaptı diyecekisniz ama ben ilk kez balık yapayrumm kızlarrr

haber çıkmazsa bendennn polis jandarma ne varsa haber verinn akut aa filann
allah seni balık düşmanı ..
ben haftada 2 kere mutlaka yiyorum . çoçuklarada zorla yediriyorum. artık isyan bayraklarını çekiyorlar..
tavaya az yag koy ve ısıt tavayı sonra altını kıs balıkları diz .yoksa yapışırrr.
yeşil mercimekteee kuru fasulye ve nohut kadar karbonhidrat lımı acabaaa
aynı masumum ...
aeben abla nasılsın
bugünki menümü yazayım
2 mandalina
sabah: kızarmış tb ekmegi çemenli salça zeytin peynir
öglen: meyve
akşam dışarda olucaz eşimle birlikte ama montıye uygun birseyler yicem
afiyet olsun.... pazar oldugundan çogumuz öyleni atlıyoruz normal olrak .
dışarda aben genelde tavuk döner yerin et dönerde olur .. balıkda ...yanında salata ve yogurtla güzel mönü olur ...
daha nize 2 kilolara ilke..

evet ya birde aşure vardı dimi...:44:
çok nadir yemeniz kaydıyle tatlandırıcılı olabilir . ama bugday ve içindekilerin gl endeksinin biraz yüksek oldugunuda unutmayın ...şekerlisinede zaten yaklaşmayın.... sabırrr.

masumum şimdiden zehirlendi herhal seni çamlıcamla karıştırdı ...

masumm kiz nerdesin merak ettim baliklarla hersey yolundami yoksam jandarmayi akutu ayaga kaldiralimmi
..

hadi benden bukadar inşallah yarın görüşürüz ....

unuttum.. zilim kızımın sonuçları için salı gidicem malum hs. hemen sonuç çıkmıyor .
sol böbrek çıkışında biraz genişlik var sanki dediler onu araştırıyoruz..
bi problemimiz yok aslında ama aklımız kalmasın dedik.ilerisi için . .

görusuruz canim benimde cadi uyandi ona bakiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…