masumum daha evvelde çok yazdım ama aklınızda almıormu ne .:78:diyar senin kayısı tarifni yemele birlikte içebilirimiyim acabaa
ben bunu hep sordum ama arada kaynadı zilim görürsen cvplarmısın tatlişkom
şimdi biz ögünlerde meyve yemiyoruz ama kompotu içebiliyoruz ögünlerle?
bu nasıl oliyyyy
aeben ablaam bi de zili ablaaaamm arkanızdan konuştum takımda montiyi soran birine burayada kopyalıyorumm helal edin
"amoreeee herbişee yasakaeben ablamm bide zili ablaaaam muzaffer kuşhanınn esir kampına çevirdiler bizi nihahahahhahaha bunu montiye yazıyımdaaa
ama gerçekten harika bi diet"
zilim sorunu ancak şöyle açıklarım . daha öncede çok yazdım ama bi daha yazayımben bu gün öğleden sonra yoktum.okuluma gittim.müdür bey çağırmıştı sabah erkenden.oğlumuda aldım gittim:) haftaya akşam etüdleri başlayacakmış öğrencilerin.ve benim uzun süredir ara vermemden dolayı güzel sanatlarda öğretmenlik yapma hakkım bir dönem daha gitmessem yanacakbende gece etüdlerini mecburen kabul edeceğim sanırım.yoksa gündüz başlamam gerekecek o benim için çok daha zor olacak bakıcıya bırakmak istemiyorum.henüz tam konuşmaya başlamadı bebeğim çünki.yani ben eve gelince gün içinde neler yaptığını anlatamaz bana.en azından akşamları gidersem eşime gözüm arkada kalmadan bırakacağım..çalışan anne olmak (özellikle küçük bebekli biri için)çok zormuş
aebenim ketum abla gelmiyor kaç gündür bende meraktayım...inşallah önemli bir şey yoktur?birde senin kızın ultrason sonuçları ne oldu ablacım onu merak ettim?
ayrıca şu meyveli yoğurt işine bir el atıver ablam.eşime dahiliye uzmanına sordurttum,oda yetmedei bu gün diyetisyene sordurttum, tvde diyetisyenden izledim,diyarımada diyetisyen o şekilde tavsiye etmiş.dün burda kızlara aeben girerse sorun dedim ama unutulmuş arada kaynamış.sen ve monti amcamızın bu konudaki cevabının neden hayır olduğunu anlamaya çalışıyorum.yani monti amcanın mantıklı bir açıklaması vardır mutlaka...
meyvenin yükselteceği kan şekeri değerini süt yada yoğurt dengeler diyor herkes.mantıklı olanıda bu.yani montidede yemeklerin yanına salata ve yoğurdu dengelesin diye verirken meyvenin yanına neden vermiyor ablam? ben bunu düşünerek incirli yoğurt demiştim ama olmuyormuş ...kızlarında hevesini kursağında bıraktım :26: sen ve monti amcamızın bu konudaki görüşleri bizim için çok önemli....
canım yedikçe zayıfla daha önce yazılmış biraz karışık helede yeni başlayanlar için . kadına özelde adından anlaşılacagı gibi kadına özel hazırlanmı diyetide daha açık anlatımı var....yaa ben aldım bile(( farklı mı ikisi?
bence harik olmuş masumum .menümü yazayım
sabah;1 çaybardagı kaysı hoşafı
kahvaltı
klask monti kahvaltısı
öglen
2 but
yogurt
salata
ara
1 elma
akşam
yumurtalı pırasa
peynir(peyniri yaglı yeidm bi sakıncası yoktur umarım)
domates
araa
yarım ayva
buraya kadar ii ama
çok aıktım yarım avuç leblebi yeidm aç yatmakta iid egil çünkü
2lt su 5 fincan bitki çayı
geçmiş osun gamzem .....kızlar moralım cok bozuk bugun dr gittim ve pkom oldugnu soyledi minicik minick kutlecikler olmus dedi sanırım yeni baslamıs cunku daha once bole bi sorunum oldugunu soylememişti dr bana nasıl kolay hamile kaldın sanslısın dedi bundnan sonrada zor halim kalırsın dedi tamda 2. cocugu isterken insulın direncinden kaynalanıyormus bu kilo yapar dedi dikkat et dedi offff offfff bi bu eksikti ya hipotriodim var insulın direncim var bide pkocugum geldi hos geldi yanlız bana insulın direnci için olan ılacımı kullanmam gerektiğini soyledi baska bi ilac vermedi pko için ilac kullanan varmı sureklımı kullanıyor yoksa dr soylediği sey normalmi
afiyet olsun mönün güzel tek eksigin öylen salata ....selam kızlar bugünki menüm
SABAH:1portakal 30dk.sonra kahvaltı ekmeksiz yumurta yedim zeytin peynir
ÖGLEN:4 köfte+yogurt
AKŞAM:brokoli salatası+yogurt
ARA:meyve veya 1 avuç beyaz nohut(leblebi)
eklerim kalimeracım ....kızlar ben cumayı kaçırmışım kilo bildirimi hiç görmedim sayfalar hızlı ilerliyor galiba ondan aebencim listeye benide yazmıştın 64.1 le başlamıştım cuma günü tartıda 63.2 gördüm listeye yazarsan mutlu olurum
afiyet olsu masumum bu mönünde çok güzel .....güzel gidiyorsun ..kahvaltı:tambugday ekmekli klaisk kahvaltı
öglen:kıymalı yumurta, ayran,salata azcık tarçınlı yogurt
ara:çeyrek ayva,çeyrek elma
akşam:z.yeşilfasulye,salata,yogurt
ara:1portakal(kocamandı valla1) mandalin )
2 lt suu
3fincan yeşil çay
1fincan erikli tarçınlı
1 fincan ıhlamurrr
kendimi bitki çaylarına veridm bu hafta özellikle liptonun kileri seviyrum erikli tarçınlı ,yaban mersinli,bögürtlenn
kuzum az yemek için az yemedim walla cumartesi günleri işyerine yemek gelmiyor öğlen saatinde kahvaltı geliyor peynir zeytin sucuk ekmek filan bende içinden montiye uygun birşey bulamayınca elma yoğurtla geçiştiriyorum.
bende mudo ya gittim 42 beden zoraki de olsa oldu :) 38 olmama çoooook var. hala alt bacağın kalınlığından dar baça değil bol paça terich ediyoru. ayakabı aldım ve 38 numara oldu. düşün ki 40 giyiyordum bi ona sevinçliyim:)
hiç seni yalnız bırakır mıyım gulümmm burdayım.
çamlıcaaaa cnm valla ii bir sınavv vermişisin eferin sanaaa
he kız valla çamaşır katlamkkk daha zevkli onları yemketenn
napcna işte keninii vericen başka işlereee
ama ben merak eidyorum hayu sen zaten zyıfsınnn kaç kilo olmak isityorsunnküü daha?
ben 58 59 arası olsam daha ne isterimmm
yanlızın ALLAH KOLAYLIK versin bacım dimek lokanta yakın ....merhaba kizlar nasilsiniz malesef ben kacamak yapmak zorunda kaldim,hemen yediklerimi yazayim
DÜN
1 simit malesef sadece yemek icin o vardi disardaydim
ARA
2 mandelin
ÖGLEN
kurufasülye,yogurt
AKSAM
kuru fasülye,salata
BUGÜN
SABAH
klasik ekmekli kahvalti
ARA
2 mandelin
ÖGLEN
kurufasülye salata,yogurt
AKSAM
mantarli tavuk sote,yogurt,salata
valla bu kocam sabrimin sinirlarini zorluyor.simdi söyle anlatayim bizim restorantimiz var eve cok yakin benim sinir kocam beni ariyor sordugu soruya bak sana pizza yapiyimmi ben tabiki hayir dedim sonra israrlara devam okey o zaman lahmacun,dürüm yada döner getiriyim diyo ben hayir dedikce o yemekleri siraliyor offffffffff diyet yapan insana bu yapilirmi ya.neyse hemen masumun söyledigi laf geldi aklima ben en iyisi camasir katliyim.
allah seni balık düşmanı ..ben balık yapıyorum bugün fırına attımm amma olay yaptı diyecekisniz ama ben ilk kez balık yapayrumm kızlarrr
haber çıkmazsa bendennn polis jandarma ne varsa haber verinn akut aa filann
aynı masumum ...yeşil mercimekteee kuru fasulye ve nohut kadar karbonhidrat lımı acabaaa
afiyet olsun.... pazar oldugundan çogumuz öyleni atlıyoruz normal olrak .aeben abla nasılsın
bugünki menümü yazayım
2 mandalina
sabah: kızarmış tb ekmegi çemenli salça zeytin peynir
öglen: meyve
akşam dışarda olucaz eşimle birlikte ama montıye uygun birseyler yicem
daha nize 2 kilolara ilkeaeben abla vallahi 2 haftada 2 kilo gitti böyle giderse hedefime ulaşıcam inş. senin ve arkadaşların yardımıyla...
birsey sorcam aşure ayı yaklaşıyo bizde aşure yiyebilecekmiyiz yani kendimize kadar şekerli degilde tatlandırıcıyla yapsak olurmu
kiz benim kilomumu merak ediyon yoksa baskasinami yazdin eger benimkiyse daha nurtopu gibi 8 kilom var fazla.valla zilimm öyle zor ki ogluma pizza getiriyor,ben cigerci kedisi gibi bakiyom bazen diyomki bari biraz uzak olsa hemen dibimde evle restorantin arasi yürüme mesafesi 40 saniye.ay tavuk döner varda tavuk sis yok.ama ben zaten döner sevmemki.yedigim sadece tavuk gögsu oda 2 kucük parca bile yetiyor.
masumm kiz nerdesin merak ettim baliklarla hersey yolundami yoksam jandarmayi akutu ayaga kaldiralimmi
..
hadi benden bukadar inşallah yarın görüşürüz ....
unuttum.. zilim kızımın sonuçları için salı gidicem malum hs. hemen sonuç çıkmıyor .
sol böbrek çıkışında biraz genişlik var sanki dediler onu araştırıyoruz..
bi problemimiz yok aslında ama aklımız kalmasın dedik.ilerisi için . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?