geçmiş osun gamzem .....
insülin direnci ve piko için aynı ilaçı kulanıyorlar sanırım .. dr verir sana ...
masumumun dedigi gibi bir kere hamile kalmışın 2. de lur bukadar üzülme ... son zamanlarda çok duyyorum bu pikoyu kogu kadında çıkıyor ..
monti beslenmedi bu iki rahatsızlık içinde idaal gamzem .
kızlar moralım cok bozuk bugun dr gittim ve pkom oldugnu soyledi minicik minick kutlecikler olmus dedi sanırım yeni baslamıs cunku daha once bole bi sorunum oldugunu soylememişti dr bana nasıl kolay hamile kaldın sanslısın dedi bundnan sonrada zor halim kalırsın dedi tamda 2. cocugu isterken insulın direncinden kaynalanıyormus bu kilo yapar dedi dikkat et dedi offff offfff bi bu eksikti ya hipotriodim var insulın direncim var bide pkocugum geldi hos geldi yanlız bana insulın direnci için olan ılacımı kullanmam gerektiğini soyledi baska bi ilac vermedi pko için ilac kullanan varmı sureklımı kullanıyor yoksa dr soylediği sey normalmi
bide dun marmelet yaptım kendime
gun kurusu kayısıyla tadı mukemmel olmıuş tavsiye ederim kızlar
kayısıları yıkanıp tencereye koydum kayısı miktara gore üstu basa su koyup pişirdim
soguduktan sonra içine fıstık ezip kattım aslında ceviz yada fındık daha çok yakışırdı ama evde fıstık olunca onu yaptım
ayvayla yaptım bide
ayvaları rendeleyip ocaga koydum çok sulanmadıgı için ustune portakal suyuula mandalina suyu sıktım ve suyunu çekene kdar pişirdim renk versin diye yarım çay kaşıgı tarçın koydum yarım kaşıkta bal ilave etim çok ekşiydi pyuzden degişik bir tat ama kayısı yvadan daha guzel olmuş
denemek isteyenlere afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?