Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyve yoğurt olayına açıklama getirdiğin için çok sağol aebenim.kızınında hiiiç bir şeyi çıkmaz inşallah...
masum balık yenmezmi yahu? bende evlenene kadar evde piştiğinde kokusundan tiksinir anneme etmediğimi bırakmazdım evdekiler balık yemeğe korkar olmuştu.ama evlendikten sonra yemeğe başladım.hatta gebeliğim süresince haftada iki kerenin altına düşmedim.mehmet öz haftada kaç kere yerseniz yiyin balık asla şişmanlatmaz demişti bir tv proğramında.(tabii yağsız yada az yağlı pişince)
hemde kırmızı et gibi kollesterol olayı yok...çocuklarında yemesi gerek cnm..yap her hafta yiyin bol bol....çocuklarda faydalansın.... ben şimdi kaçar..dünya kadar çarşaf nevresim ve çamaşır var ütülecek...yarına iş kalmasın...

geldim ama erkes kaçmışşş sanırsamamm

aben ablam bu ara maşşh diiym ii gidiyorum birde degişiy çayla rfilan çiyorum
iştah açık tabiki ama kenimi tarçınlı yogut ,ile durduruyorum ve fadası çok fazla yazmasamda hergün mutlaka iki ke zyiyorum
hatta reçel tabaklrım var minik onun içine özellikle hazırlıyorum ve yemegimin üsütne tatlı ye rgibi keyifle yiyorumm(

biraz kuru olmuştu balıklarım ama afiyetle yeidk bir dahaki haftaya 2 kilo alıcaz sanırsamm çocuklar bile yarıısnı yeid yanii zatenseverler balıgı onlar ben genelde somon alırım onlaraa yaglı diye yemiyoruz bizzsomunu
benim genelde annem ve k.valdme yapar balıgı biz yeirz ama her zmanda olmuyor işte

yalnızımmm kız ben seni çamlıcayla karıştırmışımm yemedne zehirleid balık beni
dimek sen 69 klosunnn hiii ozman bundna sonra snei baş rakibemm ilan ediyorummmm

safi simit malesef yasakk cnmm

tam buggday ekmekli kahvaltını yap
yanında leblebi ve minik kutu sütlerden götür en ii kurtarıcı ögleni orda yersinn yani
ben öyle yapıyorum dışarı çıkıcaksM

:82:menümü yazyaım biraz karışık oldu kanımca

sabah 2 kuru kaysı limonlu su

kahvaltı
klasik monti 10:30
ara
1 elma 15:00
16:30 balık,salata
22:00 1 bardak (portakallı şurup,zilimin tarifi)

ama hala açım tabi birazdan leblebi ve şekersiz çay içiccemm? yanlışmı yaparım acepp

tesekkur ederim aebencim evet pko içinde insulın direncinde kullanılan ilaclar kullanılıyormus ben zaten yaklasık 1 senedir insulın direncim için ilac içiyordum salı gunu tekrar test yaptırıcam hem triodim hemde insulın direncim için dr belki dozu az geliyordur dedi cocuk konusunda hevesim kursagımda kaldı valla montidende cok memnunum iyiki burdayım diyorum hakkımızda hayırlısı bakalım neler olacak

Bende pko var sende sadece ultrasonda mı görüldü yoksa hormonlarda da var mı? aynen benimde son 1 yıla kadar bişey yoktu 1 yıldan sonra oldu insulin direncide var ve tam 15 kg aldım bu yüzden diane35 ve glifor kullanıyorum sigarayı bıraktım ve bu diyet çok iyi geldi allah şifa versin hepimize

kızlar kızlar yreğim sızlar benim gelmemi bekleyip kaçıyor musunuz siteden anlamıyorum ki :)

yine yalnızları oynuyorum

masumumm nirdesinnnnnn

bugünkü saçma menümden enstantaneler sunuyorum hazır olun :)

08:30 kalkış: 3 tane günkurusu
09:00 sabah: tb ekmekli kahvaltı,yumurtasız melemen(zilim tarifini şimdi okudum sabah iel ilgili haftaya pazar yapıcam canım zaten bizim evde de sık sık yapılırdı unuttum montiye geçince ben saol tekrar)
13.30 ara: sade türk kahvesi
halkoyunlarına girdiğim içni yemek yok
21: ara: bir mandalina
21:30 gece: bir tabak ayranlı otlu çorba

zilim ya annem çorbaya yarım bardaktan da az bulgur koymuş bende içtim ama kocaman otların içinde görünmüyor bile o kadar az miktarı acaba sorun olur mu yinede?

biliyorum yasak yasaktır ama baklagil olarak değerlendirsek o kadar azıcığı

bana olmaz korkma diyin kilo almıcan bu hafta kilo vericen diyin :) gece mesaileri olacak hergün yinede iradenle fastfood yemicen kaçamak yapmıcan sana güveniyoruz diyin :)

yarın neler olacak hiiç bilmiyorum eğer giremezsem büyüklerin ellerindne güççüklerin gözlerinden öpüyorum. montiyi bırakmadım he sadece işlerim yoğun olacak denetimdeyim. hepinizi öpüyorummmm

sabah: 2 ince dilim gi si düşük ekmekle klasik kahvaltı
ara: 1 mandalina
öğle: tavuk yoğurt ve salata
ara:1 mandalina
akşam: etli yeşil fasulye mercimek çorbası
ara: 1 bardak süt

kızlar sütü akşam içmemin bi zararı olur mu, diyet ürünler kullanıyor muyuz? ben yarım yağlı laktazsız süt içiyorum. yağsız sütte laktazsız bulmam çok zor .. bi de haftada 2-3 gün öğle vakti evde olamicam napıcamı bilmiyorum ???

günaydın

dünkü menü

sabah klasik kahvaltı + az fındık
öğlen dısarıdaydım ve bulunduğum ortmda sadece fındk meyve ve ayran vardı bana göre
aksam balık salata

bu gün
sabah klasik kahvaltı
öğlen patlıcan yemeği salata yoğurt
aksam ıspanak salata yoğurt

gunaydın montiyle zayıflayan hatunlar iyi haftalar
hafta sonu kaçamak yapmadım montiye bildigim kadar uymaya çalıştım menulerimi yazayım degerlendirin
cumartesi
sabah t b ekmegi peynir salatalık bok yeşillik
oyle dışardaydım beaz leblebiyle bir bardak ayran
akşam iki küçük karnı yarık bol salata cacık
arada bir iki meyva

pazar menum sabah yine klasik kahvaltı cumartesinin aynısı
oyle yumurtalı melemen salata yogurt
akşam fırında balık unsuz
yatarken bir bardak süt yarım yaglı
umarım montiye uymuştur menum yorumlarınızı bekliyorum

bide dun marmelet yaptım kendime
gun kurusu kayısıyla tadı mukemmel olmıuş tavsiye ederim kızlar
kayısıları yıkanıp tencereye koydum kayısı miktara gore üstu basa su koyup pişirdim
soguduktan sonra içine fıstık ezip kattım aslında ceviz yada fındık daha çok yakışırdı ama evde fıstık olunca onu yaptım

ayvayla yaptım bide
ayvaları rendeleyip ocaga koydum çok sulanmadıgı için ustune portakal suyuula mandalina suyu sıktım ve suyunu çekene kdar pişirdim renk versin diye yarım çay kaşıgı tarçın koydum yarım kaşıkta bal ilave etim çok ekşiydi pyuzden degişik bir tat ama kayısı yvadan daha guzel olmuş
denemek isteyenlere afiyet olsun

afiyet olsun canım arada bende yapıyorum böyle seyler ama kayısının içinede portakal suyu baska taze meyvelerdende atsaydın aeben abla öyle oldumu cok tatlı olduğundan onaylamıyor..ben sadece medine hurmasından yapmıstım seker dengemi alt üst etmişti kayısıdan yerken dikkatli ol.. Bide ben menülerini beğendim montiye aykırı bişi yok gibi görünüyor balıkla salata yeseydin dahada güzel olurdu..

günayyyddddddınnn herkesee iii haftalaarr kızlarrr bende menülerimi yazmam lazım ama koca 3 gün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…