Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sadece ultrasyonla bakıldı ve orda gordu dr benşimde son 1 yıldfır şinsulın dırencim var pkom oldugunu yeni oğrendim onceden yoktur cunku muayene oldugumda bole bişi cıkmamıs bende insulın direncim için glifor kullanıyorum cocuk istediğimiz için dogum kontrol hapı vermedi dr yarın dahiliye gidip insulın direncim için tahlil yaptırcam hapı dozunu ayarlamak için sen ne kadar alıyorsun hapı

menüler menüler;

CUMA

08:30 peynir, yumurta(2) süt 5 zeytin
12:00 1 kase yoğurt, leblebi, 2 tane enginar
19:30 3 çöp şiş tavuk, soda

Cumartesi

09:30 1 mandalina, 1 armut
10:30 3 dilim tam buğday ekmeğinee peynir ve krmızı biber karışımı yapıp sürdüm üzerine domates dilimledim ve fırına verdimm tadından yiyemedim leblebi ve süt eşliğinde
17:00 1 tabak ıspanak, yoğurt
21:00 1 mandalina

PAZAR

09:30 1 mandalina
10:30 dünkü kahvaltı gibi yaptım ama bu sefer ekmeklere biraz zeytin ezmesi sürdüm vee frından çıktıktan soraa azcık marmelatladımm salatalık ta yedim
17 2 tane minik kuru patlıcan ama içinde minik parça annem et koymuş bana özeldi bu onu ve 1 parça tavuk butu yedim yoğurt ile
20:30 2 mandalina

teşekurler canım evat kayısı bayagı attı olmuş zaten bir tatlı kaşıgı yedim sabah kahvaltıda çokmu sence iyne bir limon sıkıp karıştırıyım en iyisi ama ayva da atat yok yiyebilirim galiba monitde balıgın yanında salat vardı ama patatesli olunca yemedim yeşillikle şalgam yedm yazmayı unutmuşum ama

canım montide şalgam ve patates yasak...

günaydın kızlar
bende kaçamaksız devam etmeye çalışıyorum
şekerimin elverdiği ölçüde:))
neyse başladığımdan bu yana 7 gün oldu ve ben 800 gr verdim
ödemmidir diycem ama değil bence ,
inş.böyle devam eder
baya umutluyum bu sefer

şalgam suuyu bende çok severim bi adanalı olarak ama maalesef yasak

şalgamın yasak oldugunu bilmiyordum çok üzüldum şimdi gerçekten kaçamaksız bir gundu bana gore ama olmamış listelerde hiç gözume çarpmamıştı :84:
Şişirilmiş pirinç 85
puding 85
Şalgam () * coked 85
Beyaz sandviç ekmeği 85
Beyaz buğday unu 85

üzülme tatlım ilk baslarda olur böyle hatalar önemli olan sağlam ilerlemek ..
aslına bakarsan kök sebzelerin hepsi yasak böyle düşününce daha ii akılda kalıyo.

Dünkü Menüm :

Kahvaltı
3 dilim kızarmış tb ekmek
domates salata
bir dilim light peynir
bir kupa şekersiz çay....

Öğle
bir tabak barbunya
salata yoğurt

Akşam
balık ızgara
salata....

Gün içinde
bir kupa yeşil çay....
1.5 lt. su.
1 saat yürüyüş....

evet tekrar baktım listeye gordunm canım pc çıtısını alıp listeninnn gerektiginde bakarım bir dahakine üzüldum ama geçti bu hafta daha çok ugulamaya çalışacagım bakalım işe yarayacakmı marmelatıda tatlı krizim oldugu zamn bir kaşık yerim kahvaltıda

günaydın kızlar nasılsınız bugun

ben cok hastayım gamzem yaa her yerim ağrıyor insanın yanağı arırmı yanaklarım bile ağrıyo o derece kırılıyorum..
sen nasılsın pcos cıkmıs gecmiş olsun bende de var bu hastalığın en ii ilacı zayıflamak canım 8 kilo verdim regl düzensizliğim gitti tabi ilacda kullandım ama ramazan bayramında kilo alınca hop yine basladı düzensizlik zayıflamakdan baska yolu yok bunun..
inş ilaca gerek kalmaz canım..

bugunku menum sabah
iki dilim tb ekmeyi +peynir maydonoz 4 tane zeytin bir kaşık marmelat ayva kayısı karışık
ara bol su bitki çayaları
kızlar oyle kur fasulye etsiz salat cacık uyar demi
akşama karnıbahar haşlamayla yogur t salata
yatarken bir bardak süt
eksikerimi soyleyin ona gore ayarlama yapayım kızlar

tam olmus bence...

benim arkadaşımda pko teşhisi konuldu 80 kiloydu doktor zayıflaman lazım dedi 15 kilo verdi ve düzene girdi. kilonun kötülüğü böle işteeeee:S

merhaba size imrenerek bakıyorum.benim montiye başlayalı üçüncü haftam, akşam erken yediğimden ve geç uyuduğumdan gece 22:30-23 gibi çok acıkıyordum.ve meyve kesmiyordu.montiye uygun bir şeyler yiyordum ama fazla tabi ve olmamalıydı.mesela yağsız peynir ekmek gibi.genelde ekmek yiyordum.sonra da gün boyu protein alıyordum.gece gene ekmek istiyordu canım.
neyse bu hafta daha düzenli yapacağım inşAllah.kendimi iyi hissetmem lazım.
bir soru daha, hurmalar(trabzon hurması,medine hurması..) yasak değil mi?
bir de mesela baklagil yediğimiz bir öğünde her şey yağsız olmalı değil mi? (salatayı soruyorum aslında)
çiğ havuç serbest değil mi? emin olmak istiyorum.
(bu arada bende ne ararsanız var, hipotroidim,hormonlarım düzensiz, anne-baba-babaanne-anneanne-dede hepsi diyabet.muhtemelen insülin direncide var.öyle işte..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…