Bende pko varsende sadece ultrasonda mı görüldü yoksa hormonlarda da var mı? aynen benimde son 1 yıla kadar bişey yoktu 1 yıldan sonra oldu insulin direncide var ve tam 15 kg aldım bu yüzden diane35 ve glifor kullanıyorum sigarayı bıraktım ve bu diyet çok iyi geldi allah şifa versin hepimize
afiyet olsun canım arada bende yapıyorum böyle seyler ama kayısının içinede portakal suyu baska taze meyvelerdende atsaydın aeben abla öyle oldumu cok tatlı olduğundan onaylamıyor..ben sadece medine hurmasından yapmıstım seker dengemi alt üst etmişti kayısıdan yerken dikkatli ol.. Bide ben menülerini beğendim montiye aykırı bişi yok gibi görünüyor balıkla salata yeseydin dahada güzel olurdu..
teşekurler canım evat kayısı bayagı attı olmuş zaten bir tatlı kaşıgı yedim sabah kahvaltıda çokmu sence iyne bir limon sıkıp karıştırıyım en iyisi ama ayva da atat yok yiyebilirim galiba monitde balıgın yanında salat vardı ama patatesli olunca yemedim yeşillikle şalgam yedm yazmayı unutmuşum ama
canım montide şalgam ve patates yasak...
Şişirilmiş pirinç 85şalgamın yasak oldugunu bilmiyordum çok üzüldum şimdi gerçekten kaçamaksız bir gundu bana gore ama olmamış listelerde hiç gözume çarpmamıştı :84:
Şişirilmiş pirinç 85
puding 85
Şalgam () * coked 85
Beyaz sandviç ekmeği 85
Beyaz buğday unu 85
üzülme tatlım ilk baslarda olur böyle hatalar önemli olan sağlam ilerlemek ..
aslına bakarsan kök sebzelerin hepsi yasak böyle düşününce daha ii akılda kalıyo.
günaydın kızlar nasılsınız bugun
günaydın kızlar nasılsınız bugun
bugunku menum sabah
iki dilim tb ekmeyi +peynir maydonoz 4 tane zeytin bir kaşık marmelat ayva kayısı karışık
ara bol su bitki çayaları
kızlar oyle kur fasulye etsiz salat cacık uyar demi
akşama karnıbahar haşlamayla yogur t salata
yatarken bir bardak süt
eksikerimi soyleyin ona gore ayarlama yapayım kızlar
aeben ablam yada zilim gelseydi bende bişi sorcaktım.. :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?