aeben onu eşim ve kızım annemler için yaptım. Ama ben sadece 1 tatkı kaşığı tadına baktım): Yani yemiyorum ekmekde 1 ince dilim mecburiyetten yedim t.b.ekmeğimi dün akşam aldım artık beyaz ekmek yok:)) uyarılar içinde çok teşekkür ederim.
EVDE VAR SIVI DAMLA VERDİN ONDAN SONRA KESDİ ZATEN SAFİŞİM .ooyyy kıyamam ona ben yaaaa
yaşıda küçük değil gerçi ama evde emedur tablet varsa ver istersen abla
yada doktora eczacıya danış öyle ver bulantı için.
Kesin üşüttü heralde boşver üstüne gitme
oda memnun değildir b halinden
bir an önce toparlanır inşallah ablacım
peki sadece istiframı var ishal falan yok dimi?
günaydın kızlar.....
meyvem eğer sebze seviyorsan kereviz salatasını sevmemene imkan yok cnm.bende yapacağım bu gün.oğluma çorba yapmıştım yarısı kaldı.onuda salata yapacağım bu gün...(azıcık lıght mayonezle bol yoğurtla)
masum kuruttuğun ıspanakları buzdolabı poşetiyle sakla cnm.başka saklama kabına gerek yok....
çağlayanım diren cnm...az kalmış..ama ben 37.haftanın başında doğurmuştum.yani 36+4 günlükken doğurdum.strese girip erken doğurma..tıka kulaklarını dışardaki seslere..bebeğine odaklan.ondan daha önemli hiç bir şey yok....
gamzen dünde bişiyemedin kıs aç kalıyorsun ....protein miktarında çok azolmuş ....
elnaz etle baklagili bir arada yemiyoruzzz..
kıslar genelde akşam meyve yiyorsunuz neden????
bu soru hepinize ...
açıkadıgınızdanmı yoksa öyle yendiginimi sanıyorsunuz ....arada bir izin veriyorum ama sürekli akşam meyveyle geçmez...meyve yiyeceksenizde ardından yogurt vs yiyin .
afiyet olsun çamlıcam ...
geçmiş olsun bol meyve ye en azından kolayatlatırsın ...
son killar ısrarcıdır çamlıcam ama eninde sonunda gider .
afiyet olsun meyvem .....
bu aralar hem öylen hem akşam aynı yemekleri yiyorsun meyvem .ama biliyorumki imkanlar .
iş için canın sıkılmış .. hayırlısı neyse hakında o lsun meyvem ....
tabi yapabilirsin ....
masumum ara için 3. saat biraz az helede et ögünü ardından 4 saat sonra ara yapın .
üst üstte yemeyin .migdeniz bir boşalsın ..
afiyet olsun...
tlyon kilon içinde tebrikler . cumaları bildirim yaparsan sevinirim .
birde beyaz ekmek cıss.
mimum eh insaf kendine kuzum .daha 2 aybile olmadı yakında 10 kilo olacak .. 2 gündür baskülde kıbırdama yok diye isyan ediyorsun PESSS.
HERGÜN TARTILMA .......
TLYONUM.
GÜN KURUSU KAYISI .
BOL MANDALİNA SUYU TAZE SIKMIŞTIM ...
.KABUK VE ÇEKİRDEKLERİNİ AYIKLADIGIM TRABZON HURMALARI ..
.....ELMADA RENDELEYEBİLİRSİN ..
HEPİSİNİ PİŞİRİYORUM VE BLENDIRDAN GEÇİRİP BİRDAHA PİŞİRİYORUM ...
BEN BİR YAPTIGIMDA İÇİNE TARÇIN KATMIŞTIM BENİM DAMAK TADIMA UYMADI TARÇINLI OLAN ...
BİDAHAKİNE RECEL YAPDA KATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ....
BİR UYARI HURMANIN MARMELEDI DURUNCA DAHADA SETLEŞİYOR O YZDEN BAYA AKICI OLSUN MARMELADINIZ BOL MEYVE SUYU KULANIN ....
SEVDİGİNİZ MEYVE VARSA ONDANDA KATABİLİRSİNİZ MUTFAKDA ÇARELER TÜKENMEZ... BİRAZ HAYAL EDİN YETER ...
AFİYET OLSUN YANLIZIM ...SALÇA TUZLUYSA EVET SU TUTARSIN .
BEN SANA ARTIK YANLIZIM DEMİYCEM MADEM KENDİN SÖYLEMEDİN BİR AD ARTIK SENİN NİKİN GÜNEŞ OLSUN ..
TABİKİ YİYEBİLİRSİN MANTAR HER YERDE YENİR GL DEGERİ ÇOK DÜŞÜKTÜR 10 ....
HER ÖGÜNDE TÜKETEBİLİRSİN HERŞEYLE HEMDE .
TEZ KURTUL SAGLIKLA ÇİÇEGİM .....
KIZIM İÇİNDE SAGOLUN KISLAR ...
DÜN ÜŞÜTTÜ SANIRIM KALIN KOCUGUNU GİYMİYOR CADI SÜSÜ BOZULUR HAY ALLAHIM ..
OKULDAN GELİRKEN DÜN SOGUKDU ...ARTIK BANADA ÖZEL ARABA ZAMANI GELDİ GEÇİYOR BİLE . EŞİME DUYRULUR .
safinazcım iyiyim canım iş ev arası mekik dokuyorum.kızımda iyi teyzesi allaha şükür.lesilie haftada 3-4 gün anca yapıyorum canım onuda kızım uyuyunca yoksa rahat vermiyor.işte spor olarakda akşamları 1 saat kadar sahilde hafif tempolu koşuyoruz.
EVDE VAR SIVI DAMLA VERDİN ONDAN SONRA KESDİ ZATEN SAFİŞİM .
HİÇ BİŞİ YOKDU SABAH 3 KERE ÇIKARDI SONRASINDADA ÖYLE UYYORŞÜKÜR ATEŞ, İSHAL YOK .
bişey sorucam şimdi
öğle öğününde sadece makarna yesek
spagetti şeklinde 7 dk pişecek ama salçalı
olur mu
nolur olur diyin yaa:))
bişey sorucam şimdi
olur mu
çiçegim sen montiyi iyce unutmuşun bacım neden bukadar kilonun artıtgıda belli ...bende bugünkü menümü yazıyım hiç tutturamadım gerçi bugün yalnışlarla dolu gibime geliyor
sabah sağlık ocağına gideceğim için aç geldi dedi geçte kalkınca birşey almadım yanıma
kahvaltı
simit ve çay
öğle
peynirli makarna , 3 köfte
ara
elma
akşam
daha karar vermedim ama muhtemelen sebze yemeği ,salata ve yoğurt yiycem
su :3lt
derincim ilk başlarda spagettide olsa fazla önermiyorum . Belki arada bir oda ekmeksiz kahvaltı yapıldıgı bir ögünde ...bişey sorucam şimdi
olur mu
olur canimama yaninda bol salata ve yogurt yada ayranla.ama sana tavsiyem 1. Asamada oldukca bundan kacman yasak degil ama bazi bünyelerde kilo vermeyi yavaslatiyor
işte tecrübeli montici....
çiçegim sen montiyi iyce unutmuşun bacım neden bukadar kilonun artıtgıda belli ...
Kuzum hadi simidi atladık diyelim makarna nesi ... Birde yanında en olmayacak şey etle birlikde ....
Lütfen sadece sizlere yazdıgım mesajları okumayım tüm mönülere ve arkadaşlara yaptıgım yarumları harfiyyen okuyun ....:26:
derincim ilk başlarda spagettide olsa fazla önermiyorum . Belki arada bir oda ekmeksiz kahvaltı yapıldıgı bir ögünde ...
üstelik spagetti zaten normalda 8 dk haşlanıyor 7. Dk haşlaman bişi ifade etmiyorki ...
5.6 dk .en fazla yada dk tutmayın makarnalar suda setligini kaybedince alın soguk suya ....
Bazı makrnaların ince çubukları var ankara makarnanın .3 dk bile yetiyor ince oldugundan .
Acıkdım balıgım var ben onu yiyeyim .
Cadıyada bişiler yapayım ......
Hayırlı günler pepinize ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?