Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

[
süper ozaman ....

Benim işim uyarı güzeller

EVDE VAR SIVI DAMLA VERDİN ONDAN SONRA KESDİ ZATEN SAFİŞİM .
HİÇ BİŞİ YOKDU SABAH 3 KERE ÇIKARDI SONRASINDADA ÖYLE UYYOR ŞÜKÜR ATEŞ, İSHAL YOK .

Durabildiğim kadar durmaya çalışacağım artık umursamamaya çalışıyorum bakalım ne kadar daha gidebileceğim.

Ablam tarif için çok saol seninkinide yazdım yeniden kaybetmiyim diye.
İnş.abla sağlıkla zamanında gelsin inş. bebişim.

Aman aman çocuklar iyi olsunda bizlerde anneleri olarak iyi oluruz nasıl olsa....
Valla iyi yapıyorsun güzelcim yaaa ben indirdim cd ye çektim sana bile yolladım ama daha açıp baktımmı
HAYIR
bunların hiç bir bahanesi yok ama olmayınca olmuyor işte ne yapayım....
Bende bu sıra kızımı odasına alıştırıyorum gelişimi açısından yalnız uyumaya dolayısı ile akşamları bana pek birşey kalmıyor....
Ama sen yine iyi yapıyorsun sporunu devam et şeker

EVDE VAR SIVI DAMLA VERDİN ONDAN SONRA KESDİ ZATEN SAFİŞİM .
HİÇ BİŞİ YOKDU SABAH 3 KERE ÇIKARDI SONRASINDADA ÖYLE UYYOR ŞÜKÜR ATEŞ, İSHAL YOK .

iyi bari biraz düzelmiş
akşama doğru daha iyi olur yatsın dinlensin acık....
Allahtan sadece istifra oda üşütme belli...
Sen nasılsın peki ablacım iyimisin?

Bende bugünkü menümü yazıyım hiç tutturamadım gerçi bugün yalnışlarla dolu gibime geliyor
sabah sağlık ocağına gideceğim için aç geldi dedi geçte kalkınca birşey almadım yanıma

Kahvaltı
Simit ve çay

Öğle
Peynirli makarna , 3 köfte

Ara
Elma

Akşam
daha karar vermedim ama muhtemelen sebze yemeği ,salata ve yoğurt yiycem

Su :3lt

bişey sorucam şimdi
öğle öğününde sadece makarna yesek
spagetti şeklinde 7 dk pişecek ama salçalı
olur mu
nolur olur diyin yaa:))

doğru safinazcım.işte bende fırsat bulduğumca yapıyorum bişeyler.
aebben çok sağol canım sayende çevremdekilerede bu diyeti yaptırıyorum.

bişey sorucam şimdi
olur mu

olur canimama yaninda bol salata ve yogurt yada ayranla.ama sana tavsiyem 1. asamada oldukca bundan kacman yasak degil ama bazi bünyelerde kilo vermeyi yavaslatiyor

bişey sorucam şimdi
olur mu

Salçalı değilde domates soslu yaparak yiyebilirsin öyle çok güzel oluyor :))
Yada peynirli .Ama salçayı bilmiyorum yesek olur mu.

peynirli yasak değil dimi
ben onu da severim
hafta sonu öğlen iyi oluyor ya:))

çiçegim sen montiyi iyce unutmuşun bacım neden bukadar kilonun artıtgıda belli ...

Kuzum hadi simidi atladık diyelim makarna nesi ... Birde yanında en olmayacak şey etle birlikde ....
Lütfen sadece sizlere yazdıgım mesajları okumayım tüm mönülere ve arkadaşlara yaptıgım yarumları harfiyyen okuyun ....:26:

bişey sorucam şimdi
olur mu
derincim ilk başlarda spagettide olsa fazla önermiyorum . Belki arada bir oda ekmeksiz kahvaltı yapıldıgı bir ögünde ...
üstelik spagetti zaten normalda 8 dk haşlanıyor 7. Dk haşlaman bişi ifade etmiyorki ...
5.6 dk .en fazla yada dk tutmayın makarnalar suda setligini kaybedince alın soguk suya ....

Bazı makrnaların ince çubukları var ankara makarnanın .3 dk bile yetiyor ince oldugundan .

Acıkdım balıgım var ben onu yiyeyim .
Cadıyada bişiler yapayım ......

Hayırlı günler pepinize ....

Nedesen haklısın abla iyice unuttum montiyi bir türlüde tutturamıyorum öğle yemeğini getiren şirket iyice yemekleride bozdu zaten en uygun bunlar geldi ve yedim sabah ekmek olunca öğlen makarna yoktu biliyorum ama yedim işte yarın için telafisini yapıcam inş.

spagettiyi 8 dk haşlancak diyorlardı burda:)
ben ondan öyle yaptım hadi yine 6-7 dk. olsun dedim
yumurtalı kahvaltıdan sonra yedim ama dediğin gibi iyice diri kalacak dimi
ilk aşamada olmaz ama arada bu alternatifi kullanmak zorunda kalacağım maalesef

misaifirim geldii iki çocukta bende etti sana 4 çocuk ortalık talan sileri okuyup işe başlıycamm

ben marmalet yaptım 4 ortaboy mandalina 1 tırabzon hurmaıs ve kaysı ekledim aa çok sert oldu nedne biemiyorum acaba azcık su koysamd apişirsmemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…