Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar hızlı hızlı okudum geçmişi tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim havuç yok yumurta ekmek bir arada yok

bugünkü çorba yoğurt çorbası içinde yoğurt az un su tuz ve pul biber vardı yanına yoğurt yemedim salata yedim

akşamda brokoli k.bahar havuç yerine kabak koydum bunların yanında bir parça tavuk göğüs eti fırınlıycam yağsız baharatlı
baharatla ilgili bi sıkıntı yok değilmi??

herkes meşkul soru soracaktım yinede soruyum
bir avuç beyaz nohut yani leblebi yedim yarım sat sonra üstune bir bardak st içebilirmiyim acaba mantar sote yemiştim tok tutmadı nedense

Son düzenleme:
zevcancım nasıl aşk adlı kitap bu aralar sık sık duyuyorum ismini.elimde olumlu düşünme kitabı var bitmek üzre bitince onuda alayım eğer tavsiye edersen.

canım un yasak şeker bal reçel muz patates pirinç ilk etabta bulgur bunlarada dikkat et

herkes meşkul soru soracaktım yinede soruyum
bir avuç beyaz nohut yani leblebi yedim yarım sat sonra üstune bir bardak st içebilirmiyim acaba mantar sote yemiştim tok tutmadı nedense
canım keske hepsini bir yeseydin parca parca olması bende hoş olmamıs ama süt içinde bekleme iç derim ben..
zevcancım nasıl aşk adlı kitap bu aralar sık sık duyuyorum ismini.elimde olumlu düşünme kitabı var bitmek üzre bitince onuda alayım eğer tavsiye edersen.

ben cok beğendim tülaycım.. acıkcası okumak hiç istemiyordum bu kitabı netten erkek arkadasım gönderdi bi baslıyayım dedim şimdi kendimi alamıyorum kitaptan.. tavsiye ederim..

bu kitap bitsin firarperest die bi kitabı cıktı yeni onuda alıcam.

Son düzenleme:
Kızlar size birşey sorucam akşam için

Tavuklu mantar sote yapsam yanınada yoğurt ve bol yeşillikli salata yapsam olurmu.

aysunnn cn birlikte yesen daha ii olurduuu mantar et gibi protein içeriyor ama tok tutmuyor insanı bende acıktımm mesala nedne bilmiyorum aammm ton balıgım miniktii salataa çoktu ama fındıga ragmen çok doymamışım demekkii
ben tıkanıyorum yemek yerken ve sonra heman acıkıyorum o yüzden tıkansamd ayiyorum

bende saatt 5 i bekliyorum elma yiycem
birde evet unutma beniyi ilziyorum cnm

banucum 5 olsada eve gecim bende elma yesemm
acıktım baya yemek yapmam 7 yi bulucak aclığımı bastırmam lazım...

ay aeben aplam bir yerde demişti iki besini karıştırmayın diye ne biliyim belkide ben yanlış anladım oyuzden boyle yaptım

akşamaaa terayaglı bol peynirlimakarna yapıyorummm
yemesekte mecburen yapıyoruzzzzz

ben şimdi bi tabak yirdim akaşma vallaama gerçekten artık cnm çekimiyorrr 1 sene boyu diyette olunca makarnada neymişş yogurtlu brokolim dururkenn

arkadaşlar ben makarnayı hiç süzmem pilav gibi yaprım ve yiyenler bayılırlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…